flipflap Re: Byc bogatym w Polsce 08.12.05, 20:29 I co Bruniak konceptu zabrakło na dokończenie zdania? A może w chwili niesamowitego przebłysku myślowego, wpadła tobie koń-trepcja i tak lata po pustym łbie, od ucha, do ucha. A ty się cieszysz. Z nie znanych tobie wcześniej powodów chwyciłeś się tej ideji, udawadniając sobie potrzebę swojego istnienia na zasadzie - Cogito ergo sum – myślę więc jestem. Tyle że w tej koncepcji Kartezjusza dotrwasz tylko do wieczora, kiedy to z kolesiami obalicie następną flaszkę twojej zacnej bebeluchy. Jako CEO i Funder swojego "drajwing and sakcesful business" będzisz miał okazję błyszczeć wśród funfli od kieliszka, degustujących litry szmuglowanej przez ciebie berbeluchy. Wtydy to już nikomu ni bundziesz musił u'dowodnić ńiczygo i chooj w trompkę szczeli. Jutro kolejny dzień i może znowu wpadnie tobie jakaś myśl. Wot żywot Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 Re: Byłem! i juz nie jestem ! 09.12.05, 00:11 bo mnie okradli w Polszu !!!,doszczetnie !! - tak powiedzial moj kolega ktory powrocil po 15 latach ciezkiej pracy w Stanach !!, jak tylko w okolicy dowiedzieli sie kto to jest i skad wrocil ,to dzien i noc mial "urozmaicone" zycie !!,to psa pdtruli,zeby latwiej wlamac sie do domu,to samochod zniknal w cudowny sposob na parkingu i to strzezonym !!! [ heheheh !!!! ],to dziecko mialo "klopoty' w szkole ,to znowu jacys muskularni osilki "przygladali'" sie bacznie zonie i tak w nie skonczonosc !! Az pewnego dnia spakowal walizki i wrocil nad Hudson River,gdzie nikt mu nie zazdrosci Forda Mustanga z odkrywanym dachem ani TV plazma !! w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatix Re: Byc bogatym w Polsce 09.12.05, 01:22 Jak i w innych krajach, wysoki plot i spluwa w szufladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 Re: Byc bogatym w Polsce 09.12.05, 03:45 nie tylko spluwa w szufladzie ,ale przedewszystkim psy wilczury biegajace po podworzu,i ochroniarze na czatach. Odpowiedz Link Zgłoś
wami41 MILIONER MUSI BYC DYSKRETNY 09.12.05, 15:13 lunatix napisał: > Jak i w innych krajach, wysoki plot i spluwa w szufladzie. Nie czarujmy sie. Jezeli jest naprawde milionerem to powinien posiadac ochrone a jezeli jest to milioner "udawacz milionera" to dostaje to co wlasnie opisal jeden uczestnik tego forum. Bycie milionerem tez wymaga odrobiny inteligencji. Udawanie i manifestowanie nikomu nie przynioslo nic dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_z_melb Re: MILIONER MUSI BYC DYSKRETNY 09.12.05, 21:05 >Nie czarujmy sie. Jezeli jest naprawde milionerem to powinien posiadac ochrone > wole kraje, gdzie nawet milionezy nie potrzebuja ochroniarzy... A milion $ czy dwa to nie az tak wiele zeby czlowieka bylo stac na ochrone, a widac ze dostatecznie duzo by wzbudzic wsciekla zazdrosc; Mojej bylej ukochanej 2 razy zabierano samochod pod grozba spluwy w podwarszawskim Jozefowie... Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 Re: MILIONER MUSI sie bac wlasnego cienia 10.12.05, 00:54 oczywiscie tylko w Polsce !!,bo nie w w innym panstwie typu Canada .Australia czy slynne USA !! tam na "zwyklego milionera" nikt nie zwraca uwagi,bo to normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama