Gość: ola IP: *.ras.SBG.AC.AT 16.06.02, 02:36 Witam!!! jak przygotowania do wyjazdu??? dawno Cie tu nie bylo... moi znajomi leca juz w poniedzialek! ps.zalozylam nowy temat,bo w tamtym jakos nie moglam juz nic znalezc!!! chyba nie jestes zly na mnie??? pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: licencja Re: Student IP: 213.78.106.* 16.06.02, 07:36 Gość portalu: ola napisał(a): > Witam!!! > jak przygotowania do wyjazdu??? > dawno Cie tu nie bylo... > moi znajomi leca juz w poniedzialek! > ps.zalozylam nowy temat,bo w tamtym jakos nie moglam juz nic znalezc!!! > chyba nie jestes zly na mnie??? > pa niestety..impreza pozegnalna sie przedluzyla..nie zdarzylem na samolot.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Student IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.06.02, 10:14 witaj Olu... Ja wlasnie po Kosciele i jak zwykle zasiadlem przed komputer co by ludziom poodpisywac.. Ja lece w piatek popoludniu.. W NY bede 22:00 troche pozno, ale dobrze, ze nas tam odbieraja i mamy nocleg na Columbia Univeristy. Przygotowania w pelni... dopiero dzis mam czas na to by troche "pobuszowac" po necie. Ale wiesz czego mi najbardziej ZAL ?!?!?! Tego, ze nie bylo szans pojawic sie w AT ostatnio.. moze nie dla samego miejsca, ale dla pewnej szczegolnej dla mnie, osoby No nic.. mowi sie trudno i pozostaje zachowac mnostwo OPTYMIZMU w sobie ... ok, tymczasem pozdrawiam i do uslyszenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Re: Student IP: *.abo.wanadoo.fr 16.06.02, 10:47 Kurcze Adas! to juz w ten piatek fruniesz za ocean?? ech! tez mi sie marzy! zobaczyc te statuetke wolnosci co to Fr. sprezentowaly NJC, (jest kopia jej w Paryzu, ale duuuuuuuzo mniejsza!! a jak przygotowania z ang. a moze ameryk. ponoc to nie ten sam jezyk? Adas, do odwaznych swiat nalezy! jak bedziesz mial mozliwosc napisz do ZK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Student IP: *.ras.SBG.AC.AT 16.06.02, 21:40 Witam Adas! ciesze,sie ze odpisales i mam nadzieje,ze bedziemy w kontakcie papapa i powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Student IP: *.ras.SBG.AC.AT 16.06.02, 21:38 bardzo zabawny(a) jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Student IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.06.02, 21:53 dzieki KOBITY za mile slowa NARVALOWA JAKOS BEDZIE... i masz 100% kartke z NYC Tobie Olu tez bym wyslal... ale Salzburg to BIG TOWN i nie znam adresu.. ale wiesz jakby co to na bqwert@interia.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Student IP: *.SLA.SBG.AC.AT 18.06.02, 11:42 ja tez chce kartke.... Odpowiedz Link Zgłoś