jakub-plotkarz artur poszedl po 18-godzinnym dyzurze i sie ci 16.11.02, 18:47 pa karelia przybalentala. To juz koniec idioto , czy juz wiesz ze nikt nie wierzy w twoja smierdzaca karelie....nawetr , kurwa, sibeliusz w grobie sie przewracajacy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Masz mnie na liscie? Prosze: IP: *.client.attbi.com 16.11.02, 18:49 www.derekdaly.com/driverprograms.htm Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Masz mnie na liscie? Prosze: 16.11.02, 18:57 no tak, Arturro hmmmm a nie lepiej do niedzielnej szkolki helikopterowej sie zapisac? No, chyba ,ze masz cos z blednikiem i wzrokiem , i linia horyzontu wydaje Ci sie pozioma. To wtedy nie, wtedy te gokarty pozostaja , czy jak to tam sie nazywa. Arturro, ten facet nad Toba to jakis pijak forumowy, czy pomyleniec bozy, ktory wyszedl z ruskich bezdrozy i paleta sie w virt. wymiarze . Cos mu ta transformacja /nalog nie sluzy. Cos steka, ale tylko belkot na na jezorze. Odpowiedz Link Zgłoś
znikad Pod choinke 16.11.02, 19:59 Nie wiem i nie chce wiedziec, co znacza te wszystkie "czulosci" w postach powyzej odpowiadam wiec Kareli na pytanie z paczatku watku. Pod choinke sam bede musial podkladac to czego reszta oczekuje wiec najbardziej to chcialbym miec juz z glowy wszystkie zakupy prezentowe. Nienawidze shopping i czeka mnie przepychanie sie przez plazy z lista "do Mikolaja" - to chyba najgorszy czas w roku. Sam to bym chyba chcial miec miejscowke na bezludnej wyspie zarezerwowana od 20 grudnia do 3 stycznia. Moze powinienem napisac list do Mikolaja, sam juz nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Pod choinke....... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 20:03 ........pojade chyba do rodzinki, do Wiednia Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Pod choinka....Lolo 16.11.02, 20:29 kolejki,z dworcem, wiaduktami, cala kolekcja wagonikow , parowozem sprzedawano dawniejw Skladnicy Harcerskiej. Teraz nie woem, moz e w jakims sklepie z zabawkami. Pamietam taki film Enerdowski. Opowiem po krotce- zyje sobie malzenstwo , on gdzies tam pracuje , po pracy przychodzi do domu zjada obiad, gazeta... ale kilka razy w tygodniu gdzies znika. Zona wietrzy straszna sprawe- ZDRADA, KOCHANKA!!!! Pewnego razu zaczyna go sledzic. Facet wychodzi z domu, idze gdzies chylkiem, rozglada sie nerwowo- ani chybi zdrada, kochanka!!! Wchodzi do jakiejs kamienicy, zona za nim , schodzi do piwnicy, zona za nim, juz, juz ma go!!! Otwierz drzwi jakiejs piwnicy.... A tam niezgorszy pokoik, dywan, zadnych mebli, kilku panow........ a na podlodze rozlozona gigantyczna kolejka)))))) Oni sie po prostu spotykali, zeby : budowac, przestawiac, puszczac lokomotywke z wagonikami))) Lolo, masz kolejke jak w banku co za czasy, co za ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student nie dziekuje :o) IP: *.ipt.aol.com 16.11.02, 20:33 poki co najblizsza okazja by zobaczyc Europe to na dzien dzisiejszy 2003 rok :o) bastard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student a ja bym chcial dostac... IP: *.ipt.aol.com 16.11.02, 20:23 ... Zielona Karte od INS'u, bo mi sie w tej Ameryce podoba... Przyzwyczailem sie do tego zycia i juz mi sie nie chce wracac. No chyba, ze na Swieta, na wysmienite potrawy przygotowane przez Pania Mame :o) to tyle na ten rok.. w przyszlym pomysle o obywatelstwie ;o) cheeeers bastard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Ozen sie chlopie! I nie jecz! bo leb peka! no txt IP: *.client.attbi.com 16.11.02, 20:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student to po **uja to czytasz losiu !??? IP: *.ipt.aol.com 16.11.02, 20:29 zegnam bastard Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Pod choinka.... 17.11.02, 10:22 Pod choinke wlasciwie nic nie chce, co potrzebuje mam, albo potrafie zrobic. Jedyny prezent, jakiego bym pragnela, to spelnienie mojego wielkiego marzenia, na dyskusje ktorego to forum sie nie nadaje. Zazwyczaj mamy niekomercyjne Swieta, a prezenty kupuje gdzies miedzy sierprniem a listopadem, zeby uniknac straszliwych kolejek. Jak zwykle bedziemy robic wlasne ozdoby choinkowe, pisac rodzinna gazetke o tym, co sie u nas wydarzylo w 2002 (do wyslania z kartkami swiatecznymi), wspolnie gotowac, praktykowac ginace sztuki takie jak czytanie ksziazek, wyszywanie, rozbijanie namiotow, rozniecanie ognisk. W planie poza tym duzo plywania w oceanie i wyjazdow w ciekawe miejsca. Pozdrawiam i zycze pieknych bialych Swiat Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
znikad Luiza 17.11.02, 15:28 Dlaczego rozbijanie namiotow jest ginaca sztuka? Masz na mysli jakies tajemnicze obrzadki przy budowaniu tipi? Zreszta moze u Maorysow to sie jakos inaczej nazywa niz u naszych Natives. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Pod choinka.... 17.11.02, 16:02 luiza-w-ogrodzie napisała: > Pod choinke wlasciwie nic nie chce, co potrzebuje mam, albo potrafie zrobic. > Jedyny prezent, jakiego bym pragnela, to spelnienie mojego wielkiego marzenia, > na dyskusje ktorego to forum sie nie nadaje. > > Zazwyczaj mamy niekomercyjne Swieta, a prezenty kupuje gdzies miedzy sierprniem > > a listopadem, zeby uniknac straszliwych kolejek. Jak zwykle bedziemy robic > wlasne ozdoby choinkowe, pisac rodzinna gazetke o tym, co sie u nas wydarzylo w > > 2002 (do wyslania z kartkami swiatecznymi), wspolnie gotowac, praktykowac > ginace sztuki takie jak czytanie ksziazek, wyszywanie, rozbijanie namiotow, > rozniecanie ognisk. W planie poza tym duzo plywania w oceanie i wyjazdow w > ciekawe miejsca. > > Pozdrawiam i zycze pieknych bialych Swiat > Luiza-w-Ogrodzie ____________________________________________ <>Dobrze cie komuchy wychowaly..........nawet w AU pierdoli ci sie w glowce.......hehehehe.......Naucz sie lepiej sztuki milczenia.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATAHDIN Re: Pod choinka.... IP: *.newark-15-20rs.nj.dial-access.att.net 17.11.02, 17:25 Dzieki za przypomnienie....ale ja i tak robie te "prezentowe" zakupy dopiero po Thanksgiving. Nastroj bardziej mi odpowiada i moge sie cieszyc z nadchodzacych Swiat, a w Swieta to nas i tak zazwyczaj nie ma... PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
darby-lockhorn Re: choinka musi byc w klimatyzacji 18.11.02, 22:24 bo inaczej to u mnie ani rusz. Palmy przed domem bialym miniaturowym swiatlem po-oplatam, tak jak w niektorych knajpach na deptaku.... Fajnie to wieczorem wyglada. Szum fal Zatoki Meksykanskiej, Szopy Pracze grasujace w magrowcach... Odpowiedz Link Zgłoś