Mam ogromna prosbe, niech ktos opisze jakis sposob jak zostac legalnie w stanach. Czytalem troche na tym forum ale nic konkretnie sie nie dowiedzialem. Za rok koncze studia inf. i chcialbym wyjechac, konkretnie to do CA, lubie ciepelko. W loterii biore udzial ale nie wierze ze wygram. Mam wujka w NY wiec wize turystyczna moze bym dostal, ale co pozniej robic ? Jest jakis posob zeby na 100% dostac wize ? Czy cos wujas ma na to wplyw ? O to mi wlasnie chodzi ze nie wiem co dalej. Moglby tez wyjechac na wizie J1 ale tez co dalej jak sie skonczy. Chcialbym wziac ze soba dziewczyne, tez konczy studia. Co po wizach jak sie skoncza ? Chce legalnie pracowac, na zycie i wszelkie wydatki bede mial bo sporo odlozylem. Jest jakis posob zeby zalegalizowac pobyt ? normalna praca, podatki, mieszkanie, samochod itd. Moze ze mam wujka to co pomaga? Moze on jakos mi zalegalizowac ? Ma on cos do gadania ? On ma juz obywatelstwo, siedzi tam 25 lat. A moze po wizie turystycznej na jakis kurs bym sie zapisal i przedluza mi wize np na studecka ? Mozna tak ? Chetniee sie tam czegos poucze

Prosze niech ktos mi poradzi