agnieszka861 19.09.05, 21:02 Dwa razy ktos podszyl sie pod moj pseudonim. zamiast oczekiwania na interwencje moderatorow zmieniam moj pseudonim. Barbara 494 to Agnieszka 861. Przepraszam Was za zamieszanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 Re: zmiana pseudonimu 19.09.05, 21:23 agnieszka861 napisała: > Dwa razy ktos podszyl sie pod moj pseudonim. zamiast oczekiwania na > interwencje moderatorow zmieniam moj pseudonim. Barbara 494 to Agnieszka 861. > Przepraszam Was za zamieszanie. pod nowy tez sie podszyja, hehe moze TEN nick to tez podszywka? pisz pod jednym i tym samym, nie ma zadnej roznicy... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka861 Re: zmiana pseudonimu 19.09.05, 21:52 Dla mnie istnieje bardzo istotna roznica. W jednym "podszytym" poscie ktos zrobil ze mnie idiotke cierpiaca na pms (owszem, tez cierpie z tego powodu ale nie do takiego stopnia aby zaprzeczac sobie) a w drugim ktos zrobil ze mnie "woman-haterer" (kobiety nie mysla). W tej sytuacji zmienilam moj pseaudonim. Jezeli ktos podszyje sie i pod ten nowy to pozostanie mi wycofanie sie z tego forum; nie mam ochoty na firmowanie idiotyzmow. Jednak mam nadzieje, ze zanim ja bede musial wycofac sie z tego forum wkrocza tutaj nasi administratorzy. Wlasnie zamierzam zwrocic sie do nich w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: zmiana pseudonimu 19.09.05, 22:03 nikt nic nie zrobi w tej sprawie. twoj pseudonim jest "unique" , wiec o prawdziwym podszywaniu sie nie ma mowy... co inteligentniejsi forumowicze, o ile jeszcze tacy tu zostali, latwo rozpoznaja kto co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Zbyty! 19.09.05, 22:33 Dopiero teraz się zorientowałem że ten pan 'Agnieszka' robi sobie z nas żarty. Na moje pocieszenie dodam że Jot też się nabrał. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka861 Re: Zbyty! 19.09.05, 23:26 Swiatlo, Ja nie robie sobie zartow. Jestem osoba, troche mloda, ale odczuwajaca zobowiazania wobec tego co mowie. Jeszcze raz, bardzo dziekuje Ci za sugestie w sprawie forum GW. Ktos sie tu przyczepil do moich pseudonimow ale ja nic nie moge zrobic w tej sprawie poza zwroceniem Twojej uwagi na liczbe "i" w moim pseudonimie. Bardzo prosze, nie przekreslaj mnie dlatego ze ktos sie pode mnie podszywa. Bardzo prosze, przyjmij ze nie probuje nabierac ani Ciebie ani Jot-23 ani nikogo na tym forum. Smrod wyszedl kiedy ktos zaczal podszywac sie pode mnie. Chetnie udowodnilabym swoje istnienie na e-mail. Moze zechcecie? Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Re: zmiana pseudonimu 19.09.05, 23:04 agnieszka861 napisała: > ze zanim ja bede musial wycofac sie z tego forum wkrocza tutaj nasi > administratorzy. Wlasnie zamierzam zwrocic sie do nich w tej sprawie. Proszę zwrócić uwagę na męski rodzaj powyższego wpisu. Ech wy trolle. Bez was internet byłby nudny... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka861 Re: zmiana pseudonimu 19.09.05, 23:40 Swiatlo, Nie jestem "trollem". Literowki zdarzaja mi sie tak samo jak wiekszosci ludzi. Jestem kobieta, mloda i dopiero zaczynajaca edukacje uniwersytecka. Jestem takze corka dzialacza "Solidarnosci" i dlatego wdalam sie w dyskusje na tym forum. Ktos zaczal podrabiac moj "nick" i dlatego pojawily sie watpliwosci w sprawie mojej osoby. Nie bardzo wiem jak moge Was przekonac ze ja to ja. Nie ujawnie sie bo to oznaczaloby ujawnienie mojego ojca, a on zyczy sobie zachowac anonimowosc. Poza nazwiskiem chetnie odpowiem na Wasze pytania o mnie. Pytaj, tutaj lub na e-mail. Ja nie mam tajemnic. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka861 Re: zmiana pseudonimu 19.09.05, 22:12 agniieszka861 napisała: - No tak, ale ja tu nie widze inteligentnych.Nawet ty J- 23 wygladasz na pacana.Przepraszam ze tak pisze ale musialam ci powiedziec prawde Oops, wlasnie ta "cholera" sie tutaj wtracila. J-23 i inni, powyzszy tekst NIE jest moim. Wyglada na to ze musze poczekac na moderatorow i, przynajmniej na chwile, dac sobie spokoj z tym forum. Przepraszam Was za zamieszanie. Odpowiedz Link Zgłoś