jutta2 17.01.05, 14:48 Witam serdecznie czy sa mamy z okolic München a dokladnie Grafing pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebepep Re: Mamy z okolic Monachium 23.01.05, 17:34 Hi, zanim razem zamieszkalismy, moj maz mial mieszkanie w Kirchseeon. W Grafing bylam czesto na basenie. Teraz mieszkam w Rosenheim. Jak Ci sie w Grafing podoba i jak tam trafilas? pozdrowionka Beata Odpowiedz Link Zgłoś
jutta2 Re: Mamy z okolic Monachium 25.01.05, 16:59 Hej mieszkam w Grafingu od 2 miesiecy przeprowadzilam sie razem z mezem i dzieckiem z Aschheim ze wzgledu na prace meza , podoba mi sie wlaszcza maly ryneczek tylko ze nie mam zadnych znajomych a slabo znam niemiecki (jestem w niemczech od roku), pozdrowiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
bebepep Re: Mamy z okolic Monachium 27.01.05, 21:16 Hi Justyna, sorry, ze nie pisze, napisze wkrotce na priva. Akurat jestem po okropnych chorobskach (zapalenie zatok i oskrzeli na raz) i ciezko mi sie za cos zabrac. ciao Beata Odpowiedz Link Zgłoś