Dodaj do ulubionych

Popieram adminów Forum Polonia

22.03.06, 18:38
Popieram to co się stało z Forum Polonia.
To forum w swoim czasie to był rynsztok przed wiejską speluną. Tutaj to nawet
jest czasami strach czytać same nagłówki. Sam się dziwiłem jak GW jest w
stanie coś takiego stolerować na własnym serwerze.
Admini zrobili to co nalażało zrobić. Aby oczyścić rynsztok, należy go wpierw
potraktować szlauchem z wodą pod wysokim ciśnieniem, oczyścić go do zera,
zdezynfekować i dopiero wtedy od początku zaludnić ludźmi na poziomie którzy
przedtem omijali tą kloakę z daleka.

Admini Forum Polonia mają moje pełne poparcie.
Obserwuj wątek
    • karelia Re: Popieram adminów Forum Polonia 22.03.06, 18:58
      Podpisuje liste poparcia. Popieram adminow i kolege Swiatlosmile. Jestem tak
      zwanym dinozaurem i pamietam to, o czym najmlodsi tu bywalcy nie maja pojecia.
      Polonia to byla ekskluzywne forum, gdzie pisali ludzie, ktorzy:
      -mieli co pisac
      -wiedzieli, jak pisac
      -pisali tak, ze nie mozna bylo oderwac wzroku od ekranu.
      -dali sie zapamietac jako ludzie, ktorych nie mozna zapomniec smilemimo iz byli
      tylko virt bytami.To byly osobowosci, nooo osobniczki tezwink
      - tematy byly kontrowerdyjne i nautralne. Neutralne przelykalo sie gladko
      bawiac sie przy tym szampansko. Kontrowersje rozwiazywano slownie. Gwoli prawdy
      czasmi slownie-silowo, aleee jak!!!!! Jaki styl, jaka retoryka! Nawet hmhm
      wyzwiska ( no byly takiewink) byly na poziomie eleganckiej restauracji a nie
      remizy w Parzeczewiewink
      -kazdy pisal tak jak potrafil, na poziomie bardzo wsokim i na poziomie nieco
      nizszymwink aleeee obydwa poziomy sie korelowaly i niejako uzupelnialy dajac
      taki image Forum Polonia, ze trudno zapomniec.
      Tak bylo kilka lat temu, na poczatku, kiedy PC byl aparatem dosc ekskluzywnym i
      nie wszyscy mieli dojscie do tej maszyny, nie mowiac juz o jakim takim
      sensownym pisaniu na tematy polonijne i kuchenne.
      Ale rozpisalam sie troche, wiec wracam do ad remu: czyli podpisuje liste pod
      Swiatlemsmile
      • 369_rzeczy swiatlo: rynsztok, szlauch, wpierw=analfabeta 22.03.06, 19:13
        aleeeeee, noooo = infantylny sposob pisania. Nie jestes w stodole zeby sie tak
        drzec!

Dwom staruchom brakuje publicznosci do produkowania swoich infantylnych omamow
        forumowych.
        • soup.nazi Re: swiatlo: rynsztok, szlauch, wpierw=analfabeta 22.03.06, 19:21
          "stolerować"?! Buahahaha! Czlowiek ze wsi wyjdzie, ale wies z czlowieka nigdy.
          • 369_rzeczy s-t-o-l-e-r-o-w-a-c hahahaha, przeoczylem 22.03.06, 19:28
            perelke madrosci swiatly.

swiatlo, ty ukonczyles jakas formalna edukacje poza kursami tapeciarza?
            • swiatlo Re: s-t-o-l-e-r-o-w-a-c hahahaha, przeoczylem 22.03.06, 19:45
              369_rzeczy napisał:

> swiatlo, ty ukonczyles jakas formalna edukacje poza kursami tapeciarza?

Ukończyłem dwugodzinny kurs furmana.
              • 369_rzeczy Re: s-t-o-l-e-r-o-w-a-c hahahaha, przeoczylem 23.03.06, 01:29
                no ale aspiracje masz a to sie liczy- tylko u kogo?
                • starypierdola Bardzo Cie przepraszam, XYZ-czy=jak-ci-tam 23.03.06, 03:56
                  Ale to ja wydalem Swiatle prawo jazdy wozem drabiniastym na podstawie jego dwu-
                  godzinnego kursu i dla tego zan recze i w pelni go popieram.

Furmanki konne hamowac!!

SP
                  • 369_rzeczy [...] 23.03.06, 08:58
                    pulapka na gruba ulke

starypie.. napisał:

> Ale to ja wydalem Swiatle prawo jazdy wozem drabiniastym na podstawie jego
                    dwu-
                    > godzinnego kursu i dla tego zan recze i w pelni go popieram.
                    >
                    > Furmanki konne hamowac!!
                    >
                    > SP
                  • tow.kapelan Pacaneria wypełzła z krypty P2 24.03.06, 04:42
                    Pacaneria wypełzła z krypty i давай uczyć każdego dobrych manier.

A kysz!

* numerki łowić
                    * Brzechwę cytować
                    * koliberki doić

a nie wcinać się do poważniejszych dyskusji
                    ____
                    Pazdrawljaju, na zdarowje
                    Ambasador na Kraje Wschodu
                    Szara Eminencja
                    Ruda
                    Muza
                    Princessa
                    (jeszcze jakis tytul czy to juz wsio?)
                    Wasza Muszka-Pitunia-Jutunia
                    Pis of end hepines цмок цмок
                • mysia.pizda nie rob drugiemu co tobie niemile. 23.03.06, 14:44
                  przeciez jasne ze swiatlo siem, przejenzyczyl, karzdemu morze ziem to zdarzyc,
                  wienc zrozum to proszem ciebie o zmilowanie.
      • lukasz.enka Re: Popieram adminów Forum Polonia 23.03.06, 09:16
        Wazelina potaniala?
        • mysia.pizda Re: Popieram adminów Forum Polonia 23.03.06, 14:43
          nie wiem, a ty wiesz? Ja chce spokoju w tym soalrium a anie zapalenia opon
          mozgowych. Zrobmy wspolnymi slami kawal dobrej roboty i sie wypowiedzmy czego
          my naprawde chcemy w zyciu. Z bogiem czlowiecze.
    • soup.nazi Wasze zdanie sie nie liczy 22.03.06, 19:10
      Wy oboje jestescie undead z krypty. Smierdzicie trupem.
      • swiatlo Re: Wasze zdanie sie nie liczy 22.03.06, 19:13
        soup.nazi napisał:

> Wy oboje jestescie undead z krypty. Smierdzicie trupem.

Tak samo śmierdzę jak i ty, Soup Nazi! smile)
        • 369_rzeczy o, nie, swiatlo, ty jestes znanym polglowkiem 22.03.06, 19:14
          forumowym. Nie mieszaj innych w swoj obled.
          • swiatlo Re: o, nie, swiatlo, ty jestes znanym polglowkiem 22.03.06, 19:16
            369_rzeczy napisał:

> forumowym. Nie mieszaj innych w swoj obled.

Kolego, kolego, my tu merytorycznie rozmawiamy, a ty z epitetami. Uważaj bo
            nożyce czekają!
            • 369_rzeczy rynsztok, szlauch, wpierw=analfabeta 22.03.06, 19:19
              czytac cwoku nie umiesz.
            • fan.club1 O, świetlany! Dostałeś przepustkę od ertesa, 22.03.06, 20:00
              czy szukasz azylu uciekając przed donem?
              • swiatlo Re: O, świetlany! Dostałeś przepustkę od ertesa, 22.03.06, 20:05
                fan.club1 napisał:

> czy szukasz azylu uciekając przed donem?

Both.
    • ertes Re: Popieram adminów Forum Polonia 22.03.06, 20:57
      Ten twoj post to jest tak jakbys wlazl z buciorami wypapranymi gownem do mojego
      domu i kazal mi sprzatac i ustwaiac po twojemu.
      Czy mozna byc bardziej nietolerancyjnym niz ty???
      • swiatlo Re: Popieram adminów Forum Polonia 22.03.06, 22:35
        ertes napisał:

> Czy mozna byc bardziej nietolerancyjnym niz ty???

Nie można.
        • ertes Re: Popieram adminów Forum Polonia 22.03.06, 22:50
          Przynajmniej jestes szczery smile
          • 369_rzeczy jest glupi ale szczery. Stara sie jak moze. 23.03.06, 01:31
            niewiele moze.
      • _czosnek_ Re: Popieram adminów Forum Polonia 23.03.06, 00:07
        Zabanowano ci cieciu kilka innych nickow?
        • legendarny_ertes Re: Popieram adminów Forum Polonia 23.03.06, 00:13
          _czosnek_ napisała:

> Zabanowano ci cieciu kilka innych nickow?

Nie tlumoku.
    • szfedka A ja nie... 23.03.06, 09:43
      I zgadzam sie ze starym wiarusem w jego wpisie.
      Uwazam ze GW powinna wybierac na adminow osoby zrownowazone i tolerancyjne
      potrafiace odrozniac ziarno od plewow.
      • lukasz.enka Re: A ja nie... ??? 23.03.06, 10:42
        A gdzie ten wpis staregowiarusa z ktorym sie podobno zgadzasz? Cenzura wyciela,
        czy co? Moze to jest wlkasnie ten tajemniczy powod, dla ktorego nasz starywiarus
        zaczal nagle krytykowac adminow, a posrednio i Samego Nadredaktora Adama M, a
        wiec i Narod Wybrany?

szfedka napisała: I zgadzam sie ze starym wiarusem w jego wpisie.
        Uwazam ze GW powinna wybierac na adminow osoby zrownowazone i tolerancyjne
        potrafiace odrozniac ziarno od plewow.
        • kan_z_oz Re: A ja nie... ??? 23.03.06, 12:14
          Przeslalam list PSW do osoby zainteresowanej, wiec moze zamiast wieszac zdechle
          psy jedno na drugim dacie sobie i Jej troche czasu?

W koncu robi to z zamilowania do Forum a nie dlatego, ze ktos Jej za to placi.
          Docenic intencje - podziekowac i zastanowic kto bedzie tutaj sleczal godzinami
          za darmo aby czytac te wypociny?

Jak sie nie ma co lubi - to sie lubi co sie ma. Jesli nikt nie ma zamiaru
          poswiecic kilka godzin dziennie na to Forum to nie powinien krytykowac drugiej
          osoby, za to, ze robi to zle. Ja pisuje tutaj sporadycznie i wqu..a mnie gdy
          wieszane sa wszystkie burki psy z wywlekaniem wszystkich osobistych rzeczy.
          List wyslalam osobiscie na skrzynke bo mam niska tolerancje na nagonke na
          slabszego.

Szukac nowego admina i dac dziewczynie spokoj - ma wystarczajaco na talerzu!!!
          Wqu..am sie dla zasady - nie dlatego, zebym miala osobiste korzysci z obrony
          Krana czy tego forum.

Pozdrawiam i zycze udanej nocy/dnia

Kan
          • lukasz.enka Re: A ja nie... ??? 23.03.06, 13:43
            Widzisz, jest na swiecie sporo ludzi, ktorzy dla samej przyjemnosci posiadania
            wladzy sa gotowi do wszystkiego. Im nie zalezy na materialnych korzysciach ani
            nawet uznaniu: ostatecznie ani Stalin ani Hitler nie byli bogaczami, oni
            zabijali przeciwnikow nie dla zysku, a dla idi. Man nadzieje, iz "aluzju
            paniala". Jak nie, to sorry, ale bardziej otwarcie pisac nie moge ze wzgledu na
            cenzure.
          • szfedka Re: A ja nie... ??? 23.03.06, 14:06
            No chyba kan zagalopowalas sie troszku z tym niekrytykowaniem.
            Czy wedlug twego mniemania nie nalezy krytykowac kaczorow ze podjeli sie
            trudnej roli rzadzeniu gdyz dzialaja z umilowania ojczyzny?
            W koncu admini sa dla forum czy forum dla adminow?
            Jezeli ktos sie czegos podjal to ma robic to dobrze i liczyc sie ze narazi sie
            na krytyke.
            Kilka dni temu przeczytalam tlumaczenie ze wycieto niewinny post gdyz "nie
            zgadzal sie z tematyka forum" a tu Karelia zachwala forum z przed kilka lat.
            Gdyby wtedy wycinano posty nie zgadzajace sie z tematyka forum to by wycieto w
            pien 95% postow (o ile nie wiecej)i teraz Karelia nie miala by co wspominac.
            • kan_z_oz Re: A ja nie... ??? 23.03.06, 14:25
              Teoretycznie jesli ktos podejmuje sie administrowania to powinien wiedziec co
              robi - a co jesli nie wie? lac po mordzie, czy ukamieniowac?
              Kran dostala za swoje na P2, gdy PSW opublikowal list otwarty. Tuatj tez.
              Powiedzialam, ze wyslalam na skrzynke, czyli nie ma wymowki, ze nie wiem.

Daj jej czas, jak wroci z roboty i zdola przebrnac przez garki, posty i
              skrzynke to powinna sie ustosunkowac.

Nie wiadomo mi wiele na temat 'starych czasow' tego forum. Gdy ja zaczelam na
              nim pisac, Ciebie tutaj juz nie bylo. Pisaly nicki typu mysia piza, o tematyce
              zblizonej do nazwy. Byl gosc, ktory torturawal Forum cala strona pt; jakas pani
              to q..wa.
              Wsrod tego wszystkiego ginely posty Soupa i Wiarusa bo przebrniecie przez
              strony spamu zabijalo chec do szukania tresci na tym forum.
              Co sie dzialo pozniej - nie wiem, bo zrezygnowalam. Ostatnio zauwazylam, ze
              spamu wciaz jest duzo, znikal Soup, Wiarus i tresc oraz wiekszosc wyzwisk.
              Czy Kran wycial tresc i wyzwiska, calkowicie prawdopodobne - wciaz ochotnikow
              do administrowanie stajni Augiasza nie widac. Ja sie nie podejmuje wiec
              dziekuje, ze ktos cos robi.

Obiektywnie na ile moge; nie znam Krana i nie mam zadnych przywiazan
              emocjonalnych ani do niej ani do tego forum.

Pozdrawiam

Kan
              • mysia.pizda czesc Cun(t) z Oz 23.03.06, 14:31
                czekam na twoje rewelacje na inne tematy wspolczesne.
                • homerowy_beret1 Popieram adminow Polonii 23.03.06, 14:34
                  Prosze ciac ile sie da.
                  • mysia.pizda Re: Popieram adminow Polonii 23.03.06, 14:40
                    wlasnie! Jak nieodpowiedzialni sie pjawiaja, ciac post, jak robia to jeszcze
                    raz- ciac nick. Jak obciecie nika nie pomaga, obciac dostep i niech sobie kupi
                    nowy komputer. Zobaczymy ile takich komputerow sobie azbesciaki moga
                    kupic!!!!!!!!!!!

Zycze sobie wiecej ladnych i kulturalnych watkow pisanych przez madrych ludzi a
                    nie zgryzliwych cwaniakow na kupionych emeryturach. Jak sie nie poprawi to stad
                    odejde i zaczne pisac na forum www.attehforum.com Tam jest wiecej rzeczowych
                    rozmow.
                • homerowy_beret1 Re: czesc Cun(t) z Oz 23.03.06, 14:37
                  Nastepny nawiedzony.
                  Wywalac dowcipaskow na zbity...
                  • mysia.pizda Re: czesc Cun(t) z Oz 23.03.06, 14:41
                    co widzisz w moim nawiedzeniu? Czy ty sie aby nie pomylilas? Przeczytaj moje
                    posty- jestesmy zdaje sie po tej samej stronie barykady. Czuj czuj czuwaj!
    • mysia.pizda swiatlo, nie ustawaj w swoich dazeniach do 23.03.06, 14:35
      wprowadzenia ladu i porzadku na tym forum. Jest tu kilka osob ktorym zalezy na
      poprawie atmosfery tutaj. Dziekuje ci z calego serca!!!!

Takich osobnikow jak nazi, lukaszenka, 369rzeczy i innych to nasza adminka
      powinna wykreslac z listy. Uderzyc nalezy ich po nikach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratulacje dla adminow ze potrafia tak cierpliwie oczyszczac to forum z roznych
      podejrzanych elementow! Bog z wami.
      • kan_z_oz Re: swiatlo, nie ustawaj w swoich dazeniach do 23.03.06, 14:52
        Minelo 10 minut i 5 spamow czekamy tylko na goscia od Q..wy.

hehehe - ciac czy klac oto jest dylemat tego forum.

Kan
        • lukasz.enka Re: swiatlo, nie ustawaj w swoich dazeniach do 23.03.06, 15:30
          Nie przeklinaj, dziecko!
        • sloniowa.pi coz za straszny jezyk! Uwazam ze taki jezyk nalezy 23.03.06, 15:39
          pietowac.

kan_z_oz napisała:

> Minelo 10 minut i 5 spamow czekamy tylko na goscia od Q..wy.
          >
          > hehehe - ciac czy klac oto jest dylemat tego forum.
          >
          > Kan
        • gosc.od.qu_wy czesc kan_z_oz, przepraszam cie za forumowiczow 23.03.06, 15:42
          troche chyba przesadzili zeby tak cie z..c jak bura sunie, cos w tym nie tak.
          napisz prosze jak zagotowac malemu.
    • warcholski Re: Popieram adminów Forum Polonia 23.03.06, 17:23
      Gazeta wybrala sobie takiego spolecznego admina jak kiedys wybierano "czlonkow
      ormo" - ze zrozumieniem co jest ziarnem a co jest plewami z bylymi czlonkami
      wladzy ludowej bylo tak samo. "Pijana wladza z nozyczkami", ktora nie spelnia
      zadania powinna podac sie natychmiastowej dymisji - zajac sie praca jak sama
      twierdzi w zarchiwowanych watkach - wyjdzie jej to na zdrowie. A jak nie to
      niech cierpi to Forum wraz z GazWyb i podzszywajacej sie pod roznymi
      nickami "nadufana moderatorka"+ jej "forumowicze" wielbiciele. Jedni wola
      wolnosc, a drudzy uwielbiaja wszelkie regulacje oraz cenzure. Zdaje sie
      wiekszosc poto opuscila "ludowa", aby raz na zawsze odciac sie od narzucanych
      odgornie regulacji, jak rowniez zamykania innym mordy.

-----

Problem krypty zarchiwizowany powraca jak bumerag

FORUM BEZ CENZURY

muszwa powinna sobie strzelic drzwiami

----
    • swiatlo Nadal popieram adminów Forum Polonia 23.03.06, 18:19
      Wy wszyscy zupełnie nie rozumiecie istoty problemu. Problemem P1 nie jest
      cenzura. Problemem P1 jest rynsztok i kloaczny poziom dużej ilości uczestników.
      Odnoszę wrażenie że jest tu paru nastoletnich gó..arzy którzy lubią zadymy i
      swoją dresiarską frustrację wyładowywują na internecie który ze swej samej
      natury zapewnia im anonimowość.
      Wobec tych pie..ów naprawdę jedynym wyjściem jest masowe wycinanie.
      Trzeba tym małpom naprawdę wbić do ich pustych łbów zasadę o zerowej tolerancji
      wobec ich zachowania.
      Człowiek który ma zamiar pisać o swojej emigracji musi mieć zapewnione
      przynajmniej minimalne warunki komfortu. Minimalne warunki oznaczają że jeśli
      ktoś się dzieli jakimiś swoimi problemami to nie będzie ordynarnie wyśmiany i
      nie będzie obrzucony obraźliwymi sformułowaniami. To jest podstawa.

Genralnie jestem przeciwny cenzurze w telewizji na przykład, ale nawet
      najbardziej liberalna telewizja nie zezwala na filmowanie od środka kloaki.
      A dresiarze z tego forum są właśnie taką kloaką.
      Oni nie rozumieją że jak ktoś wpadnie do towarzystwa i zrzyga się na kogoś, i
      uważa się potem za cwanego i "cool", to tak naprawdę on nie jest niczym więcej
      jak psim gównem.

Opowiadam się za masowym cięciem internetowych dresiarzy.
      • homerowy_beret1 Re: Nadal popieram adminów Forum Polonia 23.03.06, 18:54
        Admini nie dajcie sie zniechecic.
        Swiatlo ma racje - uklony dla Swiatla
        smile

• starypierdola Tak trzymac, Swiatlo :)) 23.03.06, 19:07
          • debunker Koliberki doić, Ziutek. 24.03.06, 05:22
            Pacaneria wypełzła z krypty i давай uczyć każdego dobrych manier.

A kysz!

* numerki łowić
            * Brzechwę cytować
            * koliberki doić

• starypierdola Czesc Ertes! Co nowego?? 24.03.06, 06:10
              • starypierdola Ups! Mialo byc "Czesc Tomeczku". Co nowego?? 24.03.06, 06:12
      • sloniowa.pi czesc furman! 23.03.06, 20:05
        chcesz to pogadamy przy piwie jak uzdrowic to chore forum. Daj znac, bedzie
        lepiej niz ostatnio.
      • sloniowa.pi ooo, widze ze sobie analfabeto dopisales 'a' 23.03.06, 20:21
        do twoich hasel rosyjskich. O rzyganiu tyo ty sie lepiej nie wypowiadaj, ty
        ktory przyjal nik mordercy setek Polakow po II Wojnie. Jestes zwyklym idiota i
        do tego wg twoich slow bez wyksztalcenia, bo przyznajesz sie do dwoch godzin
        kursu dorozkazy. Nawet nie masz prawa prowadzenia wozu drabiniastego, gdyby nie
        to ze wwiarus stary p. (coz za makabryzny nick!) sie nad toba ulitowal i dal ci
        certyfikat- nielegalnie zreszta. Odejdz bo jestes skonczony tutaj.
        • donk Ale jutro bendziesz mial kaca. heheh 23.03.06, 21:00
          Ja cie krencem,
          tak chlac w srodku tygodnia to nie po bozemu. heheh
        • starypierdola >...(coz za makabryzny nick!) ...< 24.03.06, 05:44
          Bardzo przepraszam ze urazilem Twoje poczucie estetyki, drogi Ertesie, ale ja
          biedak i na lepszy / drozszy nick mnie nie stac.

Sorry sad((
          SP
          • debunker Po 15 srebrników na łebka 29.03.06, 23:54
            Podziel się srebrnikami z karelią i kup se lepszy nick

starypie.. napisał:

> Bardzo przepraszam ze urazilem Twoje poczucie estetyki, drogi Ertesie, ale ja
            > biedak i na lepszy / drozszy nick mnie nie stac.
            >
            > Sorry sad((
            > SP
            • treser.polonii Re: Po 15 srebrników na łebka 30.03.06, 01:51
              wiesz dobrze ze twoje miejsce jest w szpitalu psychiatrycznym a nie na forum
              polonii.
              • debunker Re: Po 15 srebrników na łebka 30.03.06, 02:21
                Pacaneria wypełzła z krypty i давай pouczać każdego o sprawach polonijnych
                widzianych z rządowego stolca jutki.
                A kysz!

* numerki łowić
                * Tuwima cytować
                * koliberki doić

• zenidlo co ma stolec jutki do twojej choroby psychicznej? 30.03.06, 05:48
                  boje sie twojej odpowiedzi.
                  • debunker Re: co ma stolec jutki do twojej choroby psychicz 30.03.06, 13:52
                    zenidlo napisał:

> boje sie twojej odpowiedzi.

Z jednej strony pościki wiarusa burzą jej spokój sumienia lecz z drugiej strony
                    nie wolno jej dyskutować na tematy służbowe. A zajmuje się wszak z ramienia
                    rządu polityką wschodnią RP.

Jest to dość powszechny dylemat funkcjonariuszek z awansu społecznego - i
                    chciałyby dobrze, i nie chciałyby jednocześnie narazić swej synekurki.

W zaistniałej sytuacji (patowej zresztą hehehe) nie pozostaje Pituni nic
                    innego, jak tylko próbować dezawuowania SW na gruncie braków w dostatecznie
                    wykwintnej delikatności salonowca. Zupa by się tu przydał do delikatnego
                    przetłumaczenia jutce wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka