Dodaj do ulubionych

LOS ANGELES

IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 23:30
WYLATUJE ZA MIESIAC DO LOS A..... co moge tam ciekawego zobaczyć???proszę o
poradę?POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kk Re: LOS ANGELES IP: *.jci.com 08.05.02, 00:06
      moim zdaniem LA to swietna baza do ciekawych wypadow (parki narodowe, Las
      Vegas, nawet Meksyk niedaleko). Czesc z nich wymaga samochodu, nie wiem jaka
      jest Twoja sytuacja. W samym LA polecam promenade w Santa Monica, Venice Beach
      i oceanarium w Long Beach. Na pewno jest wiecej rzeczy wartych zobaczenia, ale
      takie sa wlasnie moje osobiste preferencje. Aaa, no moze jeszcze Universal
      Studios.
      • Gość: Krizia Re: LOS ANGELES IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 08.05.02, 17:02
        Przylaczam sie do tego, co pisze kk. Ale pojedz rowniez do Hollywood, na Sunset
        Blvd, Hollywood Blvd, ale uprzedzam, ze lekko sie rozczarujesz wink No i
        oczywiscie warto poogladac rezydencje w Beverly Hills i przespacerowac Rodeo
        Drive. Co do dalszych wypadow, oprocz Las Vegas i San Diego pojedz do San
        Francisco. To jest co prawda ok. 8 godzin samochodem, ale wierz mi - warto.
        Zobaczysz cos zupelnie odmiennego niz L.A., a to przeciez rowniez Kalifornia smile

Przyjemnego pobytu
    • volny_ Re: LOS ANGELES 08.05.02, 08:42
      mieszakm tu 20 lat
      napisz na email volny@volny.com

Witold

Gość portalu: ann 24 napisał(a):

> WYLATUJE ZA MIESIAC DO LOS A..... co moge tam ciekawego
      zobaczyć???proszę o
      > poradę?POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: mark Re: LOS ANGELES IP: *.stmnca.adelphia.net 08.05.02, 09:14
        hej.mam prosbe!moglabys mi zabrac album z fotografiami polski z warszawy?kiedy
        wylatujesz?za to ja Cie chetnie oprowadze po LA i posluze transportem z
        lotniskasmile.jak tak to napisz markos21@wp.pl.dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka