Gość: grzegorz IP: *.tnt2.hackensack.nj.da.uu.net 09.08.02, 14:44 Na zaglowkach w NJ. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zmien_sie_marcee Re: Zybi, napisz prosze gdzie najlepiej poplywac! 09.08.02, 14:54 przestan zebrac. Tu jest neijaka p. Marcee z Krakowa ktora sie wszystkim facetom podoba. Bija sie o nia slyszalem nawet w Warszawie. Ona ma dupe wazaca 106kg, podobno sliczna i jak anic mozes albo m niej poplywac albo on cie juz zalatwi jakies plywanie. Wystepuje jako zmija. dowala sie do kazdego chlopa a najwiecej do pajacyka. Musial jej niezle dac czadu czy czegos tam. szkoda ze Artur na urlopie bo ten by ja zaraz zjebal. Acha, pewnie dobrze puszcza wiatry co jak znalazl na lodce. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Zybi, napisz prosze gdzie najlepiej poplywac! 09.08.02, 15:11 Gość portalu: grzegorz napisał(a): > Na zaglowkach w NJ. > dzieki ja znam ulubione miejsce do plywania w betonowych skarpetkach. Odpowiedz Link Zgłoś
leosia Re: Zybi, napisz prosze gdzie najlepiej poplywac! 10.08.02, 00:27 Zagle mozna wypozyczyc w kilku miejscach. Plywalem na Michigan Lake - zpytali sie czy umiem i nie chcieli ogladac patentu z Polski. Na Greenwood Lake w NJ- mozna wypozyczyc Cataline 25 -jeziorko dlugie, ale trzeba dodatkowo doplacic za wypozyczenie -WIATRU. Na Toms River jest duza woda - ale pobieraja oplate za : - $50 sprawdzenie umiejetnosci plywania i obslugi radia - $100 za 3/h szlenstwa po zatoczce Odpowiedz Link Zgłoś
leosia J-23 do ciebie stukam 10.08.02, 00:50 Sie tu nie wymadrzaj tylko sie zapisuj na rejs Zrobimy spotkanie FORUM na jachcie Mozesz zabrac na lodke - psa - dzieci - piwo - zone tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi Na zagle --ZAPISY IP: 130.68.2.* 10.08.02, 01:39 W niedziele - odplywamy z Toms River Zglaszalo sie duzo chetnych --lecz na checiach sie konczylo ?? Grzegorz - pisal nawt z Polski ze chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Na zagle --ZAPISY IP: *.tnt2.hackensack.nj.da.uu.net 10.08.02, 01:46 ja chce ale nie mam srodka transportu i prawka, wiec jestem uzalezniony od znajomych a w ta niedziel, jak zwykle o 8 rano gram w noge, potem nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Na zagle --ZAPISY 10.08.02, 02:32 OK Zybi sie namowie i dam znak, pozdrawiam, anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Zibi IP: *.enter.net 10.08.02, 02:46 Nie odgrazaj sie tak kolego jezeli dobrze pamietam to zagle nie wyszly tylko i wylacznie z braku pogody a moze dokladniej pogoda byla lecz bardzo deszczowa,ale odgrazales sie rezerwacja w tym roku i co ja zdazylem zwiedzic prawie cala Ameryke Kanade zagle byly tudziez sniadanie na pirackiej lajbie i rejs wsrod delfinow,kolacja na statku w Kanadzie a Ty kolego co cisza Pozdrawiam XYZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi hej zeglarze --- Greg IP: 130.68.2.* 10.08.02, 19:51 Jak chcesz plynac , czy grac w pilke. ??? Rano o 8:00 startujemy to po drodze moge wstapic po ciebie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: hej zeglarze --- Greg IP: *.tnt2.hackensack.nj.da.uu.net 10.08.02, 20:55 kurna chata, to jednak nie jade, jutro gram w noge a potem musze sernik zrobic ....ale jeszcze kiedys pojedziemy, za 2-3-4 moze 5 tygodni...tylko wczesniej sie trza umowic. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi Re: hej zeglarze --- Greg IP: 130.68.2.* 11.08.02, 02:28 jak nabierzesz odwagi na plywanie to napisz do leosi. wystarczy karta plywacka i jesy OK Odpowiedz Link Zgłoś