Dodaj do ulubionych

Skad epidemia glupich postow na tym Forum?

18.06.02, 02:10
Tydzien mnie nie bylo, powrociwszy zastalam tyle bzdurnych postow, ze trudno mi
dotrzec do normalnosci tego Forum. Zmasowane ataki na Karelie, glupie wtrety w
istniejace watki albo zakladanie nowych, wulgarnych i bezsensownych. Czy to
Mundial wywolal z letargu polmozgich cwiercanalfabetow? Moze to sezon ogorkowy?

Jakakolwiek przyczyna, proponuje je ignorowac, bo odpowiadanie tylko zacheca
autorow do kontynuacji.

Pozdrawiam
Luiza-w-Ogrodzie
Obserwuj wątek
    • Gość: tato Re: Skad epidemia glupich postow na tym Forum? IP: *.fastres.net 18.06.02, 02:18
      luiza-w-ogrodzie napisał(a):

> Tydzien mnie nie bylo, powrociwszy zastalam tyle bzdurnych postow, ze trudno mi
      >
      > dotrzec do normalnosci tego Forum. Zmasowane ataki na Karelie, glupie wtrety w
      > istniejace watki albo zakladanie nowych, wulgarnych i bezsensownych. Czy to
      > Mundial wywolal z letargu polmozgich cwiercanalfabetow? Moze to sezon ogorkowy?
      >
      > Jakakolwiek przyczyna, proponuje je ignorowac, bo odpowiadanie tylko zacheca
      > autorow do kontynuacji.
      >
      > Pozdrawiam
      > Luiza-w-Ogrodzie

Luzia,czy ten tydzien spedzalas z Musolinim?
    • baloo1 wyjasnienie dla Luizy 18.06.02, 02:30
      Witam Luizo.

Spiesze z wyjasnieniem, nie ma w tym zadnej tajemnicy , ale oszczedze ci
      szukania odpowiedzi po forumie. Wyczytalem wczoraj lub przedwczoraj w ktoryms
      z takich fajoskich watkow, jak jeden z tych dziarskich chlopcow (bodaj czy nie
      jakis bekon z numerem iles tam, pajac albo inne barachlo) tlumaczyl sie, jak
      to teraz fala mlodych postanowila wyczyscic to forum w madrzacych sie dziadow
      i starych glupich babiszonow. I wszystko jasne. Wnuki Feliksa Edmundowicza ida
      lawa , niektorym nawet wydaje sie, ze ich posty sa dowcipne. Czasami sa
      smieszne, to prawda, ale nie wtedy "autor" by tego chcial ... No i
      niektorzy "normalniejsi" zaczynaja sie odszczekiwac, inni milkna. Proste ?
      Proste.
      • baloo1 Re: wyjasnienie dla Luizy - c.d. 18.06.02, 02:31
        Dosylam dywanik, com o nim zapomnial w tym ferworze ;oD

Baloo-zza-zywoplotu
      • Gość: tato Re: wyjasnienie dla Luizy IP: *.fastres.net 18.06.02, 02:33
        baloo1 napisał(a):

> Witam Luizo.
        >
        > Spiesze z wyjasnieniem, nie ma w tym zadnej tajemnicy , ale oszczedze ci
        > szukania odpowiedzi po forumie. Wyczytalem wczoraj lub przedwczoraj w ktoryms
        > z takich fajoskich watkow, jak jeden z tych dziarskich chlopcow (bodaj czy nie
        > jakis bekon z numerem iles tam, pajac albo inne barachlo) tlumaczyl sie, jak
        > to teraz fala mlodych postanowila wyczyscic to forum w madrzacych sie dziadow
        > i starych glupich babiszonow. I wszystko jasne. Wnuki Feliksa Edmundowicza ida
        > lawa , niektorym nawet wydaje sie, ze ich posty sa dowcipne. Czasami sa
        > smieszne, to prawda, ale nie wtedy "autor" by tego chcial ... No i
        > niektorzy "normalniejsi" zaczynaja sie odszczekiwac, inni milkna. Proste ?
        > Proste.

Ooo,tego nie wiedzalem.
        No to koledzy tydzien z glowy.Co delikatniejszych prosze o wyrozumialosc.
      • baloo1 zapomnialem dodac... 18.06.02, 02:41
        Luizo, zapomnialem dodac, iz niektorym starym bywalcom tez nic nie brakuje
        (vide post wyzej). Stara forme trzymaja, niestety, i ciagle im sie chce.

Baloo
        • Gość: tato Re: zapomnialem dodac... IP: *.fastres.net 18.06.02, 02:43
          baloo1 napisał(a):

> Luizo, zapomnialem dodac, iz niektorym starym bywalcom tez nic nie brakuje
          > (vide post wyzej). Stara forme trzymaja, niestety, i ciagle im sie chce.
          >
          > Baloo

Pierdolisz glupoty baloo.
          Masz manie przesladowcza.
          • baloo1 do tatki 18.06.02, 02:48
            nie tatku,
            po prostu naprawde nudny jestes w tym swoim zapamietaniu ...

co do manii przesladowczej, to raczej ty ciagle za mna sie wleczesz z watku na
            watek, pieszczochu. A za toba (lub przed toba) truchtem dzidzius pomyka.
            Zebyscie wiedzieli, jacy zabawni jestescie obydwaj....

Hej, juz was dzis nie bede bil
            • mineta123 Do baloo1 18.06.02, 02:52
              Bardzo trafne riposty .Tak trzymaj . Jestes ozdoba tego
              forum .Pozdrowienia.
            • Gość: tato Re: do tatki IP: *.fastres.net 18.06.02, 02:52
              baloo1 napisał(a):

> nie tatku,
              > po prostu naprawde nudny jestes w tym swoim zapamietaniu ...
              >
              > co do manii przesladowczej, to raczej ty ciagle za mna sie wleczesz z watku na
              > watek, pieszczochu. A za toba (lub przed toba) truchtem dzidzius pomyka.
              > Zebyscie wiedzieli, jacy zabawni jestescie obydwaj....
              >
              > Hej, juz was dzis nie bede bil

Wesoly jestes.
              I glupi.
        • luiza-w-ogrodzie Re: zapomnialem dodac... - do Baloo 18.06.02, 09:09
          baloo1 napisał(a):

> Luizo, zapomnialem dodac, iz niektorym starym bywalcom tez nic nie brakuje
          > (vide post wyzej). Stara forme trzymaja, niestety, i ciagle im sie chce.
          >
          > Baloo

Ze starym bywalcom sie chce to zauwazylam, ale niepokoi mnie wzrost mlodych kadr.
          gdzie trenuja takie talatajstwo?

Luiza-w-Ogrodzie

• baloo1 do Luizy 18.06.02, 09:50

> Ze starym bywalcom sie chce to zauwazylam, ale niepokoi mnie wzrost mlodych kad
            > r. gdzie trenuja takie talatajstwo?
            >
            > Luiza-w-Ogrodzie
            >
            Droga Luizo

Mozliwosci sa nieograniczone. Zawodowki budowlane i samochodowe regularnie
            dostarczaja nowych kadr. Sa tez szkoly specjalne , gdzie spedzaja czas co
            wybitniejsze jednostki . Wreszcie : wiezienia, jednostki wojskowe (patrz : watek
            o Wojsku Polskim), zliwidowane pegeery itp. kurorty. Co do zagranicy to sam juz
            nie wiem, skad u tych nielegalniakow taki dostep do komputrow....

Ale najlepsi sa studenci, gdzie bryluje ostatnio typ hip-hopowca - troglodyty,
            nigdy na czczo ;o). Mamusia zwykla mowic o takich, iz bywaja wyksztaleni ponad
            swoja inteligencje. Zreszta w ich wypadku studia to rodzaj ukrytego zasilku dla
            bezrobotnych .

Dodajmy do tego naszego ulubionego renciste-globtrotuara (a moze jest kilku
            takich ?)i kilku innych sfrustrowanych dupkow zolednych, co zawsze do szkoly pod
            gorke mieli, zycie ich nie docenilo a wiatr w oczy wial nieustannie ...

i obraz powinien byc w miare pelny.

Pozdrawiam

PS : No i wiekszosc normalnych ludzi odpuscila albo zaglada tu raz na miesiac i
            spluwa z obrzydzeniem (gdzie jest Stary, gdzie maz, gdzie JoeK, Doki, ESL?), bo
            ile czasu mozna w scieku plywac ? w dodatku nudne sa te ich wypociny jak flaki z
            olejem, inwencji w tych durniach jest tyle , co trucizny w zapalce. Tu nigdy
            wersalu nie bylo , ale to wlasnie prawie zupelny brak normalnych tekstow
            powoduje takie przygnebiajace wrazenie ... Jeden Mirko czy kicius sprawy nie
            zalatwia ....
            • Gość: czytacz Re: do baloo1 IP: 203.40.162.* 18.06.02, 10:34
              PS : No i wiekszosc normalnych ludzi odpuscila albo zaglada tu raz na miesiac i
              spluwa z obrzydzeniem (gdzie jest Stary, gdzie maz, gdzie JoeK, Doki, ESL?)
              ile czasu mozna w scieku plywac ? w dodatku nudne sa te ich wypociny jak flaki
              z olejem, inwencji w tych durniach jest tyle , co trucizny w zapalce. Tu nigdy
              wersalu nie bylo , ale to wlasnie prawie zupelny brak normalnych tekstow
              powoduje takie przygnebiajace wrazenie ... Jeden Mirko czy kicius sprawy nie
              zalatwia ....

Dokladnie tak jest jak napisales,mysle,ze mozna przez jakis czas ignorowac ten
              element,moze sami zrezygnuja,straszny chlam.

• luiza-w-ogrodzie Re: do czytacza 18.06.02, 10:39
                Masz racje ze ludziska stad uciekaja, ale pojawiaja sie nowi, rowniez ciekawi.
                Zreszta mechanizm forow jest taki, ze ludzie zaznajamiaja sie na nich i potem
                prowadza prywatne dyskusje uzywajac programow do real time comms (gadu-gadu,
                ICQ), albo pisza do siebie emajle.

Moze warto pozakladac nowe watki i mimo wszystko wypowiadac sie ignorujac
                nawiedzonych, bo inaczej element sciekowy opanuje wszystko.

Luiza-w-Ogrodzie
              • baloo1 Re: do czytacza 18.06.02, 10:41
                Gość portalu: czytacz napisał(a):
                ... mysle,ze mozna przez jakis czas ignorowac ten element,moze sami
                zrezygnuja,straszny chlam.
                >
                > Czytacz, chyba zartujesz .. beda pierniczyc tak do usranej smierci... W
                skrajnych wypadkach totalnie zignorowani osobnicy juz bredza sami do siebie ...

Pozdrawiam

• luiza-w-ogrodzie Re: do baloo 18.06.02, 10:53
                  baloo1 napisał(a):

> > Czytacz, chyba zartujesz .. beda pierniczyc tak do usranej smierci... W
                  > skrajnych wypadkach totalnie zignorowani osobnicy juz bredza sami do siebie ...
                  >
                  > Pozdrawiam
                  >

Baloo, tak trzymaj... jestes ozdoba tego forum
                  wink))))

Luiza-w-Ogrodzie
                  • baloo1 Re: do Luizy 18.06.02, 10:57
                    No nie, Luiza, to byl cios ponizej pasa ...
                    jesli ty tez zaczynasz brunona/minete cytowac, to znaczy , ze pora umierac ;o)

Baloo

PS : kiedys ci sie odwdziecze ;o)
                    • luiza-w-ogrodzie Re: do Luizy 18.06.02, 10:59
                      baloo1 napisał(a):

> No nie, Luiza, to byl cios ponizej pasa ...
                      > jesli ty tez zaczynasz brunona/minete cytowac, to znaczy , ze pora umierac ;o)
                      >
                      > Baloo
                      >
                      > PS : kiedys ci sie odwdziecze ;o)

wink)))

A kogo mam cytowac? Widzisz, jak nisko upadl poziom tego forum?

Luiza-w-Ogrodzie

• baloo1 Re: do Luizy 18.06.02, 11:06
                        > wink)))
                        >
                        > A kogo mam cytowac? Widzisz, jak nisko upadl poziom tego forum?
                        >
                        > Luiza-w-Ogrodzie
                        >

Ja wiem, Luizo, ze nie jest latwo ... ale zeby od razu mineta leciec ??? A moze
                        jeszcze jakis kawalek zepsutej jajecznicy czy innego tlustego papiera dorzucisz,
                        co ? Mozna w ten sposob caly wor odpadkow zebrac i sie nim obsypywac ... buuueeeee

pozdrawiam mimo wszystko

• mineta123 Do baloo1 18.06.02, 17:15
                          Masz calkowita racje . Jednak mozna spotkac Polakow
                          trzezwo myslacych jest ich bardzo malo.Ty za swoje
                          komentarze powinnes zostac profesorem tego forum
                          Polonii.
                          • Gość: tato Re: Do baloo1 IP: *.fastres.net 18.06.02, 17:20
                            mineta123 napisał(a):

> Masz calkowita racje . Jednak mozna spotkac Polakow
                            > trzezwo myslacych jest ich bardzo malo.Ty za swoje
                            > komentarze powinnes zostac profesorem tego forum
                            > Polonii.

I to jest problem.
                            Abstynentow nam nie brakuje.
            • Gość: gaga Re: do Luizy IP: 80.116.215.* 19.06.02, 11:16
              baloo1 napisał(a):

> luiza-w-ogrodzie napisał(a):
              >
              > > Ze starym bywalcom sie chce to zauwazylam, ale niepokoi mnie wzrost mlodyc
              > h kad
              > > r. gdzie trenuja takie talatajstwo?
              > >
              > > Luiza-w-Ogrodzie
              > >
              > Droga Luizo
              >
              > Mozliwosci sa nieograniczone. Zawodowki budowlane i samochodowe regularnie
              > dostarczaja nowych kadr.
              Ktos tu wspominal o tym, by nie uogolniac. Z calym szacunkiem, baloo,
              twierdzenie, ze jesli ktos skonczyl zawodowke budowlana czy samochodowa jest
              rodzajem niekulturalnego przyglupa, jest obrazliwe. Czy to ma oznaczac, ze
              tylko ludzi z wyzszym wyksztalceniem maja bilet wstepu na forum i tylko ich stac
              na blyskotliwe, kulturalne wypowiedzi?
              Ciekawe, ile sposrod tego "mlodego tatalajstwa" ma wyzsze wyksztalcenie?
              Zreszta to i tak jest niewazne. Chodzi o jakosc wypowiedzi.
              Uczenie kultury niektorych uczestnikow tego forum to jak porywanie sie z motyka
              na slonce. Tylko po co? Chyba najlepiej ich ignorowac. Niech sie gotuja we
              wlasnym sosie i bigosie.
              • baloo1 Re: do gaga 19.06.02, 12:36
                Masz racje.
                Ugolnienie nie najszczesliwsze, siedze i sie wstydze ;o), tym bardziej, ze
                wsrod najciekawszych studentow , jakich zdarzylo mi sie nauczac, trzech
                przewinelo sie przez zawodowki (ale w ich wypadku byl to wypadek przy pracy).
                A glupkow i zwyczajnych mend wsrod "akademikow" tez pod dostatkiem.
                Co nie zmienia faktu, ze to raczej wsrod "zawodowkarzy" jest
                najwiecej "lysych", "zolnierzy" i innych troglodytow ...
                Poza tym nadal zgadzam sie ze swoja wypowiedzia ;oD

Pozdrawiam
              • baloo1 Re: do gaga (2) 19.06.02, 12:38
                Z twoja wypowiedzia zgadzam sie zreszta tez.. na 100 procent, jak powiedzial
                Poeta Iwan Bezdomny, ktory lubil wypowiadac sie zawile ;o)
          • papuas ja lubiec polska 19.06.02, 03:17
            ja byc w warszawa ja lubiec polska i polish girl,ja miec $$$,ale polski man
            jest niedobry,ja nie lubiec,moja papuga jest mondrzejsza od polski forum
    • jjarm Re: Skad epidemia glupich postow na tym Forum? 18.06.02, 11:13
      > Tydzien mnie nie bylo, powrociwszy zastalam tyle bzdurnych postow, ze trudno mi
      > dotrzec do normalnosci tego Forum. Zmasowane ataki na Karelie, glupie wtrety w
      > Mundial wywolal z letargu polmozgich cwiercanalfabetow? Moze to sezon ogorkowy?
      > Pozdrawiam
      > Luiza-w-Ogrodzie

zapewne ta ilosc glupich postow na tym forum jest spowodowana smiesznie tanim
      dostepem dosieci tam u Was, musicie dac koncesje TPSA i zmieni sie na lepsze wink

mnie osobiscie szkoda funduszy na brednie zakladajac stawke oplaty miesiecznej 110
      $ za lacze stale (tak ladnie sie to nazywa) z transferem rzedu 1-5 KB/s
      Swego czasu czytalem "piekny" reportaz na ktorejs ze stron polonijnych, byly to
      przemyslenia na temat rodakow, ktorzy nie wiedziec nikomu jak oni to robia/zyja w
      Polsce kiedy np. zakup dobrych butow na zime to wydatek polowy sredniej krajowej,
      kiedy obowiazkowa skladka na ubezpieczenie (ZUS) wynosi ponad 40% od wysokosci
      pensji, skladka z ktorej nie wiadomo co bedzie w przyszlosci, bo juz teraz
      pieniadze sie gubia....itd. itd.

pozdrawiam piszac oczywiscie z Polski wink

• Gość: theendqw Re: Skad epidemia glupich postow na tym Forum? IP: 213.78.113.* 18.06.02, 14:40

>
      >
      >
      > Pozdrawiam
      > Luiza-w-Ogrodzie

luzio..wszelkie marzenie o plywaniu wraz ze mna w blekitnych woda przy jakiejs
      czadownej wyspie..wloz miedzy swoje bajki..lepiej idz na herbatke z du..
      kurcze tato..baloon TAAKI twardy..czy ktos moglby znalezc jakis lin do strony z
      brzytwami..
      • Gość: czytacz Re: Skad epidemia glupich postow na tym Forum? IP: 203.40.160.* 18.06.02, 17:45
        I to wlasnie jeden z tych,........czyli ciagle nacpany.Jesli ktos moglby
        tlumaczyc te teksty,ja probuje juz od pewnego czasu ale ilorazu mi nie
        starcza,chyba przejde na prozak,a kilka tygodni temu tak pieknie sie zegnal z
        nami na zawsze.........!!!
        • Gość: cytac Re: Skad epidemia glupich postow na tym Forum? IP: *.sympatico.ca 18.06.02, 19:25
          Gość portalu: czytacz napisał(a):

> I to wlasnie jeden z tych,........czyli ciagle nacpany.Jesli ktos moglby
          > tlumaczyc te teksty,ja probuje juz od pewnego czasu ale ilorazu mi nie
          > starcza,chyba przejde na prozak,a kilka tygodni temu tak pieknie sie zegnal z
          > nami na zawsze.........!!!

Czytacz, skocz theendowi na koniec!
          • karelia Re: brzytew 18.06.02, 20:09
            niektorym to dac compa i dostep do internetu to tak jakby, cytuje
            znajoma, "dac malpie brzytew" koniec cytatu, jakby kto nie wiedzial.
            Interpretacji cytatu chyba nie musze umieszczac, i tak kazdy interpretuje
            slowo czytane po swojemu.

Luizo, jestes NIEZWYKLA, ozdoba tego forumwink))))
            • mineta123 Re: brzytew 18.06.02, 20:19
              Bardzo trafne riposty .Tak trzymaj . Jestes ozdoba tylko
              tego forum .Pozdrowienia.
            • luiza-w-ogrodzie Re: dac malpie brzytew 19.06.02, 02:05
              Karelio, to jest wlasnie to! Przeciwko takim malpom nalezy sie uzbroic w
              pancerz obojetnosci.

A minetowo-brunowe: "jestes ozdoba tego forum" spelnia calkiem pozyteczna
              funkcje przedluzajac zycie watkom przez podrzucanie ich na szczyt listy. To tak
              jak chwasty - nawet one maja w przyrodzie jakas role do spelnienia, chociazby
              jako nawoz... wink

Pozdrawiam cieplo
              Luiza-w-Ogrodzie
    • kuciapka1 Juz niedlugo - Zwierciadlo Forum Polonia 18.06.02, 20:25
      Troche lez, troche usmiechu, troche (konstruktywnej) krytyki
      • mineta123 Re: Juz niedlugo - Zwierciadlo Forum Polonia 18.06.02, 20:42
        A Sniezka na to: Powiedz przecie, kto najpiekniejszy na
        tym swiecie? Uwazaj, zebys nie skonczyl(a) jak
        Bazyliszek.

• Gość: PawelD a moze dlatego IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 18.06.02, 22:09
      ze znacznie naturalniej rezgujemy na glupia napasc, niz na rozsadny, choc
      trudny post?

i trudno sobie to odpuscic?

(to ze produkowanie chamskich postow nie wymaga zadnego wysilku
      intelektualnego - nie mowiac juz o potencjale - to chyba oczywiste, nie?

Luiza, pozdrowko

Pawel
      • luiza-w-ogrodzie Re: a moze dlatego 19.06.02, 01:58
        Gość portalu: PawelD napisał(a):

> ze znacznie naturalniej rezgujemy na glupia napasc, niz na rozsadny, choc
        > trudny post?

Na glupia napasc nie reaguje,wlasnie dlatego, ze jest glupia. Polecam ten sposob.

> i trudno sobie to odpuscic?

Odpuszczam sobie z latwoscia...

> (to ze produkowanie chamskich postow nie wymaga zadnego wysilku
        > intelektualnego - nie mowiac juz o potencjale - to chyba oczywiste, nie?

Nie takie oczywiste. Dla mnie wyprodukowanie chamskiego postu wymagaloby duzo
        wysilku. wink

Pozdrowinia ze slonecznego krajobrazu

Luiza-w-Ogrodzie
        • tadeusz18 Nie -dlatego 19.06.02, 03:46
          Pomysl lepiej logicznie i trzezwo ,kto zdominowl forum ?? czy ty myslisz ze
          inni klienci forum chca czytac madrosci non - stop wypisywane przez
          ciebie ,karelie i innych,przeciez wy na tym forum z racji stazu stajecie sie
          juz nudni powtarzajac w kolko swoje filozofie,uzurpujecie sobie prawo do
          wszystkich wypowiedzi,do madrzenia sie na kazdy temat,wpychania swoich trzech
          groszy na tematy o ktorych wielu z was i ja tez nie ma sie pojecia. Wiec w
          rezultacie stalo sie to co mozna bylo przewidziec,przypomnijcie sobie
          polowanie na czarownice we wlasnym wydaniu kiedy karelia i inne jej podobne po
          IPN staraly sie dociec adresu kazdego klienta forum,no i stalo sie !! dzis
          jest to co bylo do przewidzenia - burdel !! A to ze naplywaja nowi to
          normalne nikt nigdzie nie powiedzial ze to forum jest zarezerwowane tylko i
          wylacznie dla takich osobistosci jak balon czy balo szwedka czy luiza itd,
          tylko patrzec kiedy dojda nastepni ,liczeni w setkach, dostep do computerow
          staje sie powszechny, a jesli chodzi o glupie tematy czy wulgarne slowa, to
          jest nie do unikniecia z racji polskiego stanu,zobaczcie co sie dzieje w
          polskim sejmie !!! ,wiec czego oczekujecie tu ???? Wersalu ????
          • luiza-w-ogrodzie Re: Nie -dlatego 19.06.02, 05:00
            tadeusz18 napisał(a):

> Pomysl lepiej logicznie i trzezwo ,kto zdominowl forum ?? czy ty myslisz ze
            > inni klienci forum chca czytac madrosci non - stop wypisywane przez
            > ciebie ,karelie i innych,

Dominacja? Madrosci? Ja myslalam ze ot tak sobie towarzysko gawedzimy. Jezeli te
            gawedy wydaja sie tobie madrosciami to zle swiadczy o poziomie twojej
            inteligencji.

przeciez wy na tym forum z racji stazu stajecie sie
            > juz nudni powtarzajac w kolko swoje filozofie,

Powtarzamy w kolko jesli nas w kolko o to samo pytaja,np. JAK SIE DOSTAC DO
            AUSTRALII, USA, GDZIEKOLWIEK. Badz mily, bo jak o to zaczniesz pytac,to mozemy
            nie odpowiedziec!

uzurpujecie sobie prawo do
            > wszystkich wypowiedzi,do madrzenia sie na kazdy temat,wpychania swoich trzech
            > groszy na tematy o ktorych wielu z was i ja tez nie ma sie pojecia.

Uzurpacja,madrzenie?Takie duze slowa w takiej malej glowce,no,no.

Wiec w
            > rezultacie stalo sie to co mozna bylo przewidziec,przypomnijcie sobie
            > polowanie na czarownice we wlasnym wydaniu kiedy karelia i inne jej podobne po
            > IPN staraly sie dociec adresu kazdego klienta forum,no i stalo sie !!

Bzdura.
            Powtarzaja sie ludzie pisujacy wulgarne posty z pewnych IPN-ow - chyba
            normalne,ze przed nimi ostrzegamy? Netykiety sie nie zna, Tadziu.

dzis
            > jest to co bylo do przewidzenia - burdel !! A to ze naplywaja nowi to
            > normalne nikt nigdzie nie powiedzial ze to forum jest zarezerwowane tylko i
            > wylacznie dla takich osobistosci jak balon czy balo szwedka czy luiza itd,
            > tylko patrzec kiedy dojda nastepni ,liczeni w setkach, dostep do computerow
            > staje sie powszechny,

Ze dochodza nowi,z tym akurat nie mam problemu...

a jesli chodzi o glupie tematy czy wulgarne slowa,

...a z tym mam problem, choc podobno glupota ludzka rzecz. Mimo to protestuje!

to
            > jest nie do unikniecia z racji polskiego stanu,zobaczcie co sie dzieje w
            > polskim sejmie !!! ,wiec czego oczekujecie tu ???? Wersalu ????

Wersalu nie oczekuje ale tez nie obory czy budki z piwem - moze czegos pomiedzy?

Pozdrawiam rowniez tych, ktorzy mnie nie lubia wink
            Luiza-w-Ogrodzie

• karelia Re: Tadziu madry wielce 19.06.02, 10:58
            skoro mnie zaczepiles w sposob niezwykle kulturalny, to i ja CI odpwiem nie
            mniej kurtuazyjnie.
            Nie czytaj moich madrosci a w imieniu innych nie sie wypowiadaj.Tematow
            zakladam niewiele i i jesli juz , to staram sie wymyslac w miare ciekawe, zeby
            nie zanudzic, nie osmieszyc , nie dokuczyc....Nie mam patentu na madrosc i nie
            uzurpuje sobie tego prawa, Ty jestes znacznie , znacznie madrzejszy; Tadziu i
            ja chetnie poczytam twoje filozoficzne wywody. Tylko zacznij cos, "Janku
            krytykancie" . Z tym uzurpowaniem sobie prawa do do kazdej wypowiedzi , to
            chyba nastapilo jakies grube nieporozumienie, albo ci sie w oczach dwoi , troi
            od mioch postow. Sa osoby , ktore zakladaja tematy nalogowo i nalogowo , jakby
            w goraczce delirycznej pisza . Nie bede wymieniac , bo powiesz , ze niektorych
            przesladuje, albo osmieszam, albo co gorzej obrazam. Wiemy o kogo chodzi. Mimo
            ich natarczywej bezmyslnej pisaniny, oni ci nie przeszkadzaja. Tylko sie
            uczepiles mojej skromnej osoby i ja ci przeszkadzam. Czyzbym byla za taka
            wielka belka w twoim oku????
            Twoj i innych adres IPN obchodzi mnie tak jak zeszloroczny snieg, albo nawet
            tak jak ten sprzed pieciu lat. A pisz sobie skad chcesz- Pcimia Dolnego, czy
            Zaleszczyk Gornych. Mnie to najmniej interesuje.
            Wnoskuje, ze jestem jedna z glownych oskarzonych o burdel na tym forum, sam sie
            osmieszasz czy chcesz mnie osmieszyc?
            A dlaczego by nie Wersal? Masz cos przeciwko? Tadziu?
            • Gość: tato Re: Tadziu madry wielce IP: *.fastres.net 19.06.02, 11:17
              karelia napisał(a):

> skoro mnie zaczepiles w sposob niezwykle kulturalny, to i ja CI odpwiem nie
              > mniej kurtuazyjnie.
              > Nie czytaj moich madrosci a w imieniu innych nie sie wypowiadaj.Tematow
              > zakladam niewiele i i jesli juz , to staram sie wymyslac w miare ciekawe, zeby
              > nie zanudzic, nie osmieszyc , nie dokuczyc....Nie mam patentu na madrosc i nie
              > uzurpuje sobie tego prawa, Ty jestes znacznie , znacznie madrzejszy; Tadziu i
              > ja chetnie poczytam twoje filozoficzne wywody. Tylko zacznij cos, "Janku
              > krytykancie" . Z tym uzurpowaniem sobie prawa do do kazdej wypowiedzi , to
              > chyba nastapilo jakies grube nieporozumienie, albo ci sie w oczach dwoi , troi
              > od mioch postow. Sa osoby , ktore zakladaja tematy nalogowo i nalogowo , jakby
              > w goraczce delirycznej pisza . Nie bede wymieniac , bo powiesz , ze niektorych
              > przesladuje, albo osmieszam, albo co gorzej obrazam. Wiemy o kogo chodzi. Mimo
              > ich natarczywej bezmyslnej pisaniny, oni ci nie przeszkadzaja. Tylko sie
              > uczepiles mojej skromnej osoby i ja ci przeszkadzam. Czyzbym byla za taka
              > wielka belka w twoim oku????
              > Twoj i innych adres IPN obchodzi mnie tak jak zeszloroczny snieg, albo nawet
              > tak jak ten sprzed pieciu lat. A pisz sobie skad chcesz- Pcimia Dolnego, czy
              > Zaleszczyk Gornych. Mnie to najmniej interesuje.
              > Wnoskuje, ze jestem jedna z glownych oskarzonych o burdel na tym forum, sam sie
              >
              > osmieszasz czy chcesz mnie osmieszyc?
              > A dlaczego by nie Wersal? Masz cos przeciwko? Tadziu?

>Ty i tematy to dwa odlegle lady.
              >Ze swoim poziomem mogla bys startowac w zawodach przeczkolakow.
              >Wieje syfem na tym forum i to dzieki takim idiotom jak twoi kolesie.
              >W normalnym swiecie jestescie kopani w dupe i nic nie reprezetujecie.
              >Chyba tylko wasze wszy.
              >Najlepiej jak zabierzecie wasze dupy z tego forum.
              >Zyczliwy.

• Gość: Bozena L Re: Skad epidemia glupich postow na tym Forum? IP: *.sympatico.ca 19.06.02, 05:33

Jak to skad sie biora ! Ode mnie !

Ludzie i tak pisza takie bzdury bez wzgledu na temat

Jak tam w Australi - kraj moich marzen ...

smile
      • Gość: Bozena L Re: Skad epidemia glupich postow na tym Forum? IP: *.sympatico.ca 19.06.02, 06:27
        Gość portalu: Bozena L napisał(a):

>
        > Jak to skad sie biora ! Ode mnie !
        >
        > Ludzie i tak pisza takie bzdury bez wzgledu na temat
        >
        > Jak tam w Australi - kraj moich marzen ...
        >
        > smile

Swinia sie podszywa pod moj adres !!!

Skandal !

• Gość: zorro LUIZA-WALONA-W-OGRODZIE? IP: *.tnt31.sfo8.da.uu.net 19.06.02, 06:10

>
      >
      >
      > Pozdrawiam
      LUIZA-WALONA-W-OGRODZIE

• tadeusz18 Re: LUIZA-WALONA-W-OGRODZIE? 20.06.02, 00:57
        No prosze nawet ktos zrecznie zmienil tytul postu ,smiesznie brzmi !!!
        • luiza-w-ogrodzie Re: LUIZA-WALONA-W-OGRODZIE? 20.06.02, 03:05
          tadeusz18 napisał(a):

> No prosze nawet ktos zrecznie zmienil tytul postu ,smiesznie brzmi !!!

Tadziu, chyba nie widzisz, ze nie tylko tytul postu zostal zmieniony, ale
          wmieszany w to jest i moj nick? I wcale nie brzmi to smiesznie (mowilam ze nie
          znasz netykiety!), raczej jest dowodem na to, ze umysl autora jest zalany sperma,
          co jest typowe dla wielu mlodzieniaszkow wylewajacych swoje plyny fizjologiczne
          na tym forum. Zachowuja sie jak dziecko, ktore nie rozumiejac dyskusji doroslych
          wali kupe na srodku salonu, w nadziei, ze ktos zwroci na nie uwage.

Ale ja juz wyroslam z podcierania tylkow i nie bede wychowywac niereformowalnych
          pryszczatych.

Luiza-w-Ogrodzie (a co robie w tym ogrodzie jest moja prywatna sprawa wink))

• cocaina Re: LUIZA-WALONA-W-OGRODZIE? 20.06.02, 03:32
            walic sie w ogrodzie to zdrowo bo to na swiezym powietrzu , tak trzym bedziesz
            dlugo mlodo wygladac !!
          • luiza-siusia-w-ogrodzie Re: LUIZA-W-OGRODZIE? 20.06.02, 04:12

> tadeusz18 napisał(a):
            >
            > > No prosze nawet ktos zrecznie zmienil tytul postu ,smiesznie brzmi !!!
            >
            > Tadziu, chyba nie widzisz, ze nie tylko tytul postu zostal zmieniony, ale
            > wmieszany w to jest i moj nick? I wcale nie brzmi to smiesznie (mowilam ze nie
            >
            > znasz netykiety!), raczej jest dowodem na to, ze umysl autora jest zalany sperm
            > a,
            > co jest typowe dla wielu mlodzieniaszkow wylewajacych swoje plyny fizjologiczne
            >
            > na tym forum. Zachowuja sie jak dziecko, ktore nie rozumiejac dyskusji doroslyc
            > h
            > wali kupe na srodku salonu, w nadziei, ze ktos zwroci na nie uwage.
            >
            > Ale ja juz wyroslam z podcierania tylkow i nie bede wychowywac niereformowalnyc
            > h
            > pryszczatych.
            >
            > Luiza-w-Ogrodzie (a co robie w tym ogrodzie jest moja prywatna sprawa wink))
            >
            >
            >

Alez nie, my wcale nie dociekamy co tam robisz w tym ogrodku.
            • Gość: maz Re: LUIZA-W-OGRODZIE? IP: *.arach.net.au 20.06.02, 07:32
              Luiza - masz racje.
              Mnie tez tu ostatnio nie bylo przez jakis czas
              i co to sie narobilo??????
              Czy to teraz sezon na obszczyjmurkow i poprzekrecanych malolatow ??????
              • luiza-w-ogrodzie Re: LUIZA-W-OGRODZIE? - do maz 20.06.02, 10:35
                Wiesz, maz, gowniarze w Polsce maja teraz wakacje albo do pracy/na studia ich
                nie przyjeli, cos robic trzeba, nie ma za co sie upic ani kogo pobic, mlode to,
                niewyzyte i glupie, ale nauczono ich pisac i pokazano klawiature no i teraz
                masz. A ci starsi co pisuja tu bzdury nawet takiego usprawiedliwienia nie maja.

Pozdrowienia ze zdecydowanie lodowatego miejsca
                Luiza-w-Ogrodzie

• luiza-w-ogrodzie Re: Skad epidemia glupich postow na tym Forum? 22.06.02, 01:27
      ..mam jeszcze pytanie - co na to ADMIN??!!

Luiza-w-Ogrodzie
      • bulldog3 Re: Skad epidemia glupich postow na tym Forum? 22.06.02, 01:50
        Byla juz Luiza Walona w ogrodzxie ,Luiza robi siusiu w ogrodzie , co bedzie
        jeszcze ??? moze Luiza uzyznia ogrod naturalnym nawozem ???? !!!
      • aniutek Re: Skad epidemia glupich postow na tym Forum? 22.06.02, 05:34

> ..mam jeszcze pytanie - co na to ADMIN??!!
        >
        > Luiza-w-Ogrodzie

admin milczy albo sam sie podobnie zabawia.
        ..... chyba wroce tu jesienia....

• luiza-w-ogrodzie Re: Skad epidemia glupich postow na tym Forum? 23.06.02, 14:06
          aniutek napisał(a):

> admin milczy albo sam sie podobnie zabawia.
          > ..... chyba wroce tu jesienia....
          >

aniutek, po prostu nie czytaj tego watku - on jest jak lep na muchy na tych co
          to "pisza inaczej"... Przylepiaja sie tu jak muchy, jako kolekcja debili dla
          przyszlych badaczy rozkladu inteligencji na internecie wink)

Pozdrowki optymistyczne
          Luiza-w-Ogrodzie

• papuas Re: Skad epidemia glupich postow na tym Forum? 23.06.02, 18:18
            ja lubiec walic Luiza w ogrodzie ja miec duza dzungla tam sie dobrze walic !!
            ty przyjechac do mnie to byc blisko z Australia, tu miec dozo sexa !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka