kontaminacja 26.08.05, 21:20 Interesuja mnie ceny podstawowych artykulow w Finlandii. Glownie zalezy mi na cenach zywnosci, nie tylko dla maluchow, ale i ceny ubran, przejazdow srodkami komunikacji publicznej tez beda mile widziane . Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pamasaka Re: ceny w Finlandii 27.08.05, 01:36 Tu masz strone inernetowa , gdzie ceny sa dosyc przecietne jesli chodzi o Finlandie www.netanttila.com/webapp/commerce/command/CategoryDisplay? Odpowiedz Link Zgłoś
kata81 Re: ceny w Finlandii 16.09.05, 10:06 czesc,mieszkam w Finlandii juz 3 lata i obecnie jestem w ciazy wiec powiem ci ceny, paczka pampersow to kosztuje 13 euro,przecierki owocowe i warzywne dla dzidzusi za sztuke czyli maly jeden sloiczek(w polsce gerber robi takie)0,70 centow,chusteczki nawilzajace dla maluchow paczka tak po 5-6 euro,smoczki tak kolo 1-2 euro za sztuke,ubranka sa drogie jezeli chodzi, choc mozna w H&M kupic tanio,npza kaftanik lub spodenki i gore sa w cenach od 10,15,20 euro,dla niemowlakow.Dla starszych dzieci sa drosze.Bilety metro dla doroslego 2 euro.Na autobus zalezy gdzie ale po miescie tez tak 2-3 euro dalej juz wiecej.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś