Gość: theend IP: 213.78.114.* 16.07.02, 18:42 ..ide do baru..w ktorym nigd(z)y.ie jeszcze nie bylem.. poprosze o atrakcje.. zawsze wolalem..zeby to mnie podRywaly laski.. naaRazie mam kase..wiec stawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tato Re: pije redSquera..nie+zbyt mnie to smakuje.. IP: 168.143.113.* 16.07.02, 18:55 Gość portalu: theend napisał(a): > ..ide do baru..w ktorym nigd(z)y.ie jeszcze nie bylem.. > > poprosze o atrakcje.. > > zawsze wolalem..zeby to mnie podRywaly laski.. > > naaRazie mam kase..wiec stawiam.. ..Nie stawiaj.....i kup Guinnesa..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziSruba Re: pije redSquera..nie+zbyt mnie to smakuje.. IP: 213.78.114.* 16.07.02, 19:02 Gość portalu: tato napisał(a): > Gość portalu: theend napisał(a): > > > ..ide do baru..w ktorym nigd(z)y.ie jeszcze nie > bylem.. > > > > poprosze o atrakcje.. > > > > zawsze wolalem..zeby to mnie podRywaly laski.. > > > > naaRazie mam kase..wiec stawiam.. > > ..Nie stawiaj.....i kup Guinnesa..... nie ma na co kurwa czekac..pozno Juz.. sen..wale sen jak zWyKle..na ryj-ek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kresko-nosz Skupie Stela IP: 213.78.114.* 16.07.02, 19:05 Gość portalu: ziSruba napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > Gość portalu: theend napisał(a): > > > > > ..ide do baru..w ktorym nigd(z)y.ie jeszcze nie > > bylem.. > > > > > > poprosze o atrakcje.. > > > > > > zawsze wolalem..zeby to mnie podRywaly laski.. > > > > > > naaRazie mam kase..wiec stawiam.. > > > > ..Nie stawiaj.....i kup Guinnesa..... > > nie ma na co kurwa czekac..pozno Juz.. > > sen..wale sen jak zWyKle..na ryj-ek Odpowiedz Link Zgłoś