aneta-k 28.07.02, 04:21 tato ,gdzie Twoja inteligencja???????????????? ale sie zawiodlam.........na Tobie.... a zawsze Ciebie bronilam....... teraz sadze,ze jak tutaj piszesz to Jestes pijanyyyyyyyyyy,albo na dr...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jot-23 Re: tato IP: *.dyn.optonline.net 28.07.02, 05:54 aneta-k napisała: > tato > ale sie zawiodlam.........na Tobie.... aneta nie przejmuj sie to tyklo chwilowe! ogladasz/las x-files?: "I want to believe!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: tato IP: *.fastres.net 29.07.02, 03:17 aneta-k napisała: > tato ,gdzie Twoja inteligencja???????????????? > ale sie zawiodlam.........na Tobie.... > a zawsze Ciebie bronilam....... > teraz sadze,ze jak tutaj piszesz to Jestes pijanyyyyyyyyyy,albo na dr...... ..........? Czym cie tak urazilem? ......Obrona?.....Mnie?.......Dlaczego? Czy ja tu z kims dyskutuje? Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: tato 29.07.02, 03:26 A ja mysle Tato, ze moze Ty jestes samotny?.... Tesciowa ciagle pod jednym dachem? )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: tato IP: *.fastres.net 29.07.02, 03:46 dundee_girl napisała: > A ja mysle Tato, ze moze Ty jestes samotny?.... > > Tesciowa ciagle pod jednym dachem? > )) ....Samotny?.......nieeee,moze troche znudzony tym stresem, "Doroslego zycia".......... Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: tato IP: 213.255.126.* 30.07.02, 17:27 czy tesciowa gotuje ci makaron? czy zona? czy tesciowa mowi do ciebie tato? Odpowiedz Link Zgłoś