ona_au 15.11.04, 05:31 dostalam oferte pracy na pismie i inne detale. Sa dwa: - oryginal i kopie ktore oba musze podpisac. Pytanie mam - czy wiecie czy mam zatrzymac oryginal a odeslac kopie czy naodwrot? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starypierdola W 'liscie towarzyszacym' Ci pewnie napisali ... 15.11.04, 08:38 ... co chca spowrotem. Naogol zadaja odeslania oryginalu, a kopie zatrzymujesz sobie. Jesli chca miec wszystko spowrotem, i oryginal i kopie, to po podpisaniu zrob soebie kopie oryginalu i zatrzymaj. Gratulacje! Czyli jednak udalo Ci sie! )) Nie jast tak zle jak pisze Kagan. Co to za praca?? SP Odpowiedz Link Zgłoś
ona_au Re: W 'liscie towarzyszacym' Ci pewnie napisali . 15.11.04, 08:57 oni ie sprecyzowali czy chca oryginal czy kopie, a ja zaczelam pisac i podkreslac na oryginale, zanim sie zorientowalam ze trzeba zwrocic. dziekuje za gratulacje Praca to call centre bankowy Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola No to im odeslij kopie .... 15.11.04, 09:01 PS. Chyba nie w Bank West, bos na wschodzie? No i dobrze bo z nimi sie zawsze kloce. ANZ? SP Odpowiedz Link Zgłoś
ona_au Re: No to im odeslij kopie .... 15.11.04, 11:57 nieeeeee to jest "which bank?" Odpowiedz Link Zgłoś
ona_au Re: No to im odeslij kopie .... 16.11.04, 05:12 Juz wyslalam kopie Wogole dostalam na pismie ze mam prace i mnostwo przy tym papierow. jeden z nich to Commencement Details i jeszcze razy trzeba napisac cala historie zawodowa i jaka sie ma edukacje. Nie wiem po co. I napisali zeby nie "refer to your resume" bo to jest osoban sprawa. Czy ktos wie po co te commencement details? Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Nie potrafie Ci poradzic bo nie znam szczegolow. 16.11.04, 08:03 Ale jak Ci na tej pracy zalezy to zrob to o co Cie prosza. )) SP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KapitalnyKapitalzm Re: No to im odeslij kopie .... IP: *.nsw.bigpond.net.au 16.11.04, 08:09 pewnie chca sprawdzic czy nie bylas karana i jakie dragi bierzesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa commencement details? 16.11.04, 11:08 To tylko taka standartowa lustracja doopy. Jesli siedzialas cale zycie na garnku meza, to ni dziwnego, ze nie wiesz co napisac na temat historii zawodowej i edukacji. Oprocz tego zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mradford Re: No to im odeslij kopie .... 16.11.04, 13:18 hmmm dziwne przyznam szczerze.Napisz im piekna historie swojeo zycia ,duzo madrych zwrotow,pewnosci siebie i jakos pojdzie...Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
bylla Re: umowa o prace - ktora kopie odeslac pracodawc 16.11.04, 22:16 Moja przyjaciolka dostala prace w Defence te papiery(rekrutacja) nie maja nic wspolnego z departmentem ktory Cie przyjal. Rekrutacja pyta gdzie pracowalas i czemu odeszlas zeby wiedziec czy nie wylecialas za zle zachowanie. Sa tez osobne papiery dla policji ktora tez sprawdza wszystko. Glownie chodzi czy sie jestes obywatelem i czy sie ma kryminalny rekord i medyczne badanie (zdrowie). Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: umowa o prace - ktora kopie odeslac pracodawc 17.11.04, 01:29 ona napisala; dostalam oferte pracy na pismie i inne detale. Sa dwa: - oryginal i kopie ktore oba musze podpisac. Gratuluje Ci pracy, ciesz z tego i nie przejmuj papierami. Nawet jak nic nie zwrocisz to Ci przypomna. Nie martw sie tez dodatkowymi informacjami, no chyba ,ze naklamalas w resume (czego nie podejrzewam). Masz 'goraczke' przedstartowa, nie martw sie bedziesz OK. Pzd Odpowiedz Link Zgłoś
bylla Re: umowa o prace - ktora kopie odeslac pracodawc 17.11.04, 01:40 nawet jak by nabujala w resume to nie ma znaczenia - przeciez autorka pisza ze papiera mowia: ze te informacje sa niezalezne od resume i zeby w zwiazku z tym nie odwolywac sie do resume. To sa jak ktos napisal formalnosci zwiazane bardziej z criminal record Odpowiedz Link Zgłoś
polak_au Re: umowa o prace - ktora kopie odeslac pracodawc 17.11.04, 01:34 faktycznie jezeli podalas ze masz np uniwersytet, a nie masz to lezysz. Odpowiedz Link Zgłoś