Dodaj do ulubionych

zmiana pseudonimu

19.09.05, 21:02
Dwa razy ktos podszyl sie pod moj pseudonim. zamiast oczekiwania na
interwencje moderatorow zmieniam moj pseudonim. Barbara 494 to Agnieszka 861.
Przepraszam Was za zamieszanie.
Obserwuj wątek
    • jot-23 Re: zmiana pseudonimu 19.09.05, 21:23
      agnieszka861 napisała:

> Dwa razy ktos podszyl sie pod moj pseudonim. zamiast oczekiwania na
      > interwencje moderatorow zmieniam moj pseudonim. Barbara 494 to Agnieszka 861.
      > Przepraszam Was za zamieszanie.

pod nowy tez sie podszyja, hehe moze TEN nick to tez podszywka? pisz pod jednym
      i tym samym, nie ma zadnej roznicy...
      • agnieszka861 Re: zmiana pseudonimu 19.09.05, 21:52
        Dla mnie istnieje bardzo istotna roznica. W jednym "podszytym" poscie ktos
        zrobil ze mnie idiotke cierpiaca na pms (owszem, tez cierpie z tego powodu ale
        nie do takiego stopnia aby zaprzeczac sobie) a w drugim ktos zrobil ze
        mnie "woman-haterer" (kobiety nie mysla). W tej sytuacji zmienilam moj
        pseaudonim. Jezeli ktos podszyje sie i pod ten nowy to pozostanie mi wycofanie
        sie z tego forum; nie mam ochoty na firmowanie idiotyzmow. Jednak mam nadzieje,
        ze zanim ja bede musial wycofac sie z tego forum wkrocza tutaj nasi
        administratorzy. Wlasnie zamierzam zwrocic sie do nich w tej sprawie.
        • jot-23 Re: zmiana pseudonimu 19.09.05, 22:03
          nikt nic nie zrobi w tej sprawie. twoj pseudonim jest "unique" , wiec o
          prawdziwym podszywaniu sie nie ma mowy... co inteligentniejsi forumowicze, o
          ile jeszcze tacy tu zostali, latwo rozpoznaja kto co pisze.
          • swiatlo Zbyty! 19.09.05, 22:33
            Dopiero teraz się zorientowałem że ten pan 'Agnieszka' robi sobie z nas żarty.
            Na moje pocieszenie dodam że Jot też się nabrał.
            • agnieszka861 Re: Zbyty! 19.09.05, 23:26
              Swiatlo,

Ja nie robie sobie zartow. Jestem osoba, troche mloda, ale odczuwajaca
              zobowiazania wobec tego co mowie. Jeszcze raz, bardzo dziekuje Ci za sugestie w
              sprawie forum GW.

Ktos sie tu przyczepil do moich pseudonimow ale ja nic nie moge zrobic w tej
              sprawie poza zwroceniem Twojej uwagi na liczbe "i" w moim pseudonimie. Bardzo
              prosze, nie przekreslaj mnie dlatego ze ktos sie pode mnie podszywa.

Bardzo prosze, przyjmij ze nie probuje nabierac ani Ciebie ani Jot-23 ani
              nikogo na tym forum. Smrod wyszedl kiedy ktos zaczal podszywac sie pode mnie.
              Chetnie udowodnilabym swoje istnienie na e-mail. Moze zechcecie?
        • swiatlo Re: zmiana pseudonimu 19.09.05, 23:04
          agnieszka861 napisała:

> ze zanim ja bede musial wycofac sie z tego forum wkrocza tutaj nasi
          > administratorzy. Wlasnie zamierzam zwrocic sie do nich w tej sprawie.

Proszę zwrócić uwagę na męski rodzaj powyższego wpisu.
          Ech wy trolle. Bez was internet byłby nudny...
          • agnieszka861 Re: zmiana pseudonimu 19.09.05, 23:40
            Swiatlo,
            Nie jestem "trollem". Literowki zdarzaja mi sie tak samo jak wiekszosci ludzi.
            Jestem kobieta, mloda i dopiero zaczynajaca edukacje uniwersytecka. Jestem
            takze corka dzialacza "Solidarnosci" i dlatego wdalam sie w dyskusje na tym
            forum. Ktos zaczal podrabiac moj "nick" i dlatego pojawily sie watpliwosci w
            sprawie mojej osoby. Nie bardzo wiem jak moge Was przekonac ze ja to ja. Nie
            ujawnie sie bo to oznaczaloby ujawnienie mojego ojca, a on zyczy sobie zachowac
            anonimowosc. Poza nazwiskiem chetnie odpowiem na Wasze pytania o mnie. Pytaj,
            tutaj lub na e-mail. Ja nie mam tajemnic.
    • agnieszka861 Re: zmiana pseudonimu 19.09.05, 22:12
      agniieszka861 napisała: - No tak, ale ja tu nie widze inteligentnych.Nawet ty J-
      23 wygladasz na pacana.Przepraszam ze tak pisze ale musialam ci powiedziec
      prawde smile

Oops, wlasnie ta "cholera" sie tutaj wtracila. J-23 i inni, powyzszy tekst NIE
      jest moim. Wyglada na to ze musze poczekac na moderatorow i, przynajmniej na
      chwile, dac sobie spokoj z tym forum. Przepraszam Was za zamieszanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka