Dodaj do ulubionych

Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina?

IP: *.lsanca1.dsl.gtei.net 01.10.01, 20:45
Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina, oczywiscie jakiegos
pozadnego. Jestem w Stanach, ale na razie spotykam samych palantow.
Gdzie sa ci prawdziwi mezczyzni?
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna26 Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.157.60.177.Dial1.Washington1.Level3.net 01.10.01, 22:37
      O Boze. Kobieto, bedziesz musiala na to zainwestowac przynajmniej dwa lata
      zycia. DWA CIEZKIE LATA ZYCIE. I moze on nie bedzie nawet bogaty.

Znalezienie fajnego chlopa obojetnie jakiej narodowsci - to juz jest wyzwanie.
      Zaciagniecie chlopa przed oltarz to jescze ciezkie wyzwanie.

Ciezka praca. Ale warto ze wzgledu na orgazmy!!!
    • Gość: Lynn Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.proxy.aol.com 02.10.01, 03:34

Dziewczyno, po co ci Amerykanin?
      Po co ci slub?
      A tak wogole to gdzie ty ich szukasz jak tylko palantow spotykasz?
    • Gość: TYP Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.we.mediaone.net 02.10.01, 04:18
      Gość portalu: MAG napisał(a):

> Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina, oczywiscie jakiegos
      > pozadnego. Jestem w Stanach, ale na razie spotykam samych palantow.
      > Gdzie sa ci prawdziwi mezczyzni?

Prawdziwy mezczyzna sie od tak sobie nie zeni.

• Gość: Mag Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.lsanca1.dsl.gtei.net 02.10.01, 04:28
        A po to mi Amerykanin ze chce zostac w Ameryce!!! Spotykam ich
        wszedzie, w pracy, w barze, na ulicy...i co...sami DEBILE!!!

Wiec moze ktos mi cos poradzi, bo nie mam zamiaru tu siedziec na
        czarno!!!

Blagam!!!
        • Gość: TYP Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.we.mediaone.net 02.10.01, 05:36
          Gość portalu: Mag napisał(a):

> A po to mi Amerykanin ze chce zostac w Ameryce!!! Spotykam ich
          > wszedzie, w pracy, w barze, na ulicy...i co...sami DEBILE!!!
          >
          > Wiec moze ktos mi cos poradzi, bo nie mam zamiaru tu siedziec na
          > czarno!!!
          >
          > Blagam!!!

Magda tu gdzie mieszkasz ludzie nie sa biedni i wiekszosc to profesjonalisci i
          nie musze sie zenic, wiekszosc wogole sie nie zeni. Jak sie zenia to z osobami
          ktore bardzo dobrze znaja (na jakis drive by marriage to moze masz szanse w
          biednej meksykanskiej dzielnicy za jakies $5000).

Nawet jakby ktos chcial sie ozenic to przeciez nie bez tzw. prenuptial agreement,
          ktory jest wazny dla tych co maja wiecej kasy niz ty. Taki agreement tez kosztuje.

Moim zdaniem podeszlas do sprawy bardzo zle bo zamiast skontaktowac sie z lokalna
          Polonia, szukasz amerykanow po barach. W barze znajdziesz amerykanow ale nie do
          zeniaczki ale do lozka na jedna lub kilka nocy.

• Gość: Mag Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.lsanca1.dsl.gtei.net 02.10.01, 05:41
            No to jak podejsc do sprawy??? Skontaktowac sie z Polonia??? A po
            co??? Ja nie chce Polaka, no chyba ze z paszportem amerykanskim.
            • Gość: TYP Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.we.mediaone.net 02.10.01, 05:47

> No to jak podejsc do sprawy??? Skontaktowac sie z Polonia??? A po
              > co??? Ja nie chce Polaka, no chyba ze z paszportem amerykanskim.

Z takim podejsciem do sprawy to nawet meksykanin cie nie wezmie smile
              • Gość: Mag Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.lsanca1.dsl.gtei.net 02.10.01, 05:52
                No wiesz, zamiast mnie na duchu podtrzymac to mnie dolujesz...
                • Gość: TYP Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.we.mediaone.net 02.10.01, 06:00

> No wiesz, zamiast mnie na duchu podtrzymac to mnie dolujesz...

Nie mow tak, ja jestem z natury wielkim optymista ale chce ci powiedziec jak jest
                  realnie tutaj bez zadnych bajerow. Mowie ci o faktach smile Wiesz ze ja ci zycze jak
                  najlepiej smile
              • Gość: Anna26 Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.215.158.1.Dial1.Washington1.Level3.net 02.10.01, 14:39
                Murzyn tez nawet nie spojrzy.
                • Gość: kasia Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.rivernet.com.au 02.10.01, 17:16
                  Mag , sprobuj przekonac jakiegos DEBILA , ktorego jutro spotkasz ... jesli sie
                  nie da to nic z tego nie bedzie ... madry nie pojdzie na taki uklad tym
                  bardziej . Lepiej wracaj do Polski.
          • Gość: Mag Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.lsanca1.dsl.gtei.net 02.10.01, 05:42
            Aha... no i oczywiscie chce bogatego i porzadnego. Ale za to nie musi byc
            mlody i piekny!
            • Gość: Kowalski Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: 194.180.104.* 02.10.01, 08:28
              Jestem polski, piekny, madra, porzadny,
              bogaty i czuly oraz z paszportem.
              Ale czarny - moze byc ?
              • Gość: Mag Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.lsanca1.dsl.gtei.net 02.10.01, 08:54
                A "czarny paszport" co to znaczy?
                • Gość: drzonny nareszcie! IP: 10.25.1.* / *.singnet.com.sg 02.10.01, 09:12
                  nareszcie zrozumialem o co ci chodzilo
                  ale ja bylem pijany i naprawde wtedy wolno kapowalem
                  nie stara, nic z tego...
                  twoj drzonny
                  p.s. ja szukam samotnej, napalonej, dziewiecdziesiecioletniej bilionerki, z podobnych powodow
                  • Gość: Yoanna Re: nareszcie! IP: *.infocity-nrw.com 02.10.01, 17:32
                    A moze najlepiej znalezc Amerykanina-meza przez internet?
                    Polecam - jestem po slubie smile))
                    szybko i bezbolesnie a jak bedzie debilem zawsze mozesz go "odkliknac"...
                    pozdro
                    • Gość: Misia Do Yoanny Re: nareszcie! IP: 204.155.16.* 02.10.01, 18:16
                      Yoanna

zainteresowalo mnie to co piszesz. Mialabym do ciebie pare pytan. Jesli
                      chcialabys na nie odpowiedziec, wyslij mi maila na
                      misiamiskiewicz@yahoo.com

dzieki, pa
                      • Gość: Jozio Do Yoanny Re: nareszcie! IP: *.ym1.on.wave.home.com 02.10.01, 19:28
                        Wlasnie!
                        Polecam bezplatna strone z setkami ofert matrymonialno-towarzyskich
                        www.polishdatingclub.com
                        Powodzenia
    • Gość: Lola Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: 204.77.52.* 05.10.01, 00:43
      Droga Mag: jesli chodzi ci tylko o papiery to co zlego jest w debilu??? Sprobuj
      moze z Arabem..a moich obserwacji wynika, ze oni zawsze leca na Polki nawet na
      najgorsze kaszaloty i czesto ida na malzenski deal. Chociaz biorac pod uwage
      obecna sytuacje to moze Arab nie jest najlepszym wyjsciem...
      Good luck
    • Gość: Aaron Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: 192.168.32.* / *.waw.cdp.pl 05.10.01, 17:01
      jesteś ŻENUJĄCA....

powiedz czym różnisz się od zwykłej dziwki - sprzedajesz się tak samo jak ona - za pieniądze....

no comments. ;p
      • Gość: TYP Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.we.mediaone.net 06.10.01, 00:03
        Gość portalu: Aaron napisał(a):

> jesteś ŻENUJĄCA....
        >
        > powiedz czym różnisz się od zwykłej dziwki - sprzedajesz się tak samo jak ona -
        > za pieniądze....
        >
        > no comments. ;p

To samo jej powiedzialem, slowo w slowo ale mnie olala. Brak slow.

• Gość: MAG Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.lsanca1.dsl.gtei.net 06.10.01, 23:49
        No a co w tym takiego zlego, ze lubie pieniadze (oczywiscie sa inne,
        wazniejsze wartosci), i wole byc z milym i bogatym niz z biednym,
        bezrobotnym, pijakiem - Polakiem w dodatku z koltunem na glowie jak to
        ktos napisal.
        • Gość: TYP Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.we.mediaone.net 07.10.01, 02:01

> No a co w tym takiego zlego, ze lubie pieniadze (oczywiscie sa inne,
          > wazniejsze wartosci), i wole byc z milym i bogatym niz z biednym,
          > bezrobotnym, pijakiem - Polakiem w dodatku z koltunem na glowie jak to
          > ktos napisal.

Kazdy lubi pieniadze ale nie kazdy zachowuje sie jak dziwka. Nie kazdy jest na
          sprzedaz. Idz teraz szukaj bogatego amerykanina nie-pijaka (hehehe powodzenia).
        • Gość: Aaron Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: 192.168.32.* / *.waw.cdp.pl 10.10.01, 17:52

> No a co w tym takiego zlego, ze lubie pieniadze (oczywiscie sa inne,
          > wazniejsze wartosci), i wole byc z milym i bogatym niz z biednym,
          > bezrobotnym, pijakiem - Polakiem w dodatku z koltunem na glowie jak to

słuchaj szmato, nie pogrążaj się jeszcze bardziej, bo i tak już sięgnęłaś dna.
          przez takie głupie cipy jak ty - Polki mają za granicą taką a nie inną opinię...

anyway - End Of Topic.

odpisywanie na twoje wypociny to czysta strata czasu i więcej tego nie zrobię...

• Gość: tgv Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.physik.uni-ulm.de 05.10.01, 17:32
      Problem polega na tym, ze wszyscy maja zielone karty, a
      nawet
      paszporty. Wiem jak to wyglada od drugiej strony.
      Probowalem
      znalesc zone Amerykanke i zeby nie byla czarna.
      Stracilem siedem lat i nic. Wszystkie od razu wiedzialy
      o co mi
      chodzi kiedy sie dowiedzialy, ze mam obcy paszport.
      Amerykanka to agent INS.
      • Gość: Lorelei Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.server.ntl.com 06.10.01, 19:55
        Boze i Ty widzisz to i nie grzmisz??????????
        O ile istniejesz of course...........
        Polskie dziewuchy tudziez kobiety co wy wyprawiacie? A gdzie uczucia, milosc,
        romantyzm? Myslicie ze tak latwo zyc na obczyznie kiedy nie ma na kim polegac?
        Od tego powinien byc maz-kochanek-przyjaciel w jednym. Ja wiem jedno, jesli sie
        szuka na sile, nigdy nic sie nie znajdzie. A z takiego malzenstwa nie nalezy
        byc dumnym.........
        • bretonka Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? 07.10.01, 01:33
          A wierzy pani Mag w przeznaczenie?
          Maz to nie jedyna droga do papierow,
          wiecej ambicji zycze i powodzenia
          • Gość: TYP Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.we.mediaone.net 07.10.01, 02:00
            bretonka napisał(a):

> A wierzy pani Mag w przeznaczenie?
            > Maz to nie jedyna droga do papierow,
            > wiecej ambicji zycze i powodzenia

To doprawdy jest wesole. To samo jej powiedzialem kilka dni temu ze brak jej
            amibicji i w zyciu sie zawiedzie jak bedzie myslala ze wszystko jej bedzie
            sponsorowane. Ale ona trzezwo nie mysli wiec przedzej czy pozniej dziewczyna sie
            zawiedzie. Pozatym kobiety z malych miast czesto nie moga sie tutaj "odnalezc",
            mysla ze sa bez wartosci. Ktos ja uzyje i wyrzuci jak szmaciana lalke. Tak to
            bedzie. No ale nie wszyscy sa madrymi ludzmi.

• Gość: krzysiek Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.10.01, 03:12
      reasumujac jestes poprostu glupia pusta dziewczyna. Zacznij od siebie i sprawdz
      swoje wartosci, ale niestety jak widac twoj poziom intelektualn jes na poziomie
      tych ktorych spotykac. Mazysz mozesz dalej. powodzenia i przyjemnosci zycia w
      AMERYCE jakby nie bylo poza USA nic innego. Pomysl nad tam. krzysiek
      • Gość: krzysiek Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.10.01, 03:20
        Niestety zakradły się błedy w 1-szym liście tu mała poprawa. proszę nie pisac
        uwag odnośnie ortografi, to tylko błedy typu niedociśnięcia klawisza.
        Pozatym zmieniłem klawiaturę na polską pisownię.
        reasumujac jesteś poprostu glupią pusta dziewczyna. Zacznij od siebie i sprawdz
        swoje wartosci, ale niestety jak widać twoj poziom intelektualny jest na
        poziomie tych których spotykasz. Marzyć możesz dalej. powodzenia i przyjemnosci
        życia w AMERYCE jakby nie było poza USA nic lepszego. Pomyśl nad tym. krzysiek
        • Gość: bretonka Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.proxy.aol.com 07.10.01, 19:54
          Ostro,ale moze w ten sposob sie dziewczynie oczy otworza.Podobno podroze
          ksztalca,pozwiedzaj troche to sie moze wrazliwsza zrobisz.
    • Gość: mARTYNA Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: 204.186.88.* 07.10.01, 21:38

A ja rozumiem ta dziewczyne. Milosc to tylko uluda. Albo sie jej nie spotyka
      albo sie kocha bez wzajemnosci.Zostawcie dziewczyne w spokoju jak sami macie
      takie wspaniale idealne romantyczne zwiazki to czemu jestescie tacy agresywni.
      Za co ja tak pietnujecie, ze chce miec normalne zycie?
      Ze ktos mysli rozsadnie to od razu dziwka?
      Spojrzcie na siebie dziewczyna szukaja bogatych ale wy mezczyzni nie jestescie
      lepsi bo szukacie czesto tylko seksu.
      • Gość: TYP Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.we.mediaone.net 08.10.01, 01:59
        Gość portalu: mARTYNA napisał(a):

>
        > A ja rozumiem ta dziewczyne. Milosc to tylko uluda. Albo sie jej nie spotyka
        > albo sie kocha bez wzajemnosci.Zostawcie dziewczyne w spokoju jak sami macie
        > takie wspaniale idealne romantyczne zwiazki to czemu jestescie tacy agresywni.
        > Za co ja tak pietnujecie, ze chce miec normalne zycie?
        > Ze ktos mysli rozsadnie to od razu dziwka?
        > Spojrzcie na siebie dziewczyna szukaja bogatych ale wy mezczyzni nie jestescie
        > lepsi bo szukacie czesto tylko seksu.

Nie porownuj szukania sexu (naturalna ludzka sprawa - kobiety tez go szukaja) z
        wyrachowanym dazeniem do cudzych pieniedzy. Zamiast samemu te pieniadze zarobic
        to niektorzy wola byc PASOZYTAMI i PIJAWKAMI i ciagnac te pieniadze z innych.

Kobiety takie maja bardzo niskie mniemanie o sobie, to samo powiem o facetach
        ktorzy szukaja sobie mamusi z kasa dzieki ktorej moga sobie wygodnie zyc.

W wiekszosci przypadkow predzej czy pozniej takie kobiety sa wyrzucane na bruk
        jak zuzyta szmata, wtedy szukaja nastepnego organizmu na ktorym moga zerowac.
        • bretonka Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? 08.10.01, 05:40
          I zgadzam sie jak najbardziej poraz kolejny z Toba TYP.
          I do Martyny:nie mam perfekcyjnego zwiazku i za 6 miesiecy wracam do kraju.
          • Gość: TYP Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.we.mediaone.net 08.10.01, 08:23
            bretonka napisał(a):

> I zgadzam sie jak najbardziej poraz kolejny z Toba TYP.
            > I do Martyny:nie mam perfekcyjnego zwiazku i za 6 miesiecy wracam do kraju.

No ty jestes cacy kobieta smile

Pozdrowko !

• Gość: bretonka Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.proxy.aol.com 08.10.01, 16:03
              Dzieki i tez pozdrowko!
              • Gość: Anna26 Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.244.213.68.Dial1.Washington2.Level3.net 08.10.01, 16:13
                Samo poslubienie Amerykanina nie jest niczym zlym. Ale poslubienie kogos dla
                pieniedzy i wymaganie by byl mlody, piekny i zakochany kwalifikuje sie jako
                dziecinada. Albo marzenia scietej glowy. Albo przerost formy nad trescia.
                Ewentualnie glupota w najczystszej formie.

Ja mam meza Amerykanina. Jest raczej biedny. Bardzo go kocham. Nie
                poslubilam go dlatego, ze jest Amerykaninem, ale dlatego, ze cos kliknelo. I
                wtedy wcale nie spodziewalam sie kogos spotkac, ani sie zakochac. Po prostu
                grom z jasnego nieba. Mogla rownie dobrze kliknac z Polakiem. Ale jakos tak
                sie dziwnie zlozylo...

Prawdopodobnie gdybym zalozyla sobie za cel poslubienie bogatego pieknego
                Anerykanina do dzisiaj spalabym sama.
                • Gość: marius Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.warburg.com 08.10.01, 21:54
                  nie wiem czy zauwazyliscie, ale MAG przestala uczestniczyc w tym forum. Ja
                  interesuja pieniadze i paszport, i nic wiecej. Nie potrzebne sa wasze porady o
                  milosci i wyborze losu.
                  • Gość: Mag Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.lsanca1.dsl.gtei.net 09.10.01, 01:31
                    Juz jestem i przepraszam za dluzsza nieobecnosc, ale ...Poznalam kogos
                    i bylam zajeta. Dziekuje za wasze rady... smile
                    Facet jest super, troche Polak i troche Amerykanin...mam dwa w jednym!
                    Znow mi sie udalo!

Magda

PS:
                    TYP...swiat nie kreci sie tylko wokolo seksu, ale ty myslisz penisem. Mnie
                    nie lubisz bo ci sie "bzyknac nie dalam", i smiesz mnie dziwka nazywac.

mARTYNA...dzieki za cieple slowa
                    • Gość: TYP Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.we.mediaone.net 09.10.01, 03:17

> Juz jestem i przepraszam za dluzsza nieobecnosc, ale ...Poznalam kogos
                      > i bylam zajeta. Dziekuje za wasze rady... smile
                      > Facet jest super, troche Polak i troche Amerykanin...mam dwa w jednym!
                      > Znow mi sie udalo!
                      >
                      > Magda
                      >
                      > PS:
                      > TYP...swiat nie kreci sie tylko wokolo seksu, ale ty myslisz penisem. Mnie
                      > nie lubisz bo ci sie "bzyknac nie dalam", i smiesz mnie dziwka nazywac.

Ja sie "bzykam" bez pieniedzy (co to wogole za okreslenie "bzykam" - typowe z
                      rynsztoku). Ty natomiast sprzedajasz wlasne cialo za forse, jedyna roznica miedzy
                      pelnoprawna prostytutka a toba to jest ze prostytutki sa na ulicach i w domach
                      publicznych.

Wspolczuje temu facetowi no ale idioci sa idiotow warci. Jak cie facet zuzyje i
                      wyrzuci to nie przychodz tu do nas plakac potem i szukac nastepnego.

PS. Magda najbardziej co mnie boli to jak reprezentujesz Polske i Polki za
                      granica. Powiem ci ze ja bym cie nie dotknal nigdy bo uwazam ze jestes bardzo
                      plytka kobieta.
                      • Gość: Martyna Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? Do Typa. IP: 204.186.88.* 10.10.01, 21:09

Dlaczego zakladasz, ze wszystkie kobiety, ktore nie wychodza za maz z milosci
                        to dziwki, prostytutki. Jesli wychodzisz z tego zalozenia to ok 60 procent
                        populacji kobiecej i meskiej zreszta tez jest skreslona moralnie a nastepne 40
                        procent rowniez bo zyje w malzenstwie gdzie nie ma juz milosci.Jak czytam
                        niektore wypowiedzi tutaj to przypominam sobie jak bardzo zaklamani sa Polacy.
                        Mysle, ze mam prawo porownywac dazenie mezczyzn tylko do seksu z rozsadnym
                        podejsciem kobiet do malzenstwa . Nie znam faceta, ktory by zaproponowal figo
                        fago bez zobowiazan przewaznie polega to na oszukiwaniu i wykorzystaniu
                        dziewczyny, ktora szuka uczuc i zwiazku.
                        Typie co maja zrobic dziewczyna, ktore nie wierza w milosc tak jak ja byc do
                        konca zycia same, nie maja prawa do malzenstwa i rodziny?

Martyna
                        • Gość: TYP Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? Do Typa. IP: *.we.mediaone.net 11.10.01, 05:30
                          Gość portalu: Martyna napisał(a):

>
                          > Dlaczego zakladasz, ze wszystkie kobiety, ktore nie wychodza za maz z milosci
                          >
                          > to dziwki, prostytutki. Jesli wychodzisz z tego zalozenia to ok 60 procent
                          > populacji kobiecej i meskiej zreszta tez jest skreslona moralnie a nastepne 40
                          > procent rowniez bo zyje w malzenstwie gdzie nie ma juz milosci.Jak czytam
                          > niektore wypowiedzi tutaj to przypominam sobie jak bardzo zaklamani sa Polacy.
                          > Mysle, ze mam prawo porownywac dazenie mezczyzn tylko do seksu z rozsadnym
                          > podejsciem kobiet do malzenstwa . Nie znam faceta, ktory by zaproponowal figo
                          > fago bez zobowiazan przewaznie polega to na oszukiwaniu i wykorzystaniu
                          > dziewczyny, ktora szuka uczuc i zwiazku.
                          > Typie co maja zrobic dziewczyna, ktore nie wierza w milosc tak jak ja byc do
                          > konca zycia same, nie maja prawa do malzenstwa i rodziny?
                          >
                          > Martyna

Martyna czy ty dokladnie przeczytalas o co chodzilo Magdzie ? Jej nie chodzi o to
                          zeby nie byc samej tylko zeby miec obywatelstwo amerykanskie. O milosci to ona
                          nawet nie mysli (zeby w milosc nie wierzyc to chociaz trzeba o tym pomyslec, ona
                          nawet o tym nie mysli, wali prosto do lozka/kobierca zeby miec obywatelstwo).

Pamietaj ze jej nie chodzi o malzenstwo czy nawet o kase (chociaz ona woli faceta
                          z kasa - ma wymagania no nie smile ), jej chodzi o paszport.

• Gość: Marius Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.warburg.com 09.10.01, 20:43
                      MAG, jak bedziesz znow szukac, badz ten obecny klient ci sie znudzi to daj
                      znac. Amerykaninem nie jestem, ale paszport i pieniadze mam. Przynajmniej
                      bedziemy wiedzieli o co nam tylko chodzi i nie bedzie zadnego udawania i
                      klamania prosto w oczy.

Pzdr.
      • Gość: krzysiek Re: Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.10.01, 06:21
        moja droga do seksu trzeba 2 osoby( albo wiecej). A do lozka na sile nikt
        nikogo na sile nie wciaga. Migrena na wszystko pomoze. A czemu na sile
        amerykanina i to bogatego. Tam tzn. w USA jest pelno roznych narodowosci i nie
        tylko bogatych ale majacych obywatelstwo USA. Tam tez sa LUDZIE i maja swoje
        wartosci.
    • Gość: Janusz K 1. Upewnij sie, ze nie zna wynikow wybrow w Polsce... IP: *.proxy.aol.com 09.10.01, 03:50
      .. a jak zna to powiedz, ze Ty komunistka nie jestes.
      2. Badz niezalezna ale pro-rodzinna.
      3. Nie mow, ze terrorystow "trzeba zrozumiec"....
      4. Czystosc, czystosc, czystosc.
      5. Nie traktuj seksu jak banknota ale tez i nie jak honoru nastolatki.
      6. Rob cos.
      7. Prowokuj do myslenia.
      8. Znaj historie Polski i badz z niej dumna.
      9. Nie mow, ze baseball jest glupi.
      10. Mow o pieniadzach jak o pieniadzach nie celu w zyciu.

... a prosze bardzo!
    • Gość: Hinckley Jak rozpoznac IP: 64.124.150.* 10.10.01, 00:11

> Jak znalezc i przekonac do slubu Amerykanina, oczywiscie jakiegos
      > pozadnego. Jestem w Stanach, ale na razie spotykam samych palantow.
      > Gdzie sa ci prawdziwi mezczyzni?

Jestes tragiczna MAG. Wydaje ci sie ze zlowisz jakiegos 'pozadnego' faceta, ktory
      wie ze tobie chodzi tylko o to zeby zalegalizowac sobie pobyt w USA? Kto pojdzie
      z toba na taki interes? Chyba tylko taki jakich spotykasz. Jak ktorys ma wiecej
      oleju w glowie to momentalnie zrozumie z kim ma do czynienia. Poza tym, sam slub
      nie wystarczy obecnie do tego zeby zalegalizowac pobyt w USA. Trzeba pozostac w
      zwiazku przez pare lat. Tak wiec zycze szczescia w szukaniu naiwniakow.

Taka jest znakomita wiekszosc prostych polskich mlodych kobiet za granica i
      wielkich skupiskach polonijnych w USA. Bez zawodu, bez wyksztalcenia, bez
      wiekszych perspektyw na przyszlosc oprocz ciezkiej pracy za male pieniadze,
      czesto bez legalnego pobytu. Celem ich jest to zeby znalezc tkzw. porzadnego
      faceta z kasa, amerykanina, na ktorym mozna sie wozic, choc przez pare lat. Zero
      klasy, poczucia wlasnej wartosci.

• Gość: Kliken Re: Jak rozpoznac IP: *.ym1.on.wave.home.com 10.10.01, 02:03
        Mylisz sie kolego.To cel wiekszosci KOBIET.Scierki sa bez honoru i cale zycie
        chca przejechac na grzbietach facetow STFU
        • Gość: Anna26 Re: Jak rozpoznac IP: *.90.29.47.Dial1.Washington1.Level3.net 10.10.01, 02:56
          Chlopaki, bez przesadyzmu... ze jedna Mag jest wyrachowana nie oznacza, ze cala
          populacja. Takich jak Mag znajdziemy wiele, ale od razu zakladac ze
          wszystkie. Fuj!!Po co ta generlizacja. Nie tylko Polki wychodza za maz dla
          pieniedzy. Polki wychodza tez za maz bo malzenstwo jest cool.

Aha, przypomnialo mi sie ze Amerykanie wola lubia zyc na kocia lape. Tak
          wynika z ostatnich badan cenzusowych. Biedna Mag.... Kocia lapa nie daje
          zielonej karty.

• Gość: TYP Re: Jak rozpoznac IP: *.we.mediaone.net 10.10.01, 03:09
            Gość portalu: Anna26 napisał(a):

> Chlopaki, bez przesadyzmu... ze jedna Mag jest wyrachowana nie oznacza, ze cala
            >
            > populacja. Takich jak Mag znajdziemy wiele, ale od razu zakladac ze
            > wszystkie. Fuj!!Po co ta generlizacja. Nie tylko Polki wychodza za maz dla
            > pieniedzy. Polki wychodza tez za maz bo malzenstwo jest cool.
            >
            > Aha, przypomnialo mi sie ze Amerykanie wola lubia zyc na kocia lape. Tak
            > wynika z ostatnich badan cenzusowych. Biedna Mag.... Kocia lapa nie daje
            > zielonej karty.

Ona znalazla sobie 40+letniego goscia ktory moze jej obiecal niewiadomo co ale
            mysle ze jak ja przeleci kilka razy to ja wyrzuci na bruk. Dla starego faceta
            pospac z mloda zdesperowana kobietka to niezla frajda napewno smile

• Gość: Kliken Re: Jak rozpoznac IP: *.ym1.on.wave.home.com 10.10.01, 05:18
              TYP ty chba gdzies na wyspie mieszkasz? On ja rzuci? Hahahaha To ona stanie na
              nogi i ucieknie do mlodszego.SPRAWDZONE.Nasze Panie potrafia....
              • Gość: Marius Re: Jak rozpoznac IP: *.warburg.com 10.10.01, 20:39
                Jesli szuka tylko Amerykanina i bogatego, to zapomnij o mlodych. Oni nie
                potzrebuja takich ukladow, ale stary bedzie trzymal tak dlugo jak mu sily
                wystarczy.
                • Gość: M Re: Jak rozpoznac IP: 204.186.88.* 15.10.01, 18:58
                  ,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka