artur666 26.11.04, 22:44 Zastanawiam sie nad wyjazdem na swieta do Polski. Gdzies w gory. Nie wiem czy juz trzeba sie rozgladac za jakims Hotelem czy poprostu szukac na miejscu. Zna ktos jakies namiary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magga Re: Swieta w Polsce. 26.11.04, 22:55 Juz teraz i to chybcikiem, potem nic nie bedzie ciekawego. Masz przeciez internet, jest pelno ofert na roznych stronach Do dziela Odpowiedz Link Zgłoś
rogaina_au Re: Swieta w Polsce. 27.11.04, 05:35 samotny facet tak jak ty nie musi nic prezerwowac: wsiadasz w bryczke i jedziesz. na miejscu wchodzisz do lokalu, stawiasz pare rundek i juz masz do wyboru. Ja wole jedna ale za to dokladniej opracowac ale to zalezy od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Swieta w Polsce. 27.11.04, 15:34 Masz troche nieaktualne informacje. Od roku juz nie jestem samotny facet. Oprocz tego nie mam ochoty na takie rock´n´rolle jak jazda gdzies w ciemno, stawianie jakims qu..m za nocleg itp. itd., ja chcialem sobie troche jak czlowiek odpoczac, a nie dawac do pieca. Odpowiedz Link Zgłoś
rogaina_au Re: Swieta w Polsce. 27.11.04, 17:56 Nie mialem zadnych bo ciebie nie znalem i nie znam. A teraz to nawet nie chce znac bo piszesz jak 14-latek, bo wyczuwam pewnego rodzaju dume 'moja dziewczyna', co mnie smieszy u takiego starego konia jak ty. Nazywa sie takie cos midlife crisis albo druga mlodosc taty. W jinach juz latasz? Dlaczego uwazasz ze poznana na wakacjach kobieta czy dziewczyna to zaraz qrva? Czy uwazasz ze w knajpie klubie czy gaststaette to sam margines spoleczny? A w lodziarniach (icediehle) to same dziwice? Pomysl przez co przeszedl twoj towar zanim sie na ciebie zalapala a od razu zrobi ci sie razniej na podmeczonej duszy. Odpoczac to ty sobie odpoczniesz jak umrzesz a teraz to po roku jak sam piszesz to jestes wykonczony jak widac bo ci dala w kosc. Do pieca tez nie masz co dawac bo pieca juz nie ma. Jak chcesz tanio dobrze i duzo to wykup wakacje u Neckermana, w Polsce ma sie rozumiec. Nizszych cen nie dostaniesz na miejscu nawet po znajomosci. Takie qrva czasy. artur666 napisał: > Masz troche nieaktualne informacje. Od roku juz nie jestem samotny facet. > Oprocz tego nie mam ochoty na takie rock´n´rolle jak jazda gdzies w ciemno, > stawianie jakims qu..m za nocleg itp. itd., > ja chcialem sobie troche jak czlowiek odpoczac, a nie dawac do pieca. Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Swieta w Polsce. 27.11.04, 22:38 Czy ty sie za bardzo nie podnieciles? Powtarzam ci: -swieta, sylwester, najlepiej na sniegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Klub Re: Swieta w Polsce. IP: *.dip.t-dialin.net 27.11.04, 09:48 A po jaka cholere bedziesz sie rozgladal za hotelem!? Taki swiatowiec jak ty napewno juz niejeden hotel widzial - niektore to nawet od srodka. Moje namiary: nocleg ze sniadaniem, Karpacz, ul. Glowna 12, smietnik w posesji. Odpowiedz Link Zgłoś