turecki-w-kanadzie 09.08.02, 01:45 Ludzie! Witam, czytam, klocicie sie. Po co? Pozdrowienia z pieknego Guelph w Kanadzie Turecki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jot-23 Re: Pozdrawiam z Kanady IP: *.dyn.optonline.net 09.08.02, 01:49 turecki-w-kanadzie napisał(a): > Ludzie! Witam, czytam, klocicie sie. > Po co? > > Pozdrowienia z pieknego Guelph w Kanadzie > > Turecki czesc fajnie ze nie zaczales z "typowej" nuty. klocimy sie, bo kazdy z nas mysli w osamotnieniu ze to wlasnie on ma odpowiedz na wszelakie pytania ...a samotnosc frustruje, a nawet fLustruje! Odpowiedz Link Zgłoś
turecki-w-kanadzie Re: Pozdrawiam z Kanady 09.08.02, 01:55 takie zaczecie nie bylo zalozone. Ale tak jak czytalem to mi sie skojarzylo z Kabarecikiem Olgi wiec wymyslilem taki nick. Wreszcie mamy cudowna pogode u nas. Zyc nie umierac! Plywalem dzis w Guelph Lake. Cos ekstra! Jestem tu dopiero 2 lata ale wiem dobrze zrobilem przyjezdzajac do Kanady. Cisza i spokoj! z dala od zgielku! Pozdrawiam wszystkich szczesliwych! -Turecki Odpowiedz Link Zgłoś
pajacyk2 Re: Pozdrawiam z Kanady 09.08.02, 01:56 Nieprawda przyczyny klotliwosci moga tez miec podloze fizjologiczene, obyczajowe i wiele innych. Zreszta w mozgu jest miejsce na wszystko, a gdzie lepiej niz w Internecie mozna sie duchowo zesrac czy puscic pawia? Odpowiedz Link Zgłoś
ospol Re: Pozdrawiam z Kanady 09.08.02, 01:57 Turecki ja mam maly kabarecik, zawolaj pana Janka i cos jeszcze lepszego zrobimy. ospol Odpowiedz Link Zgłoś
turecki-w-kanadzie Re: Pozdrawiam z Kanady 09.08.02, 01:59 ty chyba chesz komus robic na zlosc twoim kabarecikiem a ja niechce byc zlosliwy. Zycie jest za krotkie na zlosliwosci i klotnie. Pozdrowienia -Turecki Odpowiedz Link Zgłoś
turecki-w-kanadzie Re: Pozdrawiam z Kanady 09.08.02, 02:10 masz racje j-23, teraz mi glupio. ale bylem pod wrazeniem tego co czytalem przez pare ostatnich dni. ale nicto. poprawie sie ta cholerna wilgoc sobie poszla wiec jak tu nie cieszyc sie! Pozdrawiam -Turecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: Pozdrawiam z Kanady IP: *.dyn.optonline.net 09.08.02, 02:21 turecki-w-kanadzie napisał(a): > masz racje j-23, teraz mi glupio. > ale bylem pod wrazeniem tego co czytalem przez pare ostatnich dni. > ale nicto. poprawie sie > ta cholerna wilgoc sobie poszla wiec jak tu nie cieszyc sie! > > Pozdrawiam > > -Turecki )) tylko jedna rada, quasi zlosliwa! nie pisz w kazdym poscie, jak ci tam jest wspaniale. te male radosci, najlepiej zostawic do prywatnego spozycia, bo tutaj moga zostac nieprawidlowo zinterpretowane ( i skomentowane) przez co niektorych mniej zbalansowanych wspolbraci (czy siostry) w forumie. Odpowiedz Link Zgłoś
turecki-w-kanadzie Re: Pozdrawiam z Kanady 09.08.02, 02:28 dziekuje j-23. ja mysle ze kazdemu jest dobrze tam gdzie jest a jak mu nie jest to moze warto zmienic miejsce. ja na przyklad mieszkam w malym miasteczku niedaleko Toronto. jest tu cisza i spokoj. to mi odpowiada. ktos inny moze mieszkac w zgielku i halasie i tez byc szczesliwym. to jego sprawa. i wcale nie powiem ze to on zle mieszka. kwestia wyboru i szukania wlasnego szczescia. Pozdrowienia -Turecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Jak mu wesolo to znaczy ze pije. IP: *.tiaa-cref.org 09.08.02, 15:31 "A kazdy pijak to zlodziej." Mialem oglosic konkurs z czego to jest ale jeztem swiezo "out of" nagrodas. Nikomu (ku moje rozczarowaniu) nie przypadly do gustu moje wykopaliska, ktorymi obdarowywalem zwyciezcow poprzednich edycji. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Pozdrawiam z Kanady 09.08.02, 02:16 Czesc, turecki Kanada to taka Australia polnocy , wiec doskonale rozumiem co sie Tobie tam tak podoba. U nas zima, wiec plywam glownie w otwartym basenie, ocean ma tylko 16 stopni. Mam nadzieje, ze jak przestaniesz sie przejmowac i zaczniesz ignorowac obszczymurki i kopistow, to Forum Polonia Tobie przypadnie do gustu. Pozdrowienia Luiza-w-Ogrodzie (nie mylic z Luiza-vv-Ogrodzie - przez dwa "v") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: Pozdrawiam z Kanady IP: *.sympatico.ca 09.08.02, 02:21 luiza-w-ogrodzie napisała: > Czesc, turecki > Kanada to taka Australia polnocy , wiec doskonale rozumiem co sie Tobie tam > > tak podoba. > U nas zima, wiec plywam glownie w otwartym basenie, ocean ma tylko 16 stopni. > > Mam nadzieje, ze jak przestaniesz sie przejmowac i zaczniesz ignorowac > obszczymurki i kopistow, to Forum Polonia Tobie przypadnie do gustu. > > Pozdrowienia > Luiza-w-Ogrodzie > (nie mylic z Luiza-vv-Ogrodzie - przez dwa "v") Ty L-w-O, to Australia jest Kanada poludnia, i nic nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
turecki-w-kanadzie Re: Pozdrawiam z Kanady 09.08.02, 02:25 czy to istotne co jest czym. jestem pewien ze australia jest rowniez piekna. chociaz tez sie nie za bardzo zgadzam z tym ze "kanada jest australia polnocy" ale czy to wazne? Zycie jest za krotkie zeby sprzeczac sie o drobnostki Pozdrowienia -Turecki Odpowiedz Link Zgłoś
canadian_ Re: kto to Bozena L? 09.08.02, 15:22 podnieca mnie ten chlopas zwany Bozena L prawdziwy canadian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena R Re: Pozdrawiam z Kanady IP: *.sympatico.ca 09.08.02, 15:25 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > Ty L-w-O, to Australia jest Kanada poludnia, i nic nie > rozumiesz. Swinia sie podszywa pod moj adres !! Skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś
turecki-w-kanadzie Re: Pozdrawiam z Kanady 09.08.02, 02:22 Chcialbym miec taka zime jak Ty. Ale u nas tez jest piekna. Zwlaszcza jak spadnie snieg i jest bialo. Wieczorem wyjsc na spacer zaraz po opadach - ale cisza. nie ma to jak po spacerze usiasc w cieplutkim domu a policzki az pala Pozdrawiam -Turecki Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Snieg piekna rzecz... 09.08.02, 02:35 Oj, turecki, poruszyles drazliwy temat Brakuje mi sniegu dookola domu. Tutaj snieg jest i sezon narciarski tez, ale trzeba po to jechac w Gory Sniezne;-( Mowiac o podobienstwie Australii i Kanady mialam na mysli to, ze oba kraje sa bardzo rozlegle, pelne pustynnych miejsc (w Kanadzie sniezne pustynie a u nas gorace), malo ludnosci w stosunku do obszaru, ludzie bardziej na luzie niz mieszkancy USA/Europejczycy a polityka i TV zdominowane przez wplywy USA. Szykujac sie do emigracji myslalam o Kanadzie i Australii, Australia wygrala egzotyka, ale do Kanady chetnie zajrze, moze nawet pomieszkam kilka lat, jak dzieci podrosna. Pozdrawiam zimowo Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
pajacyk2 Re: Pozdrawiam z Kanady 09.08.02, 03:11 Widze Turecki zes juz miekko wprowadzony. Jot-23 udzielil Ci kilka wskazowek. Od siebie dorzucam jeszcze jedna:nigdy nie pisz dobrze o Polsce, bo to niektorych tu wkurza. Pisz zawsze zle. Poniewaz Kloss ujawnil Ci psychologiczny sposob funkcjonowania wiekszosci uzytkownikow tej wirtulnej zabawki, dodam tylko, ze jak napiszesz cos zle o USA to on cie zaj-b-e. No. Poniewaz rzeczywiscie robisz doskonale, takie, powiedzialbym, rekraacyjne wrazenie, udziele Ci rady ostatniej: lepiej nie czytaj moich postow. Sa one nie tylko klotliwe, ale zbyt czesto posluguja sie solwnictwem daleko odbiegajacym od tego, ktory powszechnie przyjelo sie uwazac za jezyk cenzuralny. uklony pajacyk@pajacynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlik Re: Pozdrawiam z Kanady IP: *.cpe.quickclic.net 09.08.02, 04:42 Tak go wprowadzacie na forum!!,no ladnie jeszcze nie zaczol a juz kilku ci late przykleilo,nic sie nie martw,badz soba,tu sie roi od frustratow,umyslowych zboczencow,i roznego rodzaju dewot,ale sie nie przejmoj taki jest ten nasz polski grajdolek,na razie,pyrsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena R zyciorys canadian'a IP: *.sympatico.ca 09.08.02, 15:24 I are canadian from the toronto sity. I was borned in the Canada, mine cantry. I spike fluentelly englisch and some frensh as becauze it's also canadian languidge. I are the catcholic and I'm loving the pope becauze it's polisch too ass mine !!! I doesnot like the pedals, the blaks and the rzydufs. I buys ewerythiks in polisch chops becauze it are czipers then elsevchere. dalej nie moge bo pierdolca dostane ... he he !!! Odpowiedz Link Zgłoś
canadian_ Re: zyciorys canadian'a 09.08.02, 15:27 podniecasz mnie Bozenko ! wpadnij na kawke bo lubie takich chlopaczkow jak ty twoj canadian - prawdziwy amerykan !! Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: zyciorys canadian'a 09.08.02, 16:58 szlag cie trafia? i dobrze coraz lepsze twoje posty pedalku scieraj piane z monitora, scieraj zboczencu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena R Re: zyciorys canadian'a IP: *.sympatico.ca 09.08.02, 17:02 sam do siebie teraz gada ... jakis wariat ! Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: zyciorys canadian'a 09.08.02, 18:39 durniu pedale czy ty myslisz ze tu sa same glaby i nie zauwaza ruznicy???? wloz sobie wibrator w odbyt maloletni pedale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: zyciorys canadian'a IP: *.sympatico.ca 09.08.02, 18:44 canadian napisał: > durniu pedale > czy ty myslisz ze tu sa same glaby i nie zauwaza ruznicy???? > > wloz sobie wibrator w odbyt maloletni pedale o co chodzi ? Nie dosc ze do siebie gada to jeszcze chce sobie wkladac wibratory ... ten facet ma cos nie tak !!! ha ha !!! prawdziwy canadian Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: zyciorys canadian'a 09.08.02, 18:46 a ty gowniarzu jestes glupszy niz najgorszy ciul z jackowy debilu pedale zamilcz bo ci smierdzi gownem z pyska o lizania tylkow Odpowiedz Link Zgłoś
canadian_ @ wszyscy 09.08.02, 19:08 canadian napisał: > a ty gowniarzu jestes glupszy niz najgorszy ciul z jackowy > debilu pedale zamilcz bo ci smierdzi gownem z pyska o lizania tylkow ja chcialem bardzo przeprosic wszystkich a szczegolnie Bozenke L. za to co napisalem. chlopak mnie zucil i xionc nie chce dac sobie wylizac i jestem sfrustrowany wibrator mi sie w dodatku zepsul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziEnd pan turecki a egoizm.. IP: 213.78.125.* 09.08.02, 17:13 czesc jestem ustawiony i szczesliwy.. wiem ze niektorzy znajduja swoje szczescie w kopalniach odkrywkowych.. ale wiem ze niektorzy znajduja pod ziemia// ja i tak nie wiem..jak kiedys wspomnialem- cztery odpowiedzi na wszystko mozna z latwoscia zapodac.. i wiedzcie jedno.. nietrudno zwariowac kiedy wam ktos spektakl za spektaklem w realu odstawia..do tego jednak potrzebne jest zatrudnie aktorow... a ci czasem farbke puszczaja az milo.. tak wyskoczylo nademnie to przeczytalem..zwykle nie otwieram tych watkow o Kanusa .. jak ktos to zinterpretuja jako k...AnusA.. to do psycho+tryka.. tryczko bez .. a gdybym tureckiego mial jednym slowem skfitowac to wybieram egoistyczne-zaKlamane-konFormistyczne-wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALIAS Re: Pozdrawiam z Kanady IP: 216.94.44.* 09.08.02, 19:16 turecki-w-kanadzie napisał(a): > Ludzie! Witam, czytam, klocicie sie. > Po co? > > Pozdrowienia z pieknego Guelph w Kanadzie > > Turecki Dziekuje za pozdrowienia i odwzajemniam sie tym samym z chyba mniej ladnego Toronto. A tak na marginesie to sie zastanawiam czy niektorzy ludzie na tym forum urodzili sie z ta wada czy musieli nad tym popracowac. Czegokolwiek nie dotkna - zieja siarka i jadem. Przypomina mi sie stare haslo: Czlowieku! Nie pieprz bez sensu!!! Daj se LUZ! Pozdrowienia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Guelph IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 10.08.02, 02:54 Ja mieszkam w Windsor. Mowi wielu, ze to najbrzydsze i najbardziej zatrute miasto Kanady. A mnie sie podoba.W koncu to samochodowa stolica Kanady. A Guelph kojarzy mi sie ze swiniami karmionymi eksperymentalnie odpadkami z fabryki czekolady.Gdzies o tym udanym eksperymencie czytalam i odtad szczegolnie lubie pork.Mysle, ze o te addiction chodzilo w eksperymencie. Milego pobytu w Guelph, panie Turecki ! hahahahhaaa Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Guelph 10.08.02, 03:09 hmm a ja myslalem ze ty w miare mondra kobita takie glupoty piszesz i jeszcze to "hahahaha" mieszkasz w syfie, porowadzisz pewnie jeszcze jeden syfiasty polskawy restaurant i sie mondzrysz narzekasz stara ruro ze nie mozesz znalesc pracy jako chemik a co zrobilas w tym kierunku poszlas gdzie do szkoly? zrobilas upgrade? osiadlas w miescie robotnikow i ludzi zazdrosnie spogladajacych na downtown detroit te tlumy przyjezdzajace do kasyna albo mlodzi na wodke terz pogarszaja twoje samopoczucie dlatego wkurzylo cie ze ktos moze byc szczesliwy w cichym miasteczku Guelph a gdybys chcial sie leniu dowiedziec to w Guelph jest jeden z najlepszych uniwersytetow rolniczych w ameryce jak rowniez siedziba ministerstwa rolnictwa wienc robia bardzo, nardzo rozne rzeczy kture sie nie mieszcze w pale robolom z windsor Odpowiedz Link Zgłoś
canadian_ Re: Guelph 10.08.02, 03:18 a ty gowniarzu jestes glupszy niz najgorszy ciul z jackowy debilu pedale zamilcz bo ci smierdzi gownem z pyska o lizania tylkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Kanada IP: *.enter.net 10.08.02, 03:13 Kanada i owszem ladnie czysto i przyjemnie.W ubieglym tygodniu mialem okazje ponownie zjechac stare strony,Ottawe,Montreal na polnoc St.Agathe przepiekne miejsce nad jeziorkiem,no i oczywiscie przepiekny Quebec.Jedno sie rzuca w oczy a raczej brak tych rzutow to czarni w terenie calkowity ich braktak jak w Maine i okolicach.Ogolnie bardzo sympatycznie w Kanadzie ale sa i minusy..........??? Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Kanada 10.08.02, 03:17 za duzo takich glombow jak ty tu jeszcze siedzi Odpowiedz Link Zgłoś
canadian_ Re: Kanada 10.08.02, 03:19 Swinia sie podszywa pod moj adres !! Skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś
canadian_ Re: Bozena L 10.08.02, 03:22 zamilcz debilu bo ci smierdzi z pyska mlodociana cioto idz do lekaza Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Bozena L 10.08.02, 03:26 boli cie troszke co? oj boli ze cie tak wyzywam i nic innego nie pottrafisz wymyslic tylko powtarzac hahaha nic o mnie nie wiesz... a moze ja to ktos kto tu pisze zawsze tylko po prostu zmienil nick zeby tobie przygryzc ale jestes duren Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: uderz w stol i .. IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 10.08.02, 03:31 napewno cos wyskoczy spod krzesla! Guelph ma najwieksze tradycje akademickie rolnicze na tym kontynecie.Kazdy o tym wie. Nawet durnowaty chemik, ktoremu sie nie chce szukac pracy i w ogole sie nic nie chce.A musi sie chciec? Kazdy ma prawo do przerwy w zyciorysie. Odpowiedz Link Zgłoś