ontarian 07.12.05, 13:52 duzo podrozuje, wlasny byznes ma robi co chce i kiedy chce kupe szmalu przy tym zarabiajac jak ma ochote to na basen sobie pojdzie innym razem do kasyna pojedzie i w ogole to fajnie ma nie wiem jak wy, ale ja mu zazdroszcze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
courvoisier Re: brunon to ma jednak fajnie 07.12.05, 16:03 oczywiscie ze wielu mu zazdrosci tylko przyznac sie nie maja odwagi brunon zyje "american dream" Odpowiedz Link Zgłoś
donk Czego ty siem ortalion nazarles? 07.12.05, 16:08 Brunon niby ma rynte, tak? A moze ma rynte bo mu nogiem upiedzielilo, albo nawet i skorkiem. Tego tez mu zazdroscisz? Bo ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Czego ty siem ortalion nazarles? 07.12.05, 17:13 bonku, jak trzeba skorkom poczepac to za to mozesz sie brac ale za myslenie, to ty sie lepiej nie bierz jedno ci tylko powiem jak wezmiesz dobrego prawnika to za byle co rynte dostaniesz a tak po prawdzie, to diabli wiedza jak tam z ta jego ryntom naprawde jest mi to sie wydaje, ze buc na welfrze siedzi a rynte to tak samo dostaje jak piwo za dwa zeta Odpowiedz Link Zgłoś
faq.forum Re: Czego ty siem ortalion nazarles? 07.12.05, 17:42 Bruno nie ma nogi? Jezeli to prawda to hamstwo ze sie z kaleki nasmiewacie. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Brunon jest zadowolony 07.12.05, 19:08 Ma pieniadze ma czas i ma zdrowie mimo ze ma rente. Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Brunon zadowolony 07.12.05, 19:29 Czemu miałbyś być niezadowolony. So far, finezję twojego istnienia tworzą kotlety z pifkiem za osiem złociszy i dwa tygodnie w trzęsącym troku. Biorąc pod uwagę powyższe aspiracje podejrzewam że zmęczony jesteś po przeczytaniu znaczka pocztowego, hehehe. Taki low maintenance guy. Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: Brunon zadowolony 07.12.05, 19:38 flipflap napisał: > zmęczony jesteś po przeczytaniu znaczka pocztowego, hehehe. )))))) dobre!!!! kupuje to!!! )))) Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Brunon zadowolony 07.12.05, 19:54 Tak niewiele potrzeba do życia. Bruniak z kolegą www.zdjeci.friko.pl/pliki/zdjecia/Zdjecia/4/075.jpg Odpowiedz Link Zgłoś