Dodaj do ulubionych

Dlaczego kocham grube kobiety :-)

17.11.02, 00:36
Moja ex byla szczupla i atrakcyjna, szczesliwie jest juz moja ex. Zawsze
kochalem duze, cieple kobiety z duzym biustem i faldkami tluszczu na
brzuchu, z duzymi, goracymi udami pachnace opalona skora - takie kobiety na
zime. Mowie wam, padal dzis snieg i tak sie rozmarzylem, tak zatesknilem za
ta jakas duza, ciepla, miekka - rany boskie - co ta moda zrobila?
Wszystkie dookola chca byc jak wieszaki na ubrania, kosciste i jedzowate.
Mam gdzies to cale gadanie o otylosci amerykanek czy innym cholesterolu
ktory nas wszystkich kiedys zabije. Kobita ma grzac i ma byc do czego sie
przytulic a nie worek kosci z podkrazonymi oczami.
Tak mnie naszlo, bo moja obecna krolowa zapowiedziala, ze sie bedzie
odchudzac, bo musi wygladac dobrze na plazy w swieta. To wszystko przez te
pieprzone amerykanskie wzorce. Chyba sie musze upic i isc spac - moze mi sie
jaka cycata grubaska chociaz przysni.
Pozdrawiam wszystkie tluste panie Polki i Polonuski - wasi faceci to
szczesciarze!
Obserwuj wątek
    • Gość: jot-23 Re: Dlaczego kocham grube kobiety :-) IP: *.dyn.optonline.net 17.11.02, 00:44
      znikad napisał:

> Mam gdzies to cale gadanie o otylosci amerykanek czy innym cholesterolu.
      > To wszystko przez te pieprzone amerykanskie wzorce.

cale szczescie ze piszesz politycznie poprawnie, hehe, czyli jakby tu nie
      kombinowac, zawsze winna ameryka.
      tak trzymac!
      • znikad Re: Dlaczego kocham grube kobiety :-) 17.11.02, 00:50
        Sorry, Kloss. Nie mialo byc politycznie tylko bo ja wiem erotycznie albo moze
        intymnie. Tak jakos wyszlo z ta Ameryka. Zupelnie niechcacy. Jak slowo daje
        mam w nosie political correctness - marzy mi sie duza ciepla baba i juz. Moze
        byc Amerykanka, Francuzka albo inna Sudanka czy Slowianka - jedyne kryterium
        to waga i wiek. Ide sie napic, bo sam widze, ze pieprze androny - kiepski
        dzien mialem.
        • Gość: Artur Re: Dlaczego kocham grube kobiety :-) IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 17.11.02, 01:12
          znikad napisał:

> Sorry, Kloss. Nie mialo byc politycznie tylko bo ja wiem erotycznie albo moze
          > intymnie. Tak jakos wyszlo z ta Ameryka. Zupelnie niechcacy. Jak slowo daje
          > mam w nosie political correctness - marzy mi sie duza ciepla baba i juz. Moze
          > byc Amerykanka, Francuzka albo inna Sudanka czy Slowianka - jedyne kryterium
          > to waga i wiek. Ide sie napic, bo sam widze, ze pieprze androny - kiepski
          > dzien mialem.
          ........................dobry post, szczery i otwarcie napisane smile
          • Gość: leosia zaraz tam grube- puszyste IP: 130.68.2.* 17.11.02, 02:20
            moje piersiatka maja rozmiar 42-D -jest sie do czego przytulic.
            znaczy moja zona tyle ma i wcale nie jest gruba.
            • Gość: Artur Re: zaraz tam grube- puszyste IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 17.11.02, 11:26
              Gość portalu: leosia napisał(a):

> moje piersiatka maja rozmiar 42-D -jest sie do czego przytulic.
              > znaczy moja zona tyle ma i wcale nie jest gruba.

.....cuż, swiadczy chyba o dobrobycie smile
              • znikad Re: zaraz tam grube- puszyste 17.11.02, 15:25
                Puszyste to mi sie raczej kojarzy z futrem - jakies mocno owlosione Wloszki
                albo inne portugalki. Nie o to mi wczoraj wieczorem chodzilo. Dzis juz mi
                lepiej choc snieg wciaz pada i wciaz byloby milo przytulic sie do grubej,
                cieplej kobiety z duzym biustem i malymi wymaganiami w kwestii odkurzania domu
                i innych takich domowych obowiazkow. Czy sa gdzies jeszcze takie kobiety?
                • leosia Re: zaraz tam grube- puszyste... do znikad 18.11.02, 02:27
                  Ty chyba w nogach spisz i malo wisz.
                  Bywam w srodowisku NATURYSTOW i nie widzialem zeby jaka kobieta byla owlosiona.
                  Amerykanki sa z reguly wygolone lub ladnie przystrzyzone. Mam doswiadczenie w
                  temacie, bo golilem ostatnio elektryczna maszynka.
    • krolewna_sniezka Re: Dlaczego kocham grube kobiety :-) 17.11.02, 02:25
      Ja jestem okraglutka i puszysta do tego niezle dobrze grzejace cyce.

pozdrawiam
      • Gość: Renka Re: Dlaczego kocham grube kobiety :-) IP: *.home.cgocable.net 18.11.02, 05:48
        A ja lubie swieze mieso. Surowe.
        • jajecznical Re: Dlaczego kocham grube kobiety :-) 18.11.02, 05:51
          Gość portalu: Renka napisał(a):

> A ja lubie swieze mieso. Surowe.

Ja tez
          • Gość: Renka Re: miesozerny IP: *.home.cgocable.net 18.11.02, 05:54
            No, to wiesz o czym mowie.
    • Gość: taka jedna Re: Dlaczego kocham grube kobiety :-) IP: 144.138.249.* 18.11.02, 09:54
      "...o moj wymarzony, o moj wyteskniony....!!"""

Cus w tym jest, grube zwykle bardziej "happy" ja tez jak przez glodowke przejde
      to jedzowieje.....
    • Gość: sylwia Re: kocham kobiety IP: *.osmez.eu.org / *.gazeta.pl 18.11.02, 19:50
      znikad napisał:
      z duzym biustem i faldkami tluszczu na brzuchu, z duzymi, goracymi udami
      pachnace opalona skora - Kobita ma grzac i ma byc do czego sie przytulic >

czyli kochasz murzynki smile
      • kommi-nek Chude 18.11.02, 20:11
        Znikad,
        A gdzie te swoja zuzyta stara odstawiles, bo ja jednak wole chude....
    • biala& do Znikad 18.11.02, 23:30
      Zajrzyj do skrzynki. Majac na uwadze fakt, ze jestes rozmilowany w oplywowych
      kobiecych ksztaltach przeslalam Ci zdjecie. Milego kontemplowania wink
    • j-24 Re: Dlaczego kocham grube kobiety :-) 19.11.02, 00:53
      bo tluste, grube i spocone. Niestety, te tez potrafia sie fqurvic.
    • Gość: salmotrutta Re: Dlaczego kocham grube kobiety :-) IP: *.telstraclear.net 19.11.02, 09:00
      ...wlasnie po to wynaleziono alkohol...by kochac wszystkie kobiety...te szpetne
      tez sa wtedy piekne...
      • znikad Do Kommin_ka 19.11.02, 12:17
        Moja byla zona wciaz szczupla ale juz jakby mniej jedzowata odkad nie moze
        mnie dreczyc kazdego dnia, bywa gdzies pomiedzy san francisco i fenix - taka
        ma prace ze sie przemieszcza. Zycze powodzenia w probach upolowania i
        udomowienia. Mnie sie nie udalo. Pewnie dlatego, ze ja wole miekkosc i
        delikatnosc u kobiety.
        • jesiennyjazz ...do Znikad... 19.11.02, 18:44

hmm... chcialabym spotkac Kogos takiego jak Ty smile

K.
    • ro-beret Oblesne grube stworzenia. Na glowe chyba upadles! 19.11.02, 18:51
      Wiesz ile taka gruba baba potrafi zezrec. Bedziesz zaiwanial na takiego
      wieprzka.
      A jak bedziesz spal i ta ci pierdnie to ci noge moze urwac (trzecia tez).
      Bedziesz przewalal dlugo faldy aby znalezc cos ciekawego a i tak sie nie
      dobierzesz.

I po co ci to.
      • nawiekiwiekow Re: Oblesne grube stworzenia. Na glowe chyba upadl 19.11.02, 18:57
        pamietaj robasku ze jak pojedziesz to nic takiej nie przeszkadza. Dlugo, krotko
        i gleboko. Ty z tych 'zakompleksionych', Ro-beret?
      • xurek moja trzecia skrzynka mydla? 19.11.02, 19:05
        Czesc Berecie,

jak dotad watek byl calkiem O.K., kazdy ma swoje upodobania i preferencje, ale
        ten post...

Dlaczego tak "z gory i obrazajaco"? Czy gruby to od razu "wieprz"? Czy ktos,
        kto wydaje wiecej na jedzenie niz na np. ciuchy tudziez kuracje odchudzajace i
        upiekszajace jest drozszy w utrzymaniu? I czy gruby oznacza rownoczesnie nie
        pracujacy i nie utrzymujacy sam siebie?
        Co ma tusza do pierdzenia? Znaczy ze chudzi nie pierdza?
        No i jeszcze raz moje ulubione misjonarskie pytanie: napewno nie kazdy
        czytajacy to formu jest chudy czy co najmniej "w normie". Zastanawiales sie,
        jak czuja sie tegie kobiety czytajace ten post.

Xurek, ktory uwaza ten post za niesmaczny

• znikad Re: Oblesne grube stworzenia. Na glowe chyba upad 19.11.02, 22:58
        Drogi kolego Ro-bert, kobiety w moim towarzystwie zwykly jesc, nie zrec.
        Zarowno te szczuple jak i te mniej szczuple. Co zas to swojskiego puszczania
        bakow, to bardzo mi sie podobala taka scena z filmu "Good will hunting",
        w ktorej Robin Williams opowiadal Matt Damon o tym jak jego zmarla zona
        popierdywala czasami gdy spala. I tego farting jest mu zal. Kto z nas wie
        jakie drobiazgi milosc jest w stanie wybaczyc? I za czym kiedy bedziemy
        tesknic.
        Ja tesknie nieustajaco za normalnymi kobietami z krwi i kosci - ani nie
        wychudzonymi jak z Oswiecimia, ani nie otluszczonymi tak, ze moga poruszac sie
        tylko na wozkach inwalidzkich. Chodzac i jezdzac po roznych miastach i wsiach
        widze coraz wiecej wagowych skrajnosci - albo anorexia, albo 500 kg zywej
        wagi.
        A mnie sie marzy taka normalna babeczka, co te faldki ma ale nie potrzebuje
        dwoch miejsc w kinie czy samolocie. Nie ma problemu w zjedzeniu deseru i nie
        marudzi, ze frytki sa tuczace. No to sa, do diabla - przeciez nie namawiam
        nikogo do odzywiania sie tylko frytkami i czekolada!
        Oj ludzie, slow mi brak - brak mi tez zwyczajnych, pulchnych kobiet i juz.
        A zima idzie i kto mnie ogrzeje?
        • ro-beret Re: Oblesne grube stworzenia. Na glowe chyba upad 19.11.02, 23:24
          Ja mowie o takich babeczkach co maja cycek 5 kilogramowy plus.
          No tak zgadzam sie tez nie lubie takich kobitek bez ciala. kiedys kobitki mialy
          cialo i cycki a dzisiaj to babo-chlopy. Taka tendencja swiatowa z baby robi sie
          chlop a z chlopa robi sie baba.

Zauwazyles ze dzisiaj to juz nie ma prawdziwych facetow no ... takich z jajami.
          Zostali tylko tacy delikatni, wypielegnowani nawet glosy maja takie cieniutkie
          i damskie. Bez nerwow, bez odwagi same niedomoczki.

Oj co to bedzie swiat do gory nogami.
          A jak ci zimno dorzuc wegla do pieca. Gruba baba cie przywali i sie udusisz ja
          w CO (tlenek wegla).
    • Gość: Karlik Re: Dlaczego kocham grube kobiety :-) IP: *.cpe.quickclic.net 19.11.02, 19:53
      Zmojego doswiadczenia moge napisac ze kobiety dobrze "zbudowane"vel puszyste sa
      b.wesole i optymistycznie nastawione do zycia,generalnie sa sympatyczne i
      cieple,czego brak tym wszystkim szczypiorkom vel wieszakom,pyrsk.
      • ro-beret Nie ma kutasa na grubasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 22:49
        Ludzie otyli to sa ludzie z problemami, niby grzeczni i usmiechnieci ale caly
        czas sie przepychaja lokciami jakby mieli pierwszenstwo do wszystkiego,
        a do jedzenia tylko sprobuj stac w kolejce przed takim to cie brzuchem bedzie
        popychal bo sie nie moze doczekac az cos "wrzuci na ruszta".

Ludzie maja rozne problemy jedni chlaja za duzo inni pala za duzo a jeszcze
        inni za duzo wchrzaniaja jedzenia. To jest nawyk na ktorym ci ludzie nie maja
        kontroli czyli maja jakies tam problemy psychologiczne za tym stojace.
        Ludzie ci przez 24 godziny mysla tylko i wylacznie o zarciu nie o pracy nie o
        rodzinie, wiec kto takie stworzenie ma utrzymywac obojetnie czy to baba czy
        chlop?

Jesli chodzi o pierdzenie wszyscy pierdza, chudzi czasem grubi caly czas.
        Malo ze smrodza to nic nie robia w domu tylko czekaja az ktos odwali robote za
        nich. Sa leniwi az smierdzi od lenistwa.

Jednym slowem grubas to jednostka aspoleczna (nie mowie tutaj o ludziach co
        maja 10 czy 20 kg wiecej niz powinni). Zamiast zaczac jesc jak czlowiek
        to zre jak wieprzek.

Ostatnio linie lotnicze wprowadzaja podwojne oplaty dla takich latajacych
        potworow. Jakies kobiecie taki potwor pokladowy polamal kilka kosci w czasie
        lotu.

A wplaw przez Atlantyk. Tluszcz sam plywa. Z N.Y do Londynu wplaw i juz waga na
        miejscu plus......... kilka wielorybow zjedzonych po drodze.

ro-bert w olbrzymim berecie
        • nawiekiwiekow Re: Nie ma kutasa na grubasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.02, 00:55
          potrzebuja wiecej materialu na odzianie. Czyli ubranie takiej z nadwaga
          kosztuje duzo wiecej. Jak w knajpie, to chuda zwinie kotlet w serwetke zeby
          starczylo zarcia do srody czyli nastepnej randki. Tak mmoga obleciec 7 dni. Co
          jeden to kotlet.

Gruba wpieprzy wszystko, podleje sosami, dolozy masla, dosypie cukru. A potem -
          od czego to sa te pastylki...

Gruba pogniecie rece tak tak ze krazenie ustanie. Chuda k. poleci z piecioma
          facetami i zadnemu nie da.

Chuda poznasz bo ZAWSZE trzyma sie za zoladek, jakby go oslaniajac. Zauwazcie!
          Robia to mimowolnie nie zdajac sobie z tego sprawy.
          • Gość: Sar Xurek i znikad - co ktos taki jak wy robi w miejsc IP: *.prem.tmns.net.au 20.11.02, 12:38
            ....co ktos taki jak wy robi w miejscu takim jak to...

Wyswiechtane powiedzonko ale jak najbardziej sie nadaje. Dzieki za troche
            normalnosci, normalnego podejscia. Dzieki takim jak Wy, che mi sie jeszcze
            czasami tu zagladac
    • Gość: marsylka Re: Dlaczego kocham grube kobiety :-) IP: *.ppp.tiscali.fr 20.11.02, 13:13
      Masz szczescie, bo "wieszaki", o ktorych mowisz naleza do rzadkosci.
      Mysle, ze nie kazdemu mezczyznie marzy sie ciepla poduszka, do ktorej moze sie
      poprzytulac...Istnieje taka teoria psychologiczna,wg ktorej facet ktory szuka
      puszystej partnerki teskni ciagle za mamusinymi piersiami, potrzebuje wsparcia
      i ochrony, bo sam jest slaby i zagubiony w doroslym zyciu...Mezczyzna, z
      ktorym jestem jest duzy i silny,kocha moje male cialo, a ja dla niego
      pozostane na zawsze jego kruszynka... A co do podsinionych oczu;, widocznie
      zle trafiles, bo moje nie maja sladu zasinienia.. Moze te podkowki u twojej ex
      powstaly na skutek lez, ktore wylala z twojego powodu i nieprzespanych nocy,a
      nie zlej diety?
      • znikad Marsylka 20.11.02, 14:07
        No i patrz pani jak to jest - kazdy z nas jakies kompleksy ma, co? Mnie
        diagnozujesz jako maminsynka teskniacego do piersi rodzicielki a sama sie
        przyznajesz do bycia "kruszynka" swojego father figure. To juz naprawde nikt
        z nas nie jest dorosly? Wszyscy tylko zaspokajamy tesknoty z dziecinstwa -
        a to za mamusia a to za tatusiem? Nie bardzo chce sie z tym zgodzic ale moze
        to jest dylemat dla forum psychologia a nie tutaj.
        Nie lubie skrajnosci i juz. Denerwuje mnie tez przywiazywanie przez kobiety az
        takiego znaczenia do wagi i centymetrow w pasie. Najpierw sie kazda ugada po
        pachy zeby ja kochac za jej dusze a potem spedza godziny na liczeniu kalorii
        i powracaniu do figury sprzed ciazy. Kompletna szajba. I mysle, ze kultura i
        styl zycia w krajach rozwinietych sprzyjaja tego typu postawom. Bo albo sie
        kazdy obzera do nieprzytomnosci tym, co we wszystkich reklamach jest mega i
        super size, a potem sie glodzi i aerobikuje zeby sie tych mega pozbyc.
        Oczywiscie prawie zawsze kto inny sie obzera a kto inny jogging wiec gap
        pomiedzy grubymi i chudymi rosnie rownie szybko jak pomiedzy bogatymi i
        biednymi. A ja bym chcial tak gdzies po srodku - dobre jedzenie, ciepla
        kobieta, troche jazdy na rowerze czy na nartach ale nie zeby stracic kilogramy
        tylko zeby miec fun.
        Kto zrozumie biednego maminsynka? Pewnie Marsylka masz racje - juz tylko
        mamusia, bo Ona tam z gory to pewnie wszystko lepiej widzi i wie.
        Pozdrawiam serdecznie,
        Z_Nikad
        • Gość: marsylka Re: Marsylka IP: *.ppp.tiscali.fr 20.11.02, 15:54
          Smiem domniemywac, ze moja diagnoza byla dosc trafna...smile
          99.9% kobiet liczy kalorie- stale, albo od czasu do czasu.. Co poniektore
          wpadaja w obsesje, zgadzam sie z Toba, ze to chorobliwe, kiedy kobieta traci
          przyjemnosc ze zjedzenia porzadnego deseru...
          Co do kompleksow- trafiles w dziesiatkesmile Wreszcie trafilam na mezczyzbe,
          ktory po prostu woli szczuple kobiety... Szczerze mowiac przez dlugi czas
          wierzylam, ze uda mi sie utyc, chociaz kilka gramow... Nic z tego,mimo
          najszczerszych checi, moj organizm widocznie taki juz jest i nie dane mi jest
          przynalezec do kategorii puszystych...Kompleksy odeszly w sina dal odkad
          poznalam mojego narzeczonego...
          Troche nie podoba mi sie, ze ciepla dopatrujesz sie u kobiety tylko na
          podstawie jej kraglosci.. Mysle, ze te szczuple i bardzo szczuple tez moga byc
          cieple, a nawet bardzo gorace...
          Tyle w obronie wlasnej i pozostalych wieszakow..
          Pozdrawia Marsylka ( rozmiar 34smile
    • xurek wszyscy maja racje, 20.11.02, 16:16
      oprocz Bereta, on tylko polowicznie no i dwoja za styl.

Wydaje mi sie, ze kazdemu powinnwo byc dane zyc takim jaki jest i znalezc z tym
      swoje szczescie. Znikad powinieni miec okraglutka zone a Marselka meza, ktory
      lubi "chucherka". I jezeli ich juz maja, to swietnie.

Jak mawial moj kumpel z liceum, nie martw sie, Xurek, kazda potworta znajdzie
      swojego amatora. I mial racje.

Xurek
      • kommi-nek Do Znika 20.11.02, 16:39
        >bywa gdzies pomiedzy san francisco i fenix

Niestety, nie lubie West Coast :-o((
      • ro-beret Re: wszyscy maja racje, 20.11.02, 17:34
        Ale Xurek potwor znalazl tylko swoj wlasny otwor.
        • xurek Re: wszyscy maja racje, 20.11.02, 17:56
          Jezu, Beret, ale z Ciebie poeta. Uwazaj, zeby Cie Humodar nie wykryl, jak juz
          bedzie gotowy.
          A wracajac do tematu, co to za roznica, czy amator, czy otwor, wazne ze potwor
          ma teraz swoja przytulna norke i jest szczesliwy. Czego i tobie zycze.

Xurek
          • Gość: Karlik Re: wszyscy maja racje, IP: *.cpe.quickclic.net 20.11.02, 19:13
            Kazda potwora znajdzie swego amatora!
            • Gość: Renka Re:wesoly watek, bardzo smieszny :))) IP: *.home.cgocable.net 20.11.02, 21:52
              Jak ktos chce miec zabawe, przyjemnosc, cieplo i radosc na codzien, to
              naprawde niewazne czy z grubymi czy z chudymi modelami. Wazna jest zabawasmile))
              A smutasy niech sie bawia SAME, hyhyhyhy
              • znikad Re:wesoly watek, bardzo smieszny :))) 20.11.02, 22:48
                Gość portalu: Renka napisał(a):

> Jak ktos chce miec zabawe, przyjemnosc, cieplo i radosc na codzien, to
                > naprawde niewazne czy z grubymi czy z chudymi modelami. Wazna jest zabawasmile))
                > A smutasy niech sie bawia SAME, hyhyhyhy

Widzisz Renka - bawie to ja sie z dziecmi, z kobietami to ja lubie na
                powaznie - na mam dylematow koguta!
                No a sam to sie bawilem gdzies tak pomiedzy podstawowka a poczatkami liceum
                gdy mialem pryszcze i wstydzilem sie, odkad nie mam pryszczy i sie nie wstydze
                wole miec przyjemnosci we dwoje. Taka natura, nic nie poradzisz, hyhyhyhy
                • Gość: Renka Re: znikad w kosmos IP: *.home.cgocable.net 20.11.02, 23:37
                  Kazdy ma to, co chce, predzej czy pozniej, prosze pana.
    • maraska Znikad, widzialam kobiete dla Ciebie 21.11.02, 10:55
      Znikad, wczoraj na basenie widzialam kobiete dla Ciebie.
      Gdy podchodzila do brzegu basenu najpierw zobaczylam male stopy, ladne okragle
      lydki, potem duze, mocne uda, solidne biodra, okragly brzuszek, masywny biust i
      umiesnione barki. Mila twarz, piekne, wyraziste oczy, krecone ciemnobrazowe
      wlosy. Ciemna skora (chyba miala hinduska krew). Uosobienie Gai.

Pomyslalam, tak dostojnie kroczy, pewnie pojdzie tam, gdzie pluskaja sie dzieci
      i starsze panie. A ona nalozyla czepek i wskoczyla do wody, do pasa
      oznaczonego "fast" i poplynela jak delfin, az mnie zatkalo.
      • luiza-w-ogrodzie Re: Znikad, widzialam kobiete dla Ciebie 21.11.02, 11:36
        W jakim to basenie takie cuda plywaja?

Pozdrawiam
        Luiza-w-Ogrodzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka