Gość: marcin IP: 213.78.108.* 17.07.02, 08:11 ..jezeli ja jestem wariatem.. ..to jest cos w stylu..ze Was nie ma.. hahihe.... in-pri..bylo low nie-zle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcinm@onetel.net.uk Re: infOOnly IP: 213.78.108.* 17.07.02, 08:31 Gość portalu: marcin napisał(a): > ..jezeli ja jestem wariatem.. > ..to jest cos w stylu..ze Was nie ma.. > > hahihe.... > > > in-pri..bylo low nie-zle jezeli stwierdzicie ze jestem chory .. po czym mnie za+kneblujecie... no coz...macie niby takie prawo... kto Wam uwierzy?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: infOOnly IP: 213.78.108.* 17.07.02, 08:33 Gość portalu: marcinm@onetel.net.uk napisał(a): > Gość portalu: marcin napisał(a): > > > ..jezeli ja jestem wariatem.. > > ..to jest cos w stylu..ze Was nie ma.. > > > > hahihe.... > > > > > > in-pri..bylo low nie-zle > > > jezeli stwierdzicie ze jestem chory .. > po czym mnie za+kneblujecie... > > no coz...macie niby takie prawo... > > kto Wam uwierzy?????? scfelic..ugryz..zalatwic.. mozecie wszystko.. ja..pierdole Odpowiedz Link Zgłoś
i.p.freely Re: marcin, marcinm@, theend 17.07.02, 18:13 e pluribus unum? I na dodatek, jak to sie mowi - "terminally addled". Odpowiedz Link Zgłoś