Dodaj do ulubionych

Co wam sie podoba w obcokrajowcach?

03.06.02, 21:32
Chodzi mi o stosunki damsko-meskie. Co wam sie podoba u obcokrajowcow, czego
brakuje Polkom/Polakom? Byc moze cos was razi? Na przyklad moja kolezanka
powiedziala ze lubi gdy ktos ogladnie sie za nia i glosno zachwali ze jest
ladnie ubrana (oczywiscie bez wulgaryzmow)- w Polsce jest to nie do pomyslenia
(pewnie z powodu wulgaryzmow). A wiec?
Obserwuj wątek
    • Gość: gay_bear Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: *.dmn.com.au 03.06.02, 21:39
      Ty glupi czlowieku.. ty myslisz ze samce patrza na jej ubior ?? buhahahahahaha

patrza jaka ma zgrabna dupe i cyce.. i to wszystko co widza w niej pieknego z
      ubioru.. slina im cieknie za sama mysl.. a paly stoja w rozporach z
      podniecenia.. i slinia sie..

buhahahaha.. jak ladnie jest ubrana... buhahahahaha

urwales sie chyba z choinki...
      • Gość: tato Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: *.fastres.net 03.06.02, 21:47
        Gość portalu: gay_bear napisał(a):

> Ty glupi czlowieku.. ty myslisz ze samce patrza na jej ubior ?? buhahahahahaha
        >
        > patrza jaka ma zgrabna dupe i cyce.. i to wszystko co widza w niej pieknego z
        > ubioru.. slina im cieknie za sama mysl.. a paly stoja w rozporach z
        > podniecenia.. i slinia sie..
        >
        > buhahahaha.. jak ladnie jest ubrana... buhahahahaha
        >
        > urwales sie chyba z choinki...

.......Widzisz dlaczego wkurwaja mnie geje,sa mono.
        Juz ktos powiedzial ze lepsza jest jedna ubrana panna,
        niz sto rozebranych.
        Ty te fantazje wulgaryzujesz i deformujesz.
        Jestes chory i to mocno.
      • cracovian Re: Duze cyce gay_beara 03.06.02, 23:38
        U nas jest taka calkiem, calkiem czarna sekretarka. Wszystko ma co potrzeba,
        ale ubrania (od dwoch lat codziennie inne - miala bogatego kiedys goscia) robia
        z niej zupelnie super bombe. Cyce cycami, ale to niestety nie wszystko smile
    • jezdziec Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? 04.06.02, 01:34
      Swietnie - na pieprzenie juz sa chetni - a co z podrywaniem? Moze rzeczywiscie
      cos jest w obcpkrajowcach co przyciaga nasze/ych dziwczyny/chlpakow, bo chyba
      nie tylko kasa? Ten specyficzny sposob bycia, niespodzianki ktorych nie
      spodziewasz sie przyzwyczajony/a do miejscowych (krajowych)?
      • Gość: XoXo Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: *.proxy.aol.com 04.06.02, 06:15
        Pociaga innosc. To, ze sie mowi innym jezykiem, inaczej wyraza uczucia. Poza
        tym obcokrajowcy nie sa az tak wymagajacy jak nasi. Nie trzeba byc Winona
        Ryder lub Livia z "Quo vadis' by podobac sie obcokrajowcom. Tak, to prawda, ze
        obcokrajowcy czesciej podchodza do nieznajomych dziewczyn i wyminiaja telefony,
        a Polacy to sie tylko gapia i nie zrobia pierwszego kroku. Na szczescie Polacy
        za granica troche sie oswmielaja wobec dziewczyn, glownie polskich.
    • Gość: heniek Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: PROXY* / 145.4.198.* 04.06.02, 08:10
      kompletna glupota latanie za obcokrajowcami zwlaszcza kolorowymi.
      Pozniej taka panienka dostaje np. od araba po buzi albo jeszcze gorzej.
      • _szwedka Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? 04.06.02, 08:23
        Gość portalu: heniek napisał(a):

> kompletna glupota latanie za obcokrajowcami zwlaszcza kolorowymi.
        > Pozniej taka panienka dostaje np. od araba po buzi albo jeszcze gorzej.

A od Polaka to jej nie grozi dostac po buzu albo jeszcze gorzej hehehe
        • Gość: heniek Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: PROXY* / 145.4.198.* 04.06.02, 08:43
          a ci twoj szwed jeszcze nie dokopal ?
      • Gość: __jan Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.02, 16:43

> kompletna glupota latanie za obcokrajowcami zwlaszcza kolorowymi.
        > Pozniej taka panienka dostaje np. od araba po buzi albo jeszcze gorzej.

np. ze musi na niego zarabiac dupa lub sluzym jego kolegom za materac

• Gość: heniek Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: *.dialup.zonnet.nl 04.06.02, 18:17
          pierdolta sie dalej durne polki
    • Gość: adziuba Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: 217.8.160.* 04.06.02, 18:20
      Właśnie te wszystkie męskie wypowiedzi pokazują co może się "innego" podobać u
      obcokrajowca.
    • optymistka Re: jezdziec, masz jakies kompleksy ? 04.06.02, 19:21

Mimo wszystko odpowiem Ci; podoba nam sie to w obcokrajowcach, ze
      nas naprawde KOCHAJA, uwielbiaja, szanuja.
      Przy nich jestesmy 100% kobietami, ot i wszystko.
    • theend3 Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? 04.06.02, 20:13
      jezdziec napisał(a):

> Chodzi mi o stosunki damsko-meskie. Co wam sie podoba u obcokrajowcow, czego
      > brakuje Polkom/Polakom? Byc moze cos was razi? Na przyklad moja kolezanka
      > powiedziala ze lubi gdy ktos ogladnie sie za nia i glosno zachwali ze jest
      > ladnie ubrana (oczywiscie bez wulgaryzmow)- w Polsce jest to nie do pomyslenia
      > (pewnie z powodu wulgaryzmow). A wiec?

my ..tzn ja i ty znamy inna Polske..w tej ktorej ty gustujesz pamietac mnie nie
      ma..w tej nie do pomyslenia..to musialyby byc jakies tarcze ochronne
      uswiadomionych na wpol rodzicow..
      znam swietne..niesamowite..wspaniale..cudowne..itditp.Polki..wies polska i
      polskie kurwy nic nie zrobia temu obrazowi ktory mam..kurestwa nie
      lubie..szczerosc jest wykladnikiem..wszystkim...mialem pasc z teleexpresem ..
      dotrwalem do wiadomosci..najwieksza sztuczka..to zeby ona wierzyla kiedy ty
      jestes gora..kobiety lubia kiedy sie je oszukuje i gra scenariusze wmawiajac
      pozniej ze to ich wlasne..pzdr
      • Gość: Biala Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: *.sympatico.ca 04.06.02, 20:19
        theend3 napisał(a):

> my ..tzn ja i ty znamy inna Polske..w tej ktorej ty gustujesz pamietac mnie nie
        >
        > ma..w tej nie do pomyslenia..to musialyby byc jakies tarcze ochronne
        > uswiadomionych na wpol rodzicow..
        > znam swietne..niesamowite..wspaniale..cudowne..itditp.Polki..wies polska i
        > polskie kurwy nic nie zrobia temu obrazowi ktory mam..kurestwa nie
        > lubie..szczerosc jest wykladnikiem..wszystkim...mialem pasc z teleexpresem ..
        > dotrwalem do wiadomosci..najwieksza sztuczka..to zeby ona wierzyla kiedy ty
        > jestes gora..kobiety lubia kiedy sie je oszukuje i gra scenariusze wmawiajac
        > pozniej ze to ich wlasne..pzdr

... nie wszystkie ...
    • jezdziec Co wam sie podoba w obcokrajowcach? 04.06.02, 20:35
      Xoxo - co masz na mysli mowiac - inaczej wyrazaja uczucia?

Optymistka - myslisz ze Polacy nie kochaja? ze udaja ze kochaja? moze po prostu
      w inny sposob wyrazaja uczucia? I co sprawia ze czujesz sie w 100% kobieta?
      Wiem, na pewno nie siedzenie przed telewizorem i picie piwa, choc z drugiej
      strony na pewno nie wymyslaja caly czas czegos nowego - nuda tez sie musi
      przytrafic.
      • oborowy Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? 04.06.02, 22:12

Dyskusja jak u mnie w oborze-jeden byczek z drugim o jalowkach ! Ale jak
        wyrosna na byki to o krowach zupelnie innaczej rycza.
    • znafca Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? 04.06.02, 22:51
      Polkom podoba się w cudzoziemcach kasa.
      Dlatego ambitniejsze polują na męża, a mniej ambitne idą do burdelu.
      Gdyby tak nie było, słyszelibyśmy o Polkach wyjeżdżających z miłości do
      Kazachstanu, Rumunii, Bułgarii czy na Ukrainę.
      Jakoś tam ich nie ma.
      Pewnie parę takich sfrustrowanych tu pisuje. Takich, co wyszły za
      czereśniaków, którzy w swoich Szwecjach,Holandiach czy Kanadach nie mieli
      szans u miejscowych dziewczyn.
      • ciepluutka Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? 05.06.02, 04:34
        znafca napisał(a):

> Polkom podoba się w cudzoziemcach kasa.
        > Dlatego ambitniejsze polują na męża, a mniej ambitne idą do burdelu.
        > Gdyby tak nie było, słyszelibyśmy o Polkach wyjeżdżających z miłości do
        > Kazachstanu, Rumunii, Bułgarii czy na Ukrainę.
        > Jakoś tam ich nie ma.
        > Pewnie parę takich sfrustrowanych tu pisuje. Takich, co wyszły za
        > czereśniaków, którzy w swoich Szwecjach,Holandiach czy Kanadach nie mieli
        > szans u miejscowych dziewczyn.

1. Oj swieta prawda!

2. A co do ogolnego tematu powiem, ze nie ma to jak Polak, jescze
        zachowal meskosc.

3. Jestem w Australii i jakos nie widze tutaj mezczyzn

• mister1 Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? 05.06.02, 07:41
          tylko same kangury ?
      • mister1 Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? 05.06.02, 07:05
        w 90 procentach to ci mezowie-obcokrajowcy sa drugiego lub trzeciego gatunku...
        • Gość: kicius Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: *.speed.planet.nl 05.06.02, 07:26
          Najbardziej oburza mnie w Waszych wypowiedziach powracajace twierdzenie,ze
          obcokrajowcy przyciagaja Polki kasa.W sumie niegdy nie mialam chlopaka-
          Polaka,ale ilekroc jestem w Warszawie i spotykam sie z chlopakami jestem
          zaszokowana ich dobrymi manierami i tym jak demonstracyjnie wpedzaja sie w
          koszty w trakcie randek.Ergo-maja wiekszy wklad finansowy w randke,zwiazek
          etc,niz cudzoziemcy.I nie mowie tylko o Holendrach,ktorych skapstwo jest
          przyslowiowe,ale oczywiscie zdarzaja sie warunki potwierdzajace regule.

Reasumujac-mialam kilku facetow cudzoziemcow,mam kolezanki,co tez mialy-
          zwyklysmy czasami na babskich wieczorkach robic bilanse naszych zwiazkow-
          Polacy sa chyba najtansi w utrzymaniu,wiec jesliby chodzilo o kase...,
          Jesli upieracie sie natomiast,ze chodzi o papiery to zapewne nie te z
          nominalami,tylko jakies urzedowe,ulatwiajace zarabianie kasy i dzioelenie jej
          z cudzoziemcem.
          • znafca Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? 05.06.02, 08:34
            Co ty bredzisz, Kiciuś.
            A miałaś chłopaka Rumuna albo Ukraińca? A może Twoja koleżanka ma męża Litwina?
            Nie, bo nie mają kasy.
            Rozumiem motywacje naszych pań, ale nie cierpię ich hipokryzji.
            • Gość: alinka Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: PROXY* / 145.4.198.* 05.06.02, 08:54
              a ja mam meza hindusa
            • Gość: kicius Re: Znafco IP: *.speed.planet.nl 05.06.02, 09:27
              Znafco,naprawde narodowosc nie przesadza stanu sakiewki.Mam kolezanke,ktora ma
              meza Litwina.Mialam chlopaka Wegra,Serba i Chorwata.Chodzilam tez z
              Amerykaninem i Holendrem.Najbogatszy byl Serb,najmniej kasy mial chyba
              Holender.Nie bredze-dziele sie doswiadczeniami popartymi wieloletnim
              researchem!!!
              • znafca Re: Znafco 05.06.02, 09:43
                Chyba się nie rozumiemy. Ci kolesie są ok, bo mieszkają na Zachodzie.
                Nie sądzę, żeby koleżanka mieszkała z mężem na Litwie, a jeszcze inna
                poprzedniczka w Indiach.
                • Gość: kicius Re: Znafco IP: *.speed.planet.nl 05.06.02, 09:57
                  Wiec,kolezanka z mezem Litwinem mieszkala na lItwie,podobno bylo strasznie,on
                  jest dyplomata,wiec teraz mieszkaja w Szwajcarii.Ja mieszkalam z Wegrem na
                  Wegrzech,z Serbem w Serbii(i wojna byla)-kasa nie ma z tym nic wspolnego,slowo!
                  • znafca Re: Znafco 05.06.02, 10:22
                    Jeżeli piszesz prawdę, to jesteś ewenementem smile
            • Gość: kicius Re: Znafco! IP: *.speed.planet.nl 05.06.02, 09:35
              Znafco jeszcze raz przeczytalam twoj post!To nie jest hipokryzja,Ty jestes
              szalony!!!!Zyjemy w XXI w,kobiety pracuja,jak mam chlopaka,to nie jestem z nim
              po to,zeby mi kupowal lody albo piwo.

Tak,w koncu moge odpowiedziec na pytanie inicjatora watku-byc moze wybieramy
              obcokrajowcow(jest to wkoncu forum POlonii-wiec chyba wiekszosc osob mieszka
              poza granicami Polski),poniewaz po kilku latach spedzonych na
              obczyznie,byloby niesamowicie zwiazac sie z osoba o tak tradycyjnych pogladach
              jak te prezentowane na ogol przez rodakow.I nie chodzi mi o to,ze Polka daje
              dupy Arabowi,albo Polak prostytuuje sie na jakims dworcu za drugi,po tym jak
              doswiadczyli emigracyjnej biedy.Po prostu,zacofanie Polski jest chyba
              najbardziej widoczne na gruncie obyczajowym,czego przejawem jest twoja
              sugestia,o Znafco,iz twierdzeinie ,ze pieniadze nie sa leitmotivem zwiazku
              jest hypokryzja.

Nie chce byc wulgarna,ale facet ma byc nier za glupi i dobrze pierdolic,za
              prezerwatywy i kolacje moge sama zaplacic.
              • liloom co za bzdury piszesz znafco 05.06.02, 09:57
                Bosh jak ja lubie czytac takie pierdoly... Sa napewno rozne baby tak samo jak
                rozni faceci. Niestety mimo 21 wieku zyjemy moim zdaniem jak w sredniowieczu,
                bo faceci zarabiaja czesto na takich samych stanowiskach wiecej niz kobiety.
                Moze to jest odpowiedz na te bzdurne insynuacjesmile Bo to w koncu najczesciej
                kobiety siedza w domu z dziecmi, a faceci musza ciagnac wozek finansowy,
                chociaz jak wiadomo i to nie jest regula.
                Ja osobiscie gdybym sie zakochala w Litwinie to bym miala Litwina, ale akurat
                nie bylam w takim towarzystwie jak bylam w wieku "poborowym". Nie wyobrazam
                sobie meza Rumuna, Cygana lub kogos z Balkanow. Moga byc super ludzie, ale
                sorry Winnetou - znow stereotypy. Moje prywatnesmile Gustuje w Polakach tylko,
                mimo ze CUDZOZIEMCY SA GENERALNIE BARDZIEJ ZADBANI. Moze to znow stereotyp.
                Z kasa nie ma to nic wspolnego. Wiec mam Polaka, zabralismy sie razem na zachod
                zarabiac kase, no i robimy to razem.
                Pozdroofka dla dyskutantow, tylko nie goncie w pietkesmile
              • Gość: theend Re: Znafco! IP: 213.78.112.* 06.06.02, 18:28
                Gość portalu: kicius napisał(a):

> Znafco jeszcze raz przeczytalam twoj post!To nie jest hipokryzja,Ty jestes
                > szalony!!!!Zyjemy w XXI w,kobiety pracuja,jak mam chlopaka,to nie jestem z nim
                > po to,zeby mi kupowal lody albo piwo.
                >
                > Tak,w koncu moge odpowiedziec na pytanie inicjatora watku-byc moze wybieramy
                > obcokrajowcow(jest to wkoncu forum POlonii-wiec chyba wiekszosc osob mieszka
                > poza granicami Polski),poniewaz po kilku latach spedzonych na
                > obczyznie,byloby niesamowicie zwiazac sie z osoba o tak tradycyjnych pogladach
                > jak te prezentowane na ogol przez rodakow.I nie chodzi mi o to,ze Polka daje
                > dupy Arabowi,albo Polak prostytuuje sie na jakims dworcu za drugi,po tym jak
                > doswiadczyli emigracyjnej biedy.Po prostu,zacofanie Polski jest chyba
                > najbardziej widoczne na gruncie obyczajowym,czego przejawem jest twoja
                > sugestia,o Znafco,iz twierdzeinie ,ze pieniadze nie sa leitmotivem zwiazku
                > jest hypokryzja.
                >
                > Nie chce byc wulgarna,ale facet ma byc nier za glupi i dobrze pierdolic,za
                > prezerwatywy i kolacje moge sama zaplacic.

mimo wszystko czesto zdaza sie ,ze spotykamy obcokrajowcow o pogladach tak
                tradycyjnych ze boli..zwiazek jest niemozliwy..szczegolnie taki kiedy facet mysli;
                ok..masz kondoy i chcesz sie pierdolic..to ja moge zaplacic za kolacje..czyli
                czysciutkie kurestwo..ktore wystepuje zawsze kiedy kasa ma znaczenie..ktos kto
                szarpie sie do placenia najczesciej jest biedny i chce stworzyc iluzje..bogaty
                wie ze wiesz ze jest bogaty..normalny wie ze to staje sie wazne kiedy zaczynaja
                sie rozmowy o potomstwie ,nie o seksie..kurwy i dziwkarze zawsze bede jednak
                stanowic bardzo wielka czesc spoleczenstwa..
                tradycyjne poglady o ktorych wspominasz wcale nie sa tradycyjne tylko wciaz zyja
                dzieki zazdrosci..szczegolnie osob po slubie ale takze tych co spieprzyli swoje
                zycie i dalej im malo..koniecznie probuja spieprzyc je wszystkim..dziwne ,ze
                najczesciej najblizszym..
                • Gość: kicius Re: Znafco!-....the......end IP: *.speed.planet.nl 06.06.02, 18:41
                  taaaaaa........mowiac...prawde...nie ........wiem czy cie
                  dobrze.......zrozumialam
                  Mowimy o zwiazkach czy kondomach?...........Jesli powalam facetowi(i jesli
                  jego sytuacja finansowa mu pozwala,he,he),z ktorym mam zamiar isc do
                  lozka,zaplacic za kolacje to jestem prostytutka?A co jesli ja place?Jestem na
                  kurwach a on jest prostytutkiem?A jak sie to nazywa jesli placimy fifty-
                  fifty?........Masz racje,ze biedniejsi rwa sie do placenia,dlatego sa
                  biedniejsi.I nie chodzi tylko o kompleks,mimo,ze to teaz pewnie odgrywa jakas
                  role.Dziele mieszkanie z Angielka,ktora dojezdza 20 minut,zeby kupic wode
                  mineralna tansza o 20 centow niz w naszym wiejskim sklepie.Ziarnko do ziarka-
                  mawia....
                  • Gość: theend Re: Znafco!-....the......end IP: 213.78.112.* 06.06.02, 19:07
                    Gość portalu: kicius napisał(a):

> taaaaaa........mowiac...prawde...nie ........wiem czy cie
                    > dobrze.......zrozumialam

chyba nie....

> Mowimy o zwiazkach czy kondomach?

mowimy o kurestwie..

...........Jesli powalam facetowi(i jesli
                    > jego sytuacja finansowa mu pozwala,he,he),z ktorym mam zamiar isc do
                    > lozka,zaplacic za kolacje to jestem prostytutka?A co jesli ja place?Jestem na
                    > kurwach a on jest prostytutkiem?A jak sie to nazywa jesli placimy fifty-
                    > fifty?........

to co opisalas..to jest wlasnie paranoja ktora ogarnia ludzi bo maja nakrecone w
                    glowach ziarnka..i miarki..krotko i dlugofalowe cele..a jakze
                    finansowe..normalnie nie powinno to nikogo obchodzic..ale tak czy inaczej rozne
                    warstwy miksuja sie rzadko i raczej tylko jezeli chodzi o "Rom+Jul" itd
                    ewentualnie przygode..traca te warstwy czesto siebie nawzajem..najgorsze ,ze sa i
                    trzeba decydowac w ktorej chce sie byc..wybor nie zawsze jest oczywisty..

>Masz racje,ze biedniejsi rwa sie do placenia,dlatego sa
                    > biedniejsi.I nie chodzi tylko o kompleks,mimo,ze to teaz pewnie odgrywa jakas
                    > role.Dziele mieszkanie z Angielka,ktora dojezdza 20 minut,zeby kupic wode
                    > mineralna tansza o 20 centow niz w naszym wiejskim sklepie.Ziarnko do ziarka-
                    > mawia....

dzien dobry panie stereotypie..skapstwo to powszechna plaga..biedniejsi czesto
                    chca placic zeby udowodnic ze nie sa po to by im kupowano..bogaci wstydza sie
                    placic bo nie chca urazic biednego..biedni sie wstydza..bogaci smieja sie za
                    plecami..jezeli to jest problem mamy doczynienia z kurestwem..
                    i prawdopodobnie zawsze to powyzszym pozostanie...
                    bogaci beda kupowac biednych..biedni wkupywac sie w swiat bogatych..
                    z drugiej strony mamy kobiety (nie mowie feministki ,ale czytelniczki jakiegos
                    opiniotworczego smiecia) wyrywajace wszystko wokolo..w londynie czesto wychodza
                    stadami na lowy..kazda inaczej ,a kazda tak samo ubrana itd.. ja to czniam..caly
                    czas i dobrze mi z tym ..
                    • Gość: kicius Re: the......end IP: *.speed.planet.nl 06.06.02, 19:54
                      Jak ide z facetem do lozka,to to jest krotkofalowy cel,w sumie duzo zalezy od
                      niego,ale chyba nawet jogini moga powstrzymywac ejakulacje tylko przez kilka
                      godzin.

Jesli chodzi o kase,no to rzeczywiscie nie mieszam sie do innych klas,ludzi
                      tak bogatych,ze az nie placa,zeby mnie nie urazic,nie spotkalam.

Ogolnie,Drogi Theendzie,to ty masz za bardzo rozszerzona swiadomosc,ja jestem
                      posta dziewczyna i nie dorastam do twojego poziomu,nastepnym razem (w
                      przypadku nastepnego razu) mow na czym jestes,to moze sie
                      spotkamy...)...pozdr.k(nk+al+tms,czy jakby to nasz kochany Witkacy
                      skrocil....)....
                      .... .........
                      .........
        • Gość: Martyna Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: 204.186.88.* 05.06.02, 20:12

A co to znaczy mezczyzna drugiegio czy trzeciego gatunku mozesz to
          scharakteryzowac?
    • Gość: Maria Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.06.02, 10:19
      Uwazam, ze to jacy sa obcokrajowcy w stosunku do kobiet jest wynikiem kultury w
      ktorej sa wychowani, otoczenia, osobistej inteligencji to samo dotyczy Polakow.
      Mysle, ze kobiety, ktore sie sprzedaja robia to, bo sa przez rozne okolicznosci
      zmuszone. Prostytutki znajdziemy wsrod wszystkich ras i w kazdym kraju.
      Wydaje mi sie, ze dotychczasowe wypowiedzi bazuja na wlasnych doswiadczeniach
      (czesto negatywnych) lub uogolniaja ten temat.

• Gość: Maria do Marii IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.06.02, 11:16
        Witam imienniczke, czyli nowa Marie na forum.
        Ale jedna z nas bedzie musiala zmienic nick.
        • Gość: Maria Re: do Marii IP: PROXY* / 145.4.198.* 05.06.02, 11:32
          zmien se na marycha
          • Gość: Maria Re: do Marii proxy 145.4.198 IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 06.06.02, 14:19
            Nie podszywaj sie !
        • Gość: Maria Re: do Marii IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.06.02, 17:43
          OK. Od teraz Mia
    • Gość: Emilia Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: *.bauboden.com, 05.06.02, 15:22
      a mnie sie podoba jak wygrywaja na tym Mundialu. Widac ze lepsi od Polakow wiec
      do nich wlasnie warto sie usmiechac.
      • Gość: heniek Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: *.dialup.zonnet.nl 05.06.02, 16:02
        to im daj dupy i nie zawracaj glowy durna cipo
        • Gość: Emilia Re: do Henka IP: *.bauboden.com, 05.06.02, 16:04

> to im daj dupy i nie zawracaj glowy durna cipo

wlasnie mam zamiar to zrobic!!!!!!

• Gość: kicius Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: *.speed.planet.nl 05.06.02, 16:17
          Heniek,wlasnie dlatego nikt ci od dawna nie dal dupy-jak chcesz,zeby ci
          kobieta dala,to musisz byc mily i powiedziec :luba,kochanie,sloneczko etc,per
          durna cipo to juz bardzo wyrafinowane...
          • liloom Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? 05.06.02, 17:21
            no tak, a potem taki mowi, ze baby wola obockrajowcowsmile)) przynajmniej nie
            slysza takich tekstow smile)))
            • Gość: Emilia Re: popieram IP: *.bauboden.com, 05.06.02, 17:27
              Swieta Prawda!!!!!
            • ro-bert Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? 06.06.02, 20:02
              liloom napisał(a):

> no tak, a potem taki mowi, ze baby wola obockrajowcowsmile)) przynajmniej nie
              > slysza takich tekstow smile)))

Nie slysza? Czy tylko moze nie rozumieja?

robert

• Gość: kicius Re: raczki-galazeczki opadaja IP: *.speed.planet.nl 06.06.02, 20:17
                ro-bert,skad ty piszesz?Afganistan,czy co?Kobiety naprawde chodza teraz do
                szkol,pracuja i zarabiaja.JAk facet zachowuje sie jak Heniek zostaje
                wymieniony.Natomiast jesli,zachowuje sie ok,tylko cos tam mamrocze
                niezrozumiale w swoim narzeczu,to jest ok.
                • ro-bert Do Kiciusia 06.06.02, 20:31
                  A co ma dupa do wiatraka? Ze chodza do szkoly i pracuja... No i co z tego? Jak
                  im taki np. arab powie "dawaj dupy, durna cipo" po ichniemu to beda staraly sie
                  to zrozumiec jako najczulsze wyznanie milosci; o to mi chodzilo!

robert
                  • Gość: kicius Re: Do ro-berta IP: *.speed.planet.nl 06.06.02, 20:48
                    dokladnie to co napisalam-jezyki spoza rodziny indoeuropejskiej sa oczywiscie
                    przypadkiem ekstremalnym,zostawmy zreszta lingwistyke-mialam na mysli,ze
                    kobiety przestaly byc uzaleznione od facetow,ergo jak sie jakis zle zachowa
                    zostaje wymieniony.

Chyba w ogole ciebie nie zrozumialam-sugerujesz,ze faceci sa tak zaklamani,ze
                    moga pozostawac w zwiazku z osoba narazajaca ich na przyplywy tak zlej
                    energii,ze musza dawac jej upust uzywajac wulgaryzmow i mimo to ciagle w tym
                    zwiazku trwaja?Zaskakujace,wszyscy moi koledzy twierdza,ze jak juz facet jest
                    w zwiazku,to znaczy,ze tego bardzo chce...

NAtomiast ,juz to pisalam,mam na przyklad faceta-Albanczyka-wcielenie cnot
                    wszelakich,ktory od czasu do czasu gada cos do siebie po albansku\wiec nie
                    rozumiem/to naprawde nie stanowi problemu!
    • Gość: mordyga Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: *.bauboden.com, 05.06.02, 17:31
      tak, tak Heniutek, Kobiety ida teraz na jakosc a nie na ilosc: Wez sie w garsc
      i popraw moze jeszcze nie jest za pozno....
      • Gość: selma Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: *.ppp.get2net.dk 05.06.02, 18:13
        duzo obcokrajowcow jest przystojniejszych od Polakow.np taki Serb jest jednym z
        wielu sobie podobnych-wysoki ,brunet,ladne oczy ,cera itd.W Polsce taki facet
        wzbudzal zawsze wielkie zainteresowanie ,bo wyroznal sie uroda i wybieral wsrod
        panienek,w Jugoslawi takich facetow jest pelno,nic szczegolnego.jakis malolat
        napisal na tym forum ze wybiera sie na Majorke po ogniste brunetki,bo w Polsce
        brunetki to jest cos,i na wage zlota a tam to bedzie wybieral i przebieral.
      • Gość: Nemo Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: 216.94.245.* 05.06.02, 18:16

Jak to jest ze jak Polka zwiazuje sie z obcokrajowcem to zaraz wulgaryzmy leca
        od Polakow niektorych? Czy to sloma z butow wychodzi?
        Takich komentarzy nie slysze od kobiet? Czy tylko wstydza sie pisac takie idotyzmy a moze Polki
        po prostu sa lepsze od facetow? A moze Henio itp to zaden przyklad polskich meskich zachowan?
        Ot szum buractwa jak wszedzie?
        • bruno55 Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? 05.06.02, 19:17
          Jak byscie panie zobaczyle tych miejscowych grekow ,to
          by wam zachwyt obcokrajowcami przeszedl .Male to to
          ,jakies pokurczone .Tfu, ohyda .Kobitki ,te mlode ,sa
          calkiem ,calkiem .Jeszcze nie probowalem .Musze
          sprawdzic ceny ,zeby mnie nie oszukali ,jak w kraju
          .Pozdrawiam.
          • Gość: USA Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: *.sd242.k12.id.us 05.06.02, 19:21
            Ty stary chuju.. musisz placic za to zeby zamoczyc swojego korniszona w jakiejs
            ogrzybionej dziurze... wzialbys sie za szukanie domu spokojnej starosci a nie
            opowiadal swoich marzen !!!!!!!!

• bruno55 Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? 05.06.02, 19:23
              Gość portalu: USA napisał(a):

> Ty stary chuju.. musisz placic za to zeby zamoczyc swojego korniszona w jakiejs
              >
              > ogrzybionej dziurze... wzialbys sie za szukanie domu spokojnej starosci a nie
              > opowiadal swoich marzen !!!!!!!!
              >

Marzysz to ty .Ja place i wymagam i mam co chce .Nie
              musze walic konia ,jak ty .Pozdrawiam ze slonecznej Grecji .
              • Gość: USA Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: *.sd242.k12.id.us 05.06.02, 19:28
                a zeby cie opruszczka i rzezaczka dopadla.. a na koniec kila i syfilis
                zezarl...

i zeby ci odpadl ..

utop sie w tej grecji.
                • oborowy Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? 05.06.02, 21:05

To ,ze wiekszosc z nich nie czyta po polsku. Na te wasze wypociny to nawet
                  moja krowa by sie nie wysrala.jak wyraznie napisala kicius :wolny wybor ,dam
                  dupy komu zechce,lub kto mnie zechce.ma dziewczyna doswiadczenie(jak sama daje
                  do zrozumienia)I jak zwykle w zyciu nie mieszajcie turystyki ze stalym
                  pobytem.Jak wykazuje statystyka prawie wszystkie zwiazki polek z cudzoziemcami
                  sie rozpadaja-przyczyny rozne.wlaczanie sie do dyskusji nagrzanych malolatow
                  nic nowego nie wnosi.faktem jest -lepiej mlody i bogaty jak stary i biedny.
                  • Gość: Anza Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: *.prodigy.net.mx 05.06.02, 21:12
                    Mój maz jest obcokrajowcem. Jest bardzo fajnym kolega, najlepszym przyjacielem,
                    bardzo dobrym kucharzem, wspanialym kochankiem, jest (przynajmniej dla mnie)
                    bardzo przystojny i zachowuje sie zawsze z szacunkiem do kobiet, i jak
                    mezczyzna godny szacunku. Co do pieniedzy, to pracujemy obydwoje i nie idzie
                    nam tak zle, ale w koñcu w rodzinie wszyscy musimy wspólpracowac, kazdy z nas
                    tak jak moze i potrafi.
                    Chyba tylko dlatego, moim skromnym zdaniem.
                    • oborowy Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? 05.06.02, 21:35
                      Gość portalu: Anza napisał(a):

> Mój maz jest obcokrajowcem. Jest bardzo fajnym kolega, najlepszym przyjacielem,
                      >
                      > bardzo dobrym kucharzem, wspanialym kochankiem, jest (przynajmniej dla mnie)
                      > bardzo przystojny i zachowuje sie zawsze z szacunkiem do kobiet, i jak
                      > mezczyzna godny szacunku. Co do pieniedzy, to pracujemy obydwoje i nie idzie
                      > nam tak zle, ale w koñcu w rodzinie wszyscy musimy wspólpracowac, kazdy
                      > z nas
                      > tak jak moze i potrafi.
                      > Chyba tylko dlatego, moim skromnym zdaniem.

Kolega,przyjaciel,maz,kochanek,kucharz. nie jest tak zle,ale w koncu w rodzinie
                      musimy wspolpracowac itd.Czyzby to bylo sprawozdanie z dzialalnosci firmy.tak na
                      moj chlopski rozum to masz przechlapane.Nie bede rozwijal dalej-bo moge sie mylic-
                      oby!Powodzenia z kolesiem.
                      • Gość: Anza Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: *.prodigy.net.mx 05.06.02, 23:48
                        Chyba po 12 latach malzenstwa to mam powodzenie, nie uwazasz?

Tym razem................. sorry, ale pomyliles sie. Nie tylko jest to mój
                        obrazek. Mam pare kolezanek, które takze sa mezatkami i zyja bardzo spokojnie.
                        Dlaczego Ty uwazasz, ze jesli to nie jest polak, to nie jest mezczyzna?
                        Co powiedzialyby wiec kobiety z innych krajów, jezeli w zadnym tam nie ma
                        nikogo, kto bylby warty uwagi, tylko w Polsce?

Panowie z Polski......... macie duzo do zrobienia na tym Swiecie !!!
                        • oborowy Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? 06.06.02, 00:15
                          Gość portalu: Anza napisał(a):

> Chyba po 12 latach malzenstwa to mam powodzenie, nie uwazasz?
                          >
                          > Tym razem................. sorry, ale pomyliles sie. Nie tylko jest to mój
                          > obrazek. Mam pare kolezanek, które takze sa mezatkami i zyja bardzo spokojnie.
                          > Dlaczego Ty uwazasz, ze jesli to nie jest polak, to nie jest mezczyzna?
                          > Co powiedzialyby wiec kobiety z innych krajów, jezeli w zadnym tam nie ma
                          > nikogo, kto bylby warty uwagi, tylko w Polsce?
                          >
                          > Panowie z Polski......... macie duzo do zrobienia na tym Swiecie !!!

Akurat nic nie zrozumialas-i co to za idiotyzm o panach z polski-durnas ty wsiowa
                          krowo-nie pomylilem sie.
                          • Gość: Anza Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: *.prodigy.net.mx 06.06.02, 00:49
                            Masz bardzo fajny nick, eh?
                            Opisuje ciebie dokladnie. Jaki Nick, takie wychowanie.

A wracajac do pytania, co sie nam podoba u obcokrajowców..........
                            Chyba nawet z najgorszego zadupia sa lepsi od ciebie.

• bruno.5 Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? 05.06.02, 22:03
                  Gość portalu: USA napisał(a):

> a zeby cie opruszczka i rzezaczka dopadla.. a na koniec kila i syfilis
                  > zezarl...
                  >
                  > i zeby ci odpadl ..
                  >
                  >
                  > utop sie w tej grecji.

Dopadnie mnie to ,co ciebie juz dawno dopadlo a i odpadnie
                  co tobie dawno odpadlo .A i topil sie bende w Grecji a nie w tej
                  pieprzonej ameryce .Pozdrowienia dla malzonki .Hehehe
                  • Gość: USA Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: *.sd242.k12.id.us 05.06.02, 23:12
                    Ty stary tetryku... pewnie kutas juz dawno Ci nie staje.. dlatego lazisz na
                    panienki.. pomyslal byc ile taka miala w swoich ustach innych kutasow i ile
                    swinstwa przelazlo przez jej otwory.. widac ze swoja na swojego trafil...

o mojego sie nie martw. ma sie dobrze i jest wierny jednej... a niech Ci chuj
                    zgnije...

bo u nas w Ameryce!
    • karelia Re: WSZYSTKO 05.06.02, 22:13
      a mnie sie podoba wszystko w obcokrajowcach, im wiecej obcokrajowiec tym
      bardziej mi sie podoba wink)))))))))))
      • a11hole Re: WSZYSTKO 06.06.02, 20:06
        ta, bo cie nie rozszyfruje i mozesz byc krolowa.
      • Gość: Mister Re: a mnie nic IP: *.dialup.zonnet.nl 06.06.02, 21:01
        acz mam pewne doswiadczenie z obcokrajowniczkami (co za slowo)
        wole zdecydowanie rodaczki.Absolutnie !
        • Gość: kicius Re: Misterrrrrrr IP: *.speed.planet.nl 06.06.02, 21:06
          Wyslalam ci pozdrowienia z Budapesztu,ale pewnie nie czytales-udalam sie na
          niespodziewany urlop-nie moge wziac udzialu w Sympozjum,pozdr.wszystkich!!!!!
          A propos rodaczek-nie tylko Sympozja organizujesz,ale jeszcze zachowac sie
          potrafisz szarmancko!
          • Gość: Mister Re: Misterrrrrrr IP: *.dialup.zonnet.nl 06.06.02, 21:14
            szkoda.Jak wrocisz to sie odezwij.To zrobimy mini-sympozjum...
            • Gość: kicius Re: Misterrrrrrr IP: *.speed.planet.nl 06.06.02, 21:15
              koniecznie!
              • Gość: Mister Sympozjum IP: *.dialup.zonnet.nl 06.06.02, 21:22
                a bylas juz na liscie oficjalnych sympozjantow:
                www.nowiccy.pl
                • Gość: Obcy Do Mr. od kiciusia IP: *.sorco.no 10.06.02, 13:17
                  Gość portalu: Mister napisał(a):

> a bylas juz na liscie oficjalnych sympozjantow:
                  > www.nowiccy.pl

A oto kicius z innego watku:

Re: a jak życ bez mężczyzny ???
                  Autor: Gość portalu: kicius
                  Data: 10-06-2002 11:44 adres: *.speed.planet.nl
                  --------------------------------------------------------------------------------
                  normalnie-wstajesz rano,pijesz kawe,idziesz do pracy,wracasz do domu,czas
                  wolny,spac...Tysiacom osob sie to udaje!

Mr. obawiam sie ze to dobrze nie wrozy!

• Gość: kicius Re: Do Mr. od kiciusia IP: *.speed.planet.nl 10.06.02, 13:18
                    O co ci chodzi?
    • jezdziec Co wam sie podoba w obcokrajowcach? 06.06.02, 23:18
      Czyli wychodzi na to ze w sumie jestesmy tacy sami jak obcokrajowcy - albo z
      kulturka, albo buraki. Jedyne co nas wyroznia to przesadne wydawanie kasy na
      randkach... Trzeba to bedzie przemyslec smile Czy nie mozna dostrzec jeszcze
      innych szczegolikow?
      Co do lecenia na kase to mysle ze jest to naprawde niewielki procent ludzi
      ktorzy cos takiego robia, ale nawet jesli to co z tego - trafil swoj na swego sad
      Pozdrawiam
    • emigrantka Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? 07.06.02, 02:11
      No tak - jeden pyta co sie podoba a inni odpowiedzi mieszaja z blotem jak to na
      Forum.
      Z obcokrajowcami jest roznie - tak jak roznie jest z Polakami. No i oczywiscie
      pytanie.... Jezeli ja mieszkam poza Polska, miedzy "innymi", to po paru latach -
      kto jest DLA MNIE obcokrajowcem?
      Moj "nie maz" to obcokrajowiec (nie Polak) i wiele spraw uklada nam sie dobrze
      ale i sporo jest takich ..hmmmm... niedociagniec?
      Z Polski pamietam ze "pan domu" umial sie poslugiwac mlotkiem, srubokretem,
      kabelki jakies podlaczyc, zlew odblokowac.... No ale i tez pamietam nasze panie
      wiecznie zabiegane, z sitkami/zakupami.. takie jakies "same". Tradycyjny
      podzial rol? Moze mi tego troche brakuje ale czy to wina innych narodowosci w
      chwili urodzenia? Czy zwyczajnie "kazdy czlowiek jest inny"?

Pozdrawiam smile
      • Gość: ciekawy Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: PROXY* / 145.4.198.* 07.06.02, 07:48
        a musisz nosic chustke i chodzic 3 kroki za mezem ?
        • Gość: nanga1 Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: *.bauboden.com, 07.06.02, 08:03
          Gość portalu: ciekawy napisał(a):

> a musisz nosic chustke i chodzic 3 kroki za mezem ?

jesli jej to nie przeszkadza i odpowiada to chyba jest ok, nie?
          Ja osobiscie nie rozumiem kobiet, wychowanych w kulturze europejskiej i
          chrzescijanek, ktore wiaza sie z muzulmanami. Jednak maja prawo wyboru i jesli
          sie na takie zycie decyduja to juz ich prywatna sprawa.

• Gość: sylwia Re: zrozumieć miłość IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 08:10
            Gość portalu: nanga1 napisał(a):
            > Ja osobiscie nie rozumiem kobiet, wychowanych w kulturze europejskiej i
            > chrzescijanek, ktore wiaza sie z muzulmanami. >

Pewnie nie wiesz co to zakochać się, kochać.

• Gość: nanga1 Re: zrozumieć miłość IP: *.bauboden.com, 07.06.02, 08:14
              Gość portalu: sylwia napisał(a):

> Gość portalu: nanga1 napisał(a):
              > > Ja osobiscie nie rozumiem kobiet, wychowanych w kulturze europejskiej i
              > > chrzescijanek, ktore wiaza sie z muzulmanami. >
              >
              >
              >
              > Pewnie nie wiesz co to zakochać się, kochać.

Tak masz racje, nie bez powodu mowi sie, ze "milosc jest slepa". Mimo wszystko
              roznice kulturowe i wyznaniowe sa niestety tak duze, ze rzadko sie zdaza aby
              zycie takich 2 osob ulozylo sie wspaniale.
              >

• Gość: alusia Re: zrozumieć miłość IP: PROXY* / 145.4.198.* 07.06.02, 08:35
                Pani ktora wyszla za Arafata tez juz z nim nie jest (mieszka w Paryzu)
                nawet tam roznic kulturowe byly za duze - widocznie jej zaczal przeszkadzac
                biseksualizm Arafata.Biseksualizm jest rzecza powszechna wsrod Arabow.
                • Gość: kiepura Re: zrozumieć miłość IP: *.speed.planet.nl 07.06.02, 08:37
                  Biseksualizm jest rzecza powszechna wsrod gatunku homo sapiens.Kultura arabska
                  nier wyraza w jego kierunku tak duzej dezaprobaty jak na przyklad
                  tzw.europejska-judeo-chrzescijanska.
              • Gość: sylwia Re: wspólne życie IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 08:44
                Gość portalu: nanga1 napisał(a):
                > roznice kulturowe i wyznaniowe sa niestety tak duze, ze rzadko sie zdaza aby
                > zycie takich 2 osob ulozylo sie wspaniale.>

A z tym sie zgodzę, chociaż są jednostkowe przypadki udanego życia
                razem, ale........ mieszkają w Polsce.

• Gość: Wiera Re: Milosc i kochanie IP: *.proxy.aol.com 09.06.02, 14:24
              Gość portalu: sylwia napisał(a):

> Gość portalu: nanga1 napisał(a):
              > > Ja osobiscie nie rozumiem kobiet, wychowanych w kulturze europejskiej i
              > > chrzescijanek, ktore wiaza sie z muzulmanami. >
              >
              >
              >
              > Pewnie nie wiesz co to zakochać się, kochać.
              >

> "Milosc jest to uczucie zaczynajace sie na ustach a konczace sie na dupie"
              > jak mawial znany seksuolog profesor Dick Pryk.
        • emigrantka Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? 09.06.02, 02:55
          Gość portalu: ciekawy napisał(a):

> a musisz nosic chustke i chodzic 3 kroki za mezem ?

a do kogo to bylo? bo chyba nie do mnie?

• emigrantka Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? 09.06.02, 02:53
      cos mi tutaj nie pasuje... mial byc temat co sie podoba a co nie w
      obcokrajowcach... przeciez nie kazdy obcokrajowiec to Muzulmanin czy Arab?
      cos sie tu niektorym dzieciom pomylilo....
    • Gość: Eulalia Re: to ze wygrywaja mecze! IP: *.bauboden.com, 10.06.02, 16:02
      podtrzymuje to co napisalam wczesniej!!!!!! U obcokrajowcow podoba mi sie to,
      ze potrafia grac w pilke nozna!!!!!!!
    • Gość: Danka Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: *.proxy.aol.com 21.06.02, 06:50
      jezdziec napisał(a):

> Chodzi mi o stosunki damsko-meskie. Co wam sie podoba u obcokrajowcow, czego
      > brakuje Polkom/Polakom? Byc moze cos was razi? Na przyklad moja kolezanka
      > powiedziala ze lubi gdy ktos ogladnie sie za nia i glosno zachwali ze jest
      > ladnie ubrana (oczywiscie bez wulgaryzmow)- w Polsce jest to nie do pomyslenia
      > (pewnie z powodu wulgaryzmow). A wiec?

> Moja serdeczna kolezanka od dwoch lat spotyka sie z czarnym chlopakiem z Ghany.
      > Twierdzi,ze jest szczesliwa i ze jej chlopak to jest super klasa a kolor skory
      > jej nie przeszkadza.Kiedys z ciekawosci zapytalam,czy jego sperma ma kolor bialy
      > czy jakis inny.Jola powiedziala mnie,ze sperma jest koloru bialego tylko
      > smak ma taki czekoladowy.Co Wy na to?.
      • Gość: Bozena L Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: *.sympatico.ca 21.06.02, 07:09
        Gość portalu: Danka napisał(a):

Jola powiedziala mnie,ze sperma jest koloru bialego tylko
        >
        > > smak ma taki czekoladowy.Co Wy na to?.

Czy ona Jola to ta sama Jola co jej tatusia z roboty
        wypieprzyli? Jezeli tak, to my radzimy jej zeby te czekolade
        wsuwala i siedziala w Polsce.
      • i.p.freely Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? 21.06.02, 09:10
        Kiedys z ciekawosci zapytalam,czy jego sperma ma kolor
        > bialy
        > > czy jakis inny.Jola powiedziala mnie,ze sperma jest koloru bialego tylko
        >
        > > smak ma taki czekoladowy.Co Wy na to?.

***************************************************************************
        Polecam badanie nurologiczne. Ja kategorycznie stwierdzam, ze u niej jest cos
        zle ze smakiem.
        Danka - czy Ty to jestes ta Jola?
        • Gość: Danka Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? IP: *.proxy.aol.com 21.06.02, 23:54
          i.p.freely napisał(a):

> Kiedys z ciekawosci zapytalam,czy jego sperma ma kolor
          > > bialy
          > > > czy jakis inny.Jola powiedziala mnie,ze sperma jest koloru bialego ty
          > lko
          > >
          > > > smak ma taki czekoladowy.Co Wy na to?.
          >
          > ***************************************************************************
          > Polecam badanie nurologiczne. Ja kategorycznie stwierdzam, ze u niej jest cos
          > zle ze smakiem.
          > Danka - czy Ty to jestes ta Jola?

> Jesli kategorycznie stwierdzasz,za Jola ma cos zle ze smakiem to znaczy,ze Ty
          > tez musialas probowac. Wypowiedz sie wiec na temat tego smaku.
          > Czekam z niecierpliwoscia.
          • i.p.freely Re: Co wam sie podoba w obcokrajowcach? 22.06.02, 01:17

>
            > > Jesli kategorycznie stwierdzasz,za Jola ma cos zle ze smakiem to znaczy,ze
            > Ty
            > > tez musialas probowac.

Mnie nikt nigdy do niczego nie zmuszal a zwlaszcza "probowac".

Wypowiedz sie wiec na temat tego smaku.
            > > Czekam z niecierpliwoscia.

Czy mleko od krowo laciatej ma inny smak niz to od tej brazowej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka