Dodaj do ulubionych

Slazactwo zada przylaczenia polowy Polski do Niemiec

IP: 134.95.43.* 06.09.01, 12:39
prosze przeczytac dokladnie post rewizjonisty z pseudonimem "ober".
Trzeba sobie tez usiadomic ze osoba ta wyjechala kilka lat temu z Polski i
reprezentuje teraz poglady wyglaszane na zjadach ziomkowskich.
Jest to jawne pogwalcenie ukladow poczdamskich i ukladu 2+4 z 1991 roku,
ratyfikowanego przez Bundestag.
--
Obserwuj wątek
    • Gość: ober Re: Slazactwo zada przylaczenia polowy Polski do Niemiec IP: 193.194.145.* 06.09.01, 13:33
      mesco fanka i na anaber ale gibko
      • Gość: Klaus Re: Slazactwo zada przylaczenia polowy Polski do Niemiec IP: *.pppool.de 11.09.01, 15:41
        Gość portalu: ober napisał(a):

> mesco fanka i na anaber ale gibko
        Dlugo sie przypatruje temu prymitywnemu mesco i jego koleszkom, ktorzy siedza w Niemczech za pare
        marek robia prawie wszystko a smieja sie z slazakow ktorzy w pewnym sesie wracaja do swej ojczyzny i
        tam pracuja. To prawda ze pracuja za marne grosze ale zastanowil sie ktorys z was czemu tak malo
        dostaja? Odpowiedz jest prosta tzw "Leinfirmy" prowadzone przez Polakow wykorzystuja slazakow pewna
        czesc tych ludzi nic nie robi z tym zdzierstwem, ale ja znam kilka osob ktore walcza z ta Polska mafia( z
        sukcesem pare osob juz ma zakaz wjazdu do Niemiec.

• Gość: TYP Re: Slazactwo zada przylaczenia polowy Polski do Niemiec IP: *.we.mediaone.net 06.09.01, 13:45
      Gość portalu: mesco napisał(a):

Mesco nie przejmuj sie. Ten ober to zwykly folkswagendojcz ktory za marki
      sprzedal swoja matke i swoja dusze. Jak tylko Polska bedzie bogatsza to wszystkie
      te parszywe obery beda chcialy wracac do ich "ojczyzny". Szkoda ze tych bekartow
      nie wykonczylismy w 1945. Bylby dawno spokoj.
      • Gość: ober Re: Slazactwo zada przylaczenia polowy Polski do Niemiec IP: 193.194.145.* 06.09.01, 14:49
        no pewno ze nazod przijedzie, dlaczego nie --> jak wszystko niemcom pomalu
        sprzedacie to sie tam zjawie
        • Gość: mycha Re: Slazactwo zada przylaczenia polowy Polski do Niemiec IP: *.acn.waw.pl 06.09.01, 16:42
          na razie nie widze aby w Polsce "szlo" na lepsze - bezrobocie dalej rosnie ,
          ubostwo ludzi wzrasta ... moze jak bedziemy landem lepiej sie bedzie zylo
          polskim emerytom i rencistom (bo do warunkow jakie maja niemieccy to naszym
          daleko)?
          • Gość: ts Re: Slazactwo zada przylaczenia polowy Polski do Niemiec IP: *.spectrumhr.com 06.09.01, 18:21
            a kto by chcial zeby wracali? w niemczech tez ich nikt nie chce; znam sporo
            niemcow i sa to ludzie na poziomie i o wysokiej kulturze osobistej. tylko im
            wspolczuc takich ''nabytkow''
            • Gość: Piotrus Re: Ach ci Polacy IP: *.proxy.aol.com 06.09.01, 21:55
              Gość portalu: ts napisał(a):

> a kto by chcial zeby wracali? w niemczech tez ich nikt nie chce; znam sporo
              > niemcow i sa to ludzie na poziomie i o wysokiej kulturze osobistej. tylko im
              > wspolczuc takich ''''nabytkow''''

Widac ze Polacy to narod marzycieli ,ciagle melduje sie jakis i przedstawia
              swoja wizje;jaki Niemcy powinni miec stosunek do Slazakow .
              I jakos nie moge sie pozbyc wrazenia ze oni pisza sami o sobie ,tylko tam gdzie
              powinno stac Polak pisza Slazak.
              Zycze nadal dobrej zabawy,jesli to pomaga przezwyciezac polskie kompleksy.
              • Gość: ts Re: Ach ci Polacy IP: *.spectrumhr.com 06.09.01, 22:31
                wiesz, ja osobiscie nie mam takich kompleksow. nie pisalem tez o slazakach, bo
                slazakow tez troche i nic zlego o nich powiedziec nie moge. mowilem o tego typu
                specyficznych indywiduach.
    • jajacek Re: Ober cymbal ! 06.09.01, 22:25
      W innych dzialach forum udaje patryiote.
      Ignorowac fiuta
      • waldek Re: Ober cymbal ! 07.09.01, 08:25
        Zgadzam sie z Jajackiem.Nie bardzo rozumie po co wdajecie sie w dyskusje z kims
        takim ,co to Polakiem juz byc przestal , a Niemcem jeszcze nie zostal , a z
        jednego i drugiego Narodu wybral tylko to co najgorsze .
        waldek
        • Gość: ober Re: Ober cymbal ! IP: 193.194.145.* 07.09.01, 13:17
          madre slowa....hmmm myslcie dalej ja udaje sie na zarobiony weekend smile
          • Gość: mesco Dziekuje RODAKOM IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.01, 15:18
            za slowa otuchy i wsparcia.
            Jako Polak (z lekka domieszka krwi niemieckiej) bede zawsze zwalczac idee
            germansko-faszystowskie.
            • Gość: Erich Re: masco polczlowiek IP: *.pppool.de 11.09.01, 15:26
              zawsze jestes mile widziany (tak jak wszyscy inni twojego pokroju) na naszym Annabergu. Tylko nie zapomnijcie
              fany. Troche czerwonych makow na Annabergu zawsze sie przyda
              • Gość: °°°°°°°° ReDo Ericha nieostroznego IP: 213.98.114.* 18.09.01, 06:39
                Gość portalu: Erich napisał(a):

> zawsze jestes mile widziany (tak jak wszyscy inni twojego pokroju) na naszym A
                > nnabergu. Tylko nie zapomnijcie
                > fany. Troche czerwonych makow na Annabergu zawsze sie przyda

Reichserichu bedac w Polsce nie boisz sie,ze ktos cie rozszyfruje i spusci
                zdrowe lanie.Za te czerwone maki to nalezy ci sie sad-troche poszedles za daleko!
    • Gość: Darek Re: Slazactwo zada przylaczenia polowy Polski do Niemiec IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 19:32
      Cześć Mesco !
      Widzę że twoja choroba cię jeszcze nie opuściła !
      Dam Ci dobrą radę !
      Idż do psychiatry , gdyż jak da się zauważyć, to twój stan sie pogarsza!!
      Szybkiedo powrotu do zdrowia życzy Ci kolega -
      Darek J.
      • mesco Re: Slazactwo zada przylaczenia polowy Polski do Niemiec 16.09.01, 19:43
        Nie przypominam sobie bym byl chory.

Jezeli piszesz ze byles kolega, to przypuszczam ze mnie pomyliles z innym
        Slazakiem z którym byles w zakladzie zamknietym.

Gość portalu: Darek napisał(a):

> Cześć Mesco !
        > Widzę że twoja choroba cię jeszcze nie opuściła !
        > Dam Ci dobrą radę !
        > Idż do psychiatry , gdyż jak da się zauważyć, to twój stan sie pogarsza!!
        > Szybkiedo powrotu do zdrowia życzy Ci kolega -
        > Darek J.

• Gość: °°°°°°°° Re: Do Mesco w sprawie Ober''a IP: 213.98.114.* 18.09.01, 00:44
          W watku "nikt nie bedzie na mnie czekal" Herr Ober wyjasnil mi motywy swego
          wrednego zachowania sie i szkalowania Polakow itd.Wyglada na to ,ze Ober to
          zwykly skapiec a nie powazny rewizjonista-fundamentalista ! Co kolega na to? Z
          antyrewizjonistycznym pozdrowieniem.°°°°°°
          • Gość: ober Re: Do Mesco w sprawie Ober''''a IP: 193.194.145.* 18.09.01, 10:48
            jestes nie tylko stracony ale takze spozniony, dyskusja na ten temat odbyla sie
            pare miesiecy temu. uwazaj na odbyt jezeli sie z mesciem zadawac chcesz wink
            • Gość: °°°°°°°° Re: Do Ober''a IP: 213.98.114.* 18.09.01, 15:22

> jestes nie tylko stracony ale takze spozniony, dyskusja na ten temat odbyla sie
              >
              > pare miesiecy temu. uwazaj na odbyt jezeli sie z mesciem zadawac chcesz wink

Pare miesiecy temu nie mialem czasu na czytanie twoich superpostow.Odrabiam to
              teraz.Od mesco jestem +- 3000 km.co nawet jak by chcial to odleglosc przekracza
              dlugosc! Jestem stracony masz racje:schamialem obcujac z takimi jak ty !smile))
              • Gość: ober Re: Do Ober''''a IP: 193.194.145.* 18.09.01, 16:32
                =:-X
                • Gość: °°°°°°°° Re: Do Ober''''''''a !!!!!! IP: 213.98.114.* 18.09.01, 19:54

> =:-X

Ober badz czlowiekiem odezwij sie ! nie rob mi tego.Mimo wszystko jestes
                  sympatycznym skurwysynem.Czlowieku i co teraz ma poczac mesco? Jak tak kazdy sie
                  zamknie to to wszystko straci sens! Przyjdzie sprzedac kompa ,kupic rower gorski
                  i jeszcze wroci mi kondycja.Albo ,nie lepiej nie myslec,znajde czas by rozmawiac
                  z zona i na spacer z psem!Ober znajdz szybko nastepce albo wracaj!Pozostaje w
                  zalu °°°
                  • Gość: mesco Do Obera, wladajacego polskim Goebbelsa IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.01, 20:07
                    Debilny slazacki faszysto!
                    Sadzisz ze jak masz Golfa to jestes czyms lepszym?
                    Przypomnij sobie jak chodziles na demostracje 1-Maja,ty zaklamany slazacki
                    krupnioku
                    • Gość: °°°°°°° Re: Do Obera, wladajacego polskim Goebbelsa i majacego Golfa IP: 213.98.114.* 18.09.01, 21:53
                      Ober ty faszysto ! odpowiedz czy to prawda ! Chodziles na demonstracje 1-
                      majowe ? A moze twoj ojciec mial "moskwicza albo wolge"?
                      • Gość: ober Re: Do Obera, wladajacego polskim Goebbelsa i majacego Golfa IP: 193.194.145.* 19.09.01, 11:07
                    • Gość: ober Re: Do Obera, wladajacego polskim Goebbelsa IP: 193.194.145.* 19.09.01, 11:06
                  • Gość: ober Re: Do Ober''''''''''''''''a !!!!!! IP: 193.194.145.* 19.09.01, 11:06
                    • Gość: *** Re: Dobry pomysl IP: 63.94.130.* 19.09.01, 19:26
                      Bardzo dobry pomysl oddac im Lomze i okolice!!!
    • Gość: a psik do mesco IP: 192.168.1.* / *.zrpa.com 19.09.01, 20:14
      mesco. czekam na wyprostowanie twojego klamastwa "w ziomkotwa obwiniaja Polske
      za wybuch II WS".
      • Gość: mesco Re: do mesco IP: *.dip.t-dialin.net 20.09.01, 21:33
        idz na forum www.schlesien.de finansowane przez ziomkostwa. Ostatnio zazela sie
        tam dyskusja na temat "Slask jako tymczasowy zastaw", kwestia czasu jest
        przylaczenie Slaska do Niemiec.

Gość portalu: a psik napisał(a):

> mesco. czekam na wyprostowanie twojego klamastwa "w ziomkotwa obwiniaja Polske
        > za wybuch II WS".

• Gość: a psik Re: do mesco IP: 192.168.1.* / *.zrpa.com 20.09.01, 22:12
          mnie nie interesuje twoja nieskuteczna (jak widac )krucjata mnie interesuje
          twoj punkt widzenia na to co napisalem w tym drugim watku.
          • Gość: Graff Re: do apsika IP: 213.98.114.* 21.09.01, 00:12
            Gość portalu: a psik napisał(a):

> mnie nie interesuje twoja nieskuteczna (jak widac )krucjata mnie interesuje
            > twoj punkt widzenia na to co napisalem w tym drugim watku.

apsik znasz dobrze niemiecki?Mnie nie interesuje twoja nieskuteczna (jak widac)
            wojna z mesco,mnie interesuje odpowiedz na moje pytanie.Dziekuje.
            .
            • Gość: a psik Re: do apsika IP: 192.168.1.* / *.zrpa.com 21.09.01, 15:42
              niemieckiego nie znam. a wojna z mesco mnie nie interesuje bo nie znizam sie do
              pewnych poziomow, a jezeli nie wiesz o co chodzi to sie nie wtracaj.
        • Gość: ober Re: do mesco IP: 193.194.145.* 21.09.01, 09:41
          • mesco mesco, mesco über alles 23.09.01, 22:48
            ze mna nikt nigdy jeszcze nie wygral
            • Gość: mesco Re: mesco, mesco über alles IP: *.ub.uni-leipzig.de 19.10.01, 19:31
              do dzisiaj nie
            • Gość: Ojciec Re: mesco, mesco über alles IP: *.sympatico.ca 20.10.01, 20:04
              mesco napisał(a):

> ze mna nikt nigdy jeszcze nie wygral

Zapomniales jak Ci spuszczalem manto gowniarzu?
              • Gość: mesco Re: mesco, mesco über alles IP: 62.16.189.* 21.10.01, 21:52
                pieprzysz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka