niunia.ca 30.08.02, 06:41 Czy ktos ma filtr do basenu Sta-Rite? Pytania co po ,,backwash"? do czego jest recirc? jak usunac nadmiar powietrza? pozdrowienia z Melbourne Pawel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niunia.ca Re: Australia pyta - australijska pyta 30.08.02, 06:44 A jak z Wami - daobrze sie macie? Co robicie w zyciu? widzilas moje dowcipy na temat Melbourne? 1. czy w Sydney macie jakies na temat swojego miasta? 2. Zapraszam na nowo uruchomione www.Sekrety_Negocjacji.com (to sie moze czasem dlugo ladowac,bo z Polski) ) i www.Negotiation_Sekrets.com P. Odpowiedz Link Zgłoś
niunia.ca Re: Australia pyta - australijska pyta 30.08.02, 06:47 Gość portalu: PawelD napisał(a): > Drugi temat matur w Polsce rozpoczynal sie cytatem z Mickiewicza: > "Kazdy z was z osobna jest olbrzymem, ale wzieci razem tylko". > > co wy na to? > P. Oops! mialo byc: Kazdy z was z osobna jest olbrzymem, ale wzieci razem tylko karlem". wiec co wy na to? pozdrowko Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
niunia.ca Re: Australia pyta - australijska pyta 30.08.02, 06:49 > U nas w Kanadzie , w toaletach publicznych jest obowiazek powtornego uzywania > papieru toaletowego. zaraz... co ty masz na mysli powtornego???? P. Odpowiedz Link Zgłoś
niunia.ca Re: Australia pyta - australijska pyta 30.08.02, 06:54 Stary, czy nie za duzo ,,assumpions"? a moze to jest 50/50, z moze to ona zarabia wiecej? nie wiemy... Ja (dr. z zarzadzania) w Polsce zarabialem duzo wiecej niz zona (programista komputerowy) , teraz przez dlugi czas bylo odwrotnie... --- a tak na prawde, to czy ta dyskusja ma sens? a swoja szosa ciekaw jestem, w jakich branzach/firmach pracujecie?? pozdrawiam ze wschodzacym sloncem Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
niunia.ca Re: Australia pyta - australijska pyta 30.08.02, 06:56 Pozdrowienia z Melbourne! a tak przy okazji - czy ktos mi powie dlaczego takie mnostwo Polakow upiera sie by grac w ,,moje lepsze niz twoje"??? pozdr Pawel z Melb Odpowiedz Link Zgłoś
niunia.ca Re: Australia pyta - australijska pyta 30.08.02, 07:01 czy Polska sama niszczy swoje szanse???? Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
niunia.ca Re: Australia pyta - australijska pyta 30.08.02, 07:01 o! jaka jest jakosc tego? da sie gadac? jakie oni maja polaczenie? kabel? czy zwykle wystarcza? p Odpowiedz Link Zgłoś
niunia.ca Re: Australia pyta - australijska pyta 30.08.02, 07:06 Sidney!??? czegos Ty sie doczytal?? skad te zalozenia? Naprawde to takie robi wrazenie??? Nawet po przeczytaniu do konca??? Please... )) Czy zdarzylo Ci sie ze Ci ,,nawrzucaja" przy pomylce telefonicznej? nam nigdy - a przy telefonach do Polski pare razy... >Wiec do roboty i pokaz im co poptrafisz!A,gdzie byla ta > parapetowa i ten dom? pozdrowko Pawel masz na mysli ,,odnajdziesz sie?" -fakt jeszcze nie do konca... a Ty sie odnalazles? p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BURAK Re: Australia pyta - australijska pyta IP: *.proxy.aol.com 30.08.02, 07:13 Panie Pawle czy aby to zarzadzanie do glowy panu nie uderzylo? No ale nawet o ile tak sie stalo toz przeciez pan doktur mozesz pan sie leczyc Odpowiedz Link Zgłoś