Gość: pralka IP: *.ipt.aol.com 25.02.05, 17:32 Dlaczego w PL brakuje laundromatow, przeciez to dobry biznes na calym swiecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pralka Re: Pranie brudow w PL IP: *.ipt.aol.com 25.02.05, 17:46 Czym mozna wytlumaczyc ten swoisty fenomen? Dlaczego ostatni kraj na wschod z laundromatami to Niemcy? Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Re: Pranie brudow w PL 25.02.05, 17:56 Polacy maja swoje mieszkania i domy malo kto mieszka na pokoikach a jak juz to piora w pralce gospodarza domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pralka Re: Pranie brudow w PL IP: *.ipt.aol.com 25.02.05, 17:58 To mowisz, ze Niemcy nie maja domow? Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Re: Pranie brudow w PL 25.02.05, 18:06 Jak sie ma dom czy mieszkanie to jest i pralka.W Niemczech mieszka kupa golasow na pokojach i oni korzystaja z pralni publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pralka Re: Pranie brudow w PL IP: *.ipt.aol.com 25.02.05, 18:19 W PL taraz strasznie duzo ludzi dojezdza za praca, szczegolnie do Warszawy i wszyscy oni wynajmuja skromne mieszkania i pokoiki, zeby zaoszczedzic jak najwiecej zastanawia mnie co oni robia z praniem przez caly tydzien przeciez nie wioza tego brudu z powrotem do swych luksusowych domow w Zambrowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pralka Re: Pranie brudow w PL IP: *.ipt.aol.com 25.02.05, 18:37 Niesamowite, PL to naprawde inny kraj niz tu na Zachodzie, nic dziwnego, ze tak trudno tam zarobic! Dzieki za wyjasnienia, widze juz, ze nic tam po mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 Re: Pranie brudow w PL 25.02.05, 18:28 Sluchaj Bruna on w Canadzie tez jest golas !,siedzi na malym mieszkanku miedzy Hindusami i czarnymi z Haitii i pralki nie ma wcale !! z kazdym reczniczkiem biega na rog Hamillton Ave i Elizabeth St. tam w landromacie u hindusa scyzorykiem podwaza klape od pralki i pierze za darmo,oszczedza przy tym na proszku podbierajac od pioracych obok bab peruwianskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolto-w-kroku Re: Pranie brudow w PL IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 25.02.05, 19:09 piora recznie w umywalce susza na lince w lazience lub na balkonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polska_Starucha Re: Pranie brudow w PL IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.05, 22:09 nawet jak byłam bardzo młoda, bardzo biedna i nie miałam własnego mieszkania to w wynajetym mieszkanku stała moja własna pralka, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pranie brudow w PL IP: *.client.comcast.net 25.02.05, 22:14 Gość portalu: Polska_Starucha napisał(a): > nawet jak byłam bardzo młoda, bardzo biedna i nie miałam własnego mieszkania to > w wynajetym mieszkanku stała moja własna pralka, > ...Frania hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pranie brudow w PL IP: *.client.comcast.net 25.02.05, 22:16 A wyobrazacie sobie taki laundromat z Franiami??? To by dopiero byla atrakcja turystyczna hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pralka Re: Pranie brudow w PL IP: *.ipt.aol.com 26.02.05, 00:06 Bruno wytlumaczyl nam fenomen smrodu w polskich srodkach masowej komunikacji, dobrze sie choc tyle dowiedziec, rozumiem,ze ta pani od wlasnej pralki wirnikowej tez troche jest zdezorientowana. Odpowiedz Link Zgłoś