basiadahl 31.07.05, 18:48 Jak przygotowania do slubu? Juz pewnie doczekac sie nie mozesz... Pytam sie na forum, bo nie wiem czy zagladasz na priva. Pozdrowionka basia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
althea35 Re: do althea35 01.08.05, 09:47 > Jak przygotowania do slubu? Juz pewnie doczekac sie nie mozesz... O jak fajnie, ze ktos sie interesuje i pamieta. Do dopiecia ostatnie szczegoly. Ale wszystko bedziemy gogrywac w ostatnim tygodniu. Czeka mnie spotkanie z fryzjerka i ustalenie fryzuru, spotkanie z pania od tortu i ustalenie szczegolow. Zaraz zabieram sie za robienie kart, ktore beda lezaly na stole. Najwazniejsze, ze w Polsce udalo mi sie kupic suknie i buty. Mysle jeszcze o welonie, ale jak narazie mi sie zaden nie spodobal... nie podoba mi sie ten siatkowy material, z ktorego sa wykonane. Nie stresuje sie narazie, ciesze sie, ze to juz niedlugo. > Pytam sie na forum, bo nie wiem czy zagladasz na priva. Odkad wrocilam z Polski zagladam i na forum i na priva. Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś