Dodaj do ulubionych

nursin bra w UK

06.07.05, 14:08
dziewczyny , bylam w mothercare i w h&m ale nie podobaja mi sie staniki jakie
tam maja,
mozecie cos polecic ?
i przy okazji jaki rozmiar kupowac? jestem w 36 tygodniu , biust mam wiekszy o
wiele niz przed ciaza ale nadal niewielki nosze 75b i c , jaki rozmiar stanika
do karmienia powinnam kupic? chce sie zaopatrzyc wczesniej niz po porodzie,
zreszta juz mam pokarm.... i przydalby sie odpowiedni stanik
Obserwuj wątek
    • kingaolsz Re: nursin bra w UK 06.07.05, 14:15
      Z doswiadczenia napisze, ze jeden stanik dobrze kupic wczesniej ( jeszcze w
      ciazy), ale reszte jak juz bedzie pokarm, bo roznica moze byc naprawde duza.
      Osobiscie polecam staniki M&S.

Pozdr
      Kinga
      • gosia7813 Re: nursin bra w UK 06.07.05, 14:31
        Cześć Ala!
        Kinga ma racje kup jeden teraz, a potem zobaczysz. Ja się rozpędziłam i kupiłam
        4 przed porodem i na nieszczęście bo nie miałam pokarmu więc nie karmiłam.sad
        Ale miałam 2 z Polski, jeden z H&M i jeden kupiłam w supermarkecie Asda i powiem
        Ci, że mam go do tej pory do biegania, fajnie trzyma piersi, ma odpinane
        miseczki no i nie był drogi - chyba 7F.
        Najlepiej popatrz sobie taki żeby był bawełniany, miał odpinane miseczki i ten
        pierwszy przed porodem kup sobie 2 miseczki większy, a potem zobaczysz.
        Widze, że szykujesz się Ala do wielkiego wydarzenia pełną parą.smile
        • aliciap Re: nursing bra w UK 06.07.05, 17:03
          o czesc Gosiasmile)
          no szykuje sie , bo mam juz siare czy mleko czy cos tam i wierze ze bede mogla
          karmic.
          musze sobie cos kupic juz wlasnie ,ale miseczki wiekszy???????? nie wiedzialam
          ze piersi az tak rosna!
          dzieki dziewczyny
    • mgna Re: nursin bra w UK 06.07.05, 20:54
      Idz do John Lewis, oni maja duza selekcje biustonoszy dla karmiacych mam.
    • basiak6 Re: nursin bra w UK 06.07.05, 20:56
      Zawsze kupuje sie stanik wiekszy o rozmiar niz ten w ciazy, idz tam gdzie
      oferuja mierzenie stanikow dla ciezarowek, ja bylam w John Lewis i pani mi
      wymierzyla na 36DD a w ciazy mialam 36C. Nie wierzylam jej kiedy mi dala taki
      rozmiar ale okazalo sie ze miala racje...
      Mialam pare staniczkow z Emma Jane i jeden zestaw Elle MacPherson, byl super
      [url=www.figleaves.com/uk/product.asp?product_id=MC-E71-135&cookied=06%2F07%2F2005+19%3A55%3A20&ab=1]link[/url]
      • aliciap Re: nursin bra w UK 06.07.05, 21:30
        o to sie tam przejde w takim razie
        • kingaolsz Re: nursin bra w UK 07.07.05, 11:45
          Nie polecam "specjalistek" od mierzenia z Mothercare, wg. nich mialam rozmiar
          40DD, a w rzeczywistosci 38G, ogromna roznica w rozmiarze i w rezultacie
          wygodzie.

Pozdr
          Kinga
    • deszczowawyspa Re: nursin bra w UK 10.07.05, 19:21
      ja mam takie bardzo proste- bawelniane z Boots'a, tylko musialabys znalesc
      wiekszy Boots bo w malych sklepikach Boots ich nie znajdziesz.
      Ewentualnie mozesz je zobaczyc na stronie internetowej
      www.boots.com/shop/product_details.jsp?productid=1046328&classificationid=1034159&slmRefer=000
      ten jest calkiem wygodny i najlepszy jaki mialam..
      Szary i czarny, ponizej bialego tez sa okej ale polecam jednak ten bialy
      www.boots.com/shop/product_list_new_template.jsp?classificationid=1034159
      pozdrawiam K.
      • zzz12 Re: nursin bra w UK 03.08.05, 23:29
        Ja mialam kilka lat temu z Boots i bylam bardzo zadowolona. Mialam tez z
        Mothercare (miseczka odpinana zameczkiem blyskawicznym) i tez byl swietny. Ale
        to bylo dawno.. Teraz mam z Marks&Spencer i nie jestem zadowolona..a H&M to
        zupelne nieporozumienie (tylko przymierzalam, nie kupowalam, ale po zalozeniu
        wyglad tragiczny, albo rozmiar nijak sie ma do rzeczywistosci..) W ciemno
        polecam Triumph, zawsze ladnie lezy.
        • kingaolsz Re: nursin bra w UK 05.08.05, 13:58
          zzz12 napisała:

> Ja mialam kilka lat temu z Boots i bylam bardzo zadowolona. Mialam tez z
          > Mothercare (miseczka odpinana zameczkiem blyskawicznym) i tez byl swietny.
          Ale
          > to bylo dawno.. Teraz mam z Marks&Spencer i nie jestem zadowolona..a H&M to
          > zupelne nieporozumienie (tylko przymierzalam, nie kupowalam, ale po zalozeniu
          > wyglad tragiczny, albo rozmiar nijak sie ma do rzeczywistosci..) W ciemno
          > polecam Triumph, zawsze ladnie lezy.

Hej ZZZ12
          chetnie bym tez Trumpha uzyla, ale powiedz gdzie sprzedaja staniki z miseczkaG
          lub powyzej. Niestety wg. mnie to firma tylko na male biusty sad M&S ma
          przynajmniej wiekszy wybor wink

Pozdr
          Kinga
    • mifka Re: nursin bra w UK 05.08.05, 19:47
      kupilam biustonosz bravado. kupuje sie ten sam rozmiar co nosisz normalnie a
      biustonosz "urosnie" z twoim biustem.bardzo polecam.
      www.bravadodesigns.co.uk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka