edyta-1975 09.02.05, 17:39 czesc mam pytanie czy mozna dostac i gdzie szeli dla dziecka do spodni.z gory dzieki za odpowiedzi.pozdrawiam edyta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata.londyn Re: szelki w londynie 09.02.05, 17:48 Tez mam ten sam problem ale o szelkach nie pomyslalam (?). Dobry pomysl, mojemu brzdacowi trzeba poprawiac spodnie co 5 minut. Ale niestety nigdy nie widzialam w zadnym sklepie. Moze ktos wie, tez bede czekala! (Jesli moge?) Odpowiedz Link Zgłoś
edyta-1975 Re: szelki w londynie 10.02.05, 00:28 mamusie naprawde zadna z was nie uzywala szelek,jam moim starszym synom jak mialy rok,dwa,zakladalam szelki.ale to bylo w polsce i mozna bylo dostac je wszedzie.chyba jednak napisze do rodzinki zeby mi wyslali.pozdrowka dla wszystkich.edyta Odpowiedz Link Zgłoś
kash0303 Re: szelki w londynie 10.02.05, 01:25 Probowalam znalezc dla Ciebie online i wyrzucilo mi Ebaya. Jesli link nie zadziala to wpisz w SEARCH (na Ebayu) 'braces' (w kategorii CLOTHES) i powinno wyrzucic to co mnie. search.ebay.co.uk/braces_Boys_W0QQcatrefZC12QQfltZ9QQfromZR10QQfsooZ1QQfsopZ1QQftrtZ1QQftrvZ1QQsacatZ11452 pzdrfka Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: szelki w londynie 10.02.05, 08:57 ja też kiedyś szukałam, bo Dominik jest szczuplutki, w końcu kupiłam mu spodnie z paskiem i ten pasek używam do wszystkich spodni. Najlepiej chyba wyjdzie jak Ci przyślą z Polski Odpowiedz Link Zgłoś