mamaly 01.11.05, 22:00 Czy są jakieś na forum ? Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cgvd Re: Mamy z Hiszpanii 09.11.05, 16:05 zajrzyj na www.bebemania.com .Tam jakies mamy z Hiszpani na pewno sa Odpowiedz Link Zgłoś
mamagda5 Re: Mamy z Hiszpanii 09.11.05, 17:31 Dzien dobry! Jeszcze nie mieszkam w Hiszpanii , ale wkrótce sie tam wybieram. Bedzie mi milo nawiazac z Pania kontakt.Mam w ogole kilka pytan dotyczacych opieki medycznej dla niemowlat w Hiszpanii i w ogole fajnie bedzie byc w kontakcie z kims z Polski. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamacarli Re: Mamy z Hiszpanii 12.11.05, 23:43 Od prawie dwoch lat mieszkam w Hiszpanii (Barcelona). Mala Carla niedawno skonczyla 7 miesiecy. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: Mamy z Hiszpanii 17.11.05, 17:06 nie wiem czy na wszystkie pytania będę umiała odpowiedzieć, ale chętnie służę pomocą. Można do mnie pisać na maila gazetowego, na gg: 5700667, na skypa: jotka01. Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś
dobby Re: Mamy z Hiszpanii 13.11.05, 18:14 Pewnie ze sa! Nareszcie ktos pyta! Ja mieszkam od okolo 3 lat w Barcelonie i mam prawie 8 miesieczna corke. Mam nadzieje, ze bedziemy w kontakcie! Odpowiedz Link Zgłoś
mamacarli Re: Mamy z Hiszpanii 14.11.05, 11:29 Witaj DOBBY! Jak milo wiedziec, ze Ty tez mieszkasz w Barcelonie. Wyglada na to, ze nasze coreczki sa w podobnym wieku. Moja Carla urodzila sie 3 kwietnia. Byloby super gdybysmy mogly sie kiedys spotkac. W tej chwili jestem z Mala w Polsce (do 22 grudnia). Nie ma to jak zrobic sobie wakacje w zime, co nie? Moc calusow. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
dobby Re: Mamy z Hiszpanii 15.11.05, 15:34 Czesc Gosiu! Ale zbieg okolicznosci! Nadia sie urodzila 27 marca. Fajnie by bylo sie spotkac i pogadac. Zwlaszcza, ze nasze corki sa rowiesniczkami. Dobrze jest sie wygadac innej mamie! Chetnie sie z toba spotkam. Ale to chyba dopiero w nowym roku bo jade do Polski 22 grudnia (!!!) Ciekawa jestem w jakiej czesci Barny mieszkasz. Delektuj sie pobytem w Polsce i mowcie duzo do malej po polsku. Sciskam! Odpowiedz Link Zgłoś
mamacarli Re: Mamy z Hiszpanii 15.11.05, 22:43 Hej, mieszkamy w dzielnicy Sant Marti (blisko Torre Agbar). Pod koniec tego roku bierzemy slub, jestem okrutnie zabiegana, wiec tym bardziej spotkanie odlozymy do Nowego Roku. Do Malej duzo mowimy po Polsku, bo Tatus tez jest Polakiem. Calusy dla Nadii i calej Twojej Rodziny. Do uslyszenia.Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
dobby Re: Mamy z Hiszpanii 16.11.05, 14:06 Pieknie! My mieszkamy tuz obok przystanku Navas! Bliziutko! Na piechotke bedziemy mogly sie spotkac w polowie drogi, na przyklad. Powodzenia w organizacji slubu i oczywiscie "wszytskiego najlepszego na nowej drodze...". Sciskam! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: Mamy z Hiszpanii 17.11.05, 17:05 Ale macie fajnie, że mieszkacie w Barcelonie. Ja mieszkam na costa blanca, niestety polaków tu bardzo mało, strasznie się tu nudzę, nie mam z kim pogadać. Jestem tutaj od roku, niestety nie znam hiszpańskiego, więc mam problemy z zawarciem innyc znajomości. Z nauką języka też nie tak prosto niestety, mieszkamy w małej miejscowości. Fajnie, że chociaż mamy w Barcelonie mogą się spotkać. Moja córka ma 2 latka i 3 miesiące. POd koniec listopada wybieramy się na 2 miesiące do Polski i już nie możemy się doczekać. Pozdrawiam, A. www.ajmk.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
assiia Re: Mamy z Hiszpanii 17.11.05, 22:53 Hej my mamy mieszkanko w Torrevieja niedaleko Alicante i spedzamy tam 1/4roku.w jakiej miejscowsci mieszkasz?U "nas" jest sporo Polakow,nawet 2 czy 3 Polskie knajpy. Pozdrawiam Oj zazdroszcze wam,chcialabym mieszkac tam na stale,jest slicznie i cieplo. ASIA Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: Mamy z Hiszpanii 18.11.05, 11:07 Hej, My mieszkamy na północ od Alicante , na przedmieściach Benidorm. Ślicznie już mi się opatrzyło, czasami tęsknię za soczystą zielenią, której tutaj brakuje. Poza tym jest cholernie zimno w mieszkaniach zimą. Mnie się marzy powrót do Polski, ale pewnie byłabym pozytywniej nastawiona, gdybym miała tutaj co robic. Pozdrawiam, Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
betif Re: Mamy z Hiszpanii 18.11.05, 19:19 a gdzie na Costa Blanca? Nie mieszkam w Hiszpanii, ale maz Hiszpan i tesciowie maja domek w Javea, tak ze pare razy w roku tam bywamy. Gdybys mieszkala gdzies w poblizu to moglybysmy sie umowic. Mam dwie coreczki: 2,5 roku i 5 miesiecy. Beata Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: Mamy z Hiszpanii 18.11.05, 20:55 Hej, Byłoby super się spotkać. Do Javea nie mam daleko, a dokładnie mieszkam na przedmieściach Benidorm. Samochód mamy , więc nie byloby problemu z dojazdem, np. w weekend, kiedy mój mąż nie pracuje. POzdrawiam, Aśka Ps. Jak będziesz się wybierała to pisz do mnie na adres gazetowy lub na gg: 5700667 Odpowiedz Link Zgłoś
anka252 Re: Madryt 23.11.05, 19:27 Cześć , ja jeszcze nie mieszkam w Hiszpani , ale w lutym przenoszę sieę na stałe do Segovi, mam 6 letniego chłopca pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dobby Re: Madryt 25.11.05, 16:49 Strasznie nas malo w tej Hiszpanii, niedlugo zlikwiduja nam watek! Odpowiedz Link Zgłoś
mamacarli Re: Mamy z Hiszpanii 25.11.05, 20:10 Malo nas, malo... No to podciagam watek. Byc moze jeszcze ktos nas zauwazy. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
dobby Re: Mamy z Hiszpanii 29.11.05, 16:36 No i nic... nikogo nie ma wiecej! Gosia, nie zgubmy sie na tym forum bo przeciez mamy sie spotkac! Zimno w Polsce? Bo my juz sie przygotowujemy do wyjazdu. Wlasnie kupilam malej spiworek do wozka. Fantastyczny! Ale bucikow ocieplanych nie moglam nigdzie dostac i w rezultacie mama mi kupila w Polsce! Pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
mamacarli Re: Mamy z Hiszpanii 01.12.05, 19:48 Hej! A w Polsce zimno - tylko sniegu brakuje. A tak bardzo bym chciala zrobic Malej kilka fotek ze snieznym krajobrazem. My mamy cieply kombinezonik i otulamy sie dodatkowow dwoma kocykami. Troche zaluje, ze nie kupilismy spiworka. Carla dlugo musiala sie przyzwyczajac do braku swobody we wozku - w tym kombinezonie wyglada jak kosmonauta, no i do tego czapka, szalik... Tylko oczy widac. Ja Malej szukalam w Polsce cieplych paputkow (takich nieco usztywnianych, bo probuje juz stawac na nozki), byl z tym problem. Wszystko od rozm. 18cm, a my potrzebujemy 13. W koncu cos znalazlam, ale nie bardzo jestem zadowolona. Oczywiscie spotkanie aktualne! Calusy, pa, Odpowiedz Link Zgłoś
girri Re: Mamy z Hiszpanii 15.12.05, 16:55 Witam, dopisuje sie, mieszkam 25 km od Barcelony. Moj Dani ma 2,5 roku, jestem w ciazy i nastepne urodze na poczatku kwietnia. Mam dwie kolezanki (znamy sie jeszcze z Krakowa) , jedna w Casteldefels, a druga w Lloret (tam jest wiecej Polek) . Co robicie, mamy z Barcelony, pracujecie? Ile macie lat? Teraz jade do Polski na swieta, ale od stycznie bede na zwolnieniu, chetnei sie zglosze na jakas kawe w Barcelonie : Odpowiedz Link Zgłoś
titicaka Re: Mamy z Hiszpanii do Izy i nie tylko ... 15.01.06, 15:24 Oj Przepraszam za powielenie watku ,ale teraz dopiero znalazlam mamy z Hiszpani . Ja jestem z Madrytu , mam 22 miesiecznego synka . moj e-mail to beatkamonika@yahoo.com Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
mamacarli Re: Mamy z Hiszpanii 15.02.06, 17:25 Czy sa jeszcze jakies mamay z Barcelony? Odpowiedz Link Zgłoś