Gość: Niezalezny. IP: 5.2.1R* / 144.138.143.* 25.08.02, 07:50 ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: australopitek Re: Dlaczego Australopitek nie wraca ???????????? IP: 202.67.86.* 25.08.02, 12:49 Dzieki Niezalezny za troske. Bo chce zrobic mojej zonie na przekor! A tak naprawde nie wracam bo mi tu dobrze, jestem jednym z tych przypadkow ktore medycyna nazywa "syndrom Luizy_w_ogrodzie" : ) W Australi jest dobrze, hej, w Australi jest swietnie i nawet jezeli teraz w Polsce tez jest juz swietnie, to wymiana swietnie na swietnie niewiele daje; no chyba ze wymiana swietnie na super, ale wtedy musielibysmy sie przeniesc do USA, gdyz jak pisze king_of_usa "w USA jest super". No ale czy mozna tak zaraz wszystkim wierzyc? Na razie wspolnie z zona bardziej sie koncentrujemy na bliskich egzaminach niz na analizowaniu czy king_of_usa (bez obrazy prosze)to nie jest nasz sasiad ktory co sobata zaczyna kosic trawe o 9pm w mysl zasady; ze teraz w USA wszyscy kosza trawe...??? Pokoj Australopitek Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Re: Dlaczego Australopitek nie wraca ???????????? 25.08.02, 13:39 Gość portalu: australopitek napisał(a): > Dzieki Niezalezny za troske. > Bo chce zrobic mojej zonie na przekor! > (...) > A tak naprawde nie wracam bo mi tu dobrze,> Pokoj > Australopitek No i tu jest pies pogrzebany. Istnieje na tym forum bardzo powazna reprezentacja typow, ktorzy tak juz maja, ze zniesc nie moga, jak komus innemu jest dobrze. Im samym nie bedzie dobrze nigdzie i z nikim, ze soba tez im niedobrze, no to i nic dziwnego ze jak komus jest dobrze, to oni to maja za naruszenie fundamentalnego prawa natury. Nie przejmuj sie, mnie tez w Australii dobrze, a mam tu juz dobrze ponad dwadziescia lat stazu mieszkanca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: australopitek Hey Starywiarus... IP: 202.67.66.* 26.08.02, 15:11 Starywiarus Skad jestes? Dajesz swietne rady i masz niezle doswiadczenia Ja zamieszkuje szczesliwie "miasto kosciolow" ale przyznaje ze Melbourne mnie kusi coraz bardziej... Pokoj Australopitek Odpowiedz Link Zgłoś