Gość: Mariusz IP: *.bredband.skanova.com 16.05.02, 00:39 Wiekszosc dup to niedomyte kurewki,olewam was, nienawidze was wy lachociagi glupie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 Re: Ja jestem bez kobiety 10 lat, i czuje sie dobrze 16.05.02, 00:43 Gość portalu: Mariusz napisał(a): > Wiekszosc dup to niedomyte kurewki,olewam was, > nienawidze was wy lachociagi glupie. to na kogo szykujesz te swoja tlusta fujare? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Ja jestem bez kobiety 10 lat, i czuje sie dobr IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 16.05.02, 00:57 hehehehe wlasnie nam pokazales jak sie SWIETNIE czujesz hehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Ja jestem bez kobiety 10 lat, i czuje sie dobr 16.05.02, 01:08 Tak trzymac ... z biegiem czasu bedziesz sie zapewne czul coraz lepiej i lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.Bolek BALOO jestem bez kobiety 10 lat, i czuje sie dobr IP: *.bredband.skanova.com 16.05.02, 14:27 DZieki za te slowa otuchy, nareszcie ktos mnie zrozumial, usmialem sie troche tez.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Ja jestem bez kobiety 10 lat, i czuje sie dobr IP: *.jci.com 16.05.02, 18:22 baloo1 napisał(a): > Tak trzymac ... z biegiem czasu bedziesz sie zapewne czul coraz lepiej i lepiej doskonaly komentarz! ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozpol Re: Ja jestem bez kobiety 10 lat, i czuje sie dobrze IP: 153.51.21.* 16.05.02, 01:51 Gość portalu: Mariusz napisał(a): > Wiekszosc dup to niedomyte kurewki,olewam was, > nienawidze was wy lachociagi glupie. Wyznajesz zasade "Najlepsza baba to wlasna graba" - uwazaj zebys nie dostal zylakow albo HIV-a bo napewno tez dlubiesz w nosie i nie myjesz rak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laplink Re: Ja jestem bez kobiety 10 lat, i czuje sie dobrze IP: 168.143.113.* 16.05.02, 04:02 i koniecznie obserwuj czy ci przypadkiem wlosy nie rosna na dloniach, bo to obciach przy podawaniu reki. Co do tej lalki gumowej o ktora mnie prosiles, to niestety musisz jeszcze troche poczekac bo dziadek ja jeszcze bedzie jakis czas uzywal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Ja jestem bez kobiety 10 lat, i czuje sie dobrze IP: *.sympatico.ca 16.05.02, 04:26 Gość portalu: Mariusz napisał(a): > Wiekszosc dup to niedomyte kurewki,olewam was, > nienawidze was wy lachociagi glupie. Ja tez mam polska zone, rozumiem, wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re: Ja jestem bez kobiety 10 lat, i czuje sie dobrze 16.05.02, 05:00 oczywiscie,przestales ciagnac cyca,przed 10-ma laty,masz juz 14.i jest ok .ale jakby jakis pan powiedzial ,ze bez kobiety jest lepiej to nie daj wiary temu,nawet jezeli by to byl ksiadz. Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: Ja jestem bez kobiety 10 lat, i czuje sie dobrze 16.05.02, 08:03 Gość portalu: Mariusz napisał(a): > Wiekszosc dup to niedomyte kurewki,olewam was, > nienawidze was wy lachociagi glupie. To dobrze palancie to dobrze i mam nadzieje ze masz zamiar zostac bez kobiety bo wierz mi zadna cie nie zechce z takim podejsciem do sprawy! Swoja droga mysle ze juz dostales kosza od kobitek tyle razy ze w koncu zaczales im ublizac bo sobie zdales sprawe ze zadna cie nie chce!!he he he !! A boli cie raczka od walenia sobie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: Ja jestem bez kobiety 10 lat, i czuje sie dobrze IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 16.05.02, 08:12 Bravo! trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieje ze wytrzymasz i kolejna dekade! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brasetka Re: Ja jestem bez kobiety 10 lat, i czuje sie dobrze IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.05.02, 08:41 Gość portalu: DundeeGi napisał(a): > Bravo! trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieje ze wytrzymasz i kolejna dekade! > I wszyskie kobietki na świecie trzymają kciuki: o jednego mniej Odpowiedz Link Zgłoś
ya_bolek Re: Ja jestem bez kobiety 10 lat, i czuje sie dobrze 16.05.02, 08:55 No tak ale z drugiej strony zmniejsza sie podaz. Bedzie Wam trudniej walczyc o partnerow. A jak "pociagnie" za soba innych to... Gość portalu: brasetka napisał(a): > Gość portalu: DundeeGi napisał(a): > > > Bravo! trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieje ze wytrzymasz i kolejna deka > de! > > > I wszyskie kobietki na świecie trzymają kciuki: o jednego mniej Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Ja jestem bez kobiety 10 lat- Bolek 16.05.02, 11:08 Liga rzadzi! liga radzi! liga nigdy Was nie zdradzi! hehe to bedzie Bolek Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Ja jestem bez kobiety 10 lat- Bolek IP: *.fastres.net 16.05.02, 14:40 dundee_girl napisał(a): > Liga rzadzi! liga radzi! liga nigdy Was nie zdradzi! > hehe to bedzie Bolek > > Pozdrawiam >Dyskusja dwoch przyglupow jak z kawalu: >Tamat. >Nakladanie prezerwatywy na globus. >Hura!..........A co to jest globus? Odpowiedz Link Zgłoś
ya_bolek Re: Ja jestem bez kobiety 10 lat- Bolek 16.05.02, 18:39 O qr.. juz sie zaczynam bac. Mam nadzieje, ze nie stanie sie to za moich czasow. dundee_girl napisał(a): > Liga rzadzi! liga radzi! liga nigdy Was nie zdradzi! > hehe to bedzie Bolek > > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: a jestem bez kobiety wiecej niz 10 lat... 16.05.02, 14:34 ...i czuje sie z tym wrecz znakomicie. Mariuszku, moze powinienes sprobowac z mezczyzna? Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruisz Luizo w ogrodzie, sprawdz sobie zwieracze, i wary IP: *.bredband.skanova.com 16.05.02, 18:16 sromowe, ty zboczona nymfomanko,jestes pewno stara pizda z duzym przebiegiem, i gleboka dziura, z uplawami zielono-brazowymi, ty chcesz biksowac ,brac udzial w dyskusji na temat sexu? Tylko internet ci ratuje, bo jakby cie ludzie zobaczyli to by napewno nie kojarzyli ciebie z erotyka. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Luizo w ogrodzie, sprawdz sobie zwieracze, i wary 16.05.02, 18:22 aaaaaa synku, tu sie bardzo pomyliles, bardzo a bardzo . Luiza to marzenie kazdego faceta!!!!! Zauwaz FACETA, a nie gnojka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student O! coz za urocza wymiana pogladow ! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.05.02, 18:27 wlasnie to mialem na mysli opuszczajac to forum kiedys. pozdrawienia dla Kareli i Luizy. bastard Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie do karelii 17.05.02, 12:12 karelia napisał(a): > aaaaaa synku, tu sie bardzo pomyliles, bardzo a bardzo . Luiza to marzenie > kazdego faceta!!!!! Zauwaz FACETA, a nie gnojka! karelio, az nie wiem, gdzie oczy podziac na TAKI komplement. Troche przesadzilas (nie wszyscy faceci lubia rude), ale to tak ladnie brzmi, az mi sie cieplej zrobilo. Posylam tradycyjnie duzy czerwony kwiatek: www.butterflies.org/hortcltr3.cfm?plantID=86 Luiza-w-Ogrodzie PS A ten chlopczyk co tu na Forum rozpryskuje roznorakie plyny fizjologiczne chyba jest mlodszy od mojego syna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petite Do Karelii i Luizy w ogrodzie ,lizecie sobie srom? IP: 194.16.216.* 17.05.02, 12:39 Idiotki skonczone, faszystowska dyktature pogladow wspieracie, kazdy ma prawo zrezygnowac z walenia takich pasztetow jak was,kaszalotow, dajcie se spokuj,kwasiintelektualistki, lepiej pijcie uryne, uryna was zmieni, poprawi wam samopoczucie, a tak na marginesie:ile lat ma ta luiza? 45-55, i przekrecony licznik w pochwie? 9999-0000 wyzerowac sie nie da,ha,ha huaha,ha. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno55 Re: Do Petite 23.05.02, 21:43 Bardzo trafne riposty .Trzymaj tak dalej .Pozdrowienia. Gość portalu: petite napisał(a): > Idiotki skonczone, faszystowska dyktature pogladow wspieracie, > kazdy ma prawo zrezygnowac z walenia takich pasztetow jak was,kaszalotow, > dajcie se spokuj,kwasiintelektualistki, lepiej pijcie uryne, uryna was zmieni, > poprawi wam samopoczucie, a tak na marginesie:ile lat ma ta luiza? > 45-55, i przekrecony licznik w pochwie? 9999-0000 wyzerowac sie nie da,ha,ha > huaha,ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: do karelii IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 24.05.02, 00:46 dziewczyny, szkoda waszego czasu na palanta... buzka! nie podpisuje, bo jeszcze kretyn bedzie z mna ganial po forum, z mojego czasu nan tez szkoda x. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno55 Re: do karelii 24.05.02, 02:00 Bardzo trafne riposty .Trzymaj tak dalej .Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
fijalkowski Re: Luizo w ogrodzie, sprawdz sobie zwieracze, i wary 23.05.02, 20:59 A ja to mam gdzies kobiety ha jha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dojarz Jak juz ad12 zauwazyl powyzej IP: 168.143.113.* 16.05.02, 18:37 MALZENSTWO SLUZY TYLKO JEDNEMU CELOWI: ZEBY NIE WALIC SOBIE. Z tego wynika ze cala reszta serwowana przez panstwo, kosciol babcie i dziadka to bujda. Przy okazji ci wymienieni robia niezla forze na tym: 1. Szkoly 2. Ksieza 3. Panstwo. Dostaje podatnikow i mieso armanie. Oczywiscie opieranie sie temu powoduje roznego rodzaju klopoty administracyjne, a osobiscie jest ryzyko zylakow, wlosow i AIDS (z tych brudnych rak). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Trzeba spelniac warunki IP: *.tpl.on.ca / 199.71.64.* 16.05.02, 19:05 By utrzymac kobiete przy sobie za granica trzeba miec dochody odpowiednie .Odpowiednia praca , miejsce zamieszkania ,samochod .Wielu tych warunkow nie spelnia i nie ma kobiety .Zauwazylem ze Polki 60 letnie maja wziecie u panow 40 letnich z malymi dochodami .Wedlug mnie to juz zboczenie .Reszta jest skazana na onanizowanie sie i od czasu do czasu na tania prostytotke IV kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dojarz Re: Trzeba spelniac warunki IP: 168.143.113.* 16.05.02, 19:10 czy to sie oplaca, Bruno? No, miec ten samochod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Re: Trzeba spelniac warunki IP: *.sympatico.ca 16.05.02, 20:04 Mam pytanie: Kto glupszy, prawdziwy czy falszywy Bruno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dojarz wole prawdziwego Bruno IP: 168.143.113.* 17.05.02, 17:51 przestan go meczyc, bo prawdziwy Bruno jest w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: wole prawdziwego Bruno 17.05.02, 17:53 Gość portalu: Dojarz napisał(a): > przestan go meczyc, bo prawdziwy Bruno jest w porzadku. jest w pozadku, naprawde szkoda ze maja remont w bibliotece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Re: wole prawdziwego Bruno IP: *.sympatico.ca 17.05.02, 18:00 Nie wiem czy dobrze zrozumialem twoja swiatla odpowiedz: prawdziwy Bruno jest glupszy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: Ja jestem bez kobiety 10 lat, i czuje sie dobrze IP: 194.88.103.* 17.05.02, 14:33 Jeden z polskich pisarzy 19 wieku (chyba Prus) ujal to troche innaczej. "Dusza moja pagardza kobieta lecz meskie zwierze przyciaga mnie do niej" Poza paroma wyjatkami moich przyjaciolek mam podobna wrazenia co do plci "pieknej". Zastanwialiscie sie nad tym czy kobiety naprawde sa pieke lub przynajmniej ladne? Sa pociagajace seksualnie co z uroda nie musi isc w parze tak u kobiet jak i u mezczyzn. Ja w kazdym razie jastem prawie zawsze rozczarowany gdy sie taka rozbierze i zmyje makeup. Dzinsy ukladajace ciala w ladny ksztalt, makijaze, cudowne staniki... Jezeli sa te kobiety tak piekne to po co to wszystko. Na szczescie idzie lato... I powiedzcie dlaczego z wiekszoscia kobiet mozna rozmawiac tylko o ... no wlasnie o czym poza codziennymi praktycznymi sprawami? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Ja jestem bez kobiety 10 lat, i czuje sie dobrze 17.05.02, 14:52 Gość portalu: peter napisał(a): > Poza paroma wyjatkami moich przyjaciolek mam podobna wrazenia co do > plci "pieknej". Zastanwialiscie sie nad tym czy kobiety naprawde sa pieke lub > przynajmniej ladne? Nie kazdy szuka piekna, niektorzy szukaja towarzystwa, wsparcia duchowego etc > I powiedzcie dlaczego z wiekszoscia kobiet mozna rozmawiac tylko o ... no > wlasnie o czym poza codziennymi praktycznymi sprawami? He, he, he, widac nie trafiles na taka, ktora wzbudzila ci iskre. Luiza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rojza Re: Ja jestem bez kobiety 10 lat, i czuje sie dobrze IP: *.pfizer.com 17.05.02, 15:29 Gość portalu: peter napisał(a): > Jeden z polskich pisarzy 19 wieku (chyba Prus) ujal to troche innaczej. > > "Dusza moja pagardza kobieta lecz meskie zwierze przyciaga mnie do niej" > > Poza paroma wyjatkami moich przyjaciolek mam podobna wrazenia co do > plci "pieknej". Zastanwialiscie sie nad tym czy kobiety naprawde sa pieke lub > przynajmniej ladne? Sa pociagajace seksualnie co z uroda nie musi isc w parze > tak u kobiet jak i u mezczyzn. Ja w kazdym razie jastem prawie zawsze > rozczarowany gdy sie taka rozbierze i zmyje makeup. Dzinsy ukladajace ciala w > ladny ksztalt, makijaze, cudowne staniki... Jezeli sa te kobiety tak piekne to > po co to wszystko. Na szczescie idzie lato... > I powiedzcie dlaczego z wiekszoscia kobiet mozna rozmawiac tylko o ... no > wlasnie o czym poza codziennymi praktycznymi sprawami? Prus zyl ponad sto lat temu. Z wiekszoscia mzezczyzn mozna rozmawiac tylko o sporcie. (jesli juz) Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Ja jestem bez kobiety 10 lat, i czuje sie dobrze 17.05.02, 15:34 Gość portalu: rojza napisał(a): > Gość portalu: peter napisał(a): > > > Jeden z polskich pisarzy 19 wieku (chyba Prus) ujal to troche innaczej. > > > > "Dusza moja pagardza kobieta lecz meskie zwierze przyciaga mnie do niej" > > > > Poza paroma wyjatkami moich przyjaciolek mam podobna wrazenia co do > > plci "pieknej". Zastanwialiscie sie nad tym czy kobiety naprawde sa pieke > lub > > przynajmniej ladne? Sa pociagajace seksualnie co z uroda nie musi isc w pa > rze > > tak u kobiet jak i u mezczyzn. Ja w kazdym razie jastem prawie zawsze > > rozczarowany gdy sie taka rozbierze i zmyje makeup. Dzinsy ukladajace cial > a w > > ladny ksztalt, makijaze, cudowne staniki... Jezeli sa te kobiety tak piekn > e to > > po co to wszystko. Na szczescie idzie lato... > > I powiedzcie dlaczego z wiekszoscia kobiet mozna rozmawiac tylko o ... no > > wlasnie o czym poza codziennymi praktycznymi sprawami? > > Prus zyl ponad sto lat temu. > Z wiekszoscia mzezczyzn mozna rozmawiac tylko o sporcie. (jesli juz) no wlasnie, plytkosc spojzenia to typowe dla kobiet (ehhh co by tu gadac hehe facetow tez) ---> co z tego ze 100 lat temu... dlaczego ludzie mysla tak egocentrycznie, ze sa pepkiem swiata? myslisz ze ludzie rozwiajaj sie emocjonalnie-duchowo wraz z uplywem czasu? sa znaki ze moze byc calkiem odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banan Re: Ja jestem bez kobiety 10 lat, i czuje sie dobrze IP: 168.143.113.* 17.05.02, 17:59 Luiza pisze o wzbudzaniu iskry. Pierdoly. Tu chodzi o oddanie pieniedzy i wolnosci takiem kocmoluchowi ktory z siostra, matka i ciotka beda ustalaly plan gry. Ktos powiedzial, ze najbardziej drapiezne istoty w naturze to matka i corka w pogoni za mezem/zieciem. Prus to byl bardzo madry czlowiek i calkowicie sie z nim zgadzam. Dlatego tez opisal te Lalke tak wspaniale. W obliczu jego cytatu, widze te Lalke w zupelnie innym swietle. Ciejkawe, co by powiedizala pani od Polskiego, gdyby malolat napisal wypracowanie pod tym katem o Lalce????? Pedalem nie chce byc, zboczencem (wg Bruno) dymajacym za stare babki tez nie, a wiec pozostaje ciagle klusowanie na znudzone zony. A moze to one klusuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rojza Re: Ja jestem bez kobiety 10 lat, i czuje sie dobrze IP: *.pfizer.com 17.05.02, 18:00 > no wlasnie, plytkosc spojzenia to typowe dla kobiet (ehhh co by tu gadac hehe > facetow tez) ---> co z tego ze 100 lat temu... dlaczego ludzie mysla tak > egocentrycznie, ze sa pepkiem swiata? myslisz ze ludzie rozwiajaj sie > emocjonalnie-duchowo wraz z uplywem czasu? sa znaki ze moze byc calkiem odwrotn > ie. chodzilo mi oto ze 100 lat temu wiekszosc kobiet z definicji niczym innym sie nie zajmowala tylko rodzeniem dzieci, takze "spostrzezenie" Prusa bylo trywialne.Ale coz "plytkosc spojrzenie" nie omija nikogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Ja jestem bez kobiety 10 lat IP: *.sympatico.ca 17.05.02, 18:24 i widac efekty - sperma uderzyla do mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Re: Ja jestem bez kobiety 10 lat IP: *.sympatico.ca 17.05.02, 18:47 Gość portalu: Biala napisał(a): > i widac efekty - sperma uderzyla do mozgu Typowo babskie rozumowanie: baba sluzy do spuszczania spermy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda I bardzo dobrze!!! IP: *.nyc.rr.com 17.05.02, 18:56 Szkoda porzadnej kobiety dla takiego parcha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasula Re: I bardzo dobrze!!! IP: *.tnt16.stk3.da.uu.net 17.05.02, 19:06 Dziewczyny! Nie ma co dyskutowac z pedziami. Oni maja swoj poglad na pewne sprawy a mezczyzni swoj. Sa jeszcze na swiecie prawdziwi mezczyzni , chociaz juz ich mniej. Podobno hormony w zywnosci sprawily, ze w przyszlosci bedzie coraz wiecej pedalkow, no coz ...takie to zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOHN Re: Ja jestem bez kobiety 10 lat, i czuje sie dobrze IP: *.softbook.com.pl 17.05.02, 19:45 Zyje gosc bez kobiety 10 lat i to go frustruje. Poza tym ordynarny gosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wariat Re: Ja jestem bez kobiety 10 lat, i czuje sie dobrze IP: *.bredband.skanova.com 22.05.02, 20:39 a czy walisz lenia?, na postoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharky Re: Ja jestem bez kobiety 10 lat, i czuje sie dobrze IP: 5.2.1R1D* / *.dewgong.dialup.pol.co.uk 23.05.02, 23:11 Mam kumpla ktory jest gejem i mowi tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Ja jestem bez kobiety 10 lat, i czuje sie dobrze IP: *.arach.net.au 24.05.02, 05:08 Wlasnie to widac jak "dobrze" sie czujesz.....hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz SHARKY won, kobiety 10 lat, i czuje sie dobrze IP: *.bredband.skanova.com 24.05.02, 10:31 Sharky ty pedrylku, chwalisz sie ze masz chlopaka, ale pomyliles temat, sprawy mesko- meskie pedalskie, sa innej rubryce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharky Re: SHARKY won, kobiety 10 lat, i czuje sie dobrze IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.05.02, 12:57 Taka ostentacyjna wrogosc dla gejow jaka ty reprezentujesz jest bardzo typowa dla ukrytych homoseksualistow. Obejrzyj sobie 'American Beauty'. Na drugi raz postaraj sie bardziej gdy chcesz mnie obrazic, bo ci nie wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz SHARKY won, kobiety 10 lat, i czuje sie dobrze IP: *.bredband.skanova.com 24.05.02, 15:04 Twoje wypociny i argumentacja byly zabawne. Pewno juz ci nie jedna osoba powiedziala masz kobieca emocjonalnosc. Dotknalem czulej strony?,nie lam sie,juz dobrze -jestes straight i na dodatek poprawny politycznie, co wedlug twojej logiki czyni cie homo-niewiadomo,a moze jestes tylko weekendowym gejem? Odpowiedz Link Zgłoś
volny_ ------------------------------Mariusz------------- 25.05.02, 07:45 Gość portalu: Mariusz napisał(a): > Wiekszosc dup to niedomyte kurewki,olewam was, > nienawidze was wy lachociagi glupie. NIESTETY TEN GOSC --------Mariusz-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: wolny-spiety-mini Freud IP: *.bredband.skanova.com 25.05.02, 10:16 volny_ napisał(a): >> nienawisc do samego siebie manifestuje sie czesto > nienawiscia do samego siebie.(sic?)logicznie powinno byc...do innych lub kobiet. Moze napisalem to w przyplywie zlosci, jednak chodzilo mi przedewszystkim o stare dziwki okolo trzydziestki, ktore zachowuja sie pretensjonalnie,a maja w dupie przebieg jak stare volvo,a do tego jeszcze slaba higiena osobista, i niski poziom intelektualny, umieja tylko gadac o dupie marynie, dlatego preferuje mlode niezarozumiale, Odpowiedz Link Zgłoś