Gość: Pola IP: *.extern.kun.nl 26.06.02, 10:34 Mam nadzieje, ze czasem tu zagladasz, Isa. Przypadkowo wyskasowalam Twoj e-mail, odezwil sie do mnie, a.u.b - belagrijk! Pozdrawiam Pola z N. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: isatje Re: ISATJE Z HOLANDII!!! IP: *.upc-d.chello.nl 26.06.02, 14:34 czasem zagladam... ide wyslac maila do ciebie. Buziaczki i pozdrowionka. Gość portalu: Pola napisał(a): > Mam nadzieje, ze czasem tu zagladasz, Isa. Przypadkowo > wyskasowalam Twoj e-mail, odezwil sie do mnie, a.u.b - > belagrijk! > Pozdrawiam > Pola z N. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mister Re: wiecej z NL IP: PROXY* / 145.4.198.* 19.07.02, 09:41 zajrzyjcie na www.forum.wprost.pl tam jest juz trojka uczestnikow forum z Nl (Limburg,Gelderland i Utrecht) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mister Re: wiecej z NL IP: PROXY* / 145.4.198.* 19.07.02, 20:12 podnosz.moze jeszcze jakis Nl sie pojawi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: wiecej z NL IP: *.extern.kun.nl 19.07.02, 21:26 > podnosz.moze jeszcze jakis Nl sie pojawi... ja spadam stad za miesiac, wiec sie nie bede "integrowac", bawcie sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isatje Re: wiecej z NL IP: *.upc-d.chello.nl 19.07.02, 22:04 Jak to?? Gość portalu: Pola napisał(a): > ja spadam stad za miesiac, wiec sie nie bede > "integrowac", bawcie sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalMal Re: wiecej z NL IP: *.nyc.rr.com 20.07.02, 00:04 Gość portalu: Pola napisał(a): > ja spadam stad za miesiac, wiec sie nie bede > "integrowac", bawcie sie dobrze ... masz szczescie, ze nie natknelas sie na osobnika pod nick'em Mister ... pozostana ci nie lepsze wspomnienia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: wiecej z NL IP: *.extern.kun.nl 20.07.02, 00:21 > pozostana ci nie lepsze wspomnienia ... pozostane przy tych wspomnieniach, ktore mam.... Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 koszmar ... 31.07.02, 11:27 strzeszcie sie MalMal - to jeden wielki koszmar Odpowiedz Link Zgłoś