Gość: Qmpel IP: 217.53.2.* 02.12.02, 17:12 Jestescie tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 Re: Polacy w Egipcie 02.12.02, 17:13 Gość portalu: Qmpel napisał(a): > Jestescie tutaj? czy to prawda ze nazwa proszku do prania "Ariel" wzial sie od Ariela Sharona? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Polacy w Egipcie 02.12.02, 17:15 <>....Jestem z Kairu.......... Jest swietnie,cudownie,duzo sie zarabia........... Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Polacy w Egipcie 02.12.02, 17:18 lolo27 napisała: > <>....Jestem z Kairu.......... > Jest swietnie,cudownie,duzo sie zarabia........... przestan sie zgrywac, wszyscy wiemy ze siedzisz w czikago w bejzmencia na milwaukach Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Polacy w Egipcie 02.12.02, 17:22 jot-23 napisał: > lolo27 napisała: > > > <>....Jestem z Kairu.......... > > Jest swietnie,cudownie,duzo sie zarabia........... > > > przestan sie zgrywac, wszyscy wiemy ze siedzisz w czikago w bejzmencia na > milwaukach _______________________________________________________ <>...Nie prawda! Ja,panie-w czikago na milwaukach nigdy nie bylem......... Odpowiedz Link Zgłoś
anza_ Re: Polacy w Egipcie 02.12.02, 20:55 Bylam dosc dlugo ale juz nie. Idz do ambasady, tam maja adresy do wszystkich. W tamtych czasach bylo tam sporo polaków w Al Kahira. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qmpel Re: Polacy w Egipcie IP: 62.135.62.* 03.12.02, 18:35 Troche ludzi znam, ciekawy jestem tych, ktorzy zaplatali sie tutaj ostatnio... Pozdrawiam z Al-Gharda'a... Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Polacy w Egipcie 03.12.02, 18:52 Gość portalu: Qmpel napisał(a): > Troche ludzi znam, ciekawy jestem tych, ktorzy zaplatali sie tutaj ostatnio... > > Pozdrawiam z Al-Gharda'a... ten watek ma przyszlosc! moze bedzie nawet bardziej ekscytujacy niz ten o polakach w szanghaju! (czesc, jestem w szanghaju - czesc, ja bylem w szangahju, bylas tam i tam - nie jeszcze nie ale bede Odpowiedz Link Zgłoś