Gość: mgrBurak IP: *.proxy.aol.com 24.11.02, 04:04 Ja liczę, że nasi rodacy dadzą tę złotóweczkę, a z zagranicy może dolarka, a z Anglii może funtka - powiedział kardynał Glemp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
novo-kane Re: nadzieje kardynala 24.11.02, 04:30 magisterku oni budowe tego przybytku juz zaczeli. Nie mysle, ze na kredyt bo kto by im dal? Ups, o dobrym Papie zamopnialem chwilowo.... Tearaz to dopiero fajnie - partyjne i koscielne w jednym burdelu sypiaja. Na szalety publiczne nikt datkow nie zbiera, glodnych dzieci jakos sie nie kwapia przygarniac. Aboracaja? - sami wiecie... pokatna tylko kwitnie, jak za dawnych czasow. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: nadzieje kardynala 24.11.02, 04:33 Gość portalu: mgrBurak napisał: > Ja liczę, że nasi rodacy dadzą tę złotóweczkę, a z zagranicy może dolarka, a > z Anglii może funtka - powiedział kardynał Glemp ______________________________________________ <>Dlaczego nie........ To bardzo dobra inicjatywa...... Odpowiedz Link Zgłoś
a-polonia Re: nadzieje kardynala 24.11.02, 04:36 umiesz liczyc? nie licz na mnie Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: nadzieje kardynala 24.11.02, 04:40 a-polonia napisał: > umiesz liczyc? > nie licz na mnie ____________________________________________ <>...Normalne,jestes golcem......... Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: nadzieje kardynala 24.11.02, 05:14 <>...I tu sie nie zgadzam z kardynalem co do pomocy z USA......... Tam biedni ludzie,sami golcy........zarabia taki pare dularow na godzine, zycie zajebiscie drogie.Placi raty za drewniany barak lub jakies mieszkanie na peryferiach(kiedys byl czeski film "szpital na peryferiach" dzisiaj jest Polak na zapizdziu).Robia go w chuja na jakims dennym samochodzie zrobiony IN JAPAN.....I napierdala w kolko CNN-Jacy jestesmy silni,wspaniali...... Ale cos smierdzi,moze te puszki po piwie.......... Odpowiedz Link Zgłoś