aniutek 04.07.02, 16:02 zauwazyliscie cos innego? niezwyklego?? jak jest tam gdzie mieszkacie w US? w moim sasiedztwie zamkniete na amen sa wszystkie skrzynki pocztowe..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Casey Re: ciekawostki -4 lipca 2002 IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 16:10 aniutek napisał(a): > zauwazyliscie cos innego? niezwyklego?? jak jest tam gdzie mieszkacie w US? > w moim sasiedztwie zamkniete na amen sa wszystkie skrzynki pocztowe..... U nas okolice Clifton, NJ nie widze zadnych zmian. A swoja droga nie chce mi sie nosa wystawiac za drzwi. Ufff, jak goraco)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i.p.freely Re: ciekawostki -4 lipca 2002 04.07.02, 16:15 aniutek napisał(a): > zauwazyliscie cos innego? niezwyklego?? jak jest tam gdzie mieszkacie w US? > w moim sasiedztwie zamkniete na amen sa wszystkie skrzynki pocztowe..... ****************************************************************************** Jeszcze nie wychodzilam. Moje sasiedztwo spi albo udaje, ze spi. Pozdrowienie z ospalego Midwest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student a tymczasem w promieniu 100 mil od Chicago... IP: *.ipt.aol.com 04.07.02, 17:51 ...nie wiem czy cos sie dzieje... Jak narazie wstalem i robie polska jajecznice na sniadanie wczoraj byl schabowy+ziemniaki i cos tam jeszcze...smakowalo Z tego co pytalem, to beda dzis jakies fajerwerki...jedzenie z grilla... i w sumie nic innego..lezenie tylkiem do gory.. okropny upal tutaj dzis no i zapomnialem dodac ze to moj pierwszy 4 lipca w usa - wiec wiecej napisze po tym dniu )) P.S. Aniutku dzieki za maila... poszukam tych watkow na forum... pozdrawiam z Chicago Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: a tymczasem w promieniu 100 mil od Chicago... IP: *.mia.bellsouth.net 05.07.02, 00:25 czesc studendt(z okolic cieszyna), tu grzegorz z bielska-b jak widzisz tyz zem do USA przywedrowal, powiedz, jesli mozesz, co robisz te 100 mil od tego zadupialego(ponoc, tak slyszalem) miasta? ja na razie w Miami B ale juz wkrotce do NJ lece... Odpowiedz Link Zgłoś
maz_aniutka Re: a tymczasem w promieniu 100 mil od Chicago... 05.07.02, 00:32 Gość portalu: grzegorz napisał(a): > czesc studendt(z okolic cieszyna), tu grzegorz z bielska-b > jak widzisz tyz zem do USA przywedrowal, powiedz, jesli mozesz, co robisz te > 100 mil od tego zadupialego(ponoc, tak slyszalem) miasta? > > ja na razie w Miami B ale juz wkrotce do NJ lece... A co moze robic?Wypierdolilem kutasa za drzwi.Walenia mojego grubasa mu sie zachcialo wiec pokazalem mu gdzie pieprz rosnie.Wloczega zawedrowal az do Michigan.Udalo mu sie znalezc glupszego od siebie i wpierdala za friko.Polak potrafi . Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: a tymczasem w promieniu 100 mil od Chicago... 05.07.02, 00:50 maz_aniutka napisał(a): > Gość portalu: grzegorz napisał(a): > > > czesc studendt(z okolic cieszyna), tu grzegorz z bielska-b > > jak widzisz tyz zem do USA przywedrowal, powiedz, jesli mozesz, co robisz > te > > 100 mil od tego zadupialego(ponoc, tak slyszalem) miasta? > > > > ja na razie w Miami B ale juz wkrotce do NJ lece... > > A co moze robic?Wypierdolilem kutasa za drzwi.Walenia mojego grubasa mu sie > zachcialo wiec pokazalem mu gdzie pieprz rosnie.Wloczega zawedrowal az do > Michigan.Udalo mu sie znalezc glupszego od siebie i wpierdala za friko.Polak > potrafi . po pierwsze- moj maz nie umie pisac po polsku; po drugie - czy jeszcze wiesz o co ci chodzi?? po trzecie - odp.... sie psycholu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: a tymczasem w promieniu 100 mil od Chicago... IP: *.sympatico.ca 05.07.02, 00:59 aniutek napisał(a): > po pierwsze- moj maz nie umie pisac po polsku; > po drugie - czy jeszcze wiesz o co ci chodzi?? > po trzecie - odp.... sie psycholu > A co na to zybi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: a tymczasem w promieniu 100 mil od Chicago... IP: *.mia.bellsouth.net 05.07.02, 01:00 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > aniutek napisał(a): > > > po pierwsze- moj maz nie umie pisac po polsku; > > po drugie - czy jeszcze wiesz o co ci chodzi?? > > po trzecie - odp.... sie psycholu > > > > A co na to zybi? zybi?? a co na to student? Odpowiedz Link Zgłoś
maz_aniutka Re: a tymczasem w promieniu 100 mil od Chicago... 05.07.02, 01:02 aniutek napisał(a): > maz_aniutka napisał(a): > > > Gość portalu: grzegorz napisał(a): > > > > > czesc studendt(z okolic cieszyna), tu grzegorz z bielska-b > > > jak widzisz tyz zem do USA przywedrowal, powiedz, jesli mozesz, co ro > bisz > > te > > > 100 mil od tego zadupialego(ponoc, tak slyszalem) miasta? > > > > > > ja na razie w Miami B ale juz wkrotce do NJ lece... > > > > A co moze robic?Wypierdolilem kutasa za drzwi.Walenia mojego grubasa mu si > e > > zachcialo wiec pokazalem mu gdzie pieprz rosnie.Wloczega zawedrowal az do > > Michigan.Udalo mu sie znalezc glupszego od siebie i wpierdala za friko.Pol > ak > > potrafi . > > po pierwsze- moj maz nie umie pisac po polsku; > po drugie - czy jeszcze wiesz o co ci chodzi?? > po trzecie - odp.... sie psycholu > aniutku , czemu tak brzydko sie wyrazasz?Poczekaj qrwo ja Ci sprawie jak tylko wszyscy pojda do domu.Wywioze Cie do tego darmozjada studenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: a tymczasem w promieniu 100 mil od Chicago... IP: *.mia.bellsouth.net 05.07.02, 00:51 taaaa... a swistak siedzial i zawijal w sreberka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Poludniowa Kalifornia IP: *.broadcom.com 04.07.02, 18:14 Cisza i spokoj. Upal? Jaki upal? 22C tylko... chlodno. Pozdrowienia Jankes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: Poludniowa Kalifornia IP: *.sympatico.ca 04.07.02, 19:43 Gość portalu: Jankes napisał(a): > Cisza i spokoj. > > Upal? Jaki upal? 22C tylko... chlodno. > > Pozdrowienia > > Jankes A w innym watku Qtas pisal: Re: kiepski termometr Autor: Gość portalu: Jankes Data: 04-07-2002 19:31 adres: *.broadcom.com Kalifornia: 50 mil na poludnie od Los Angeles: godzina 10:30am: 68F - 20C Humid: 0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: ciekawostki -4 lipca 2002 IP: *.nyc.rr.com 04.07.02, 19:40 Hmm, pewnie ja nic specjalnego nie zauwaze, bo chyba nawet nie skusze sie, zeby wyjsc i poogladac na zywo fireworks- teraz w NYC jest 35 stopni, 'feels like': 39. Zyc sie odechciewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anza El Paso, Texas IP: *.prodigy.net.mx 04.07.02, 19:45 El Paso, Texas. Cisza, gorac, wszyscy zaspani do póznej godzinny porannej. Na granicy dosc szybka obsluga. Dziwne......... mialo byc wiecej patrolowania. Za to po poludniu beda koncerty, grills, fajerwerki, etc. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: ciekawostki -4 lipca 2002 04.07.02, 23:27 aniutek napisał(a): > zauwazyliscie cos innego? niezwyklego?? jak jest tam gdzie mieszkacie w US? > w moim sasiedztwie zamkniete na amen sa wszystkie skrzynki pocztowe..... oj oblesny grubasie. dobrze ze ciastkarnie ci nie zamnkneli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Miami B IP: *.mia.bellsouth.net 05.07.02, 00:11 o cholera, jestem u Amerykancow, chcialem im dorownac i zjadlem 4 chamburgery, a po 3 mialem dosyc. Juz mi przeszlo ale myslalem ze zygne, spodnie rozpiete, pot na czole...uff ale Ci Amerykance sa prawdziwi, tzn srednio waza po 100 kg, he he pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz LOT-QPA; czemu dzis AA pracuje a LOT ma wolne?? IP: *.mia.bellsouth.net 05.07.02, 01:11 dzwonie na AA i wszytko ok, potem do LOT a automagadzokazji siweta jeswolne. JAKIEGO SWIETA qrwa, to nie polskiswieto!!!A poztym AA pracuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: LOT-QPA; czemu dzis AA pracuje a LOT ma wolne?? IP: *.mia.bellsouth.net 05.07.02, 01:13 ha ha ha, ja jus malo po polsku pisze, malo przepraszam ale jem caly czas od 2 godz, teraz np.lody i jak pisze nie mam wolnych palcow i rak i poce sie caly, i dlatego seplenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkusz Re: LOT-QPA; czemu dzis AA pracuje a LOT ma wolne?? IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 05.07.02, 02:59 Bo LOT amerykanski ma wolne w polskie swieta i amerykanskie swieta. 1-2-3 maja i memorial. Zyc nie umierac w takiej robocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: do Aniutka.... IP: *.arach.net.au 05.07.02, 01:48 Aniutek - ignoruj psycholi i nie daj sobie zepsuc humoru. A jak tam u Was przy zakonczeniu dnia ?????? Bo w oficjalnych komunikatach nic nie moge znalezc ,za wyjatkiem tej strzelaniny na lotnisku w LA. Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: do Aniutka.... 05.07.02, 01:50 Gość portalu: maz napisał(a): > Aniutek - ignoruj psycholi i nie daj sobie zepsuc humoru. > A jak tam u Was przy zakonczeniu dnia ?????? > Bo w oficjalnych komunikatach nic nie moge znalezc ,za wyjatkiem tej > strzelaniny na lotnisku w LA. popatrz . znowu ja ktos wyploszyl. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: do meza :) 05.07.02, 02:18 debili olewam cieplym moczem- ale jak widac ponizej debile lubia te substancje heheheheh ano spokojnie w miescie, niezwykle cicho, ulice opustoszale a co jest tego przyczyna -upal czy strach, pewnie i jedno i drugie. Przed chwila widzialam z okna Stealth'a - troszke to dziwny obraz nad Manhattanem ale znaczy sie Air Force czuwa pozdrawiam Gość portalu: maz napisał(a): > Aniutek - ignoruj psycholi i nie daj sobie zepsuc humoru. > A jak tam u Was przy zakonczeniu dnia ?????? > Bo w oficjalnych komunikatach nic nie moge znalezc ,za wyjatkiem tej > strzelaniny na lotnisku w LA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: do meza :) IP: *.arach.net.au 05.07.02, 02:21 Dzieki - trzymaj sie /hehehe nie napisze cieplo.../ bezpiecznie Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: do meza :) 05.07.02, 02:34 aniutek napisał(a): > debili olewam cieplym moczem- > ale jak widac ponizej debile lubia te substancje heheheheh > > ano spokojnie w miescie, niezwykle cicho, ulice opustoszale a co jest tego przy > czyna -upal czy > strach, pewnie i jedno i drugie. > Przed chwila widzialam z okna Stealth'a - troszke to dziwny obraz nad Manhattan > em ale znaczy > sie Air Force czuwa > pozdrawiam > > Gość portalu: maz napisał(a): > > > Aniutek - ignoruj psycholi i nie daj sobie zepsuc humoru. > > A jak tam u Was przy zakonczeniu dnia ?????? > > Bo w oficjalnych komunikatach nic nie moge znalezc ,za wyjatkiem tej > > strzelaniny na lotnisku w LA. > zauwazylas ze w momencie gdy zaczynasz rzec , twoje cialo trzesie sie jak galareta? podobnie jak podczas chodzenia jedynie z ta roznica ze obecnie nikt tego nie widzi ale jak wychodzisz aniutku na ulice to mowie ci jak cie widze niekiedy ,to mi rece opadaja. taka niczego sobie z ciebie kobitka ale tfuuuuu spasiona swinia jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: do galetnika IP: *.arach.net.au 05.07.02, 02:48 Spadaj psycholu.Co to???? znow wariatkowo ma urlop ????? Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: do galetnika 05.07.02, 02:52 Gość portalu: maz napisał(a): > Spadaj psycholu.Co to???? znow wariatkowo ma urlop ????? to ty pedale juz zapomniales ze dzisiaj swieto? Odpowiedz Link Zgłoś