marti_nmt 13.07.05, 12:38 ..mam 20 lat, w tym roku poraz kolejny nie dostałam się na studia, chciałabym wyjechać do Szwecji na conajmniej rok może na zawsze, czy taki wyjazd jest możliwy ? ? ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontarian Re: EMIGRACJA... 13.07.05, 13:36 marti_nmt napisała: > ..mam 20 lat, no to mozesz doopa egzaminy pozdawac > w tym roku poraz kolejny nie dostałam się na studia, to mnie akurat nie dziwi > chciałabym wyjechać do Szwecji na conajmniej rok może na zawsze, chciec to wszystko mozna > czy taki wyjazd jest możliwy ? ? ? i tym wlasnie pytaniem potwierdzasz slusznosc wynikow egzaminow na studia Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Prymityw zabral glos. 13.07.05, 13:41 Zniknij w goownie, z ktorego sie wyczolgales ciemiaku. Twoje czasy minely i zostalo ci tylko czytanie durnych reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian znowu doopom przemowiles 13.07.05, 14:19 chciales cos "dowcipnie" palnac a tu jak zwykle goovno z tego wyszlo, hehehe trzeba bylo, hooyu pryszczaty, glowy na doope nie zamieniac Odpowiedz Link Zgłoś