trzyrazynie 14.12.04, 16:08 Zobacz sobie zlotko co kolezanki z kraju, z ktoreg ty taka dumna jestes pisza forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=18566034&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wrocławianka Re: Do tej pani z polskim ip co wiecznie krzyczy IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.12.04, 17:30 wsz,edzie sie znajdzie temat do pisania ale jak czytałeś to co piasałam to chyba rozumiesz jak można obrażać sami jesteście polakami i naśmiewać sie z nas bo jesteśmy w kraju borykamy sie z problemami i dole swoją ciągniemy jak sie da po opłaceniu wszystkich opłat to niewiadomo czy śmiać sie czy płakać?ale jak kilku bezdomnych śmierdziuchów jest to nieznaczy że my polacy jesteśmy brudasy i śmierdziuchy poczytaj co twoi koledzy piszą i wtedy zwracaj mi uwage że niemam racji ja nie krzycze ale niezgadzam sie z niektórymi wypowiedziami jak np kowalski napisał-to dotyczy nas czy w kraju czy za granicą każdy ma swuj honor i niepozwoli na obrażanie i naśmiewanie sie z nas ciężko nam ale chcemy żyć spokojnie i bez dokuczania że kąpiemy sie 1 raz na tydzieńalbo wcale bo karp pływa w wannie to też dotyczy was chyba że już nieczujecie sie polakami i można wam pluć w twarz? a wy powiecie że deszcz pada pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaiser.soze Re: Do tej pani z polskim ip co wiecznie krzyczy 14.12.04, 18:36 karp plywa gdzie ma plywac i kto ma wanne to u niego plywa. Kto karpia nie ma to nie ma bo moze nie ma wanny. A ciebie cioto co tak ruszylo? Dobrze ze juz nie wrzeszczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
john.kowalski Goska 16.12.04, 04:38 Gość portalu: wrocławianka napisał(a): > że kąpiemy sie 1 raz na tydzieńalbo wcale > bo karp pływa w wannie to też dotyczy was chyba że już nieczujecie sie > polakami Goska Czyli bez karpia w wannie i nie smierdzac (myjac sie codziennie) - nie bedziesz czuc sie Polka. No brawo, to jest wlasnie to o czym pisalem. ))) ) )))))) PS. Jak tam, kakao jeszcze nie odmyte? Oj, ten karp... Odpowiedz Link Zgłoś
kowa_lska Kowalski 16.12.04, 04:54 Czy powiesz nam jak smierdzi pi.. twojej matki? Przyznaj sie. Lizales pelnym jezorem smierdzaca pizde matki Kowalskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
donk U sonsiada mozna cipe wyszorowac. 16.12.04, 09:23 W ramach dobrycg stosunkow sondsiedzkich. Sonsiad wyszoruje cipe nawet jak ma karpia w wannie. I maz zrobi wtedy tez karpia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daft Vader Smierdziec, czy nie smierdziec, to jest pytanie... IP: *.tnt33.sfo8.da.uu.net 16.12.04, 05:00 Jezusie milosierny, kogo bronic: wrzeszczacej Wroclawianki czy idiotycznego Kowalskiego?!?! Wychodze z zalozenia, ze Kowalski jest niesmacznym prowokatorem. Ale Wroclawianka jest podstepnie zbyt niegramotna, zeby miec i uzywac komputer. A wiec nie zostaje mi nic innego, niz uznac ich oboje za prowokatorow. Powiem wrecz ze sa ze soba w zmowie. Oni sa ewidetnie malzenstwem, ktore ma konflikt gdzie tego karpia usytuowac. Elementary, dear Watson... Odpowiedz Link Zgłoś
kaiser.soze jestes optymista Vader 16.12.04, 06:27 pani Wroclawianka jest analfabetka od pokolen i polskie reguly jezykowe tego typu Polaka jej sie po prostu nie trzymaja. Tego typu ludzie, ktorzy zostali dopuszczeni do wladzy w PRL maja cacao nie tylko w okolicach karpia ale rowniez na oczach, jezyku i mozgu, ot taka skaza pokoleniowa przywieziona z dalekiego siola przez jej tatusia i mamusie. Zaden Watson, zadna podpucha. Nie widzisz mordy brygadzistki w tej malpie? Odpowiedz Link Zgłoś
john.kowalski Re: Smierdziec, czy nie smierdziec, to jest pytan 16.12.04, 19:42 Gość portalu: Daft Vader napisał(a): > Wychodze z zalozenia, ze Kowalski jest niesmacznym > prowokatorem. Twoim zdaniem wskazanie na fakty to prowakacja? Ja mysle ze ci ktorzy sie nie myja to prowokuja swoim smrodem. Karp w wannie jest zas dowodem rzeczowym na zwyczajowa czestotliwosc higieny osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daft Vader To John Kowalski IP: *.tnt34.sfo8.da.uu.net 17.12.04, 05:24 Posty wrzeszczacej Wroclawianki sa nie do zniesienia. Twoje sa bardzo nieprzyjemne estetycznie, bez wgledu na to czy sluszne, czy nie. Moje powiazanie Was jako malzenstwa, ktore sie kloci o miejsce karpia w domu mialo za cel sprowokowanie wiecej CAPS od strony Wroclawianki i mialo byc smieszne. Pewnie przecenilam Twoje poczucie humoru i moje tez...Daj mi szanse, przeczytaj jeszcze raz!!! Jezeli dalej czujesz sie urazony, moze masz cienka skore i wtedy powinienes zrozumiec Wroclawianke. But my money is on you... Odpowiedz Link Zgłoś
revy i "system" urodzil kolejnego "kowalskiego"... 18.12.04, 02:16 Tacy ludzie jak "kowalski" sa nie do uratowania Dostali kopa od "systemu"? moze i tak nie oni jedni, ale tylko nieliczni skonczyli z tego powodu w ludzkim rynsztoku Tacy ludzie jak kowalski, prowokujacy, podli i msciwi byli zawsze i wszedzie, taka ich diabelska i samo-reprodukujaca sie natura. Byli podczas wojny i pokoju, byli podczas okupacji i sa teraz, w Polsce i w USA Na takie latwo do przeprogamowania humanoidy "system" wlasnie liczy, system moze ich zniszczyc i zamienic na wspolnikow zla. Taki comrad kowalski na codzien moze wydawac sie pozornie normalny, ale tak naprawde to nieobliczalny i potencjalnie niebezpieczny asocjalny psychopata, ktory w ukryciu i anonimowo i w poczuciu zludnej bezkarnosci knuje swoje prowokacje i ataki, to jego chleb powszedni, to jego zboczona radosc zyciowa, to jego droga zyciowa... "system" musi sie cieszyc sie jak widzi owoc swoj: "kowalski" Odpowiedz Link Zgłoś