anna521 11.11.05, 09:13 Czy ja jestem slepa (to mi sie czesto zdarza), czy naprawde zniknal watek o losiach? Nie obrazalismy sie tam nawzajem (choc dosc ostro klocililismy sie) a fotka pijanego losia byla bardzo przyjemna. O co tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balmy Re: losie 11.11.05, 09:51 Caly ten watek to w wiekszosci wzajemne ataki personalne. Przypominam, ze obowiazuja tu pewne zasady regulowane m.in. przez Netykiete Forum. forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html A tu mozesz przypomniec sobie tego czego Ci tak zal. Przeczytaj prosze do konca. Czy aby napewno chcesz aby tak wygladalo to forum? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=31703868 Odpowiedz Link Zgłoś
anna521 Re: losie 11.11.05, 10:15 Balmy, Dziekuje za szybka odpowiedz. Owszem, dosc zdrowo sie tam klocilismy i bylam troche zdziwiona, ze pozwoliliscie nam to robic tak dlugo. Nie chce aby to forum zeszlo na manowce, ale fotki pijanego losia wciaz mi zal . No coz, przypomne sobie tego losia zagladajac na osla. To milo, ze zechciales umotywowac wyciecie tego watku. Chcialoby sie miec takich moderatorow jak Wy na forum swiat... Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ [...] 11.11.05, 11:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kagan_banita Re: losie 12.11.05, 11:35 Cezorzy uwazaja, ze ponizsza wypowoedz nie narusza netetykiety: czosnek_ napisała: A ty cieciu ile dzisiaj zuzyles? Odpowiedz Link Zgłoś
anna521 Re: losie 11.11.05, 11:08 Kagan, Daj sobie spokoj z osobistymi wycieczkami. Mnie naprawde spodobal sie ten uwalony los, Balmy dal nam link do niego i zachowajmy ten watek zamiast odsylania go na osla osobistymi wycieczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
anna521 Re: losie 11.11.05, 10:29 Balmy, doczytalam do konca, tez mi skora scierpla. Ja myslalam, ze doszlismy do dna kiedy ja tam bylam. Okazalo sie, ze bylo to tylko pierwsze niewinne denko. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian ty, dokturka z mysim IQ 11.11.05, 12:49 co sie tak palmiastemu podlizujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
anna521 Re: ty, dokturka z mysim IQ 11.11.05, 13:06 Ontarian, Lubie "palmiastego" i mu to mowie. A Ty co, zazdroscisz? Tak jak tego IQ? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: ty, dokturka z mysim IQ 11.11.05, 13:21 anna521 napisała: > Ontarian, dokturka, > Lubie "palmiastego" i mu to mowie. to moze mu ..... hehehe, wole sam wykropkowac zeby palmiasty nie mial tej przyjemnosci bonku, moze ty bys te kropki uzupelnil? o czym to ty tak w kolko nadajesz? > A Ty co, zazdroscisz? nie zazdroszcze, za stara jestes > Tak jak tego IQ? ktorego IQ? Odpowiedz Link Zgłoś
anna521 Re: ty, dokturka z mysim IQ 11.11.05, 13:30 "ktorego IQ?" Tego mysiego bo Twoje zdaje sie nawet i pchle by nie wystarczylo. Otarian, powaznie. Dajmy sobie spokoj z osobistymi utarczkami. Po co maja nam wyciac ten watek? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: ty, dokturka z mysim IQ 11.11.05, 13:40 jak to nam? tobie, nie nam poza tym jak palmiasty wytnie to znow bedziesz go mogla zapytac dlaczego i pochwalic go, ze wyjasnic raczyl Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: ty, dokturka z mysim IQ 11.11.05, 13:43 hehe, nie wysilaj siem otario zajmij siem lepiej dlubaniem w nosie i trzepaniem skorkom. heheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: ty, dokturka z mysim IQ 11.11.05, 13:57 ty graniem na fleciku siem zajmij wirtuozie ty moj fletowy, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
anna521 Re: ty, dokturka z mysim IQ 11.11.05, 13:48 Tym razem nie bede musiala go pytac bo widze co tu robisz. Poczytalam sobioe koncowke tamtego watku i widze, ze jego wyciecie bylo glownie Twoja zasluga. Ty naprawde masz klopoty ze soba, czy odbija Ci tylko na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: ty, dokturka z mysim IQ 11.11.05, 14:01 nie pyskaj dokturka lepiej palmiastemu jeszcze troche sie popodlizuj Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: ty, dokturka z mysim IQ 11.11.05, 14:08 Nie mow jemu o jego problemach. Niech siem nadal dziwi, dlaczego dzieci za nim plujom. heheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: ty, dokturka z mysim IQ 11.11.05, 14:15 dzieci ZA mna pluja ale powiedz nam ty flecisto, hehehe dlaczego NA ciebie pluja? Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: ty, dokturka z mysim IQ 11.11.05, 14:21 Przestaly pluc od kiedy sobie vipkiem ronk nie brudzem. heheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: ty, dokturka z mysim IQ 11.11.05, 14:35 tak, tera to ty buziom skorki obrabiasz Odpowiedz Link Zgłoś
de.chelly Re: ty, dokturka z mysim IQ 11.11.05, 14:29 a zyrafa z niskim IQ i useless degree znow sie kloci? ale to klotliwe babsko Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: ty, dokturka z mysim IQ 11.11.05, 14:31 Zamknij sie pryszczaty cieciu! Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: ty, dokturka z mysim IQ 11.11.05, 14:37 zamilcz buraku z czosnkowym IQ Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: ty, dokturka z mysim IQ 11.11.05, 14:38 Zamknij siem pryszczata skorko! heheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: ty, dokturka z mysim IQ 11.11.05, 14:50 plyn stad mutancie z oslim IQ graniem na fletach sie zajmij do tego nie potrzebujesz IQ Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: ty, dokturka z mysim IQ 11.11.05, 15:14 czego? ze ci cumshot oko wybije? okulary zaloz Odpowiedz Link Zgłoś
anna521 Re: ty, dokturka z mysim IQ 12.11.05, 14:23 de.chelly napisał: "a zyrafa z niskim IQ i useless degree znow sie kloci? ale to klotliwe babsko" Jak moglibysmy nazwac de.chelly? Wcina sie tutaj bez wzgledu na to czy ma cos do powiedzenia czy nie, uwielbia rzucac epitetami i rozwala watki. Klotliwy on czy nie? Ja chrzecze go "contentious testesteron". Szampana na tych chrzcinach nie wypije bo jest juz dla mnie za pozno; musze isc do lozka. Za to chce zapewnic tego odbiorce nadmiernej ilosci hormonow, ze moj "bezuzyteczny" doktorat niezle placi za zycie "zyrafy". Podejrzewam, ze tez bys chcial tak wygladac ale mama natura i Twoje wlasne sklonnosci Ci nie daly. Alez Ci wspolczuje ) Odpowiedz Link Zgłoś
footlongclitoris [...] 12.11.05, 14:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kapelan dokturka z mysim IQ poszła spać o 5-tej rano heheh 26.02.06, 23:24 anna521 napisała: > de.chelly napisał: "a zyrafa z niskim IQ i useless degree znow sie kloci? ale > to klotliwe babsko" > > Jak moglibysmy nazwac de.chelly? Wcina sie tutaj bez wzgledu na to czy ma cos > do powiedzenia czy nie, uwielbia rzucac epitetami i rozwala watki. Klotliwy on > czy nie? Ja chrzecze go "contentious testesteron". Szampana na tych chrzcinach > nie wypije bo jest juz dla mnie za pozno; musze isc do lozka. > Za to chce zapewnic tego odbiorce nadmiernej ilosci hormonow, ze > moj "bezuzyteczny" doktorat niezle placi za zycie "zyrafy". Podejrzewam, ze tez > > bys chcial tak wygladac ale mama natura i Twoje wlasne sklonnosci Ci nie daly. > Alez Ci wspolczuje ) > > Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: dokturka z mysim IQ poszła spać o 5-tej rano 26.02.06, 23:45 tow.kapelan napisał: 14:23:00 Saturday November 12, 2005 in Europe/Warsaw converts to 05:23:00 Saturday November 12, 2005 in America/Los_Angeles W sobotnie popoludnie na dyzurce. Odpowiedz Link Zgłoś
annahidalgo Re: dokturka z mysim IQ poszła spać o 5-tej rano 27.02.06, 00:02 tow.kapelan, To milo, ze odgrzebales te losie. Za czorta nie wiem o co Ci chodzi z tymi strefami czasowymi. Ja z reguly pracuje w nocy i chodze spac ok. czwartej nad ranem. A jak mi cos dobrze idzie lub zasiedze sie na forach GW to odrywam sie od komputera jak slonko wstaje. Z reguly moge sobie na to pozwalac bo potrzebuje ok, czterech godzin snu na dobe a najwczesniejsze obowiazki zawodowe zaczynam po lunchu. Wyjatkami sa tu narady lub spotkania z upartymi ludzmi, ale aby wziac udzial w takich ide wczesniej do lozka. Wyraznie tamtego dnia nie mialam zadnych obowiazkow przed pierwsza po poludniu. Staram sie omijac szerokim lukiem temat tego gdzie pracuje ale nie klamie. Jak mowie, ze mieszkam w PST zonie to naprawde w niej mieszkam. A ze mam dosc niestandardowy grafik to moja osobista sprawa; zapracowalam sobie na taki grafik i moi koledzy i szefowie szanuja to. Jak Tobie trudno to zrozumiec to udaj sie do biura zazalen na zyrafy. Jezeli Ty jestes nowym wcieleniem de.chelly to przepraszam za tamta osobista wycieczke. Zdaje sie, ze mi troche dopiekles ta zyrafa (naprawde mam klopoty z butami z powodu mojego wzrostu) wiec Ci sie zrewanzowalam. Nie powinnam byla, wybacz. Slodka taka jestem bo mam do Ciebie pytanie: jak podpina sie jakis link pod tekst? Widze, ze wielu ludzi tutaj to robi ale mnie dotad nie udalo sie "wyklikac" tego rozwiazania pomimo, ze ono bardzo mi sie podoba. Zechcialbys udzielic instrukcji analfabetce komputerowej? Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kapelan Zechcialbys udzielic instrukcji analfabetce komput 28.02.06, 02:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1&w=15740694&a=15740694 Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kapelan Podziękuj,Ghotir, ty analfabetko z mysim IQ 19.03.06, 17:36 tow.kapelan napisał: > Zechcialbys udzielic instrukcji chamskiej analfabetce z mysim IQ Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: Podziękuj,Ghotir, ty analfabetko z mysim IQ 20.03.06, 12:04 tow.kapelan, Dziekuje za instrukcje, skopiowalem je sobie i niedlugo zaczne ich uzywac. Dziekuje takze za odgrzebanie "losi"; pamietasz te fotke uwalonych zwierzatek? Dotad mam pretensje do Czosnka, ze przyczynil sie do wyciecia waktku na ktorym byla zamieszczona ta fotka, ale swiat idzie naprzod, wspanialomyslnie wybaczam forumowiczom, ktorzy przyczynili sie do wyciecia pierwszego watku o losiach. Odpowiedz Link Zgłoś