strasznie_zmeczony 26.09.05, 02:22 jestem wykonczony tym krajem, praca 24/7, ryjami z przyklejonym usmiechem na zawsze i kiepskim poziomem zycia. Krotko ale to prawda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nosterdamoos Re: UCIEKAM Z USA W PODSKOKACH 26.09.05, 02:37 strasznie_zmeczony napisał: > jestem wykonczony tym krajem, praca 24/7, ryjami z przyklejonym usmiechem na > zawsze i kiepskim poziomem zycia. > > Krotko ale to prawda dobrze ze ja to nie musze robic. dobre miejsce do zycia jest dobre na cale zycie Odpowiedz Link Zgłoś
kawalerowicz Re: UCIEKAM Z USA W PODSKOKACH 26.09.05, 03:33 Hej, to duzy kraj. Gdzie sie tak ciezko napracowales? Ile Tobie placili i za jaka prace? Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: UCIEKAM Z USA W PODSKOKACH 26.09.05, 04:27 strasznie_zmeczony napisał: > jestem wykonczony tym krajem, praca 24/7, ryjami z przyklejonym usmiechem na > zawsze i kiepskim poziomem zycia. > > Krotko ale to prawda Jak to dawniej Laskowik mówił: "Nie chciało się nosić teczki teraz trzeba nosić woreczki" W Polanezji następny bezrobotny przybędzie żeby go reszta utrzymywała. Odpowiedz Link Zgłoś
jp.hi Re: UCIEKAM Z USA W PODSKOKACH 26.09.05, 04:42 > W Polanezji następny bezrobotny przybędzie żeby go reszta utrzymywała. Oj tu sie moze przeliczyc. Z programow PiS i PO wynika ze zostana drastycznie zmiejszone wydatki na opieke spoleczna. Nizsze podatki - mniej pieniedzy na opieke. Pozostanie mu ciezka praca od ktorej teraz ucieka. Odpowiedz Link Zgłoś
graybar Re: UCIEKAM Z USA W PODSKOKACH 26.09.05, 16:02 W Polanezji moze jest emerrytura mamusi. Albo chociaz 300 PLN jakiegos zasilku i ubezpieczenie zdrowotne. W USA - jezeli nie ma sie czarnej mordy albo nie mowi sie po hiszpansku, to nie MA NIC Odpowiedz Link Zgłoś
gdotb Re: UCIEKAM Z USA W PODSKOKACH 26.09.05, 21:07 Oj, jakie to prawdziwe. > W USA - jezeli nie ma sie czarnej mordy albo nie mowi sie po hiszpansku, to nie MA NIC Odpowiedz Link Zgłoś
nosterdamoos Re: UCIEKAM Z USA W PODSKOKACH 26.09.05, 05:48 podzielam decyzje Powodzenia "wszedzie ale nie tutaj" Odpowiedz Link Zgłoś
klient.z.comcast.tx Re: UCIEKAM Z USA W PODSKOKACH 26.09.05, 07:06 Nie wiem dlaczego ale mi tak od ciebie glina z lomzy jedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek_meszek Re: UCIEKAM Z USA W PODSKOKACH 26.09.05, 07:16 klient.z.comcast.tx napisał: > Nie wiem dlaczego ale mi tak od ciebie glina z lomzy jedzie. bo sam jestes Lomzakiem i smierdzi od ciebie w promieniu 10 m hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: UCIEKAM Z USA W PODSKOKACH 26.09.05, 18:24 klient.z.comcast.tx napisał: > Nie wiem dlaczego ale mi tak od ciebie glina z lomzy jedzie. Raczej Siemiatyczami. Siemiatycze maja nawet regularna wahadlowa linie autobusowa z Belgia. Jezdza glownie robole z kielniami i w kufajkach, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: UCIEKAM Z USA W PODSKOKACH 26.09.05, 18:22 nosterdamoos napisał: > podzielam decyzje Tez > > Powodzenia Tez > > "wszedzie ale nie tutaj" Racja. Belgia, jezeli tam rzeczywiscie jestes (w co watpie) to maly, brzydki, deszczowy kraik. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 kazdy ma prace (place) na jaka zasluguje.... 26.09.05, 11:32 Ludzie ktorzy siegaja ponad przecietna zyja na wyzszym poziomie. Nie wystarczy tylko chciec, trzeba ruszyc d.u.p.e. Wiec zrob cos ponadprzecietnego. A co ty myslisz ze w twojej Szwajcarii wystarczy przybijac gwozdzie i zyc jak dyrektor, siedzac godzinami po poludniu w bulwarowej kawiarence z winkiem i gazetka? Nikt nie kaze Ci pracowac 24/7. Znajdz prace z 40 h/weekly, $50.00 per hour!!! Jesli Cie na to stac. To powinno wystarczyc na zycie na dobrym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian uciekasz z Ameryki, a nie USA 26.09.05, 15:07 www.mapserwer.pl/mapserwer/jsp/frameset.jsp i dokad? na Gryzliny sie skierujesz, czy na Olsztynek? Odpowiedz Link Zgłoś
rottweiler666 Re: uciekasz z Ameryki, a nie USA 26.09.05, 16:12 I po co wy odpowiadacie ta posty tych debili? Ten kutas znienia nicki i sam ze soba rozmawia.Debil z podstawowym niepelnym wyruszyl na podboj ameryki..poszedl won do lomzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
scoonx Re: uciekasz z Ameryki, a nie USA 26.09.05, 17:15 z Lomzy to on teraz pisze na internecie po drutach z ogrodzenia u soltysa. Odpowiedz Link Zgłoś