Dodaj do ulubionych

gdzie w rockies na narty?

IP: *.dyn.optonline.net 03.12.02, 02:27
Obserwuj wątek
    • Gość: --Michal TYLKO VAIL! IP: *.client.attbi.com 03.12.02, 02:53
      • Gość: jot-23 Re: TYLKO VAIL! IP: *.dyn.optonline.net 03.12.02, 03:12
        ale ja turysta, a squaw valley? tylko dla squwas?
        • Gość: Jankes Re: TYLKO VAIL! IP: *.broadcom.com 03.12.02, 07:02
          Oj Jocik, geografia sie klania wink

Squaw Valley jest w Sierra Nevada w Kalifornii.

Ja polecam natomiast Mammoth w tychze gorach.
          Nr 2 gora w Ameryce Polnocnej wedlug snowboarderow i narciarzy.

• jot-23 Re: TYLKO VAIL! 03.12.02, 15:09
            Gość portalu: Jankes napisał(a):

> Oj Jocik, geografia sie klania wink
            >
            > Squaw Valley jest w Sierra Nevada w Kalifornii.
            >
            > Ja polecam natomiast Mammoth w tychze gorach.
            > Nr 2 gora w Ameryce Polnocnej wedlug snowboarderow i narciarzy.
            >

hehe, no dla mnie wszystko na zachod od appalachow to "rockies"
            • Gość: --Michal Pozatym to jeszcze? IP: *.tiaa-cref.org 03.12.02, 15:57
              Jedziez z sam czy z szanowna malzonka? I na narty czy na snow bunnies?
              • jot-23 Re: Pozatym to jeszcze? 03.12.02, 16:26
                Gość portalu: --Michal napisał(a):

> Jedziez z sam czy z szanowna malzonka? I na narty czy na snow bunnies?

no jak sam? hehe... to dobry zart.

na narty...chyba wiec bedzie ten vail...no albo okolice hwy 70...bo jet blue
                lata do denver a my kuzwa mamy kredyt u nich co expiruje w feb 03 hehe...
                • jot-23 Re: Pozatym to jeszcze? 03.12.02, 16:28

aaa no i oczywiscie, flight z jfk wylatuje 9:30 pm! po zmroku trudniej lock-
                  inowac on the plane!
                  • Gość: --Michal No tak! IP: *.tiaa-cref.org 03.12.02, 16:45
                    W Kaliflorni nie maj tyle sniegu ani takiej jakosci jak u nas. I pozatym nie
                    bedzie Ci co drugi koles gadal FAAAAAAAAAAAANTASTICCCCCCC (i zajebistego
                    usmiechu)! Tylko J, jak przyjedziece na lotnisko to sie nie zaponijcie
                    upozorowac na narciarzy. Wiem ze Wy w MIESCIE to wszyscy na czarno i w skorach.
                    Ostatnio podjezdzam moim jacked-up F350 na DIA zakladam kapelusza wyskakuje na
                    zol w moich shtifach az kurwa wlozylem rece za belt-buckle "lone star state"
                    jak zobaczylem moich kolesi z NYC w czarnych golfach i lsniacych skorach,
                    szybko ich zapakowalem do caba i do domu!

Z bolkiem ostatnio szusujemy w Cooper, ale to bardzie dla lokali, wielki swiat
                    to Aspen i Vail. Daj se spokuj z Keystone czy Breack. Winter Park tez jest spox.
                    • jot-23 Re: No tak! 03.12.02, 16:53

te... pewien Zolwik w pracy nastraszyl mnie ze z Denver jedzie sie 2.5 h do
                      vail ..heh... z airportu... powiedzmy ze bedziemy tam o 1 am... jak to bedzie
                      wygladalo? Jeep Cherokee....
                      • Gość: --Michal Powiedz zulviovi zeby pil nie pierd0lil. IP: *.tiaa-cref.org 03.12.02, 17:07
                        Z DIA do VAIL jest jakies 90, popierdalasz sobie 100 spox - ludzi w nocy nie
                        ma. Tylko jak nie jechales jeszcze ta droga to mozesz sie troche przestraszac,
                        ale nie wymiekac! najlepsza smierc to na babie albo w pedzacym samochodzie. Ja
                        bym raczej wrzucil V70. Robiz tak bukuje Hertza minicara przez pricelina a
                        potem wskakujesz na upgrade na V70 albo S60. Ale rob jak chcesz. Najbardziej
                        przejebane z Jetem Blue jest spowrotem, oni wylatuja z DEN o 2400 czy cos, ja
                        mam nerwowe zycie rodzinne wiec se na taki stres nie moge pozwolic.
                        • jot-23 Re: Powiedz zulviovi zeby pil nie pierd0lil. 03.12.02, 17:15

> Z DIA do VAIL jest jakies 90, popierdalasz sobie 100 spox - ludzi w nocy nie
                          > ma. Tylko jak nie jechales jeszcze ta droga to mozesz sie troche
                          przestraszac,
                          > ale nie wymiekac! najlepsza smierc to na babie albo w pedzacym samochodzie.
                          Ja
                          > bym raczej wrzucil V70. Robiz tak bukuje Hertza minicara przez pricelina a
                          > potem wskakujesz na upgrade na V70 albo S60. Ale rob jak chcesz. Najbardziej
                          > przejebane z Jetem Blue jest spowrotem, oni wylatuja z DEN o 2400 czy cos, ja
                          > mam nerwowe zycie rodzinne wiec se na taki stres nie moge pozwolic.

jakie sa szanse ze bede stuck z minicarem z nartami i snowstorm o 2 rano w
                          denver?
                          • Gość: --Michal Czy ja wygladam jak wrozka? IP: *.tiaa-cref.org 03.12.02, 20:19
                            Szanse to nie mam pojecia jakie sa. Badnolem na mape i wyszlo ze sie
                            pomieszalem z odlegloscia do Vail z lotniska to jest 120 (ups), ale w nocy to
                            Ci powinno zajac jakas godzinke i troche. snowstorm sie moze zawsze zdazyc, i
                            nic Ci SUV na to nie pomoze, a moze byc tez lawina i juz calkiem nic.
                            • jot-23 Re: Czy ja wygladam jak wrozka? 03.12.02, 20:25

> Szanse to nie mam pojecia jakie sa. Badnolem na mape i wyszlo ze sie
                              > pomieszalem z odlegloscia do Vail z lotniska to jest 120 (ups), ale w nocy to
                              > Ci powinno zajac jakas godzinke i troche. snowstorm sie moze zawsze zdazyc, i
                              > nic Ci SUV na to nie pomoze, a moze byc tez lawina i juz calkiem nic.

OK! szukalem tylko kogos na kogo by mozna zwalic cala wine jakby s..t hit the
                              fan. Dzieki wszystkim za pomoc!
                    • Gość: Jankes Lokalny... IP: *.broadcom.com 03.12.02, 17:32
                      Lokalny patriotyzm Michale?
                      To sie chwali!
                      W Mammoth, CA jezdza prawdziwi snowborders i narciarze.
                      W Vail 90% to snoby... jezdzace 350 wink

• Gość: --Michal ZE WQRWA CO? IP: *.tiaa-cref.org 03.12.02, 15:54
            Panowie nie wymaCHUJmy jakimis gownianymi rankingami!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka