wanilia25 01.06.05, 22:23 szukam przyjaciół mieszkających w pół-zach. Londynie. Mam 25 lat i 14 miesięcznego synka. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malina.majka Re: mamy z pół-zach.Londynu odezwijcie się ! 02.06.05, 02:34 witaj,my mieszkamy na north wembley,jestem w 25tc serdecznie pozdrawiam Malina Odpowiedz Link Zgłoś
ewika-uk Re: mamy z pół-zach.Londynu odezwijcie się ! 02.06.05, 15:24 witaj.mam na imie Eva,mam 27 lat(jezu..sama nie wierze ze az tyle),mieszkam na Willesden green,mam szkraba 19 m-cy,i tak z nim walcze codziennie...brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
aniaxx Re: mamy z pół-zach.Londynu odezwijcie się ! 03.06.05, 21:42 Witam, mam na imie Ania 27 lat i trzech chlopcow: 4 lata, 2 lata i 4 miesiace. Od 8 lipca bede mieszkac w South Harrow to i bardzo chetnie poznam mamy z okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
aaiwa Re: mamy z pół-zach.Londynu odezwijcie się ! 06.06.05, 12:49 Hello Mam 27 lat i jestem mama 9-cio miesiecznego Lucasa. Nasze gniazdko uwilismy na razie na West Kensington. Chetnie poznamy mateczki i pociechy. Pozdrawiam wszystkie Matki Polki! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia7813 Re: mamy z pół-zach.Londynu odezwijcie się ! 16.06.05, 15:01 Mam na imie Gosia i mam 27 lat. Mieszkam na Neasden i mam 3 miesięcznego synka - Adrianka. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ewika-uk Re: mamy z pół-zach.Londynu odezwijcie się ! 16.06.05, 17:07 witaj gosia7813..wreszcie ktos mieszka niedaleko...ja na willesden green obok metra,takze calkiem calkiem,no i ten sam rocznik chyba 78?? ja tez mam synkama na imie Kasper ma 19 miesiecy..i jest na etapie rujnowania mieszkania i mojego zdrowia psychicznego...zartuje..ale daje popalic,az ci zazdroszcze ze Adrianek jeszcze taki malutki,moj w tym wieku byl potulny jak baranek..a teraz rozwija skrzydelka..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Gladstone Park!!! 17.06.05, 12:26 Czesc Gosia, wrocilas juz z Polski? Moze sie zobaczymy kiedys w parku. Ewika-uk Zdaje sie ze mieszkamy bardzo blisko siebie, ja do stacji Willesden mam 10 min walk (w strone Kilburn)! Co powiesz na Gladstone Park w przyszlym tygodniu, poniedzialek wtorek? Gosia ciebie tez sie to tyczy i wszystkich ktorzy maja ochote (i pewnie blisko do parku )!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewika-uk Re: Gladstone Park!!! 17.06.05, 13:15 witaj..jak tylko pogoda dopisze nie ma problemu..czyli widzimy sie w parku Odpowiedz Link Zgłoś
gosia7813 Re: Gladstone Park!!! 17.06.05, 16:18 To jeszcze raz ja. Malina i Wanilia też mogły by do nas dołączyć to jak dobrze by poszło to byłaby nas piątka - super byłoby. Pomyślcie! Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: Gladstone Park!!! 17.06.05, 17:59 Co powiecie na poniedzialek lub wtorek, jesli nie zacznie lac oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
gosia7813 Re: mamy z pół-zach.Londynu odezwijcie się ! 17.06.05, 16:12 Cześć Beatko! Wysłałam Ci rano e-maila bo myślałam, że Ty jesteśw Polsce. Mi dziewczyny jak najbardziej pasuje spacerek w parku, w weekend się odezwe to się umówimy - może czwartek? Może jeszcze ktoś do nas dołączy? Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
malina.majka Re: mamy z pół-zach.Londynu odezwijcie się ! 17.06.05, 16:51 czesc Dziewczyny,bardzo bym chciala sie z Wami spotkac ale kurcze w srode rano mam samolot na wakacje i pelno spraw do zalatwienia.Wracam 15 lipca wiec jak bedziecie mialy ochote powtorzyc spotkanie to z checia sie dolacze Tymczasem pozdrawiamy,Malina i 27,4tc Malenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
ewika-uk Re: mamy z pół-zach.Londynu odezwijcie się ! 17.06.05, 22:27 szkoda ,fajnie bylo by cie poznac,ale nic straconego jak wrocisz daj znac zrobimy powtorke..dziewczyny mam nadzieje ze pogoda dopisze..trzymajcie kciuki,dla mnie samej dzien jest obojetny,takze dostosuje sie do was..pozdrawiam cieplutko i czekam na dalsze plany Odpowiedz Link Zgłoś
gosia7813 Re: mamy z pół-zach.Londynu odezwijcie się ! 18.06.05, 09:31 W sumie to możemy umówić się na poniedziałek. Beatko co Ty na to, Tobie też pasuje bardziej poniedziałek, tak? A i jak Malina jedzie w środe to może też jej pasuje poniedziałek. Malina pomyśl na pół godzinny spacerek napewno znajdziesz chwilke, ai dzidzia się przy okazji dotleni. Napiszcie tylko mnie więcej o której i gdzie dokładnie w parku. Juz się nie mogę doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
malina.majka Re: mamy z pół-zach.Londynu odezwijcie się ! 18.06.05, 11:23 Witajcie,naprawde bardzo bardzo mocno bym chciala,ale w pon musze odebrac wyniki ze szpitala,zawiezc zaswiadczenie o macierzynskim do pracy i troche w domu ogarnac przed wyjazdem bo lece z rodzicami a tutaj zostawiam narzeczonego,natomiast we wt.wizyta u poloznej,zakupy i pakowanie.Nie dam rady sie wyrwac bo same wiecie,ze pol godziny to tylko w nudnym towarzystwie wystarczy-a Wy na pewno do takiego nie nalezycie,wiec umowimy sie po 15 lipca ok?Pozdrawiam goraco,wlasnie w te parowke ide do bankow(mam nadzieje ze nie zemdleje w tych kolejkach Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: mamy z pół-zach.Londynu odezwijcie się ! 18.06.05, 14:06 Jesli o godzine chodzi to proponuje 12/13, nie wiem jak wam dzieciaki spia (Ewa?). Albo i nawet pozniej. Mnie wszystko jedno. Umowic sie mozemy w ktoryms z playground, tym "na dole" badz "na gorze" jak ja je nazywam. Pozdrawiam Ale upal - nareszcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewika-uk Re: mamy z pół-zach.Londynu odezwijcie się ! 18.06.05, 16:54 Jesli chodzi o godzine to ok,chociaz moj maly wlasnie w tym czasie zasypia,czyli 12/13,ale nic mu sie nie stanie jak troszke dluzej sie pomeczy i zasnie pozniej.A co do placu zabaw to jesli nie bylo by roznicy to moze ten na dole??? troszke blizej bym miala ,no i tylko ten znam,ale to juz zdecyduje wiekszoscufff ale upal,ledwo zyje....nie za bardzo przepadam za taka pogoda..po prostu jestem wykonczona,no i jeszcze bardzo busy weekend.ojoj Odpowiedz Link Zgłoś
gosia7813 Re: mamy z pół-zach.Londynu odezwijcie się ! 18.06.05, 18:08 Mi też godzina jest obojętna, więc może umówmy się na 12 bo mały Ewy może rzeczywiście nie wytrzymac zbyt długo bez drzemki. A co do miejsca to mało razy byłam w tym parku i ten u góry plac jest zaraz gdzieś od ulicy - tak? bo ten na dole to już wogóle nie mam pojęcia gdzie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: mamy z pół-zach.Londynu odezwijcie się ! 19.06.05, 19:10 Ok - jutro o 12 w parku, mysle ze jakos sie znajdziemy. Mozemy sie z Ewa spotkac na dole, a pozniej poszukamy Gosi, bo tak szczerze mowiac to ten park jest dosc duzy i nie wiem o ktory plac Gosi chodzi (ten na gorze jest raczej posrodku parku). W razie czego zdzwonimy sie Gosia. Ewa wysle ci zaraz moj numer na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
ewika-uk z ostatniej chwili!!! 19.06.05, 20:35 sorki dziewczyny,nie moge jutro..po prostu musze zostac w domu,szlag mnie zaraz trafi,mam w domu biuro i myslalam ze maz mnie zastapi ale niestety dzisiaj pojechal do polski(ale tylko do granicy)niby wroci jutro na wieczor ale juz jestem zla,naprawde bardzo was przepraszam,..a tak sie cieszylam..jakbyscie sie nudzily zapraszam na kawe,mam mini plac zabaw na ogrodzie..jakby co to daje adres...bo naprawde nie moge 19 B ST.PAULS AVENUE WILLESDEN GREEN NW2 5SS, Takze jestem(bo musze) calutki dzien jakby ktoras chciala..zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: z ostatniej chwili!!! 19.06.05, 21:28 Tak jak myslalam, juz sie kiedys spotkalysmy... Zaraz napisze do ciebie na adres gazetowy... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia7813 Re: z ostatniej chwili!!! 19.06.05, 22:05 Ja z miłą chęcią bym przyszła, ale nie mam aż tyle czasu wolnego bo mam potem klientki poumawiane w domku. A może umówimy się na inny dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
ewika-uk do gosia7813 19.06.05, 23:41 kurcze ale sie zawalilo,a mialo byc tak fajnie..ale jak by co ,to tak jak piszesz umowimy sie na inny dzien,a co do zaproszenia na kawe to aktualne.. Odpowiedz Link Zgłoś
ewika-uk Re: z ostatniej chwili!!! 19.06.05, 23:38 witaj...no masz racje,przeczytalam i cos mi tak swita..odpisalam na priv ale chyba cos nie tak z moja skrzynka i nie wiem czy otrzymasz..ale jakby co to zaproszenie aktualne.. Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Piatek w parku??? 23.06.05, 17:01 Druga proba, moze teraz sie uda... Co wy na to, godzina obojetna miejsce to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia7813 Re: Piatek w parku??? 23.06.05, 19:04 Cześć dziewczyny! Z miłą chęcią, ale ja jutro nie moge bo cały dzień mam pracę. Ale sobote, poniedziałek i wtorek mam wolne. Z godzina to moge się dostowsować. Odpowiedz Link Zgłoś
ewika-uk Re: Piatek w parku??? 23.06.05, 19:47 no pewnie..zreszta z mila checia wyrwe sie z domu no razem z malym..bo ostatnio przechodzimy ciezkie chwile,chyba zeby znowu ida...jeki,steki,calutki dzien chodzi za mna z placzem,a ja juz mam go powyzej uszu...moze jak sie wyszaleje w parku to bedzie spokojniejszy..mam taka nadzieje...to o ktorej??? i gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: Piatek w parku??? 23.06.05, 22:22 Ewika moze by tak kolo stacji Willesden o 12 jak ci pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: Piatek w parku??? 23.06.05, 22:23 Gosia, ja znow w sobote nie dam rady, wiec moze poniedzialek lub wtorek. Oby tym razem sie udalo... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia7813 Re: Piatek w parku??? 23.06.05, 23:17 To się jeszcze przez weeknd umówimy bo mi jest obojetnie, czy w poniedziałek czy we wtorek.A Ewa też będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
ewika-uk Re: Piatek w parku??? 23.06.05, 23:22 bede bede ale juz teraz sie zakrecilam,Beatko to kiedy jutro czy po niedzieli wszyskie razem????? Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: Piatek w parku??? 23.06.05, 23:27 Ja mysle ze mozemy sie jutro zobaczyc, a w nastepnym tygodniu wszystkie razem. Ale na pewno ! ! ! Co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
ewika-uk Re: Piatek w parku??? 23.06.05, 23:34 to super..bede na 100%,no a po niedzieli widzimy sie wszystkie. Czyli jutro obok metra willesden green o 12 Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: Piatek w parku??? 23.06.05, 23:43 Zgadza sie, tez sie ciesze... Szkoda Gosia ze nie mozesz jutro przyjsc, do zobaczenia wkrotce Odpowiedz Link Zgłoś
gosia7813 Re: Piatek w parku??? 24.06.05, 13:00 Też załuje, że nie mogłam dzisiaj z Wami iść. Ale zrobiło się ciepło i mam pełno klientek, a to pedicury, albo henna itp. i tak ciagle - wszystkie chca być sliczne. Umówimy się przez weekend i wtedy się zobaczymy wszystkie razem. Odpowiedz Link Zgłoś
ewika-uk Re: Piatek w parku??? 24.06.05, 15:38 juz wrocilysmy,bylo super,i pogoda nawet dopisala a rano myslalam ze nici,takze teraz czekamy na ciebie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia7813 Re: No i jak z tym naszym spacerkiem??? 26.06.05, 11:47 Cześć dziewczyny! I jak umawiamy się na poniedziałek, albo wtorek w parku na spacer? Trochę się nam pogoda zepsuła, ale mam nadzieje, że nie będzie padać. Mi godzina jest obojętna, więc mogę się dostosować do Was. Pozdrawiam i zycze miłej niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia7813 Re: No i jak z tym naszym spacerkiem??? 26.06.05, 20:55 Czemu się nie odzywacie? Weszłam zobaczyć jak z jutrem, czy się widzimy czy nie, ale widze, że nic nie odpisałyście. Jutro ma podobno padać to może przełóżmy ten spacerek na wtorek. A i mam jeszcze środe do dyspozycji. Jak możecie to dajcie znać do jutra do wieczora , na który dzień Wam bardziej pasuje. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: No i jak z tym naszym spacerkiem??? 26.06.05, 21:12 Gosia, dzien troche zajety, wiec dopiero teraz pisze. Mi pasuje i jutro i wtorek, tyle ze proponuje godzine 11 bo Kasper Ewy ostatnio wczesniej wstaje wiec ciezko jest mu wytrzymac. Mysle ze jak nie bedzie padac to mozemy sie jutro zobaczyc, ewentualnie wtorek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia7813 Re: No i jak z tym naszym spacerkiem??? 26.06.05, 22:12 To rano się zgadamy na forum i jak cos to możemy pójść jutro. Godzina 11 jak najbardziej mi pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ewika-uk Re: No i jak z tym naszym spacerkiem??? 27.06.05, 00:18 boze w koncu cisza!dopiero go uspilam,daje od piatku,jestem na skraju zalamania nerwowego chyba..juz sama nie wiem czy go uwialo czy zeby dalej sie przebijaja,chodzi krok w krok i beczy,marudzi..no i caly czas nie moge zbic goraczki,jutro ide do GP z rana(emergency)takze niewiem ile mi to zajmie,pewnie bede czekac do ostatniego pacjeta,wiec ja odpadam..zreszta zaczyna sie dla mnie troszke roboczy tydzien,chociaz w srode przylatuje moja siostra wiec..moze mnie troszke zastapi i bede miala wiecej luzu..takze dajcie znac jak cos,moze dam rade we wtorek..zobaczymy co lekarz powie(pewnie nic ciekawego)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia7813 Re: No i jak z tym naszym spacerkiem??? 27.06.05, 09:04 no to nie wiem co robimy, idziemy dziś czy może poczekamy do jutra i Ewa będzie mogła też iść jak wszystko pójdzie dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: No i jak z tym naszym spacerkiem??? 27.06.05, 10:47 Ok, umowmy sie na jutro - ja bede na pewno... A wyobrazcie sobie jakby nas bylo wiecej... wybiera sie sojka za morze... Ewa daj znac jak sie maly czuje i czy dacie rade sie wybrac... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia7813 Re: No i jak z tym naszym spacerkiem??? 27.06.05, 10:51 No, dobrze, że jest nas tylko 3 bo rzeczywiście, wybieramy się i wybieramy. No, ale tak to jest jak sie ma dzieci. Ewa daj znać i ja też mam nadzieje, że jutro w końcu to nasze spotkanie dojdzie do skutku. Odpowiedz Link Zgłoś
ewika-uk Re: No i jak z tym naszym spacerkiem??? 27.06.05, 14:35 hej!raczej jutro wypali..bo moje dziecko nagle przestalo chorowac i to jak wybieralam sie do lekarza..symulant???pogoda raczej dopisze wiec jak cos to tak jak ostatnio przed stacja a pozniej spotkamy sie z gosia ok,chyba ze macie jakies inne opcje..dostosuje sie.pozdrawiam i do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
gosia7813 Re: No i jak z tym naszym spacerkiem??? 27.06.05, 15:20 O to super. To Wy z Beatką umówcie sie koło stacji a ja będę na 11 w parku u góry. Jakos sie znajdziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewika-uk Re: No i jak z tym naszym spacerkiem??? 27.06.05, 19:29 ok.. to do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: No i jak z tym naszym spacerkiem??? 27.06.05, 21:55 Mam nadzieje!!! Ja bede na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
ewika-uk Re: No i jak z tym naszym spacerkiem??? 27.06.05, 23:02 czyli jak Gosia bedzie na 11 to my o ktorej sie widzimy na stacji?? Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: No i jak z tym naszym spacerkiem??? 28.06.05, 11:04 Ewa dopiero teraz pisze, moze nie jest za pozno. Ja wyjde za ok 30 min, no gora 40. Zreszta poczekamy na siebie Ide sie "szykowac"))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś