Gość: jot-23 IP: *.dyn.optonline.net 03.12.02, 02:27 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jot-23 Re: TYLKO VAIL! IP: *.dyn.optonline.net 03.12.02, 03:12 ale ja turysta, a squaw valley? tylko dla squwas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: TYLKO VAIL! IP: *.broadcom.com 03.12.02, 07:02 Oj Jocik, geografia sie klania Squaw Valley jest w Sierra Nevada w Kalifornii. Ja polecam natomiast Mammoth w tychze gorach. Nr 2 gora w Ameryce Polnocnej wedlug snowboarderow i narciarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: TYLKO VAIL! 03.12.02, 15:09 Gość portalu: Jankes napisał(a): > Oj Jocik, geografia sie klania > > Squaw Valley jest w Sierra Nevada w Kalifornii. > > Ja polecam natomiast Mammoth w tychze gorach. > Nr 2 gora w Ameryce Polnocnej wedlug snowboarderow i narciarzy. > hehe, no dla mnie wszystko na zachod od appalachow to "rockies" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Pozatym to jeszcze? IP: *.tiaa-cref.org 03.12.02, 15:57 Jedziez z sam czy z szanowna malzonka? I na narty czy na snow bunnies? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Pozatym to jeszcze? 03.12.02, 16:26 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Jedziez z sam czy z szanowna malzonka? I na narty czy na snow bunnies? no jak sam? hehe... to dobry zart. na narty...chyba wiec bedzie ten vail...no albo okolice hwy 70...bo jet blue lata do denver a my kuzwa mamy kredyt u nich co expiruje w feb 03 hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Pozatym to jeszcze? 03.12.02, 16:28 aaa no i oczywiscie, flight z jfk wylatuje 9:30 pm! po zmroku trudniej lock- inowac on the plane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal No tak! IP: *.tiaa-cref.org 03.12.02, 16:45 W Kaliflorni nie maj tyle sniegu ani takiej jakosci jak u nas. I pozatym nie bedzie Ci co drugi koles gadal FAAAAAAAAAAAANTASTICCCCCCC (i zajebistego usmiechu)! Tylko J, jak przyjedziece na lotnisko to sie nie zaponijcie upozorowac na narciarzy. Wiem ze Wy w MIESCIE to wszyscy na czarno i w skorach. Ostatnio podjezdzam moim jacked-up F350 na DIA zakladam kapelusza wyskakuje na zol w moich shtifach az kurwa wlozylem rece za belt-buckle "lone star state" jak zobaczylem moich kolesi z NYC w czarnych golfach i lsniacych skorach, szybko ich zapakowalem do caba i do domu! Z bolkiem ostatnio szusujemy w Cooper, ale to bardzie dla lokali, wielki swiat to Aspen i Vail. Daj se spokuj z Keystone czy Breack. Winter Park tez jest spox. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: No tak! 03.12.02, 16:53 Gość portalu: --Michal napisał(a): te... pewien Zolwik w pracy nastraszyl mnie ze z Denver jedzie sie 2.5 h do vail ..heh... z airportu... powiedzmy ze bedziemy tam o 1 am... jak to bedzie wygladalo? Jeep Cherokee.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Powiedz zulviovi zeby pil nie pierd0lil. IP: *.tiaa-cref.org 03.12.02, 17:07 Z DIA do VAIL jest jakies 90, popierdalasz sobie 100 spox - ludzi w nocy nie ma. Tylko jak nie jechales jeszcze ta droga to mozesz sie troche przestraszac, ale nie wymiekac! najlepsza smierc to na babie albo w pedzacym samochodzie. Ja bym raczej wrzucil V70. Robiz tak bukuje Hertza minicara przez pricelina a potem wskakujesz na upgrade na V70 albo S60. Ale rob jak chcesz. Najbardziej przejebane z Jetem Blue jest spowrotem, oni wylatuja z DEN o 2400 czy cos, ja mam nerwowe zycie rodzinne wiec se na taki stres nie moge pozwolic. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Powiedz zulviovi zeby pil nie pierd0lil. 03.12.02, 17:15 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Z DIA do VAIL jest jakies 90, popierdalasz sobie 100 spox - ludzi w nocy nie > ma. Tylko jak nie jechales jeszcze ta droga to mozesz sie troche przestraszac, > ale nie wymiekac! najlepsza smierc to na babie albo w pedzacym samochodzie. Ja > bym raczej wrzucil V70. Robiz tak bukuje Hertza minicara przez pricelina a > potem wskakujesz na upgrade na V70 albo S60. Ale rob jak chcesz. Najbardziej > przejebane z Jetem Blue jest spowrotem, oni wylatuja z DEN o 2400 czy cos, ja > mam nerwowe zycie rodzinne wiec se na taki stres nie moge pozwolic. jakie sa szanse ze bede stuck z minicarem z nartami i snowstorm o 2 rano w denver? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Czy ja wygladam jak wrozka? IP: *.tiaa-cref.org 03.12.02, 20:19 Szanse to nie mam pojecia jakie sa. Badnolem na mape i wyszlo ze sie pomieszalem z odlegloscia do Vail z lotniska to jest 120 (ups), ale w nocy to Ci powinno zajac jakas godzinke i troche. snowstorm sie moze zawsze zdazyc, i nic Ci SUV na to nie pomoze, a moze byc tez lawina i juz calkiem nic. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Czy ja wygladam jak wrozka? 03.12.02, 20:25 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Szanse to nie mam pojecia jakie sa. Badnolem na mape i wyszlo ze sie > pomieszalem z odlegloscia do Vail z lotniska to jest 120 (ups), ale w nocy to > Ci powinno zajac jakas godzinke i troche. snowstorm sie moze zawsze zdazyc, i > nic Ci SUV na to nie pomoze, a moze byc tez lawina i juz calkiem nic. OK! szukalem tylko kogos na kogo by mozna zwalic cala wine jakby s..t hit the fan. Dzieki wszystkim za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Lokalny... IP: *.broadcom.com 03.12.02, 17:32 Lokalny patriotyzm Michale? To sie chwali! W Mammoth, CA jezdza prawdziwi snowborders i narciarze. W Vail 90% to snoby... jezdzace 350 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal ZE WQRWA CO? IP: *.tiaa-cref.org 03.12.02, 15:54 Panowie nie wymaCHUJmy jakimis gownianymi rankingami! Odpowiedz Link Zgłoś