munde 06.11.02, 15:14 W poniedzialek nawet nie padalo )) W ogole to mile miasto i na pewno pojade raz jeszcze ! x, dzwonilem w niedziele wieczorem z pubu Sherlock Holmes, ale nie bylo Cie w domu, pewnie siedziales juz na dobrym piwie w innym przytulnym pubie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcee Re: Londynek ;-)) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 21:45 z kim ty sie tam spotykasz???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
munde Re: Londynek ;-)) 06.11.02, 23:49 Cha, cha, z nikim wlasnie. Czemu nie piszesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: Londynek ;-)) 07.11.02, 10:56 jeśli dzwoniłeś do mnie, to pewnie siedziałem w siłowni... to zwykle robię w poniedziałkowe wieczory... jeśli masz ochotę na obejrzenie zdjęć z Maroko (i przy okazji poznać trochę tutejszej młodej polonii), to zapraszam do polskiego kościoła w piątek 8ego listopada około 20.15: 2 Devonia Road Islington-Angel N1 W sobotę jest parada mera Londynu, zaczyna się około 9.00 a kończy fajerwerkami o 17.30. W sobotę także spotykamy się w Łowiczance, ale nie wiem, czy Cię jara polskie żarcie w Londynie. Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Gdzie jest ta Lowiczanka? 07.11.02, 17:13 > Prosze o info patrz watek: "Spotkanie w Londynie nr 35 (c.d.)" Odpowiedz Link Zgłoś