siusiu 14.06.02, 17:38 Bardzo mnie dreczy to pytanie i szukam odpowiedzi bywalcow Forum Polonia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaza Re: Czy lubicie zupe pomidorowa czy ogorkowa? IP: 3E1FE* / 62.31.224.* 14.06.02, 17:42 obydwie ale stawiam na ogorkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk ogorkowa IP: *.jci.com 14.06.02, 19:34 a poza tym w kolejnosci: krupnik, koperkowa, rosol, barszcz, chlodnik mmmm prawie pora la lunch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: Czy lubicie zupe pomidorowa czy ogorkowa? IP: *.we.client2.attbi.com 14.06.02, 20:01 siusiu napisał(a): > Bardzo mnie dreczy to pytanie i szukam odpowiedzi bywalcow Forum Polonia. Rety !!! Znowu !!! Lubie obydwie !!A teraz powinno byc pytanie : ogorkowa ZE smietana czy BEZ ? )))) Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Czy lubicie zupe pomidorowa czy ogorkowa? 15.06.02, 16:24 Pomidorowa z ryzem czy z makaronem? A w ogole to najlepszy jest krupnik! ro-bert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek 2 Re: Czy lubicie zupe pomidorowa czy ogorkowa? IP: *.abo.wanadoo.fr 15.06.02, 17:21 Popieram !!! Njlepszy jest krupnik na zeberkach!!!!!!! To jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Czy lubicie zupe pomidorowa czy ogorkowa? 15.06.02, 17:24 Gość portalu: jacek 2 napisał(a): > Popieram !!! Njlepszy jest krupnik na zeberkach!!!!!!! To jest to! oj ja tyz naj b ardziej lubie krupnik, posypany koperkiem i natka hmmmm a myslalam, ze to taka malo popularna zupa Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Czy lubicie zupe pomidorowa czy ogorkowa? 15.06.02, 17:28 K R U P N I K... M A L O P O P U L A R N Y ? ? ? No nie, Aniutek, tego bym sie nie spodziewal!!! )) ro-bert Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Czy lubicie zupe pomidorowa czy ogorkowa? 15.06.02, 17:31 hmm tak mi sie zadawalo- wszedzie zurki, kapusniaki, ogorkowe a o krupniku nikt nie pamieta i sama sobie musze gotowac, ale dzieki temu mam vice mistrzostwo -Mama jest niedoscigniona Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Czy lubicie zupe pomidorowa czy ogorkowa? 15.06.02, 17:38 No to vicemistrzostwo to masz chyba niestety tylko ex equo z moja zona )) ro-bert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Czy lubicie zupe pomidorowa czy ogorkowa? IP: *.proxy.aol.com 15.06.02, 18:53 ro-bert napisał(a): > No to vicemistrzostwo to masz chyba niestety tylko ex equo z moja zona )) > > ro-bert Poprawka. Najlepsze zupy, barszcze, zurki, krupniki sa u Renki))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval a grochowka?! IP: *.abo.wanadoo.fr 15.06.02, 20:02 zapomnieliscie o zupie grochowej?? nie ma na tym forum ex-zolnierzy Ludowego Wojska Polskiego? Dzielnych wojakow, ktorzy znaja sie na bromie, grochowce, przepustkach, przysiegach, dezercji, zyciu w koszarach, poligonach....... troszki nie na temat, ale powspominac zawsze mozecie! we Fr. juz po wojsku; tylko zawodowe; Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: a grochowka?! 15.06.02, 20:10 a cos Ty taki expert od armii, narvalova?? sluzylas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Re: a grochowka?! IP: *.abo.wanadoo.fr 15.06.02, 20:19 karelia napisał(a): > a cos Ty taki expert od armii, narvalova?? sluzylas? ________________________________________________________________________ haha! Karelka jeszcze mnie nie zwerbowali, ale w domu to jakbym piec gwiazdek nosila na naramienniku! musztra musi byc! i raz i dwa!) ale i tam ostatnio mnie nie sluchaja! widac czuja, ze wakacje i skonczy sie odrabianie homework Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: a grochowka?! 15.06.02, 20:34 no qurka wodna , sierzanta maja w domu nie kobite. A niech to, baba niby lagodna a jak jej pozwolic to zelazna dyscypline wprowadza i musztruje ze az skry leca. Biedne to chlopy Twoje. Ale tak trzymac, w przyszlosci synowe beda Cie po rekach calowac, ze takie zdyscyplinowane chlopaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: jeszcze Kalafiorowa z lanymi kluskami IP: *.osmez.eu.org / *.gazeta.pl 15.06.02, 20:08 Szczególnie teraz, gdy mamy wszystkie warzywka młodziutkie, taka zupka jest coś. Ze śmietanką oczywiście, 18%. Pomidorowa dobra jest bez smietany. Serdeczności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota pieczarkowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 20:17 i z innych grzybkow, bo sa smaczne, pozywne i niewymagajace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: pieczarkowa.... IP: *.osmez.eu.org / *.gazeta.pl 15.06.02, 20:27 z łazankami, wyśmienita. Bardzo dobra jeszcze jest zupa z porów z groszkiem ptysiowym, palce lizać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: o kurcze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 20:48 mialam robić kolacje. Ide. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek 2 Re: o kurcze IP: *.abo.wanadoo.fr 15.06.02, 20:54 Gość portalu: dorota napisał(a): > mialam robić kolacje. Ide. Mam nadzieje ze bedzie to krupnik!!! Odpowiedz Link Zgłoś