Gość: du=pa IP: *.dial.eclipse.net 02.06.02, 19:21 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oborowy Re: POLACY DLACZEGO JESTESCI WREDNI????? 02.06.02, 19:22 Bo malo mleka pijecie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: POLACY DLACZEGO JESTESCI WREDNI????? IP: *.dial.eclipse.net 02.06.02, 19:24 oborowy napisał(a): > > Bo malo mleka pijecie !albo wodki za duzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLCiA Re: POLACY DLACZEGO JESTESCI WREDNI????? IP: *.chello.pl 02.06.02, 19:33 ja jestem super. Wcale nie jestem wredna duuuuuuuuuuże całuski OlCiA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: POLACY DLACZEGO JESTESCI WREDNI????? IP: *.dial.eclipse.net 02.06.02, 19:36 Gość portalu: OLCiA napisał(a): > ja jestem super. Wcale nie jestem wredna duuuuuuuuuuże całuski OlCiA masz racje Olcia Ty jestes super tylko cala reszta jest wredna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malarz S POLACY DLACZEGO JESTESCI WREDNI????? IP: 216.194.27.* 03.06.02, 04:00 Dlaczego Polacy sa tacy wredni i zazdrosni w stosunku do siebie za granicami Polski? Inne nacje kulturowe trzymaja sie razem a Polacy jeden drugiemu wrogiem i kompletnie zadnej pomocy od rodaka. Odpowiedz Link Zgłoś
mineta123 Re: POLACY DLACZEGO JESTESCI WREDNI????? 03.06.02, 04:04 Gość portalu: Malarz S napisał(a): > Dlaczego Polacy sa tacy wredni i zazdrosni w stosunku do siebie za granicami > Polski? > Inne nacje kulturowe trzymaja sie razem a Polacy jeden drugiemu wrogiem i > kompletnie zadnej pomocy od rodaka. Co ci pomoc? mineta123, Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no nie Re: Kazdy ma to co lubi IP: *.ny5030.east.verizon.net 03.06.02, 05:53 Gość portalu: zybi napisał(a): > Jest tez inna strona medalu polonijnej emigracji > Jest w NYC > - klub inwestora, ludzie ucza sie wydawac z glowa zarobione pieniadze inwestuja > c > - lub zeglarski, plywaja jachtami --wlasnymi No nie ten gosc znowu kurwa zaczyna - klub inwestora, klub zeglarski, blah, blah,blah blah, blah,blah Polacy przyjezdzajcie wiec do NYC, bo jest tam pewien klub inwestora, w ktorym szanowny pan zibi sie zakochal, no i oczywiscie zbil kokosy na inwestycjach finansowych, blah, blah,blah blah, blah,blah, blah........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi Re: Kazdy ma to co lubi--SUKCES IP: 130.68.2.* 03.06.02, 23:03 Nie mozna sie zakochac w KLUBIE INWESTORA - jak napisal kolega. W Klubie Inwestora mozna zainwestowac zarobione pieniadze. Problem jest w tym ze trzeba najpierw miec te pieniadze. Skoro ich nie ma --to szlag go trafia i dlatego miesem ciepie na FORUM. Wystarczy napisac w YAHOO --PORADNIK SUKCES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelD Re: Kazdy ma to co lubi IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 03.06.02, 06:26 Zybi, daj na miar na nich... mozesz? zaczelismy prywatnie cos takiego W Melbourne... pozdrowko Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conyo Pawka, czy tobie juz na dobre rozum odebralo IP: 168.143.113.* 03.06.02, 07:04 czy tez wiadomosci nie dochodza do Oz-landu? - ze Zybi, to wszyscy wiedza, ale ty? Najlepiej zaloz rachunek w Merril Lynch. Peter chyba juz znowu jest na wolnosci po ostatnich przesluchaniach. Jezeli twoj stan zdrowotny sie nadzwyczaj pogorszyl i musisz, to poszukaj sobie National Association of Individual Investors ktorzy bardzo lubia inwestowac w DRIP, ktory w sam raz dla twoich dzieci (taka ksiazeczka mieszkaniowa PRL-u). A na razie to kup sobie poradnik Polaka, tam wszystko klarownie wylozone. Zybi zna adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: POLACY DLACZEGO JESTESCI WREDNI????? IP: *.we.client2.attbi.com 04.06.02, 00:19 Gość portalu: Malarz S napisał(a): > Dlaczego Polacy sa tacy wredni i zazdrosni w stosunku do siebie za granicami > Polski? > Inne nacje kulturowe trzymaja sie razem a Polacy jeden drugiemu wrogiem i > kompletnie zadnej pomocy od rodaka. Nie jest to zupelnie prawda - popytaj ludzi z innych nacji, ale fakt, ze Polacy sobie zbytnio nie pomagaja . Ci, ktorzy przyjechali ' na zarobek" nie podziela sie info z innymi w ich sytuacji, bo a nuz by zarobili o dolara wiecej ? A przeciez kazdy byl tu w USA co najmniej kierownikiem, jesli nie dyrektorem, wiec kase odpowiednia trzeba przytaskac. Ci, ktorzy juz tu troche sa, jak ognia boja sie nowoprzyjezdnych bo tamci czesto maja takie " dawaj, bo mi sie nalezy, bo ty juz tu jestes dlugo wiec MASZ" podejscie do sprawy. Wiesz, tak dokladnie to chodzi o te zlotem wykladane chodniki w ameryce.!!!! )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc MY JESTESMY WREDNI ? - TO JAKIES NIESMACZNE ZARTY IP: 131.137.84.* 03.06.02, 17:41 Odpowiedz Link Zgłoś
cracovian Re: POLACY DLACZEGO JESTESCI WREDNI????? 03.06.02, 18:59 Ja tez jestem super - ide w zycie ciemno i nic i nikt mnie nie obchodzi Ale wodki nie pije... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota gdyż jest wiosna, ptaszki śpiewają, etc. IP: 212.76.37.* 03.06.02, 23:21 Odpowiedz Link Zgłoś