emigrantka czytaliscie to? hehehehe 22.08.02, 00:57 www.thesun.co.uk/article/0,,2-2002381505,00.html Pozdrowionka anna@inbox.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xiv Re: czytaliscie to? hehehehe IP: 62.189.123.* 22.08.02, 11:09 gdzieś widziałem w TV... albo chłopak jest ślepy, albo ta kobieta - nie widzę innego wyjścia... Xiv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mags Re: czytaliscie to? hehehehe IP: *.moodys.com / *.moodys.com 22.08.02, 11:14 > gdzieś widziałem w TV... albo chłopak jest ślepy, albo ta kobieta - nie widzę > innego wyjścia... > Wiesz Xiv, mowia, ze milosc jest slepa Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: czytaliscie to? hehehehe 22.08.02, 11:18 Mags - po co ma chlopak placic zeby sie do UK "wzenic"? Nie wiem ile to teraz kosztuje ale nawet jezeli "tylko" £5000 to jego i tak pewnie na to nie stac. Taka "milosc" wyjdzie mu taniej... No i za 3 lata bedzie babcia plakala po gazetach ze odszedl od niej a "przeciez tak bylo im razem dobrze" Tak sobie mysle.. gdzie by tu sie na wakacje wybrac? Moze Morocco albo Tunezja? Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: czytaliscie to? hehehehe 22.08.02, 11:15 Nie slepy nie slepy... 2 razy mu wizy do UK odmowili ZANIM ta babcie poderwal i zauroczyl.... Nie dalo sie wjechac jako turysta lub do brata w odwiedziny wiec sie chlopak wydal heheheeh Xiv - na paszport chlopak plecial.. przeciez nie na nia.. no ale ona wie ze to taka powazna milosc itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Witam i zapraszam! IP: GBLOND* / 194.203.201.* 22.08.02, 11:05 Nie dajmy sie zwariowac. Weekend blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mags Re: Witam i zapraszam! IP: *.moodys.com / *.moodys.com 22.08.02, 11:07 No wlasnie, weekend blisko! Cale szczescie! Jeszcze tylko przetrwac dzisiaj i jutro rano i znowu bedzie plaza i cieple hiszpansko/francuskie sloneczko - no chyba, ze bedzie padal deszcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Witam i zapraszam! IP: GBLOND* / 194.203.201.* 22.08.02, 11:12 > No wlasnie, weekend blisko! Cale szczescie! Jeszcze tylko przetrwac dzisiaj i > jutro rano i znowu bedzie plaza i cieple hiszpansko/francuskie sloneczko - no > chyba, ze bedzie padal deszcz Mags, bo nie wytrzymam... Nie draznij ludzi ktorzy beda siedziec tutaj na wyspie i modlic sie, ze nie bedzie padac deszcz. Nie kazdy moze sobie pofrunac gdzie chce i kiedy zapragnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mags Re: Witam i zapraszam! IP: *.moodys.com / *.moodys.com 22.08.02, 11:18 > Mags, bo nie wytrzymam... Nie draznij ludzi ktorzy beda siedziec tutaj na > wyspie i modlic sie, ze nie bedzie padac deszcz. Nie kazdy moze sobie pofrunac > gdzie chce i kiedy zapragnie... ds - nie narzekaj, bo Ty przeciez w przyszly weekend "wyfruwasz"! Ja tez wcale nie latam kiedy zapragne, bo gdyby tak bylo to by mnie tu w ogole nie bylo Zawsze mozesz do nas dolaczyc !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xiv Re: Witam i zapraszam! IP: 62.189.123.* 22.08.02, 11:08 ds, nie odpowiedziales na zaproszenie Xiv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Odpowiedzialem... IP: GBLOND* / 194.203.201.* 22.08.02, 11:14 ... tyle, ze przez link w mailu. Poza tym caly czas mi wyskakiwalo, ze sa jakies problemy z basa danych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Odpowiedzialem... IP: GBLOND* / 194.203.201.* 22.08.02, 11:26 Juz odpowiedzalem normalnie. Mam nadzieje, ze zadziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miko Re: Spotkanie w Londynie nr 22 IP: *.waw.cdp.pl 22.08.02, 13:01 Hej 'spotkaniowicze' Poczytałam sobie troszkę Wasze rozmowy na forum i powiem szczerze, że byłam mile zaskoczona. Wielu wątków na forum Polonia (i nie tylko na tym) aż nie chce się czytać bo przebijają przez nie najgorsze cechy Polaków: kłótliwość i zawiść, nie mówiąc o wyzwiskach i braku podstawowej kultury. Świadectwo jakie wystawiają Polakom przeraża mnie... dobrze że większość cudzoziemców tego nie czyta )) Wkrótce emigruję z Polski i pierwszym moim etapem jest właśnie Londyn. Poza mężem nie znam tam nikogo. Zastanawiałam się czy nawiązywać kontakt z innymi Polakami i nie byłam pewna czy tego chce po tym czego się nasłuchałam i naczytałam. Ku mojemu zaskoczeniu okazało się, że znalazłam ludzi, którzy pożyczają sobie książki i filmy, chodzą na piwo, bawią się i normalnie rozmawiają i śmieją się niekiedy nawet z samych siebie. W związku z tym chciałam zapytać czy mogę dołączyć do Was? Byłabym zaszczycona )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Klub otwarty i przyjazny... IP: GBLOND* / 194.203.201.* 22.08.02, 13:09 ... dla wszystkich otwartych i przyjaznych. Fajnie, ze sie nie zniechecilas tym co sie tu dzialo przez ostatnie pare dni. Oczywiscie zapraszamy i witamy!!! Im wiecej tym weselej. Niedlugo zalozymy chyba jakas partie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mags Re: Klub otwarty i przyjazny... IP: *.moodys.com / *.moodys.com 22.08.02, 13:14 > Niedlugo zalozymy chyba jakas partie Nie strasz partiami!!! Myslalam, ze nasz klub jest apolityczny i nie partyjny!!! Nie wystarcza ci juz rola dozorcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Klub otwarty i przyjazny... IP: GBLOND* / 194.203.201.* 22.08.02, 13:20 > > Niedlugo zalozymy chyba jakas partie > > Nie strasz partiami!!! Myslalam, ze nasz klub jest apolityczny i nie > partyjny!!! Nie wystarcza ci juz rola dozorcy Power corrupts... Niedlugo mam zamiar wprowadzic legitymacje, mundurki i codzienne odczytywanie listy obecnosci. Porzadek musi byc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mags Re: Klub otwarty i przyjazny... IP: *.moodys.com / *.moodys.com 22.08.02, 13:24 > Niedlugo mam zamiar wprowadzic legitymacje, mundurki i codzienne odczytywanie > listy obecnosci. Porzadek musi byc! > A czy Prezes to juz wszystko zatwierdzil??? W koncu on tu tak jakby "rzadzi", no chyba, tak mi sie wydaje....czy moze urzadziliscie putsch podczas mojej choroby i ty zajales jego stanowisko? Przyznaj sie? Mundurki....hmmmmm...widze, ze chyba wkrotce zaliczysz school disco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Klub otwarty i przyjazny... IP: GBLOND* / 194.203.201.* 22.08.02, 13:34 > A czy Prezes to juz wszystko zatwierdzil??? W koncu on tu tak jakby "rzadzi", > no chyba, tak mi sie wydaje....czy moze urzadziliscie putsch podczas mojej > choroby i ty zajales jego stanowisko? Przyznaj sie? Nie zauwazyles, ze sie tu bezczelnie panosze bez ogladania sie na prezesa? Metoda faktow dokonanych. Parafrazujac: "Nie pisze wiec nie istnieje" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miko Re: Klub otwarty i przyjazny... IP: *.waw.cdp.pl 22.08.02, 13:51 Wielkie dzięki )) Nie zniechęciałam się a wręcz zachęciła mnie Wasza strategia ignorowania... Partia hmmmmm..... na razie pozostanę w klubie ale może jak będziecie mieć jakieś odlotowe mundurki hihihihi to się skuszę Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mags Re: Spotkanie w Londynie nr 22 IP: *.moodys.com / *.moodys.com 22.08.02, 13:12 > W związku z tym chciałam zapytać czy mogę dołączyć do Was? Byłabym > zaszczycona )) Ojej nam nasze ego dopiescilas Jak najbardziej mozesz do nas dolaczyc. Czlonkostwo jak do tej pory jest darmowe - chociaz nigdy nie wiadomo czy dozorca lub prezes nie wprowadza jakichs skladek w przyszlosci i dowolne. Jak zapewne doczytalas nastepne spotkanie jest u joszki na BBQ we wrzesniu. Byc moze Ciebie jeszcze tu nie bedzie. A tak ogolnie to spotykamy sie dosyc chaotycznie. Ale jakos do tej pory to funkcjonuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miko Re: Spotkanie w Londynie nr 22 IP: *.waw.cdp.pl 22.08.02, 13:59 Do Londynu sprowadzę się w październiku więc BBQ we wrześniu mnie ominie. Mam nadzieję, że następne spotkanie już nie i będę miała okazję Was poznać. Na razie pozdrawiam serdecznie jeszcze z Polski )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mags Re: Spotkanie w Londynie nr 22 IP: *.moodys.com / *.moodys.com 22.08.02, 14:16 Tylko nie znikaj nam teraz az do czasu przyjazdu tutaj! Odzywaj sie od czasu do czasu, a my bedziemy pracowac nad mundurkami BTW jaki kolor najbardziej Ci pasuje, bo mi chyba jakis niebieskawy lub zielonkawy, najlepiej jesli bylyby to kolory pastelowe...panie dozorco co z tymi mundurkami???? Odpowiedz Link Zgłoś
bee22 Re: Spotkanie w Londynie nr 22 22.08.02, 14:26 > czasu, a my bedziemy pracowac nad mundurkami > BTW jaki kolor najbardziej Ci pasuje, bo mi chyba jakis niebieskawy lub > zielonkawy, najlepiej jesli bylyby to kolory pastelowe...panie dozorco co z > tymi mundurkami???? co to za uniformizacja? ja prosze o wolnosc wyboru! ja prosze o uwzglenienie zachcianek! ja... zaczynam kolejny bunt? ))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mags Re: Spotkanie w Londynie nr 22 IP: *.moodys.com / *.moodys.com 22.08.02, 14:28 > co to za uniformizacja? ja prosze o wolnosc wyboru! ja prosze o uwzglenienie > zachcianek! ja... zaczynam kolejny bunt? ))))))))))))) Po co od razu sie buntowac... Przeciez kazdy moze miec indywidualny mundurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabelski Re: Spotkanie w Londynie nr 22 IP: *.uk.fid-intl.com 22.08.02, 16:23 i innego fasonu te mundurki prosze... Miko - witam w klubie, jest u nas nie tyle milo co sympatycznie, przyjdziesz to sama sprawdzisz A gdzie bedziesz mieszkac w Londyniue - czy juz wiesz ? izabelski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mags Re: Spotkanie w Londynie nr 22 IP: *.moodys.com / *.moodys.com 22.08.02, 16:30 > A gdzie bedziesz mieszkac w Londyniue - czy juz wiesz ? > A ja jeszcze z czystej babskiej ciekawosci to sie zapytam czy Twoj przyszly maz to wyspiarski tubylec czy tez z importu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miko Re: Spotkanie w Londynie nr 22 IP: *.waw.cdp.pl 23.08.02, 09:22 Dzień dobry wszystkim ... Spieszę z wyjaśnieniem, że mój przyszły małżonek (ślub za miesiąc ) nie jest wyspiarzem ale z eksporu ... holenderskiego . Już w tej chwili jest na kontrakcie w Londynie a ja do niego dołączę na początku października. Mieszkać będę w okolicach Victoria Station bo tam jego firma wynajmuje mieszkania dla pracowników. A z innej beczki: czy u was też ziemia chodzi najwolniej w piątek do 15 a jak sie zaczyna weekend to przyspiesza aby znowu wyhamować w poniedziałek? Pozdrawiam i miłego dnia )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabelski do bea22 IP: *.uk.fid-intl.com 22.08.02, 16:53 A czy nie moglabys badac serc po przeszczepach i mieszkac w Polsce, tzn kroic te po przeszczepach w polskich osrodkach naukowych? izabelski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend czesc patafiany IP: 213.78.102.* 22.08.02, 17:09 ..ale wy jestescie niezmiennie zalosni .. bez podrzezniania papugi jebane!!!! szczegolnie bea22 ..glupia menda miko..spotkanowicze to kaszaloty .. rob sobie z nich wiecej podsmiechujek ..popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sissel Re: Spotkanie w Londynie nr 22 IP: 217.11.133.* 22.08.02, 17:14 Zachęcona przez Miko i pośrednio przez ds - też chciałabym się do Was przyłączyć, o ile nie macie nic przeciwko temu? Będę ,co prawda ,emigrantką tymczasową - czy okres pobytu ma jakiś wpływ na możliwość należenia do klubu i stopień dowolności wyboru mundurka?...Przez pierwszą połowę września będę jeszcze kursować, ale od połowy już jestem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mags Re: Spotkanie w Londynie nr 22 IP: *.moodys.com / *.moodys.com 22.08.02, 17:23 > tymczasową - czy okres pobytu ma jakiś wpływ na możliwość należenia do klubu i > stopień dowolności wyboru mundurka?...Przez pierwszą połowę września będę > jeszcze kursować, ale od połowy już jestem. > To, ze bedziesz tymczasowo wcale nie ogranicza mozliwosci "czlonkostwa". Tak jak ds gdzies wyzej napisal - im wiecej tym weselej. Moze nawet dozorca da ci wieksza swobode przy wyborze mundurka Moze nawet uda mi sie namowic cie na lyzwy, bo cos inni czlonkowie (poza prezesem i byc moze ds'em w najblizszej przyszlosci!) jakos caly czas sie wymiguja od tej "przyjemnosci"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend przy okazji.. IP: 213.78.102.* 22.08.02, 17:28 moze ktos chce kupic rolki ? Bauer..jak nowe..raz wyglebilem i odechcialo mi sie.. tylko £50 - rozmiar 10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sissel Re: przy okazji.. IP: 217.11.133.* 23.08.02, 11:13 Gość portalu: theend napisał(a): > moze ktos chce kupic rolki ? > Bauer..jak nowe..raz wyglebilem i odechcialo mi sie.. > tylko £50 - rozmiar 10 Mysle o kupnie rolek - bo swoje polskie musialabym chyba przywiazac do skrzydla samolotu. Rozmiar 10 tzn jaki? Pewnie meskie i za duze na mnie... BTW jezdziles bez ochraniaczy? S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabelski Re: Spotkanie w Londynie nr 22 IP: *.uk.fid-intl.com 22.08.02, 17:26 Witam w klubie i zapraszam na ktores z naszych spotkan. Jesli masz jakies konkretne pytania to z checia odpowiemy. moje odwieczne pytanie - gdie sie osiedlasz w Londynie? izabelski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Spotkanie w Londynie nr 22 IP: 213.78.102.* 22.08.02, 17:29 Gość portalu: izabelski napisał(a): > Witam w klubie i zapraszam na ktores z naszych spotkan. > Jesli masz jakies konkretne pytania to z checia odpowiemy. > moje odwieczne pytanie - gdie sie osiedlasz w Londynie? > > izabelski okrek nowo-tarski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sissel Re: Spotkanie w Londynie nr 22 IP: 217.11.133.* 23.08.02, 09:33 Jeszcze dokladnie nie wiem, ale gdzies w Croydon! Moje pytania - w watku "Kto z Londynu?" Każda porada na wage zlota! S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xiv Tak z boczku się odezwę :) IP: 62.189.123.* 22.08.02, 17:41 heyka, widzę, że wiara nie zamarła mimo dziwnego trEndu... myślę to samo co wy dzisiaj ma wpaść do mnie prezes i jak wszystko dobrze się ułoży to już jutro zdjęcia z ostatniego spotkania będą na sieci... prawda, że mnie doceniacie? Xiv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: Tak z boczku się odezwę :) IP: 213.78.102.* 22.08.02, 17:45 Gość portalu: Xiv napisał(a): > heyka, > > widzę, że wiara nie zamarła mimo dziwnego trEndu... myślę to samo co wy > > dzisiaj ma wpaść do mnie prezes i jak wszystko dobrze się ułoży to już jutro > zdjęcia z ostatniego spotkania będą na sieci... prawda, że mnie doceniacie? > > Xiv jasne..czniamy cie dupku zbolaly..idz sie obstrzyc baranie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mags Re: Tak z boczku się odezwę :) IP: *.moodys.com / *.moodys.com 22.08.02, 17:46 Ale niech beda te zdjecia rano!!! Bo od jakiejs 11-tej to mnie juz nie bedzie. Z reszta ciekawi mnie jak wygladaja "nowi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trEnd Cedzak IP: 213.78.102.* 22.08.02, 17:47 Gość portalu: Xiv napisał(a): > heyka, > > widzę, że wiara nie zamarła mimo dziwnego trEndu... myślę to samo co wy > > dzisiaj ma wpaść do mnie prezes i jak wszystko dobrze się ułoży to już jutro > zdjęcia z ostatniego spotkania będą na sieci... prawda, że mnie doceniacie? > > Xiv i nie mysl debilu ze to ci przejdzie..glupi anemiku/palancie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xiv Re: Tak z boczku się odezwę :) IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 23.08.02, 01:24 Zdjęcia są w albumie Xiv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrantka Re: Tak z boczku się odezwę :) IP: *.access.uk.tiscali.com 23.08.02, 02:03 sa sa.... o boszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee snif snif LOL Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka JOSZKA - KONIECZNIE PRZECZYTAJ LOL 23.08.02, 02:24 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=51&w=2753924&a=2753924&v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mags Emigrantko... IP: *.moodys.com / *.moodys.com 23.08.02, 09:44 czy Ty w ogole kiedykolwiek spisz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrantka Mags.... IP: *.access.uk.tiscali.com 23.08.02, 10:04 Ostatnio mardzo malo Ale siedze w domu do srody wiec nie muszez wczesnie wstawac to jest ok.. prawie: czwartek - biore dzien urlopu, czekam na obieanego hydraulika, ten o 12.30 mowi ze nie da rady dzisiaj (wczoraj) nic zrobic, dzwonie do pracy "Nie bedzie mnie jutro jeszcze", wsciekla jade do Wicks po pare dupereli bo okazuje sie ze czw/pt hudraulik, sobota/niedz/pon wolne, wtorek moj szpital ma wolne - nagle wiec zrobilo mi sie 6 dni (nieplanowanego) urlopu dzisiaj - pomaluje sufit jutro - wytapetuje niedziela- podloge zrobie (przy pomocy lokatora hehehe) poniedzialek/wtorek odpoczywam (czyt:nie schodze z netu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mags Re: Mags.... IP: *.moodys.com / *.moodys.com 23.08.02, 10:13 > dzisiaj - pomaluje sufit > jutro - wytapetuje > niedziela- podloge zrobie (przy pomocy lokatora hehehe) > poniedzialek/wtorek odpoczywam (czyt:nie schodze z netu) > To masz juz lokatora? A grzeczny??? Widze, ze pomocny skoro bedzie Ci pomagal w robieniu podlogi Moj weekend bedzei raczej plazowo/zwiedzajacy - wszystko zalezy od pogody w Roses - ale ma byc podobno slonecznie i cieplo.... Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Mags.... 23.08.02, 10:22 LOkatora to mam juz dlugoooooooooooooooooooo i jeszcze troche zostanie - ale czy grzeczny? Ma 23 lata, nie wiem jak sie w tym wieku mierzy "grzecznosc"? Kota nie goni po domu, zakumplowali sie, pomagac chce.. tzn grzeczny? W niedziele mi sie dodatkowy "przybytek z Polski" wyprowadza, pozniej 8-go znajomy przywozi Monike z Polski i troche u mnie pomieszka... Ale lepiej z "nieznajomymi", przekonalam sie na wlasnej skorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mags Lokatorzy IP: *.moodys.com / *.moodys.com 23.08.02, 10:26 > W niedziele mi sie dodatkowy "przybytek z Polski" wyprowadza, pozniej 8-go > znajomy przywozi Monike z Polski i troche u mnie pomieszka... Ale lepiej > z "nieznajomymi", przekonalam sie na wlasnej skorze. No tak, znajomi czasem za duzo sobie pozwalaja o rodzinie juz nie wspomne!!! Widze, ze pilnie czekasz na hydraulika... U nas w pracy dzis pusto, bo wiekszosc ludzi juz powyjezdzala na weekend lub tak jak ja przyszla z tobolkiem i tylko patrzy na zegarek czy to juz pora wyjsc... Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Lokatorzy 23.08.02, 10:30 No ale widze ze chociaz sie starasz biedulo? Stawilas sie do pracy zeby przed wyjazdem...... forum poczytac ? Baw sie dobrze - ja sie biore za ten sufit, ale kompa mam tuz tuz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mags Re: Lokatorzy IP: *.moodys.com / *.moodys.com 23.08.02, 10:37 > No ale widze ze chociaz sie starasz biedulo? Stawilas sie do pracy zeby przed > wyjazdem...... forum poczytac ? Staram sie i to jak! Miedzy czytaniem forum nawet udaje mi sie pracowac!!! Chyba dozorca wkrotce bedzie musial zalozyc nam nowy watek, bo ten znowu nam sie podtuczyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAK Do przyjacol "Angoli" IP: *.milicz.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 11:10 Dorwalem sie wlasnie do lacza gdzies w zaciszu skapanych w sloncu dolnoslaskich lasow i sle londynskim watkowiczom pozdrowienia. Wybyczylismy sie pod Olsztyniekiem ze dwa tygodnie w sloncu, lesie i w cieplej i czystej jeziorowej wodzie. Bylo troche kajakowania, rowerowania i zeglowania. Temperatury czysto wakacyjne a opadow brak. W srode waracam do codziennosci i na forum. Pozdrowienia. RAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Do przyjacol 'Angoli' IP: GBLOND* / 194.203.201.* 23.08.02, 11:21 Ech... Co tu duzo gadac - fajnie masz! Jak to mowia Angole: "enjoy while it lasts" Do srody. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Do dossssssORcy 23.08.02, 11:24 Cos sie tak rozpedzil? Twoj post 151 LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mags Re: Do przyjacol 'Angoli' IP: *.moodys.com / *.moodys.com 23.08.02, 11:28 Ale Ci fajnie....A gdzie pod Olsztynem byles? Dorotowo czy moze gdzies indziej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyza Re: Spotkanie w Londynie nr 22 IP: 57.66.12.* 23.08.02, 12:49 Xiv - a jak sie mozna dostac do tych fotek....??? mozesz dac mi znac na pyza_uk@poczata.gazeta.pl lub na adres nie-gazetowy, w ktorego posiadaniu jest ds i emigrantka; dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka zdjecia....jeszcze raz... 23.08.02, 13:43 najbardziej sie sobie podobam na DSCN1019 tylko mi nos widac - co za ulga a prezesa udusze i wrzuce na BBQ u joszki hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xiv Re: zdjecia....jeszcze raz... IP: 62.189.123.* 23.08.02, 15:30 ja nie wiedzialem, ze ds jest taki fotogeniczny... najladniejsze zdjecia ma chyba on... Xiv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: zdjecia....jeszcze raz... IP: GBLOND* / 194.203.201.* 23.08.02, 15:41 > ja nie wiedzialem, ze ds jest taki fotogeniczny... najladniejsze zdjecia ma > chyba on... Chyba mnie z kims pomyliles. Ja nigdy nie wychodze dobrze na zdjeciach. Ale przejdzmy do nowego watku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds WATEK ZAMKNIETY IP: GBLOND* / 194.203.201.* 23.08.02, 15:33 Widze, ze sie wam nie chce pisac. Rozumiem - w koncu piatek. Ale moze nowy watek was obudzi. Zapraszam do "Spotkanie w Londynie nr 23" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrantka Re: Spotkanie w Londynie nr 22 IP: *.access.uk.tiscali.com 23.08.02, 15:42 ds - kolega cie uprzedzil i zalozyl 23-cie ludzie sie pogubia teraz...hmmmm moze 23 1/2 zaloz? LOL Odpowiedz Link Zgłoś