Gość: LUPI IP: 10.1.2.* / 195.116.220.* 18.09.01, 13:37 Czy jeśli dostałem odmowe za pokazanie fałszywego dokumentu (do którego się przyznałem sam ) to nigdy nie dostane wizy A jeśli pobiore sie z dziewczyna która ma zieloną karte to co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XCXCXC Re: PROSZE O INFO W SPRAWIE PRAWA EMIGRACYJNEGO USA!!!!! IP: 213.98.114.* 18.09.01, 14:34 Gość portalu: LUPI napisał(a): > Czy jeśli dostałem odmowe za pokazanie fałszywego dokumentu (do którego się > przyznałem sam ) to nigdy nie dostane wizy > A jeśli pobiore sie z dziewczyna która ma zieloną karte to co wtedy? Slowo nigdy nie egzystuje w praktyce.Oznacza to 60-140 lat.po tym okresie urzednicy zapominaja o calej sprawie.PS.Jesli sie ozenisz to tez pozalujesz swego czynu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupi Re: PROSZE O INFO W SPRAWIE PRAWA EMIGRACYJNEGO USA!!!!! IP: 10.1.2.* / 195.116.220.* 19.09.01, 09:23 a jesli wylosuje zielona karte?? ale to jest moja dziewczyna i musze sie dostac so usa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XCXCXC Re: PROSZE O INFO W SPRAWIE PRAWA EMIGRACYJNEGO USA!!!!! IP: 213.98.114.* 19.09.01, 20:24 Gość portalu: lupi napisał(a): > a jesli wylosuje zielona karte?? > ale to jest moja dziewczyna > i musze sie dostac so usa A jesli nie wylosujesz? Ladna ta dziewczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUPI Re: PROSZE O INFO W SPRAWIE PRAWA EMIGRACYJNEGO USA!!!!! IP: 10.1.2.* / 195.116.220.* 20.09.01, 07:25 hahaha Człowieku wiesz coś czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XCXCXC Re: PROSZE O INFO W SPRAWIE PRAWA EMIGRACYJNEGO USA!!!!! IP: 213.98.114.* 20.09.01, 14:59 Gość portalu: LUPI napisał(a): > hahaha > Człowieku wiesz coś czy nie O dziewczynie? NIC nie boj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Re: PROSZE O INFO W SPRAWIE PRAWA EMIGRACYJNEGO USA!!!!! IP: 12.15.16.* 20.09.01, 17:52 Strasznie zagmatwales te sprawe. Pytasz o pare roznych rzeczy na raz. Po pierwsze jesli wylosujesz zielona karte, to po spelnieniu okreslonych przez ambasade wymagan ja dostaniesz. Odmowa, czy wczesniejsze poslugiwanie sie falszywym dokumentem nie powinno miec znaczenia, poniewaz nie pytaja czy odmowiono ci wczesniej wizy i dlaczego. Jesli twoja dziewczyna przyjedzie do Polski i wyjdzie za ciebie (zycze szczescia), to mozesz starac sie o zielona karte przez malzenstwo - 3 do 5 lat czekania w zaleznosci gdzie zlozy sie papiery. (Biuro emigracyjne INS podlega pod ministerstwo sprawiedliwosci i strasznie sie wszystko dluzy - minimum 5 lat. Ambasady podlegaja ministerstwu spraw zagranicznych i tam okres oczekiwania jest krotszy). Jesli w miedzyczasie dostanie obywatelstwo sprawa automatycznie przyspiesza. Nalezy zlozyc nowy wniosek i po 1-2 latach moze cos z tego byc. Mam nadzieje, ze wasza milosc to wytrzyma. DM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: °°°°°XCX Re: PROSZE O INFO W SPRAWIE PRAWA EMIGRACYJNEGO USA!!!!! IP: 213.98.114.* 20.09.01, 19:00 Gość portalu: DM napisał(a): > Strasznie zagmatwales te sprawe. Pytasz o pare roznych rzeczy na raz. > Po pierwsze jesli wylosujesz zielona karte, to po spelnieniu okreslonych przez > ambasade wymagan ja dostaniesz. Odmowa, czy wczesniejsze poslugiwanie sie > falszywym dokumentem nie powinno miec znaczenia, poniewaz nie pytaja czy > odmowiono ci wczesniej wizy i dlaczego. > Jesli twoja dziewczyna przyjedzie do Polski i wyjdzie za ciebie (zycze > szczescia), to mozesz starac sie o zielona karte przez malzenstwo - 3 do 5 lat > czekania w zaleznosci gdzie zlozy sie papiery. (Biuro emigracyjne INS podlega > pod ministerstwo sprawiedliwosci i strasznie sie wszystko dluzy - minimum 5 > lat. Ambasady podlegaja ministerstwu spraw zagranicznych i tam okres > oczekiwania jest krotszy). Jesli w miedzyczasie dostanie obywatelstwo sprawa > automatycznie przyspiesza. Nalezy zlozyc nowy wniosek i po 1-2 latach moze cos > z tego byc. > Mam nadzieje, ze wasza milosc to wytrzyma. > DM Szanowny kolego DM to co w koncu z ta dziewczyna-pomozemy? A moze milosc nie wytrzyma i co? Moze loteria? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUPI Re: PROSZE O INFO W SPRAWIE PRAWA EMIGRACYJNEGO USA!!!!! IP: 10.1.2.* / 195.116.220.* 21.09.01, 07:28 Czyli reasumując Jeśli wylosuje zielona karte i spelnie warunki stawiane przez usa to bedą szanase Czy po małżeństwie w Polsce moge wyjechac do usa z moją dziewczyną?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: °°°°XCXC JUHASIE !!! IP: 213.98.114.* 21.09.01, 15:38 Gość portalu: LUPI napisał(a): > Czyli reasumując > Jeśli wylosuje zielona karte i spelnie warunki stawiane przez usa to bedą > szanase > Czy po małżeństwie w Polsce moge wyjechac do usa z moją dziewczyną?? OJ JUHASIE !COS MNIE SIE WIDZI WYSTA NIE PRZYSZLI TU PO NAUKE ,JENO BY DOSTAC W GEBE ! )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rena Re: PROSZE O INFO W SPRAWIE PRAWA EMIGRACYJNEGO USA!!!!! IP: *.proxy.aol.com 21.09.01, 23:24 Z moich doswiadczen z wiza imigracyjna wynika, ze jednak (w przeciwienstwie do tego, co pisze DM) pytaja o wczesniejsze odmowy. Nie wiem jednak jak wyglada sytuacja w takich przypadku. Nie wydaje mi sie, zeby mogli Ci odmowic wizy imigracyjnej na podstawie malzenstwa, ale przygotuj sie na dluugie czekanie. Zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś