Dodaj do ulubionych

Wzielam meza z Polski

13.07.02, 04:05
...ja znalam angielski a on nie. On byl panem izynierem (z Polski) a ja nie.
Ja skonczylam studia w USA a on nie. Ciagle chcial tu zyc Polska a ja ...nie.
Nic mu sie nigdy nie ukladalo bo wedlug niego to ci wszyscy Amerykanie to tacy
idioci.
On po 7 latach wrocil do Polski a ja ...nie.
A wiec panowie,
nie wszyskie panie sa dupodajki, cichodajki i wszystkie inne dajki po to tylko
by osignac kase.
Obserwuj wątek
    • kikalom Re: Wzielam meza z Polski 13.07.02, 04:19
      heheheh dobreeeeee
    • emigrantka Re: Wzielam meza z Polski 13.07.02, 10:53
      No nareszcie ktos cos napisal "z drugiej strony" - heheheeh
      Bo wlasnie panow znalam kilkunastu z Polski (i innych krajow) ktorzy to na
      wiadomosc ze mam inny paszport/prace/swoje mieszkanie - okazywali
      takieeeeeeeeeeeeee duzoooooooooooooooooo wieksze zainteresowanie heeheheheh

Pozdrowionka smile
      • Gość: Artur czyzby rodzynek w torcie? IP: *.dialo.tiscali.de 13.07.02, 12:29
        emigrantka napisała:

> No nareszcie ktos cos napisal "z drugiej strony" - heheheeh
        > Bo wlasnie panow znalam kilkunastu z Polski (i innych krajow) ktorzy to na
        > wiadomosc ze mam inny paszport/prace/swoje mieszkanie - okazywali
        > takieeeeeeeeeeeeee duzoooooooooooooooooo wieksze zainteresowanie heeheheheh
        >
        > Pozdrowionka smile
        .............................
        ze tak dlugo trwalo aby sie ukazala

• emigrantka Re: czyzby rodzynek w torcie? 13.07.02, 12:30
          rodzynek czy rodzynka?
          • Gość: Artur ...RODZYNEK jest rodzaju meskiego... IP: *.dialo.tiscali.de 13.07.02, 12:40
            emigrantka napisała:

> rodzynek czy rodzynka?
            no i co zrobic... ze ona rodzynka smile

• Gość: burak Re: Wzielam meza z Polski IP: *.proxy.aol.com 13.07.02, 13:14
        • Wzielam meza z Polski -brzmi to jak -wzielam psa ze schroniska!!!
        Nie dziwota ze cie rzucil i wrocil do Polski gdzie jako amerykanin
        wali dupy w polowie twego wieku.A ty nie!!!.hahahaha
        • emigrantka Re: Wzielam meza z Polski 13.07.02, 14:02
          Gość portalu: burak napisał(a):

> • Wzielam meza z Polski -brzmi to jak -wzielam psa ze schroniska!!!

a "czy wzeiliscie zone z Polski, jak sie zachwuje" brzmi jak bajka o Kopciuszku?

> Nie dziwota ze cie rzucil i wrocil do Polski gdzie jako amerykanin
          > wali dupy w polowie twego wieku.A ty nie!!!.hahahaha

Nie rzucil tylko pewnie ona wywalila - po co jej maruda smile
          A skad wiesz ze ona nie? tongue_out

PS - mam paszport, mieszkanie, odchowane dziecko - poznam buraka zeby sie z nim
          uganiac i zamiast ogladac telewizje prac mu skarpetki "po prawdziwa Polka jestem"

tongue_out

Pozdrowinka smile
          • emigrantka Re: Wzielam meza z Polski 13.07.02, 14:03
            • czy braliscie zone z Polski?, jak sie zachowu...

to bylo tak.... cos mi sie tytul watku niezbyt zapamietal smile
        • _szwedka Re: Wzielam meza z Polski 13.07.02, 14:54

Jasne! Zawsze mozna odwrocic kota ogonem no nie? No bo przecie kazda Polka to
          swieta Matrona ktorej najwiekszeym marzeniem to wyjsc za maz oczywiscie za Polaka
          obojetnie jakiego byle tylko byl wink Opierac mu d...gotowac mu obiad itp. a on
          zrobi jej wieeeeeelka laske i pocaluje ja w reke albo w co innego.
          Drodzy panowie Polacy! Moze wlozycie sobie do waszych glowek ze zycie jako
          meczennice nam juz nie odpowiada i dlatego wychodzimy za maz za facetow z krajow
          gdzie maz bierze odpowiedzialnosc za dom na rowni z kobieta a nie jej "pomaga".
          Nie odpowiada nam byc traktowane jak dziwki dlatego ze seks jest czescia naszego
          zycia a nie obowiazkiem malzenskim.
          Wiele jeszcze moznaby napisac dlaczego... ale Wy panowie zawsze odwrocicie kota
          ogonem... A jacy jestescie to wystarczy popatrzec na Polske bo to WY ja
          stworzyliscie i tacy wlasnie jestescie....
          Sa oczywiscie wyjatki.
          • emigrantka Re: Wzielam meza z Polski 13.07.02, 14:58
            szwedka - jak tu sie wsciekasz to zajzyj na "... zone z Polski"

Pozdrowionka smile
          • don_diavolo _szwedka 15.07.02, 04:49
            na szaro? hehehe ty jestes najlepsza
        • Gość: __jan Re: Wzielam meza z Polski IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.02, 21:23

to jest naprawde cool!
        • don_diavolo Burak, 15.07.02, 04:47
          Uwazam ze ze czas na wlasna platna strone internetowa. Ja wykupie u ciebie
          abonament na 5 lat z gory.
    • emigrantka Re: Wzielam meza z Polski 13.07.02, 14:59
      www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=44&w=2453410
      • _szwedka Re: Wzielam meza z Polski 13.07.02, 15:10
        Widzialam ale ten watek zalozyl psychol jacus vel setki nickow. Nie pisze na jego
        watkach.
        Moja "wscieklizna" dotyczy tez tamtych wypowiedzi. Takich idiotyzmow juz dawno
        nie czytalam. Zawsze sie dziwuje ze panowie Polacy, nawet wyksztalceni, obyci,
        oczytani ale jak dochodzi do rozmow o kobietach, rodzinie itp to moga sobie
        raczki z Arabami podac hehehe
        • emigrantka Re: Wzielam meza z Polski 13.07.02, 15:16
          szwedka - i to prawe raczki..hehehe
    • luiza-w-ogrodzie Maz z Polski 13.07.02, 15:17
      i.p freely - piekna historia...
      Moj maz Polak nie mogl sie przystosowac do zycia w Australii bo uwazal ze nikt go
      tu dostatecznie nie docenial (tak, jakby bylo za co...) a w domu probowal byc
      panem i wladca, odbijajac sobie frustracje na rodzinie. Zazadal, zebym
      zrezygnowala ze studiow, bo po co mi dyplom i praca, mam w domu siedziec i
      wychowywac dzieci... I dlaczego mam sie ladnie ubierac - komu chce sie podobac??
      bo dla niego nie musze sie stroic! Znacie takie typy?

Po odkryciu, ze jego IQ jest nizsze o mojego o kilkanascie punktow zdecydowalam,
      ze dosc tego i pogonilam smutasa ;-D. Mam w tej chwili dyplom, prace, ubieram
      sie za wlasne pieniadze i w to, co chce, wracam do domu o ktorej chce, plywam,
      wrotkuje, zwiedzam piekne miejsca, a on tkwi w swojej ukochanej Europie bez pracy
      i wrobiony w dziecko a brzuszek mu rosnie, brr. Tak, cos jest w tych testach IQ...

Z innej beczki, mialam kilka ofert malzenstwa tylko dla uzyskania paszportu
      (moglam zarobic ok. 10K AUD). W Polsce moim bezzennym znajomym oczka sie swieca i
      sa bardzo dla mnie mili, gdy uslysza, ze mam australijskie obywatelstwo. Kazdy
      probuje sie wyrwac z Polski jak moze i obie plcie stosuja te same metody wink -
      catch as you can, no nie?

Pozdrawiam
      Luiza-w-Ogrodzie
      • emigrantka Re: Maz z Polski 13.07.02, 15:19
        luiza-w-ogrodzie

hehehe - na te wrotki to sie chyba sama skusze.. bo wlasnie cos z domu pogonilam
        i mam JESZCZE wiecej czasu dla siebie wink

pozdrowionka smile
        • luiza-w-ogrodzie Re: Maz z Polski - do emigrantki 13.07.02, 15:29
          Wiesz, od pewnej madrej i doswiaczonej Polki na emigracji uslyszalam, ze kazda
          kobieta powinna miec sluzaca na stale i faceta na przychodne. Cos w tym jest co
          mi sie podoba...

Pozdrawiam niezameznie ;-D
          Luiza-w-Ogrodzie
        • _szwedka Re: Wrotki 13.07.02, 15:32
          Jasne ze sie skus a jak nie umiesz to jeszcze lepiej o ile wlasnie pogonilas
          hehehe bo moze sie przewrocisz pod nogi jakiegos samotnego, przystojnego
          koniecznie bogatego wink i znowu nie bedziesz miec czasu hehehe
          Pozdrawiam
          Sz
          • luiza-w-ogrodzie Re: Wrotki 13.07.02, 15:39
            Dlatego tak duzo wrotkarek i skapo ubranych wrotkarzy jest na deptaku na oceanem
            przy Bondi. Tam mieszka duzo zamoznych ludzi wink Ja wrotkuje glownie na parkingu
            w pracy ale jakos nie udalo mi sie zrecznie (i korzystnie finansowo) przewrocic.

A wracajac do tematu watku, panowie z Polski tesknie patrzacy na panie z
            zachodnim paszportem nie nadaja sie jako kandydaci na mezow, bo:
            - nie potrafia gotowac
            - zle znosza partnerke, ktora wiecej zarabia
            - oczekuja podawania kapci w zebach
            - nie znaja sie na perfumach i innych romantycznych rekwizytach

Polecam paniom pod rozwage
            Luiza-w-Ogrodzie
            • _szwedka Re: Wrotki 13.07.02, 15:46
              I dlatego nie znam ani jednej tutejszej Polki rozwodki ktora "wziela" sobie meza
              z Polski.
              Panowie rozwodnicy "przywoza" sobie duuuuuzo mlodsze panie z Polski i na ogol
              duuuuzo glupsze pewnie dlatego zeby znow nie zostac rozwodnikiem hehehe
              Pozdrawiam
              Szwedka na tarasie wink
              • luiza-w-ogrodzie Re: Wrotki 13.07.02, 15:50
                _szwedka napisała:

> I dlatego nie znam ani jednej tutejszej Polki rozwodki ktora "wziela" sobie mez
                > a z Polski.

Ja znam jedna, ale rozwiodla sie drugi raz...

> Panowie rozwodnicy "przywoza" sobie duuuuuzo mlodsze panie z Polski i na ogol
                > duuuuzo glupsze pewnie dlatego zeby znow nie zostac rozwodnikiem hehehe

He, he, he... moj byly ma zonke pare lat starsza od swojego syna, he, he, he...

Pozdrawiam
                Luiza-z-Termoforem
              • luiza-w-ogrodzie Pytanie 13.07.02, 15:57
                Jak nazwac meski odpowiednik cichodajki czy dupodajki? Cichobiorek? Chujodajek?
                doskwiera mi przy tej dyskusji brak zgrabnego okreslenia.

Pozdrawiam
                Luiza-w-Lozku
              • ozpol Na barykady ludu kochany!!!! 13.07.02, 16:00
                Alescie sie rozpuscily - jeden dobry przyklad i generalizacja latwo przychodzi,
                ale czyzby nie bylo tego samego po drugiej stronie barykady. Same piszecie ze
                Polacy przywoza sobie zoneczki ze starego kraju - a co one na sznurkach
                ciagnione. Ten sam mechanizm. Ja ma kontakt z innymi nacjami i moge w obronie
                polskiej meskosci - nie jestesmy wyjatkami - arabi, wlosi, eks-jugole,
                australijczycy, japonczycy oczekuja kobiety jako sluzoncej.
                Poprostu czyto kobiety czy mezczyzni trafiaja sie nieudani i bez generalizowani
                prosze, bo dam meska strone wesji i bedzie Wam smutno.
                • luiza-w-ogrodzie Re: Na barykady ludu kochany!!!!- ee, co tak ostro 13.07.02, 16:04
                  No, ozpol, dalysmy wiecej niz jeden przyklad wink Daj kobietkom sobie pogadac
                  przy wieczornym drinku, co? Lepiej pomoz rozwiazac problem: "Jak nazwac mezczyzne
                  cichodajka?"

Ale to prawda, ze obie plcie maja swoj procent nieudacznikow i ze probuja sie
                  wyrwac z biedy przez seks.

Pozdrowienia
                  Luiza-w-Lozku

PS ozpol, co Ty robisz o tej godzinie na necie??!!!
                  • Gość: student a Luiza zapija robaka,alkoholizuje sie z nostalgii IP: *.bredband.skanova.com 13.07.02, 16:13
                    Na nago w ogrodku dzialkowym niewystarcza tej naszej ekshibicjonistce, Luiza
                    po zazyciu kapieli slonecznej, wlewa w siebie wysokoprocentowy alkohol, tak do
                    snu, z rana aby wstac z lozka i poradzic sobie z rzeczywistoscia tez wychyla.
                    Takie niby niewinne picie nazywa sie alkoholizmem, Karelia tez pije na okraglo.
                  • ozpol relaks 13.07.02, 16:14
                    luiza-w-ogrodzie napisała:

> No, ozpol, dalysmy wiecej niz jeden przyklad wink Daj kobietkom sobie pogadac
                    > przy wieczornym drinku, co? Lepiej pomoz rozwiazac problem: "Jak nazwac mezczyz
                    > ne
                    > cichodajka?"
                    >
                    > Ale to prawda, ze obie plcie maja swoj procent nieudacznikow i ze probuja sie
                    > wyrwac z biedy przez seks.
                    >
                    > Pozdrowienia
                    > Luiza-w-Lozku
                    >
                    > PS ozpol, co Ty robisz o tej godzinie na necie??!!!

Najpierw proste - relaksuje sie po "wojazach" po City - nie wypada tak odrazu
                    isc do lozka.
                    Wracajac do tematu podejrzewam ze kazdy znas jest po "przezyciach" i ma swoja
                    historie. Ale ja twierdze ze wina zawsze jest po obu stronach. Moglbym np spytac
                    jak to sie stalo ze dziewczyna bierze faceta i nie widzi ze cos nie bedzie tak,
                    jak to sie dzieje ze facet bieze dziewczyne z Polski o 20 czy wiecej lat mlodsza
                    i sie dziwi ze cos nie gra i ona go zostawia po 3 latach, jak to sie dzieje ze
                    faceci i kobiety stracili plot co jest wazne w zwiazku mniedzy stronami i
                    wymienia sie jakies tematy nie istotne. Co stego ze ja gotuje, sprzatam,
                    zarabiam dobrze i mam IQ powyzej wiezy Eiffel ale jestem skurczybykiem i trakuje
                    kobiety jak .. ostatnie (to nie o mnie) mam takiego kolege - ktoras zona ktoras
                    przyjaciolka i kobiety dalej sie pchaja.
                • _szwedka Re: Na barykady ludu kochany!!!! 13.07.02, 16:15
                  ozpol napisał:

> Poprostu czyto kobiety czy mezczyzni trafiaja sie nieudani i bez generalizowani
                  >
                  > prosze, bo dam meska strone wesji i bedzie Wam smutno.

Nie musisz dawac bo juz dali panowie na tym innym watku "czy braliscie zone z
                  Polski?, jak sie zachowuja?"
                  Jakos nie zauwazylam zebys napisal panom ze sie "rozpuscili". Samo to
                  okreslenie..."alescie sie rozpuscily..." daje duzo do myslenia...
                  Szwedka na tarasie
                  • ozpol Re: Na barykady ludu kochany!!!! 13.07.02, 16:21
                    _szwedka napisała:

> ozpol napisał:
                    >
                    > > Poprostu czyto kobiety czy mezczyzni trafiaja sie nieudani i bez generaliz
                    > owani
                    > >
                    > > prosze, bo dam meska strone wesji i bedzie Wam smutno.
                    >
                    > Nie musisz dawac bo juz dali panowie na tym innym watku "czy braliscie zone z
                    > Polski?, jak sie zachowuja?"
                    > Jakos nie zauwazylam zebys napisal panom ze sie "rozpuscili". Samo to
                    > okreslenie..."alescie sie rozpuscily..." daje duzo do myslenia...
                    > Szwedka na tarasie

szwedka akurat tego watka nie widzialem a tutaj akurat panie pisaly i dlatego
                    bylo "rozpuscily" a co do rozpuszczania bo do tego pijesz to tez prawda.
                    Chyba byl watek jaki powinien byc ten wymarzony - czy tak naprawde wiecie kogo
                    chcecie. Ja podejrzewam ze chyba nie i my "biedne" chlopy poprostu sie
                    pogubilismy.
                    • _szwedka Re: Na barykady ludu kochany!!!! 13.07.02, 16:28
                      Ozpol!Nie przesadzaj z tym pogubieniem wink
                      Tak naprawde to czesc z nas wie kogo chce. Nie pana i wladce ale partnera.
                      Pozdrawiam
                      Szwedka wracajaca na taras
                  • jajecznica1 Re: Na barykady ludu kochany!!!! 13.07.02, 16:25
                    Sadzac po slowach tego naglowku zaczerpnietego z ze znanych partyjnych piesni
                    rewolucyjnych to ty Szwedka musisz miec okolo 55-57 lat ????? ,nalezalas do
                    PZPR ???? chyba tak ,bo znasz swietnie slowa rewolucyjnych piesni bojowych !! A
                    pozatym przetrzymujesz condony w szafce nocnej ,jak sama napisalas na jednym z
                    postow, po co ??? czy tam jakis dziadzio przychodzi na noc do ciebie ????
                    • _szwedka Re: Na barykady ludu kochany!!!! 13.07.02, 16:35
                      Zbukowa jajecznico! Pospieszyles sie albo Twoja spostrzegalnosc jest nieco
                      otepiona! To nie ja uzylam jako pierwsza tego hasla?
                      A jak tam u Ciebie z tymi sprawami co? Czyzby brak tak Ci doskwieral ze musisz ta
                      siarke na forum wyrzucic?
                    • Gość: PawelD Re: Na barykady ludu kochany!!!! IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 13.07.02, 20:51
                      o ile pamietam to byla Warszawianka z 1905 -tego...

a uczyli w szkoleach dosc dlugo...
                      Pawel
                  • Gość: jot-23 Re: Na barykady ludu kochany!!!! IP: *.dyn.optonline.net 13.07.02, 16:26
                    _szwedka napisała:

> Nie musisz dawac bo juz dali panowie na tym innym watku "czy braliscie zone z
                    > Polski?, jak sie zachowuja?"
                    > Jakos nie zauwazylam zebys napisal panom ze sie "rozpuscili". Samo to
                    > okreslenie..."alescie sie rozpuscily..." daje duzo do myslenia...
                    > Szwedka na tarasie

hej, tamten watek zostal zaczety przez znanego psychola. wiec wg zasady
                    proponowanej rowniez przez ciebie , nie nalezy komentowac w nadzieji ze mu sie w
                    koncu znudzi. Oczywiscie I.P.Freely, zlamala te zasade, a ozpol tylko normalnie
                    skomentowal normalny watek , a ty MU cos zarzucasz, HA HA... mi tam za duzo to
                    nie daje do myslenia, kobiety sa bardzo przewidywalne w swej selektywnosci.
        • mufka Brawo!!!!-no comments;-))))))) 29.12.02, 19:34

> luiza-w-ogrodzie
          >
          > bo wlasnie cos z domu pogonilam
          > i mam JESZCZE wiecej czasu dla siebie wink

• luiza-w-ogrodzie Dobranoc 13.07.02, 16:19
      ...czas spac, jutro z rana znowu szron, potem basen, ale gadajcie, gadajcie,
      zajrze na ten watek moze w poniedzialek..

Pozdrowienia wieczorne
      Luiza-w-Ogrodzie
      • Gość: bigos"14" obudz sie lepiej a nie spij bo przgapisz cos IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.02, 21:47

> ...czas spac, jutro z rana znowu szron, potem basen, ale gadajcie, gadajcie,
        > zajrze na ten watek moze w poniedzialek..
        >
        > Pozdrowienia wieczorne
        > Luiza-w-Ogrodzie

skoro jestes taka rozchwytywana jak tez i inne twoje przyjaciolki <szwedka i
        inne> to naprawde dziwi mnie, ze masz jeszcze czas na ten wylewany gnoj tutaj
        na tym forum polonia, wydaje mi sie, ze to wszystko to tylko sobie tak wmawiasz
        i jestes naprawde sama, usmiechasz sie na sile, bo tak musi byc, a ile ty w
        ogole masz lat, ze sie tez czasami zachowujesz jak nastolatka? 45 czy 50,
        czy moze wiecej, zastanow sie czego ty chcesz; wcale sie nie dziwie twemu
        mezowi, ze znalazl sobie nowa pania, ktora jest tylko o...lata starsza od twego
        syna, z taka baba i tak mu sie dziwie ze z toba tak dlugo wytrzymal i jeszcze
        ci dziecko na dodatek zrobil, i tak jest niestety, baby po trzydziestce
        wariuja - najlepszy przyklad to forum, wy nie mozecie normalnie zyc, ciagle
        czegos chcecie + jakies ataki + insynuacje, to nie prawda ze faceci nie umia
        gotowac, czego? golonka czy flakow po warszawsku, tego ja tez nie umiem,
        nie umia sprzatac, zadbac o chate? w jakich czasach ty zyjes/zylas??
        z kim sie zadajesz?? z jakim dnem z Polski??
        takich facetow jak ja i znani mi inni znajomi, sasiedzi etc, to mozecie sobie
        tylko o nich pomazyc, kazdy z nas umie nie tylko gotowac, zadbac o siebie,
        i o chate ale tez pomoc kobiecie przy wyborze nie tylko bielizny osob. ale tez
        i zaslon czy mebli i to jest nic.....
        chyba nie....a co do was/ciebie wydaje mi sie, ze czegos takiego nigdy
        nie osiagnelas, dlatego najlatwiej wylac swoj refren tu na tym forum,
        a moze jestes nie za bardzo atrakcyjna, aby sie o ciebie starac?
        moze jestes wredna i zlosliwa? moze podpuszczasz kazdego faceta tylko - jesli
        tak, kto wytrzyma z taka baba choc 1 minute??? no kto? wiesz kto ? ja wiem
        i teraz ty tez : nikt
        • Gość: gadula Do bigos"14" IP: *.sympatico.ca 13.07.02, 22:08
          Czy moglbys umiescic swoj post w watku
          "Czego my "wlasciwie" chcemy?"
        • _szwedka Re: obudz sie lepiej a nie spij bo przgapisz cos 13.07.02, 22:16
          Uderz w stol a nozyce...

Nauczyles sie gotowac - fajnie. Dbasz o higene i dom - jeszcze lepiej.
          A teraz naucz sie argumentacji w dyskusji bez ucieczek osobistych. To bardzo
          brzydka polska wada aby zbluzgac, oczernic osobe gdy jej poglady sie nie
          podobaja.
          • Gość: bigos"14" Re: obudz sie lepiej a nie spij bo przgapisz cos IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.02, 22:37
            _szwedka napisała:

> Uderz w stol a nozyce...
            >
            > Nauczyles sie gotowac - fajnie. Dbasz o higene i dom - jeszcze lepiej.
            > A teraz naucz sie argumentacji w dyskusji bez ucieczek osobistych. To bardzo
            > brzydka polska wada aby zbluzgac, oczernic osobe gdy jej poglady sie nie
            > podobaja.

to jest tylko czysta wymiana pogladow, kto to powiedzial, ze ty sie musisz z
            moimi zfgadzac a ja z twoimi, ale drogie panie, jakby nie bylo, ciale wy
            narzekacie, ze jesli polka z ciemnoskorym to....itd...itp...rozumiemy sie, juz
            po twej szybkiej wypowiedzi moge powiedziec, ze jestes raczej z pokolenia PRL-u
            i blakasz sie tylko tu na tym forum, ze wzgledu na twe uscislone <w negatywnym
            sensie> poglady, a taka Sverige przeca nie jest, poza tym - teraz mozesz SIE
            NAPRAWDE CZEGOS NAUCZYC - jak mozesz cos zaargumentowac nie przedstawiajac
            ZADNYCH dowodow, zeby sobie tylko bla, bla, bla, bo np. mojemu mezowi jeszcze
            nie stoi??? , sorry ze nazwalem rzecz po imieniu, ale jedli masz sie w ten
            sposob wypowiadac, pomysl lepiej planami co do swego potomstwa,
            mimo wszystko jestes tu nadal DALEJ SZCZERZE WITANA, tylko prosze z konkretami,
            reszte zalatw u siebie w sypialni
        • bruno.5 Re: obudz sie lepiej a nie spij bo przgapisz cos 13.07.02, 22:23
          Ciekawe co na to inne dziewczeta: karelia, luiza, dundee,
          baloo, narval i inne? Pozdrowienia.
          • Gość: bigos"14" Re: obudz sie lepiej a nie spij bo przgapisz cos IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.02, 23:24
            bruno.5 napisała:

> Ciekawe co na to inne dziewczeta: karelia, luiza, dundee,
            > baloo, narval i inne? Pozdrowienia.

co na to nic na to, maja to gleboko w d......., dokladnie tam, bo dokladnie
            wiedza o co idzie.......
    • Gość: leszek Re: Wzielam meza z Polski IP: 144.138.141.* 13.07.02, 21:14
      musisz brzydka i nie masz szans na greka
      • i.p.freely Re: Wzielam meza z Polski 14.07.02, 01:29
        Gość portalu: leszek napisał(a):

> musisz brzydka i nie masz szans na greka
        *******************************************************************************
        Noooo. Try again. Nawet w podeszlym wieku wygladam atrakcyjnie - powiedzmy, ze
        czas jest dla mnie laskawy (genetycznie).
        Nie zapomnij, ze wydarzenia ktore opisalam mialy miejsce bardzo dawno temu.
        Ja wyszlam ponownie za maz po ilus tam latach ... za Amerykanina (tez
        rozwodnika), ktory jest zopelnym przeciwienstwem mojego bylego meza z Polski
        (tu mowa o wygladzie i psychice).
        On jest dumny ze mnie do dnia dzisiejszego (jestesmy ponad dziesiec lat razem).
        Sprawiamy sobie co jakis czas niespodzianki, np: kartka ukryta w lodowce z
        jakimis smiesznymi zyczeniami albo... moje koronkowe "thongs" (nie znam
        odpowiednika polskiego) na jego kierownicy. Na nasza dziesiata rocznice ukryl
        wisiorek w plonacych lodach (impreza byla w resteuracji).
        Co jakis czas pada pytanie od jego nie zameznych (a czasem i tych zameznych)
        kolegow - czy ja mam siostre?
        Ja nie jestem od niego uzalezniona ani on ode mnie. Jestesmy prawdziwymi
        partnerami w zyciu. On mnie nigdy nie ponizyl i nie poniza - czego nie moge
        powiedziec o moim bylym "inzynierze".
        Ja nie potrzebuje jego "kasy" ani on mojej. A tak na marginesie to ja
        prowadze "kase" w domu.
        Odpowidadamy sobie psychicznie i fizycznie (tu mi sie kolana miekkie robia do
        dnia dzisiejszego).
        Nie mam obecnie czsu by to wszysko podsumowac. Nie wiem czy da sie
        posumowac....
        Lece do pracy "it's double time, ie: $52/hr x 12 hrs" no i $150 bonus nie
        zawadzi.

• ozpol Jsli jest tak dobrze to poco ten kop... 14.07.02, 03:19
          Tylko gratulowac - ale jesli pracujesz 12 godzin to faktycznie macie duzo
          czasu dla siebie u milosc kwitnie sorry partnerstwo - gdzie ty masz kase. I to
          jest partnestwo - to co on ma do gadani i w jakich tematach. Czy to jest tak
          co twoje to moje a moje to nie rusz. Trafilas na dupka z Polski i odrazu
          zrobilas generalne podsumowanie jakie to polskie sa dupki, to tylko do Amryki
          dziewczyny tam chlopy ze ho ho. Przemysl co piszesz a pozniej wal.
          Oby dalej zycie wartki Ci plynelo.
          • aniutek Re: Jsli jest tak dobrze to poco ten kop... 14.07.02, 03:25
            Ozpol - co sie tak burzysz ??
            trafila kobita dobrze i sie cieszy, nie zanczy to wcale, ze wszyscy Polacy z
            koncowka sa beeee - bo nie sa - wiem o tym - sprawdzone niejednokrotnie.
            /np popatrz na takiego jota- czasem warknie, zaklnie ale w sumie fajny z niego
            chlop hehehehe/
            Ci innej masci tudziez z innym paszportem tez bywaja rozni, moim zadniem nie
            mozna generalizowac bo jest to zwykle krzywdzace.
            a za pracuje 12 godzin? dzisiaj ona jutro on... zycie to nie je bajka ino bitwa
            pozdrowki,
            aniutek
        • Gość: student 52 dolce na godz. plus bonus 150 dolcow, super!!!! IP: *.bredband.skanova.com 14.07.02, 10:17
          Powiedz przy czym robisz?, jak sie ma AUS do US dolara?
          Gonicie za pieniedzmi, 12 godzin dziennie z dojazdami i prysznicem = 15 godzin?
          Na co zbieracie pieniadze ???, ze tak ciezko, dlugo pracujecie.
          Czy ten bonus to raz na tydzien czy miesiac?
          Tutaj w szwecji bedzie zmniejszony czas pracy do 7 godzin, celem jest 6
          godzinna dniowka, nie modne jest pracowac tyle godzin, pozrowienia.
    • luiza-w-ogrodzie Re: Wzielam meza z Polski 14.07.02, 07:17
      Wlasnie rzucilam okiem na Forum. Przeczytanie jadowitych wypowiedzi niektorych
      panow (bigos, leszek) sklania do przemyslen na temat jakosci zwiazkow z
      Polakami. Panowie, jak juz kiedys dojde do czterdziestki, przypuszczam, ze bede
      sie nadal smiala z Waszych wypocin, tak jak teraz.

A teraz wyciagam swoje smukle, opalone nozki na stol i zabieram sie do czytania
      kolejnego milosnego listu. Niedzielny obiadek pyrkocze na kuchni, Kayah i
      Bregowicz spiewaja, papuga skrzeczy na balkonie a swiat jest pelen wspanialych
      facetow (nawet Polakow), wystarczy tylko reke wyciagnac. Jesli sie chce,
      oczywiscie...

Zycze zadowolenia z zycia
      Luiza-w-Ogrodzie
      • ozpol Jad jest wszedzie 14.07.02, 07:27

> Wlasnie rzucilam okiem na Forum. Przeczytanie jadowitych wypowiedzi
        niektorych
        > panow (bigos, leszek) sklania do przemyslen na temat jakosci zwiazkow z
        > Polakami. Panowie, jak juz kiedys dojde do czterdziestki, przypuszczam, ze
        bede
        >
        > sie nadal smiala z Waszych wypocin, tak jak teraz.
        >
        > A teraz wyciagam swoje smukle, opalone nozki na stol i zabieram sie do
        czytania
        >
        > kolejnego milosnego listu. Niedzielny obiadek pyrkocze na kuchni, Kayah i
        > Bregowicz spiewaja, papuga skrzeczy na balkonie a swiat jest pelen
        wspanialych
        > facetow (nawet Polakow), wystarczy tylko reke wyciagnac. Jesli sie chce,
        > oczywiscie...
        >
        > Zycze zadowolenia z zycia
        > Luiza-w-Ogrodzie

Nie przygaduje mila nie przygaduj - posluchaj M Grechuty i nie bedziesz az
        taka zadowlona jak jestes i moze nie tylko nasze meskie odpowiedzi beda ciebie
        smieszyc.
        "Wojna plci" byla, jest i bedzie ale jedyne co mnie zawsze irytuje to
        generalizacj i tzw obiegowe opinie. Nie mozna na podstawie pojedynczego
        przypadku tworzyc tezy ze faceci z Polski to ..... To jest totalna pomylka.
        Zycze smacznego ale Bregovic to starosc - posluchaj cos nowego i biezacego
        • luiza-w-ogrodzie Re: Jad jest wszedzie 14.07.02, 07:34
          ozpol napisał:

> Nie przygaduje mila nie przygaduj - posluchaj M Grechuty i nie bedziesz az
          > taka zadowlona jak jestes i moze nie tylko nasze meskie odpowiedzi beda
          ciebie smieszyc.

Wcale nie mowila, ze tylko meskie wypowiedzi mnie smiesza. A Grechuta
          spiewal "nie dokazuj, mily, nie dokazuj". Zas zadowolenie z siebie polaczone z
          dobra znajomoscia wlasnych wad to bardzo cenna umiejetnosc, ktora starannie
          pielegnuje i doceniam u innych i siebie.

> "Wojna plci" byla, jest i bedzie ale jedyne co mnie zawsze irytuje to
          > generalizacj i tzw obiegowe opinie. Nie mozna na podstawie pojedynczego
          > przypadku tworzyc tezy ze faceci z Polski to ..... To jest totalna pomylka.

Skoro faceci tworza takie tezy, to czemu my nie?

> Zycze smacznego ale Bregovic to starosc - posluchaj cos nowego i biezacego

Ale ja lubie Bregovica, niezaleznie od wieku. I akurat nie mam ochoty gonic za
          nowosciami. Pozwolisz wiec, ze wlacze plyte od poczatku, tym razem na caly
          regulator. I bede spiewac razem z Kayah.

Pozdrowienia
          Luiza-w-Ogrodzie
        • _szwedka Re: Jad jest wszedzie 14.07.02, 09:24
          Ozpol! Nie bierz wszystkiego tak do siebie smile Wierze ze jestes b.dobrym mezem.
          Jak napisalam wyzej sa wyjatki, znam tez takie. Ale to co dziewczyny napisaly
          to nie zaden pojedynczy wypadek. Chyba znasz ten dowcip:
          Przed slubem: Uwazaj kochanie bo wdepniesz w blotko.
          Po slubie: Uwazaj krowo jak leziesie! Slepa jestes? Blota nie widzisz?

Na ogol jest tak ze panowie sa bardziej konserwatywni w porownaniu np: ze
          Szwedami. Plus Polakow jest np. zaradnosc i lojalnosc dla rodziny (to nie
          znaczy wiernosc). Ale i wsrod Szwedow jest masa tzw. mansgrisar (meskie swinie).
          Nie sa specjalnie popularni wsrod kobiet i dlatego jezdza do Rosji, Ukrainy,
          Tajlandii w poszukiwaniu zony (sluzacej).
        • _szwedka Re: Jad jest wszedzie 14.07.02, 09:24
          Ozpol! Nie bierz wszystkiego tak do siebie smile Wierze ze jestes b.dobrym mezem.
          Jak napisalam wyzej sa wyjatki, znam tez takie. Ale to co dziewczyny napisaly
          to nie zaden pojedynczy wypadek. Chyba znasz ten dowcip:
          Przed slubem: Uwazaj kochanie bo wdepniesz w blotko.
          Po slubie: Uwazaj krowo jak leziesie! Slepa jestes? Blota nie widzisz?

Na ogol jest tak ze panowie sa bardziej konserwatywni w porownaniu np: ze
          Szwedami. Plus Polakow jest np. zaradnosc i lojalnosc dla rodziny (to nie
          znaczy wiernosc). Ale i wsrod Szwedow jest masa tzw. mansgrisar (meskie swinie).
          Nie sa specjalnie popularni wsrod kobiet i dlatego jezdza do Rosji, Ukrainy,
          Tajlandii w poszukiwaniu zony (sluzacej).
      • Gość: student Luizo ze smuklymi opalonymi nozkami w domu i ogrod IP: *.bredband.skanova.com 14.07.02, 10:24
        W jakim biurze matrymonialnym dalas ogloszenie?, chetnie przestudiuje Twoja
        propozycje,
        • karelia o co tutaj chodzi??? Polacy contra inni ???? 14.07.02, 11:01
          no znowu sezon ogorkowy i walkujemy temat stary jak swiat. To juz Wanda
          przerabiala, ale ona byla partyotka i nie chciala Niemca. Wiele naszych pan
          chcialo i roznie z tym bywalo. Samo zycie. Albo zadowolone , albo
          niezadowolone.
          Nie mozna generalizowac, ludzie sa rozni. Oczywiscie wazny jest bagaz
          kulturowy, wychowanie, osobowosc i wzajemne dopasowanie psychiczne i fizyczne
          i CEL , ktory kazda para powinna miec przed soba i razem dazyc do tego celu.
          Nie osobno, a razem. Ale roznie bywa... sami wiecie , ze swiat ostatnio sie
          niesamowicie zmienil, zmienaja sie role: kobieta wchodzi "na dzialke" meska .
          Ale chyba juz nei da siezyc tak jak nasze babki zyly- kobieta pania domu ,
          mezczyzna jako ten, ktory dawal podstawe ekonomiczna rodzinie. To sie zmienilo
          bezpowrotnie i ju nigdy nie wroci. Kobiety pracuja, bo jest taka POTRZEBA,
          swiat potrzebuje ich pracy.To rodzi rozne napiecia. Nie chce generalizowac,
          ale moze nieporozumienia wynikaja z jeszcze wciaz tradycyjnego wychowania
          polskich mezczyzn, z tego , co wyniesli z domu, z wizerunku roli kobiety jaki
          sie nauczyli obserwujac zycie w Polsce.... Ale mlodsze pojkolenia beda sie
          zmieniac, Nie jest to latwe , bo trzeba bedzie pewne sprawy po prostu
          zaakceptowac, opuscic poprzeczke swoich wymagan, zmienic nastawienie w
          stosunku do roli kobiety w domu, w zyciu...ale niestety swiat nie stoi w
          miejscu, nastepuja niesamowite zmiany, nastepuje rozklad rodziny,
          Czy to jest dobre ? czy dawniej bylo lepiej? Na to kazdy sam musi sobie
          odpowiedziec, bo kazdy ma swoja wizje wizerunku _kobiety_ i _mezczyzny_ i ich
          roli w zyciu.

A czy Polak czy "obcy", ??? No, coz na poczatku wszystko co nowe to ciekawewink
          a pozniej juz nastepuje samo zyciesmile))))

Pozdrawiam naszych panow, obcych panow i wszystkie piekne opanie smile)))))K.
          • _szwedka Re: o co tutaj chodzi??? Polacy contra inni ???? 14.07.02, 12:22
            Nie Karelia! Nie Polacy contra inni ale jacy sa Polacy.
            Sa przeciez nacje jeszcze bardziej konserwatywne (nie waze sie pisac do tylu
            hehehe) przy ktorych panowie Polacy to marzenie smile
            Masz racje ze to tradycjonalne wychowanie ale najgorsze jest to ze to duza wina
            kobiet. To one wychowuja, prawda?
            No i jak zawsze powtarzam nawet w tych najbardziej mesko-szowinistycznych
            narodach sa postepowi panowie.
            Pozdrawiam wszystkich takich
            Szwedka
            • karelia Re: o co tutaj chodzi??? Polacy contra inni ???? 14.07.02, 15:07
              czyli tak prawda a Bogiem jest to nasza wina? matek, siostr, kolezanek,
              kochanek, przyjaciolek, sasiadek, pan z przedszkola, kuzynek....., ze
              mezczyzni sa jacy sa? Tak latwo ich rozgrzeszymy? EEEEE chyba niewink
              Proces usamodzielnienia sie kobiet, ich ekonomicznej niezaleznosci nastapil
              tak szybko, ze narzady percepcyjne panow nie zdazyly tego zarejestrowac, no sa
              troszke opoznieni i sadza ,ze swiat stoi w miejscu, ze jak za babki tak
              teraz , za mamusi tak teraz. A on tak pedzi do przodu.... Zmiany sa
              niesamowite. Sam model rodziny , twor stabilny od niepamietnych lat, sie
              zmienia. Typ " moje dzieci i twoje dzieci bija nasze dzieci" . Dlatego tak
              wiele nieporozumien, niesnaskow, zgorzknienia.... eeeee temat szeroki jak
              rzeka i kazdy ma swoja prawde, nieprawdaz? wink
              • emigrantka Re: o co tutaj chodzi??? Polacy contra inni ???? 14.07.02, 15:10
                karelia - spoko.. nudzie sie.. weekend wink
                po co tak zaraz powaznie smile

Pozdrowinka smile

• karelia Re: o co tutaj chodzi??? Polacy contra inni ???? 14.07.02, 15:17
                  alez skad, alez gdziez tam , ja cala wesola bo to taki wesoly temat. Kazdy ma
                  swoje zdanie i broni go jak lew, hahaha nudzisz sie? , ja przed chwila zeszlam
                  z trawnika, no ciut za goraco..
                  • emigrantka Re: o co tutaj chodzi??? Polacy contra inni ???? 14.07.02, 15:22
                    No ja akurat to Lew... i aniutek chyba tez.. hmmmm
                    To moze i troche gryziemy ?

smile
                    • karelia Re: o co tutaj chodzi??? Polacy contra inni ???? 14.07.02, 15:24
                      eee tam gryziecie, nie demonizujmy naszych osob. Troche machamy lapkami , to
                      wszystko . Nie robmy z siebie jakichs bab -vampow, my normalne , zwyczajne
                      kobity, eeeee sorry mowie o sobie wink))) gdzie mi tam do lwicy smile))))
          • ozpol No to wreszcie wiemy co jest grane 15.07.02, 02:06
            Karelio pieknie to ujelas i wiemy co jest grane. Cklopy sa wtornicy, konserwa i
            nie maj apojecia o postepie a kobietki to postep, fantazja i patrzenie w
            przyszlosc. Jesli jest tak to dlaczego jest tak zle - dlaczego tyle zwiazkow si
            erozpada, tyle dzieci ma jednego rodzica, coraz mniej ludzi ma ochote na
            malzenstwo. Powiem tyle ze to nie jest cenna tego postepu. Zaprzeczamy na sile
            matce naturze i ponosimy tego efekty wszyscy kobiety i mezczyzni. I tez dolacze
            sie ze czesto kobiety sa winne temu jacy sa mezczyzni - od matek, siostr i
            kochanek i zon. Dalej kroluje stereotyp ze corka gotuje i sprzata a brat z
            ojcem oglada TV. Ale natyle tej dyskusji - kazdy siedzi na swojej gorce i
            wykrzykuje swoje racje.
        • Gość: Gnat Re: Luizo ze smuklymi opalonymi nozkami w domu i IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.07.02, 15:42
          Gość portalu: student napisał(a):

> W jakim biurze matrymonialnym dalas ogloszenie?, chetnie przestudiuje Twoja
          > propozycje,

A CO?, STUDENT, CHCESZ POCZYTAC O TYCH NOGACH W OGRODZIE ZEBY KONIA ZWALIC? NO
          BO PRZECIEZ LUIZIE TO TY NAWET MAJTEK NIE MOZESZ UPRAC.
          • emigrantka Re: Luizo ze smuklymi opalonymi nozkami w domu i 14.07.02, 15:43
            Luiza - to ty w majtkach chodzisz? w taki upal?

hehehehe
            • luiza-w-ogrodzie Re: Luizo ze smuklymi opalonymi nozkami w domu i 15.07.02, 00:08
              emigrantka napisała:

> Luiza - to ty w majtkach chodzisz? w taki upal?

U kogo upal, u tego upal, u mnie przymrozki.

Luiza-w-Ogrodzie
              • Gość: JVC Re: Luizo ze smuklymi opalonymi nozkami w domu i IP: 168.143.113.* 15.07.02, 00:10

> emigrantka napisała:
                >
                > > Luiza - to ty w majtkach chodzisz? w taki upal?
                >
                > U kogo upal, u tego upal, u mnie przymrozki.
                >
                > Luiza-w-Ogrodzie

Tak Luiza.........majtochy.......welniane....
          • Gość: student Luizo ze smuklymi opalonymi nozkami w domu i ogrod IP: *.bredband.skanova.com 14.07.02, 15:48
            Gant , widze ze znasz dobrze Luize, nie przypuszczalem ze ma problemy
            gastroskopijne, lub od nadmiernych przeciazen zwiazanych z penetracja rectum,
            zwiodzczenie miesni zwieracza, co powoduje permanentna "draske",
            takich zafajdanych majtek napewna bym nie upral.
            • jajecznica1 Student w Szwecji ????? 14.07.02, 18:04
              Czytam i nie wierze to ty student siedzisz w Szwecji ??? co do diabla tam
              robisz ??? miales byc w Chicago !!! Karelia cie przygarnela do lona ???
              wyslala $$$ na bilet powrotny ??? Dlaczego nie opisujesz przygod we
              Szwecji ??? napiles sie juz wodki "Finlandia" ????
              • emigrantka Re: Student w Szwecji ????? 14.07.02, 18:07
                jajecznica - to nie TEN student...
    • Gość: .,.,., Re: Wzielam meza z Polski IP: *.fastres.net 14.07.02, 18:18
      i.p.freely napisał:

> ...ja znalam angielski a on nie. On byl panem izynierem (z Polski) a ja nie.
      > Ja skonczylam studia w USA a on nie. Ciagle chcial tu zyc Polska a
      ja ...nie.
      > Nic mu sie nigdy nie ukladalo bo wedlug niego to ci wszyscy Amerykanie to
      tacy
      > idioci.
      > On po 7 latach wrocil do Polski a ja ...nie.
      > A wiec panowie,
      > nie wszyskie panie sa dupodajki, cichodajki i wszystkie inne dajki po to
      tylko
      > by osignac kase.
      .,.,.,.
    • luiza-w-ogrodzie Nozki 15.07.02, 00:15
      Wystarczy machnac nozka na forum, a juz panowie odchodza od tematu. Ach,
      chlopaki, zebyscie sie nie dawali tak latwo wywiesc na manowce, mozna by z wami
      pogadac, a wy tu ciagle o tym samym... Najsmieszniejsze to, ze mezczyzne kazdej
      narodowosci mozna sobie okrecic dookola palca uzywajac tej samej damskiej broni.

A gdzie sa ci, co widza dusze, nie tylko seks*, no gdzie?

Pozdrowienia
      Luiza-w-Ogrodzie

* luzny cytat z Kaliny Jedrusik
      • Gość: JVC Re: Nozki IP: 168.143.113.* 15.07.02, 00:19

> Wystarczy machnac nozka na forum, a juz panowie
        odchodza od tematu. Ach,
        > chlopaki, zebyscie sie nie dawali tak latwo wywiesc
        na manowce, mozna by z wami
        >
        > pogadac, a wy tu ciagle o tym samym...
        Najsmieszniejsze to, ze mezczyzne kazdej
        >
        > narodowosci mozna sobie okrecic dookola palca
        uzywajac tej samej damskiej broni
        > .
        >
        > A gdzie sa ci, co widza dusze, nie tylko seks*, no
        gdzie?
        >
        > Pozdrowienia
        > Luiza-w-Ogrodzie
        >
        >
        > * luzny cytat z Kaliny Jedrusik

Ja bym czytal twoje opowiesci Luizo..............
        Ale zona mi zabronila.
        • Gość: JVC Re: Nozki IP: 168.143.113.* 15.07.02, 00:27
          Gość portalu: JVC napisał(a):

> luiza-w-ogrodzie napisała:
          >
          > > Wystarczy machnac nozka na forum, a juz panowie
          > odchodza od tematu. Ach,
          > > chlopaki, zebyscie sie nie dawali tak latwo wywiesc
          > na manowce, mozna by z wami
          > >
          > > pogadac, a wy tu ciagle o tym samym...
          > Najsmieszniejsze to, ze mezczyzne kazdej
          > >
          > > narodowosci mozna sobie okrecic dookola palca
          > uzywajac tej samej damskiej broni
          > > .
          > >
          > > A gdzie sa ci, co widza dusze, nie tylko seks*, no
          > gdzie?
          > >
          > > Pozdrowienia
          > > Luiza-w-Ogrodzie
          > >
          > >
          > > * luzny cytat z Kaliny Jedrusik
          >
          > Ja bym czytal twoje opowiesci Luizo..............
          > Ale zona mi zabronila.

P.S.Szkoda.......dusze masz fajna.
        • dundee_girl Re: Nozki 15.07.02, 00:27
          LOL nie dziwie Ci sie JVC, jakby moj slubny wiedzial co sie tu wypisuje tez by
          mi zabronilsmile na szczescie po polsku ni w zabsmile)
          • Gość: JVC Re: Nozki IP: 168.143.113.* 15.07.02, 00:31
            dundee_girl napisała:

> LOL nie dziwie Ci sie JVC, jakby moj slubny wiedzial
            co sie tu wypisuje tez by
            > mi zabronilsmile na szczescie po polsku ni w zabsmile)

hehehe....moja zona tez.
          • Gość: student co znaczy lol ??? IP: *.bredband.skanova.com 15.07.02, 00:31
          • luiza-w-ogrodzie Re: Nozki 15.07.02, 00:52
            Dundee, IMHO jeszcze jeden argument przeciwko braniu polskiego meza -
            wiedzialby co sie wypisuje na forum!!!

Pozdrowienia
            Luiza-w-Ogrodzie
            • Gość: JVC Re: Nozki IP: 168.143.113.* 15.07.02, 01:00

> Dundee, IMHO jeszcze jeden argument przeciwko braniu
              polskiego meza -
              > wiedzialby co sie wypisuje na forum!!!
              >
              > Pozdrowienia
              > Luiza-w-Ogrodzie

Ty chyba nie bywasz na forum wloskim............
              Znam gosci co maja trzy zony!
              • Gość: Artur no no IP: *.dialo.tiscali.de 15.07.02, 01:02
                Gość portalu: JVC napisał(a):

> luiza-w-ogrodzie napisała:
                >
                > > Dundee, IMHO jeszcze jeden argument przeciwko braniu
                > polskiego meza -
                > > wiedzialby co sie wypisuje na forum!!!
                > >
                > > Pozdrowienia
                > > Luiza-w-Ogrodzie
                >
                > Ty chyba nie bywasz na forum wloskim............
                > Znam gosci co maja trzy zony!
                ..............
                czasem moze byc stressowo
            • dundee_girl Re: Nozki 15.07.02, 01:22
              Albo i nawet LMAO ... nie chce Luiza brac udzialu w dyskusji bo tak mysle zem
              malo doswiadczona w kwestii zamazpojscia. Aczkolwiek raz sie wypowiedzialam, ze
              Polscy faceci to goscie bez jajek i teze ta podtzrymuje smile)

A do Studenta to moze olo?hyhyhyh
              • luiza-w-ogrodzie Re: Nozki 15.07.02, 01:25
                dundee_girl napisała:
                Aczkolwiek raz sie wypowiedzialam, ze Polscy faceci to goscie bez jajek i teze
                ta podtzrymuje smile)

Alez, Dundee, jak mozesz? Wsrod Polakow jajeczni tez sie trafiaja, spojrz
                chocby na to Forum, jajecznica1 wokolo as milo!

Pozdrowienia - poranna kawka byla?

Luiza-w-Ogrodzie
              • Gość: Artur Re: Nozki IP: *.dialo.tiscali.de 15.07.02, 01:26
                dundee_girl napisała:

> Albo i nawet LMAO ... nie chce Luiza brac udzialu w dyskusji bo tak mysle zem
                > malo doswiadczona w kwestii zamazpojscia. Aczkolwiek raz sie wypowiedzialam,
                ze
                >
                > Polscy faceci to goscie bez jajek i teze ta podtzrymuje smile)
                >
                no kurcze... az podskoczylem do gory...gdziebezjajekcobezjajek...zwarz z kim
                tanczysz!
                • luiza-w-ogrodzie Re: Nozki 15.07.02, 01:40
                  Gość portalu: Artur napisał(a):

...zwarz z kim
                  > tanczysz!

"Z pijanym nie tancze"

Luiza-w-Ogrodzie
                  • Gość: Artur Re: Nozki IP: *.dialo.tiscali.de 15.07.02, 01:45

> Gość portalu: Artur napisał(a):
                    >
                    > ...zwarz z kim
                    > > tanczysz!
                    >
                    > "Z pijanym nie tancze"
                    >
                    > Luiza-w-Ogrodzie
                    ...przykre... ale ja nie pije...noooo
                    • dundee_girl Re: Nozki 15.07.02, 01:54
                      To bylo "Z pijanym nie tancze a trzezwi nie prosza"smile)

Luiza, ja juz po 3 kawach, i ciastku 1,2 i 3 sad a mialam zlapac forme przed
                      spotkaniemsad((

big_grin
                      • ozpol ladnie zaczynasz tydzien 15.07.02, 02:08
                        No to ladnie zaczelas tydzien. Gratuluje i tak jak luiza pisze chlo omotany to
                        mozna teraz ciasteczka i kaweczke . ( ale jestem zlosliwy !!!)
                      • Gość: Gość portalu: tato Re: Nozki IP: *.fastres.net 15.07.02, 02:17
                        dundee_girl napisała:

> To bylo "Z pijanym nie tancze a trzezwi nie prosza"smile)
                        >
                        > Luiza, ja juz po 3 kawach, i ciastku 1,2 i 3 sad a mialam zlapac forme przed
                        > spotkaniemsad((
                        >
                        > big_grin

sad((((((((((((((((((((((((((,,,,,,,,,,,,,,,
                        • dundee_girl Re: Nozki 15.07.02, 03:30
                          Oj zebys wiedzial Tato, ze sad((
                          • Gość: JVC Re: Nozki IP: 168.143.113.* 15.07.02, 03:32
                            dundee_girl napisała:

> Oj zebys wiedzial Tato, ze sad((

:-
                            ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
                            (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
                            Cos mi ryj urwalo.............
                            • dundee_girl Re: Nozki 15.07.02, 03:35
                              naprawde?
                              • Gość: JVC Re: Nozki IP: 168.143.113.* 15.07.02, 03:38
                                dundee_girl napisała:

> naprawde?

...........sad
                                OOOOOOoooo,wyszlo lepiej.
                                Sadystka!
                                • dundee_girl Re: Nozki 15.07.02, 03:43
                                  Ha! to czemu w tytule watku sa nozki?:-p
                                  • Gość: JVC Re: Nozki IP: 168.143.113.* 15.07.02, 03:49
                                    dundee_girl napisała:

> Ha! to czemu w tytule watku sa nozki?:-p

Snobizm?.............
                                    • dundee_girl Re: Nozki 15.07.02, 03:52
                                      hmmm, chyba nie moj
                                      • Gość: JVC Re: Nozki IP: 168.143.113.* 15.07.02, 03:56
                                        dundee_girl napisała:

> hmmm, chyba nie moj
                                        Przepraszam.......ale....
                                        Dobranoc.

P.s.A ile masz cm tego snobizmu?
                                        • dundee_girl Re: Nozki 15.07.02, 04:00
                                          Dobranoc

PS Centymetry to chyba meski sposob na chwalenie sie?
                                          big_grin
                                          • Gość: JVC Re: Nozki IP: 168.143.113.* 15.07.02, 04:03
                                            dundee_girl napisała:

> Dobranoc
                                            >
                                            > PS Centymetry to chyba meski sposob na chwalenie sie?
                                            > big_grin

Dundee,ile masz wzrostu........ok?.........
                                            • dundee_girl Re: Nozki 15.07.02, 07:49
                                              Oj sporo smile
    • starszapani Re: Wzielam meza z Polski 15.07.02, 07:46

Bo okazał się najlepszy.

A mam skalę porównawczą. Nie spieszno mi było do zamążpójcia,
      czekałam na tego naj..., warto było. Mam męża Polaka!

Byłam dość długo z żydem, potem (krócej już) z francuzem, holendrem,
      włochem, jednak przerażało mnie to, że to oni chcą mną rządzić.
      Ja i potulna kobitka, hehehehehe.

Na koncu poszukiwań spotkałam Polaka, cudownego człowieka, który
      mysli, że mną kieruje.
      Hehehehe, tak naprawdę ster w ręku trzymam JA, od wielu lat.
      I tak jest nam dobrze.

• Gość: bruno Re: Wzielam meza z Polski IP: *.proxy.aol.com 15.07.02, 07:53
        ster?
      • ozpol To teraz wiadomo - Kto ma "ster" ten ma szczescie 15.07.02, 07:58
        Ojej ojej - to takie proste - kto ma ster ten jest szczesliwy a ja nie zeglarz
        i co wtedy zaco mam trzymac lub dac zeby bylo dobrze.
        • dundee_girl Re: To teraz wiadomo - Kto ma 15.07.02, 08:00
          Ja mam chorobe morska, ale w domu trzymam za skrzynie biegowwink)
          • Gość: lupus Re: -girl IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.12.02, 00:32
            ..mowiac wprost za torbe...z ktorej sterczy kij do zmiany biegow...musisz
            jeszcze popracowac nad tym zagadnieniem...
        • starszapani Re: Eeeeetam 15.07.02, 08:10
          ozpol napisał:
          > Ojej ojej - to takie proste - kto ma ster ten jest szczesliwy >

E, nie! To nie jest recepta na szczęście.
          Jedynie ja nie znoszę, gdy nie mam prawa głosu.
          Moje kochane chłopisko jest przekonane, że to ON RZĄDZI, a ja
          nie wyprowadzam GO z błędu. Ale tak naprawdę to ja mam ostatnie
          słowo, i wszystkim jest tak wygodnie.

Nie miałam tego komfortu w związkach z obcokrajowcami.

• Gość: bzyk Re: wzięłam...... IP: *.supernet.com.pl 30.12.02, 14:46
            nie znam pani ale skoro tak się p. wypowiedziała o mężczyznach tzn. nie znasz
            ich , a poza tym bez nas nic .......... chyba ze wibratorkiem .
    • Gość: Suomi Re: Wzielam meza z Polski IP: *.aokk.fi 24.05.03, 02:26
      Masz racje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka