Dodaj do ulubionych

POLSCY STUDENCI W LOS ANGELES...

IP: 166.124.63.* 26.09.01, 22:11
Poszukuje studentow polskiego pochodzenia w Los Angeles - UCLA albo USC.
Chcialabym nawiazac "kontakt", poznac srodowisko, zadomowic sie troche smile))
Ja studiuje medycyne w Polsce. Tutaj przyjechalam na praktyki - jestem w Cedars
Sinai Medical Center i mam chrapke na caloroczny "research", ale o tym
pozniej... smile)) Mieszkam na granicy Beverly Hills i West Hollywood, niedaleko
szpitala. Bede bardzo wdzieczna za jakis "znak" wink
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: man Re: POLSCY STUDENCI W LOS ANGELES... IP: 217.96.11.* 26.09.01, 23:55
      hej odezwij sie do mnie na bartolo1000@yahoo.com, bede min. studiowac od 28
      pazdziernika w LA
    • Gość: TYP Re: POLSCY STUDENCI W LOS ANGELES... IP: *.we.mediaone.net 27.09.01, 05:54
      Gość portalu: eFka_ napisał(a):

> Poszukuje studentow polskiego pochodzenia w Los Angeles - UCLA albo USC.
      > Chcialabym nawiazac "kontakt", poznac srodowisko, zadomowic sie troche smile))
      > Ja studiuje medycyne w Polsce. Tutaj przyjechalam na praktyki - jestem w Cedars
      >
      > Sinai Medical Center i mam chrapke na caloroczny "research", ale o tym
      > pozniej... smile)) Mieszkam na granicy Beverly Hills i West Hollywood, niedaleko
      > szpitala. Bede bardzo wdzieczna za jakis "znak" wink
      > Pozdrawiam!

Bardzo zawezilas sobie grono osob poszukiwanych. Nie tylko musi byc USA, ale
      Kalifornia, nie tylko Kalifornia ale USC/UCLA i tylko studenci, no i tylko
      Polacy, no i musza byc na tej grupie dyskusyjnej.

zycze powodzenia
      • Gość: eFka Re: POLSCY STUDENCI W LOS ANGELES... IP: 166.124.63.* 27.09.01, 22:35
        > Bardzo zawezilas sobie grono osob poszukiwanych. Nie tylko musi byc USA, ale
        > Kalifornia, nie tylko Kalifornia ale USC/UCLA i tylko studenci, no i tylko
        > Polacy, no i musza byc na tej grupie dyskusyjnej.
        >
        > zycze powodzenia

No coz... chodzi mi glownie o "kontakt", wiec wylapywanie calej populacji Polakow
        w Stanach Zjednoczonych bywajacych na Forum GW, byloby chyba zbytnim
        uogolnieniem..
        Baczac jednak na Twoje wskazowki - bede mniej wybiorcza i napisze:
        "Poszukuje ludzi zwiazanych teraz lub w przeszlosci z UCLA lub USC"
        Dogodniej..? smile))

Pozdrawiam!
        e.
        • Gość: TYP Re: POLSCY STUDENCI W LOS ANGELES... IP: *.we.mediaone.net 28.09.01, 03:46
          Gość portalu: eFka napisał(a):

> > Bardzo zawezilas sobie grono osob poszukiwanych. Nie tylko musi byc USA, a
          > le
          > > Kalifornia, nie tylko Kalifornia ale USC/UCLA i tylko studenci, no i tylko
          >
          > > Polacy, no i musza byc na tej grupie dyskusyjnej.
          > >
          > > zycze powodzenia
          >
          > No coz... chodzi mi glownie o "kontakt", wiec wylapywanie calej populacji Polak
          > ow
          > w Stanach Zjednoczonych bywajacych na Forum GW, byloby chyba zbytnim
          > uogolnieniem..
          > Baczac jednak na Twoje wskazowki - bede mniej wybiorcza i napisze:
          > "Poszukuje ludzi zwiazanych teraz lub w przeszlosci z UCLA lub USC"
          > Dogodniej..? smile))
          >
          > Pozdrawiam!
          > e.

No dla mnie to obojetne. Zycze ci powodzenia.
    • Gość: Magda Re: POLSCY STUDENCI W LOS ANGELES... IP: *.lsanca1.dsl.gtei.net 29.09.01, 20:41
      Jestem wlasnie u doktora chemii z UCLA. Zapytam sie czy zna studentow
      Polakow.
      • Gość: eFka Re: POLSCY STUDENCI W LOS ANGELES... IP: 166.124.63.* 01.10.01, 21:04
        Dzieki wielkie smile)
        Ciekawe co powiedzial..? zna..?
    • Gość: Magda Re: POLSCY STUDENCI W LOS ANGELES... IP: *.lsanca1.dsl.gtei.net 05.10.01, 11:00
      Ewka!!!!
      Moj przyjaciel nie zna zadnych polakow na UCLA, przykro mi. Ale
      Amerykanie tez sa fajni ...uwierz mi.

PA!!!
      Powodzenie!
      • Gość: TYP Re: POLSCY STUDENCI W LOS ANGELES... IP: *.we.mediaone.net 06.10.01, 00:05
        Gość portalu: Magda napisał(a):

> Ewka!!!!
        > Moj przyjaciel nie zna zadnych polakow na UCLA, przykro mi. Ale
        > Amerykanie tez sa fajni ...uwierz mi.
        >
        > PA!!!
        > Powodzenie!

A we wczesniejszym liscie pisalas ze amerykanie ktorych spotykasz to sami
        debile....
      • Gość: eFka Re: POLSCY STUDENCI W LOS ANGELES... IP: 166.124.63.* 06.10.01, 01:17
        Dzieki wielkie za starania.
        A ze Amerykanie sa fajni - to wiem, jak narazie tylko takich tutaj spotykam. Choc wlasciwie trudno powiedziec kto
        jest Amerykaninem, a kto nie, przeciez kazdy tutaj ma jakies "obce pochodzenie"...
        W kazdym razie moje poszukiwania Polakow w LA nadal sa na poziomie zerowym smile
        Pozdrawiam!
        e.
        • Gość: TYP Re: POLSCY STUDENCI W LOS ANGELES... IP: *.we.mediaone.net 06.10.01, 01:34
          Gość portalu: eFka napisał(a):

> W kazdym razie moje poszukiwania Polakow w LA nadal sa na poziomie zerowym smile
          > Pozdrawiam!
          > e.

Stawiasz za wysokie wymagania. Bo na przyklad jezeli sa Polacy ktorzy ukonczyli
          Pepperdine, U of California, czy Cal State University to juz sie dla ciebie nie
          kwalifikuja. Tak jak powiedzialem zawezylas sobie swoje poszukiwania i to bardzo
          swoimi warunkami co do USC i UCLA. smile

Powodzenia w szukaniu.

• Gość: student Re: POLSCY STUDENCI W LOS ANGELES... IP: *.exp.sis.pitt.edu 11.10.01, 03:32
            eFka_,
            Znam troszeczke ludzi tam. Niekoniecznie Polakow - jezeli naprawde chcesz
            ograniczyc sie tylko do Polakow, to nie mamy o czym gadac. W przeciwnym razie
            moj e-mail to szalony_kojot@hotmail.com .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka