Dodaj do ulubionych

nurtuje mnie jedna kwestia a mianowicie ...

10.05.05, 22:06
mam takie prywatne pytanie do Was wszystkich, nie jako admin forum tylko zwykły użyszkodnik:
mianowicie, czy cytowanie wypowiedzi przedmówcy coś Wam daje?
Dla mnie to wszystko się zlewa i nie wiadomo o co chodzi.
Nie lepiej wycinać te fragmenty na ktore sie odpowiada a reszte kasować.
Zauważyłem, że nawet niektórzy podpisy i delimitery cytują smile
Wyjaśnijcie mi, jeśli można czy to robicie specjalnie aby więcej miejsca zając na forum czy macie inny w tym cel, bo ja nie
rozumiem.
pozdrawiam
p/w
Obserwuj wątek
    • berecik-z-antenka Re: nurtuje mnie jedna kwestia a mianowicie ... 10.05.05, 22:12
      sluchaj no koles
      czy ktos cie prosi zeby nas pouczac?
      jak widzisz wyczysciles foum z chamstwa ale jednoczesnie forum zrobilo sie puste
      nie pokazali sie nowi ludzie, nie zaczely sie dyskusje
      znaczy oprocz tych co tu zwykle pisali i obrzucali sie nikt inny i tak nie zagladal
      teraz nawet nie mozna zapytac sie co inni sadza o samochodzie bo wycinasz

masz funkcje, to sie ciesz, ale wtracaj sie do naszych dyskusji bo i tak robisz
      wiecej zlego niz dobrego

na twoim miejscu pomoderowalbym to forum jeszcze z dwa miesiace i jesli nic sie
      nie zmieni to dalbym sobie spokoj bo to oznacza ze ludzie maja dokladnie gdzie
      MADRE dyskusje wedlug twojego widzimisie
    • dieldok spiesze z odpowiedzia 10.05.05, 22:15
      delphinee napisał:

> mam takie prywatne pytanie do Was wszystkich, nie jako admin forum tylko
      zwykły
      > użyszkodnik:
      > mianowicie, czy cytowanie wypowiedzi przedmówcy coś Wam daje?
      > Dla mnie to wszystko się zlewa i nie wiadomo o co chodzi.
      > Nie lepiej wycinać te fragmenty na ktore sie odpowiada a reszte kasować.
      > Zauważyłem, że nawet niektórzy podpisy i delimitery cytują smile
      > Wyjaśnijcie mi, jeśli można czy to robicie specjalnie aby więcej miejsca
      zając
      > na forum czy macie inny w tym cel, bo ja nie
      > rozumiem.
      > pozdrawiam
      > p/w
      >

oczywiscie, ze daje!
      po pierwsze jest dozwolone
      po drugie utrudnia znaczenie prace cenzora
      poprzez wydluzenie czasu i naturalne znuzenie

jednym slowem 'win win situation'

pzdr

smile)

PS
      Jezeli ciebie nurtuje wiecej takich skomplikowanych problemow
      wal smialo
      we are here to help you
      smile)
      • berecik-z-antenka Re: spiesze z odpowiedzia 10.05.05, 22:16
        dieldok napisał:

> delphinee napisał:
        >
        > > mam takie prywatne pytanie do Was wszystkich, nie jako admin forum tylko
        > zwykły
        > > użyszkodnik:
        > > mianowicie, czy cytowanie wypowiedzi przedmówcy coś Wam daje?
        > > Dla mnie to wszystko się zlewa i nie wiadomo o co chodzi.
        > > Nie lepiej wycinać te fragmenty na ktore sie odpowiada a reszte kasować.
        > > Zauważyłem, że nawet niektórzy podpisy i delimitery cytują smile
        > > Wyjaśnijcie mi, jeśli można czy to robicie specjalnie aby więcej miejsca
        > zając
        > > na forum czy macie inny w tym cel, bo ja nie
        > > rozumiem.
        > > pozdrawiam
        > > p/w
        > >
        >
        > oczywiscie, ze daje!
        > po pierwsze jest dozwolone
        > po drugie utrudnia znaczenie prace cenzora
        > poprzez wydluzenie czasu i naturalne znuzenie
        >
        > jednym slowem 'win win situation'
        >
        > pzdr
        >
        > smile)
        >
        > PS
        > Jezeli ciebie nurtuje wiecej takich skomplikowanych problemow
        > wal smialo
        > we are here to help you
        > smile)

podoba mi sie
        od dzis bede zawsze cytowal smile))))))))))))))))))))))))))
      • delphinee Re: spiesze z odpowiedzia 10.05.05, 22:34
        nikt nikogo nie poucza, napisałem prywatnie z ciekawości smile
        w sumie mi to nie przeszkadza smile
        ale trochę się dziwiłem po co tak robić smile
        • berecik-z-antenka Re: spiesze z odpowiedzia 10.05.05, 22:59
          okej koles, wykasuj se teraz ten watek bo marudzisz i zasmiecasz forum
          • filipek.us Re: śpieszę z cytacikiem 10.05.05, 23:29
            berecik-z-antenka napisał:

> okej koles, wykasuj se teraz ten watek bo marudzisz i zasmiecasz forum

"Kochaniutki, zaczne grzecznie, jad ma swa przyczyne, nic nie dzieje sie bez powodu, zebym ja cie skopac nie musiala podwojny obywatelu obu narodow, ty wyrzutku spoleczny, gnido antynarodowa..do azbestu marsz i to szybko...bo wylecisz na zbity pysk kmiocie z murzynskiego slamsu."

obczyzna.blogspot.com/2005/05/gazetapl-forum-polonia.html
    • flipflap Cześć Soup 11.05.05, 04:29
      Long time mate, me, kalikochać, not not see you here.
      What's hangin'
      • soup_nazi Re: Cześć Soup 11.05.05, 04:40
        A nic, leci jak co miesiac. Rzadko zagladam, bo forum smierdzi ryba, a do tego,
        jest to ryba tzw. drugiej swiezosci, ale co sie dziwic, rodowod kolchozniany.
        Ale, prawde mowiac, zanim ryba sie wdarla, coraz glupsze osobniki tu pisaly. Az
        sie nie chcialo pisac do debili. Wpadam wiec, ziewne i wypadam. Pozdrawiam
        normalniejszych, w tym i tych, ktorych nie znam. Brunon, tylko nie wez tego do
        siebie, hehehe
        • waldek.usa Re: Cześć Soup 11.05.05, 21:04
          soup_nazi napisał:

> A nic, leci jak co miesiac. Rzadko zagladam, bo forum smierdzi ryba, a do
          tego,
          > jest to ryba tzw. drugiej swiezosci, ale co sie dziwic, rodowod kolchozniany.
          > Ale, prawde mowiac, zanim ryba sie wdarla, coraz glupsze osobniki tu pisaly.
          Az
          > sie nie chcialo pisac do debili. Wpadam wiec, ziewne i wypadam. Pozdrawiam
          > normalniejszych, w tym i tych, ktorych nie znam. Brunon, tylko nie wez tego do
          > siebie, hehehe
          >

► No wlasnie, zrobilo sie nudno, sam tez nudze jak moge, hehehe.
          W zeszlym roku dzialo sie tutaj, jak pamietamy, niezle. Post za postem.
          Szanowanko.
    • pietchak a mnie nurtuje 11.05.05, 22:05
      "Zeby Polonia Byla Polonia"
      • grafiti_lives Re: a mnie nurtuje 11.05.05, 22:08
        pietchak napisał:

> "Zeby Polonia Byla Polonia"

Polonia jest Polonia, ale tylko taka Polonia jak Polska cenzura na to pozwala
        • filipek.us Łączność z Polonią Zagraniczną 12.05.05, 09:52
          "naszym Polonusom w kraju kiedy widza Polakow zza granicy"
          nie mieści się w rozumku, że oryginalnie mieliśmy Towarzystwo Łączności z Polonią Zagraniczną "Polonia"
    • alaskanka3 nurtuje mnie dlaczego wycieto "niewygodny watek" ? 13.05.05, 00:06

Rozumiem zeby poszczegolne posty 'nie po linii', ale zeby od razu caly watek ???
      przecie byl bardzo neutralny ..... ??
    • project_supernova Popieram delphinee!! 13.05.05, 00:34
      Proponuje nie przejmować się głupimi odpowiedziami tych ludzi, co napewno
      robisz. Chciałem tylko wyrazić swoje popracie do twoich działań, bo dzięki temu
      można tutaj normalnie porozmawiać. Jak zapewne zauważyłes wielu ludzi unika
      tego forum z powodu, przepraszam za wyrażenie kilku debili, ktorzy notorycznie
      wykladaja swoje hamstwo i probuja sie popisac swoja wieszkoscia nad innymi
      tymczasem sami sa takimi "polaczkami" jakich krytykują. Ktoś kto nie przyznaje
      sie do Polski i nie chce jej znac nie odwiedza polskiego forum kazdego dnia i
      nie siedzi i non stop pisze bzdury. Co wiecej proponuje tak jak ktos juz tutaj
      pisal blokowac nicki i adresy IP spod ktorych pisza. Jak maja pisac bzdury to
      lepiej jak nic nie ma nowego, bo co za przymenosc czytac takie debilizmy takich
      polglowkow. Nie tylko ja ciebie poiperam ale wiele innych uzytkownikow a
      przypuszczam ze nawet jest to wskazane odgornie to co robisz. Gratuluje
      wytrwalosci i konsekwencji w dzialaniu. Widac poprawe. Osobiscie nie wypowiadam
      sie tutaj bo to nie ma sensu ale czytam taki czasami te wypowiedzi i mysle
      sobie jak mozna byc takim prymitywem big_grin Wiekszosc tych ludzi tutaj to te saem
      osoby po roznymi nickami ktore tu siedza praktycznie caly czasm, nie wiem czy
      oni jako ci "obcokrajowcy" zdaja sobie sprawe ze nikomu nie dogryza a z siebie
      robia debili? Mnie to jest obojetne ale na twoim miejscu Delphinee proponowal
      bym jeszcze bardziej zaostrzyc rygor tak aby juz zaden czubek tutaj nie pisal
      takich glupot, lepiej niech pisza tutaj malo a cos normalnego. Pozdrawiam i
      przesylam wyrazy popracia!
      • flipflap Re: Popieram delphinee!! 13.05.05, 00:37
        Ty koleś "project_supernova" to nawet wazeliny nie potrzebujesz.
      • luiza-w-ogrodzie "wskazane odgornie to co robisz" 13.05.05, 01:18
        project_supernova napisał:

"a przypuszczam ze nawet jest to wskazane odgornie to co robisz"
        No wlasnie. Odgornie wskazane.

Luiza-w-Ogrodzie

><crying(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>
        .·´¯`·.. ><crying(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>
      • alaskanka3 uwazaj supernova bo wybuchniesz ze zlosci :-)) 13.05.05, 01:30
        Podejrzewam ze wycieto poniewaz nieliczni normalni ktorzy sie ostali na tym
        Forum sa tepieni i wycinani tak jak Waldek.usa na zasadzie: albo beda tu
        "dyskusje" na tematy aprobowane, albo bedzie smietnik taki ze pies z kulawa noga
        nie zajrzy.

Smietnik oczywiscie tworza "kursanci"...... smile)
        • tato1 Re: uwazaj supernova bo wybuchniesz ze zlosci :-) 13.05.05, 01:33
          .......Jaj wam brak..............
          Ja bym wycia tego ssaka w 5-min.............
          Teraz to mi wisi........
        • antyalaskanka [...] 13.05.05, 02:45
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • tato1 [...] 13.05.05, 03:05
        • waldek.usa Alaskanka 13.05.05, 18:27
          alaskanka3 napisała:

> Podejrzewam ze wycieto poniewaz nieliczni normalni ktorzy sie ostali na tym
          > Forum sa tepieni i wycinani tak jak Waldek.usa na zasadzie: albo beda tu
          > "dyskusje" na tematy aprobowane, albo bedzie smietnik taki ze pies z kulawa
          nog
          > a
          > nie zajrzy.
          >
          > Smietnik oczywiscie tworza "kursanci"...... smile)
          >
          >
          >
          ► wycieli, bo watek byl niewygodny. Tna mnie od samego poczatku i wcale
          nie jestem zaskoczony, ze mam deja vu. Tam niewiele sie zmienilo, mandarynowo
          jak bylo, tak jest.
          Bedac jeszcze w Polsce uzeralem sie z komuna i wycieli mnie z kraju. Tak
          znalazlem sie w Stanach.
          • project_supernova Re: Alaskanka 14.05.05, 00:41
            Debilne wątki trzeba wycinać, co by to było gdyby każdy pisał takie głupoty jak
            niektorzy. Lepiej jak jest mało postów a takich które są wartosciowe niz jakies
            glupoty i hamstwo smile Gratulacje naleza sie moderatorowi, ktory skutecznie z
            tym walczy, ale nie do konca bo powinien blokowac nicki i adresy IP tak aby
            skutecznie zniechecic niektorych do pisania glupot.
            • trepciak jak rozpoznac "debila"? 14.05.05, 01:05

> Debilne wątki trzeba wycinać, co by to było gdyby każdy pisał takie głupoty
              jak
              >
              > niektorzy. Lepiej jak jest mało postów a takich które są wartosciowe niz
              jakies
              >
              > glupoty i hamstwo smile
              poniewaz tak czesto uzywasz tego slowa to chcialbym zwrocic twoja
              uwage na bardziej tradycyjne i ogolnie zaakceptowana pisownie:
              "chamstwo smile"

> Gratulacje naleza sie moderatorowi, ktory skutecznie z
              > tym walczy,
              > ale nie do konca bo powinien blokowac nicki i adresy IP tak aby
              > skutecznie zniechecic niektorych do pisania glupot.
              ale powiedz mi jak rozpoznac glupoty od wartosciowych postow?
              mozesz zdradzic swoja tajemnice?
              czy te posty, ktore sie tobie podobaja sa wartosciowe a cala reszta to glupoty?
              a moze wszyscy powinni glosowac i te posty ktore sie ludziom nie podobaja
              powinny zostac uznane za debilne i wykasowane?

No tak ale co by bylo gdyby wiekszosc przeglosowala, ze to ty jestes "debilem"
              i trzeba by bylo ciebie wykasowac.
              Nie byloby ci wtedy przykro?
              • skrynszot Spojrz w lustro 14.05.05, 02:29
              • project_supernova Re: jak rozpoznac "debila"? 14.05.05, 02:41
                Bardzo łatwo rozpoznac, poczytaj komentarze tych ktorzy tutaj staraja sie
                kazdemu dogryźć, to sa debilne watki i nalezy je wycinac tak jak to juz
                niejednokrotnie proponowalem Delphinee. W sumie wspolpraca z Delphinee jest
                calkiem ciekawa big_grin i mysle ze przyniesie efekty smile
            • debunker wyegzekfowanie Żędowic 14.05.05, 01:05

> Debilne wątki trzeba wycinać, co by to było gdyby każdy pisał takie głupoty
              jak niektorzy. Lepiej jak jest mało postów a takich które są wartosciowe niz
              jakies glupoty i hamstwo smile Gratulacje naleza sie moderatorowi, ktory
              skutecznie z
              > tym walczy, ale nie do konca bo powinien blokowac głupie nicki w rodzaju
              project_supernova i adresy IP tak aby skutecznie zniechecic niektorych do
              pisania glupot:

Gazeta.pl : Forum : Zawadzkie, Żędowice, Kielcza:
              "Proponuje nie placic zlodziejom tego podatku, a juz w szczegolnosci osobom
              pracujacym w Niemczech, gdyz polaczki nie maja mozliwosci wyegzekfowania tego
              bo Niemcy nie podaja danych ludzi pracujacych u nich, inaczej ma sie sprawa w
              przypadku tych ktorzy pracuja na polskim paszorcie. Pozdrawiam!"
          • alaskanka3 Re: Alaskanka 14.05.05, 01:57
            waldek.usa napisał:

> Bedac jeszcze w Polsce uzeralem sie z komuna i wycieli mnie z kraju. Tak
            > znalazlem sie w Stanach.
            >

Wlasciwie to powinienes podziekowac im pieknie za to wyciecie z Polski. Dzis ci
            ktorzy wycinali tez chcieliby byc 'wycieci' w taki sposob.

Co do smietnika na Forum GW, to moga maczac a w tym palce rowniez towarzysze zza
            wschodniej granicy, bodajze ty cytowales takie informacje ? calkiem
            prawdopodobne, ktos niedawno podawal link do postow pisanych dziwacznym
            jezykiem-kalka z rosyjskiego.
            • debunker Что Alaskanka 14.05.05, 02:03
              alaskanka3 napisała:
              >
              > Co do smietnika na Forum GW, to moga maczac a w tym palce rowniez towarzysze
              zza wschodniej granicy, bodajze ty cytowales takie informacje ? calkiem
              > prawdopodobne, ktos niedawno podawal link do postow pisanych dziwacznym
              > jezykiem-kalka z rosyjskiego.
              >
              >
              >
              Что, снова недорезанные буржуи голову подымают?
            • antyalaskanka3 [...] 14.05.05, 02:13
      • debunker "Na rodzujau oytania" 14.05.05, 01:14
        Gazeta.pl : Forum : sieci P2P (peer to peer): "Na rodzujau oytania"
        • project_supernova Re: "Na rodzujau oytania" 14.05.05, 02:36
          Wy naprawde nie macie co robic big_grin siedza i sie bzdurami zajmuja albo glupoty na
          forum pisza i to jest rozrywka. Naprawde prymityw zagranicznych "polaczkow" nie
          zna granic. Ale mam ubaw czytajac te debilne wypowiedzi. Oczywiscie nie obrazam
          innych emigrantow z polski. poprzez okreslenie "prymitywów" mam na mysli kilku
          debili ktorzy wypisuja tutaj na forum glupoty z nudy, a moze dlatego ze im sie
          w tej calej hameryce nie powiodlo i pracuja w polu a tu w ramach relaksu po
          ciezkim dniu farmazany pisza. Nie spotkalem jeszcze forum na ktorym by tylu
          pajacow siedzialo. Wystarczy żucić hasło i od razu 10 odpowiedzi big_grin a jak sie
          staraja dogryźć big_grin Delphinee, wspułczuje ci że dostałes forum z taka
          gawiedzią big_grin ale poniekad zabawe jest a i wycinac jest co tongue_out Pozdrawiam!
          wszystkich ktorzy tutaj jakis poziom reprezentuja o ile takowi sa bo raczej
          nikt z prawdziwych emigrantow ktorzy sie do kraju nie przyznaja tutaj nie
          zaglada. Czekam co jeszcze wymyslicie smile Może watek sie rozrosnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka