Dodaj do ulubionych

buty J.Kaczyńskiego

03.04.06, 15:38
www.joemonster.org/article.php?sid=5741
Ze zgrozą oglądałem w Szkle Kontaktowym TVN buty J.Kaczyńskiego. WSTYD i HAŃBA

www.joemonster.org/article.php?sid=5741
Obserwuj wątek
    • prawdziwawadera2 Re: buty J.Kaczyńskiego 03.04.06, 21:43
      smile)))))))), to juz koniec! I te przykrotkie sznorowki. Biedak sznorowal swoje
      buciki co druga dziurke, zeby starczylo na zawiazaniesmile))
      Gdzie Wy szukacie tych "perelek"smile))))
      Lo matko!
      Pozdrawiam Wadera
      • amisiemarzy_zalegalizowanie [...] 04.04.06, 04:24
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • u25 Nie wierze! (n/txt) 03.04.06, 21:48
      • u25 Re: Nie wierze! (n/txt) 03.04.06, 22:10
        Ale ta pani dziennikarka rowniez ma buty bardzo zuzyte. Myslalam, ze buty w
        takim stanie to sie tylko w Australii nosi ;D
        • marimax Re: Nie wierze! (n/txt) 03.04.06, 23:00
          Za to Kwasniewski ze swoja zoneczka byli zawsze ubrani jak z zurnala, no ale
          jak sie tyle nakradlo co ta wybitnie uzdolniona para to bylo za co sie ubierac
          • u25 Re: Nie wierze! (n/txt) 03.04.06, 23:13
            Pomijajac kod biznesowy... Z pensji prezydenta, ktora wynosi 16K/mc (prosze
            mnie skorygowac jesli sie myle) mozna chyba sobie kupic porzadne buty
            (wspierajac polski biznes np. cos z lini classica Gino Rossi (wloskie
            brzmienie, ale to slupski producent obuwia:
            www.gino-rossi.com/
            ), paste do butow, szczotke do butow i gabke do butow).
            Czy ten pan ma w ogole slyliste?
        • christina.milian Re: Nie wierze! (n/txt) 01.05.06, 19:46
          to niestety prawda... dokładnie te same zdjęcia widziałem w jednym z tygodników
          (newsweek albo polityka)... były jeszcze kreacje Dorna smile
    • jp.hi Re: buty J.Kaczyńskiego 03.04.06, 23:07
      Te buty choc nie wygladaja elegancko sa brands i kosztuja min $200.
      Ten styl podwojnego szycia rownoleglego ze scietym szpicem jest obecnie
      najmodniejszy i zalicza sie do najbardziej eleganckiego. To nie zart.
      Tego typu buty nasza obecnie biznesmeni i generalnie ludzie z high class.

Skora z ktorej zrobione sa te buty jest bardzo miekka i latwo sie marszczy. Sa
      przy tym bardzo wygodne.
      Inna sprawa ze te na nodze prezydenta nie sa czyste. Moze przeszedl po jakiejs
      chlapie.
      • u25 To sa buty na weekend, to nie sa buty do garnituru 03.04.06, 23:15
        • jp.hi Re: To sa buty na weekend, to nie sa buty do garn 03.04.06, 23:26
          Oczywiscie nie sa to buty do garnituru.
    • waldek.usa Jaka dziennikarka, taki prezio 04.04.06, 17:11
      panienka tez niechlujnie ubrana, butki poszarpane (moze ma psa...), sadelko na
      brzuszku sie rysuje, hehehe.
      Oraz, pasek tej pani jest za dlugi, o dwa numery, oraz, ta pani zaciaga pasek
      prawa raczka, czyli jakos tak po mesku. Moze ona jest lesba?

No, ale prezio ma normalne sapogi, moze Timberlandy ,na wloczege po
      Bieszczadach.
      Oraz te nieszczesne sznurowadla w co drugiej dziurce. Sznurowadelka sa
      pozyczone z butkow wizytowych, raczej plaskie, badz czasem splaszczone.
      Powaznie przetarte w mniej wiecej polowie dlugosci, na odcinku ok. 3/4 cala,
      oraz w co najmniej jeszcze jednym miejscu.
      Sapozki sa za male w okolicy kostki. Z pielegnacja nie mialy nic do czynienia.
      Poobcierane na nosach w stylu pijackiego chodu, jezyk rowniez ma slady
      przetarcia - tym razem przez oryginalne sznurowadla, byc moze skorzane.

Garniturek z wieszaka Domu Centrum, rekawy ciut za dlugie.
      Koszulka nie wykrochmalona, mankiet zwija sie z bolu w strone przeciwna.
      Qrwacik kolorystycznie moze byc, jakkolwiek jest zawiazany w imitacje tzw. "two-
      in-four", bez faldy po srodku, czyli po chamsku zaciagniety lapa, bez udzialu
      palca wskazujacego. Brak "tie clip" uwydatnia dlugosc krawacika, ktora jest
      nieelegancka, gdyz ponizej klamerki paska.
      Spodenki prezia sa nieumiejetnie zaprasowane, gdyz niesymetrycznie wzgledem
      prazkow.

Sherlock Holmes mialby tu pole do popisu i wydedukowal, skad sie taki chomont
      wzial i czym sie naprawde zajmuje, hehehe.

Jeszcze jedna uwaga generalna:
      kto podpizdzil wnetrze ram, pod ktorymi wywiad sie odbywa?
      • uwaga_zly_pies Wooof 05.04.06, 19:07
        te butki reporterki i prezia to ja sam poszarpalem, gdy oni sie szarpali w
        stodolw, wooofwooofwooof
      • klotzek_lemura waldek, mam pytanie 05.04.06, 20:22
        zawsze chcialem sie zapytac ciebie ale nie bylo okazji. Sluchj, rodaku,
        odnisoles wielki sukces w USA jak czytam na forum, spektakularny ze tak powiem,
        bulwersujacy i niebotyczny. jests kims w USA, tak? No wiec ja sie chcialem
        zapytac czy masz zone? Bo ja mam i z moja zona to wlasciwie lepiej bym wyszedl
        z kotwica tytanika uwiazana do kalafiora. Teraz, poniewaz wiem ze nie masz zony
        (nie pytaj skad wiem bo sie zarumienie) to czy myslsiz sie powiesic, pardon,
        ozenic i miec prawdziwe amerykanskie dzieci? Wiesz, takie co rwa batony przed
        kasa a rodzic stoi bezradnie usmiechajac sie glupawo. A wiec, czy planujesz sie
        utopic?

waldek.usa napisał:

> panienka tez niechlujnie ubrana, butki poszarpane (moze ma psa...), sadelko
        na
        > brzuszku sie rysuje, hehehe.
        > Oraz, pasek tej pani jest za dlugi, o dwa numery, oraz, ta pani zaciaga pasek
        > prawa raczka, czyli jakos tak po mesku. Moze ona jest lesba?
        >
        > No, ale prezio ma normalne sapogi, moze Timberlandy ,na wloczege po
        > Bieszczadach.
        > Oraz te nieszczesne sznurowadla w co drugiej dziurce. Sznurowadelka sa
        > pozyczone z butkow wizytowych, raczej plaskie, badz czasem splaszczone.
        > Powaznie przetarte w mniej wiecej polowie dlugosci, na odcinku ok. 3/4 cala,
        > oraz w co najmniej jeszcze jednym miejscu.
        > Sapozki sa za male w okolicy kostki. Z pielegnacja nie mialy nic do
        czynienia.
        > Poobcierane na nosach w stylu pijackiego chodu, jezyk rowniez ma slady
        > przetarcia - tym razem przez oryginalne sznurowadla, byc moze skorzane.
        >
        > Garniturek z wieszaka Domu Centrum, rekawy ciut za dlugie.
        > Koszulka nie wykrochmalona, mankiet zwija sie z bolu w strone przeciwna.
        > Qrwacik kolorystycznie moze byc, jakkolwiek jest zawiazany w imitacje
        tzw. "two
        > -
        > in-four", bez faldy po srodku, czyli po chamsku zaciagniety lapa, bez udzialu
        > palca wskazujacego. Brak "tie clip" uwydatnia dlugosc krawacika, ktora jest
        > nieelegancka, gdyz ponizej klamerki paska.
        > Spodenki prezia sa nieumiejetnie zaprasowane, gdyz niesymetrycznie wzgledem
        > prazkow.
        >
        > Sherlock Holmes mialby tu pole do popisu i wydedukowal, skad sie taki chomont
        > wzial i czym sie naprawde zajmuje, hehehe.
        >
        > Jeszcze jedna uwaga generalna:
        > kto podpizdzil wnetrze ram, pod ktorymi wywiad sie odbywa?
        >
        >
        >
        • waldek.usa Re: waldek, mam pytanie 05.04.06, 21:10
          klotzek_lemura napisał:

> zawsze

► jak dlugo jest zawsze? to znaczy iles juz mial nickow zanim zostales
          klockiem lemura?

chcialem sie zapytac ciebie ale nie bylo okazji. Sluchj, rodaku, odnisoles
          wielki sukces w USA jak czytam na forum, spektakularny ze tak powiem,
          bulwersujacy i niebotyczny.

► alez skad gdzie tak napisane i tu leci perskie oko panie Jareczku
          jeszcze jednom setkie z lezkom prosze i malosolnego z ulikiem...

jests kims w USA, tak? No wiec ja sie chcialem zapytac czy masz zone?

► nie

Bo ja mam i z moja zona to wlasciwie lepiej bym wyszedl z kotwica tytanika
          uwiazana do kalafiora.

► moje kondolencje

Teraz, poniewaz wiem ze nie masz zony (nie pytaj skad wiem bo sie zarumienie)

► nie rumien sie Szerlok, tylko zapodaj dedukcje

to czy myslsiz sie powiesic,

► niekoniecznie

pardon, ozenic i miec prawdziwe amerykanskie dzieci? Wiesz, takie co rwa batony
          przed kasa a rodzic stoi bezradnie usmiechajac sie glupawo.

► co jest, masz takie, czy tylko chcesz po kolezensku, hehehe, ostrzec, ze
          shitmayhitthefanifnotlucky

A wiec, czy planujesz sie utopic?

► ja ciebie tak powiem ja plywac nie umiem, to ja sobie mam kilka kolek
          ratunkowych i ciebie tez radze miec
          • klotzek_lemura no wlasnie, dziekuje za odpowiadanie 05.04.06, 21:35
            tak tez sobie myslalem, ze mozna byc bardzo cocky jak sie tej tit-a-nickowej
            nie zakupilo. Ja sobie tak pomyslalem, ze takich jak waldek madrych to tu jest
            bardzo malo. I z tego wynika moral dla Polakow i polaczkow na zachodzie i
            wschodzie, w Polsce i w USA oraz w Kazachstanie: sprzedasz skorke, g. bedziesz
            mial. Ot i cala prawda emigracyjna a azbest jest rezultatem a nie przyczyna.

Sprzedam zone, dobrze gotuje i miec dzieci. Dobrze zapolace. Ma (juz) papiery.
            • warcholski Re: no wlasnie, dziekuje za odpowiadanie 05.04.06, 21:48
              klotzek_lemura napisał:

> Sprzedam zone, dobrze gotuje i miec dzieci. Dobrze zapolace. Ma (juz) papiery.

Sprzedac zone to latwo... ty sie zapytaj jaki frajer przejmie twoje alimenty.
              Stare przyslowie mowi "widzialy galy co braly" - teraz sam sobie oraj, cos
              naprodukowal.
              • klotzek_lemura Re: no wlasnie, dziekuje za odpowiadanie 05.04.06, 23:53
                nie, nie, zaszla pomylk! Ona nie ma dzieci, ona CHCE miec dzieci. To ja nie
                chce. Na razie przestalem orac zeby nie bylo na mnie smile

Czy po moim wyjasnieniu masz inny poglad na sytuacje? Sam mowiles ze sprzedac
                lzone tolatwo wiec moz eporadz mi jak? Juz myslalem ze jakby jakis emigrant
                chcial sie na nia skusic to ja bym mu zaplacil, powiedzmy 20,000 dolarow. Daj
                znac na skrzynke jak kogos znasz. No i papiery tez zona ma.
                • waldek.usa Re: no wlasnie, dziekuje za odpowiadanie 06.04.06, 15:52
                  klotzek_lemura napisał:

> nie, nie, zaszla pomylk! Ona nie ma dzieci, ona CHCE miec dzieci. To ja nie
                  > chce. Na razie przestalem orac zeby nie bylo na mnie smile
                  >
                  ► gdzies ty ten bagaz znalazl i na jakich zasadach?
                  >
                  > Czy po moim wyjasnieniu masz inny poglad na sytuacje? Sam mowiles ze sprzedac
                  > lzone tolatwo wiec moz eporadz mi jak? Juz myslalem ze jakby jakis emigrant
                  > chcial sie na nia skusic to ja bym mu zaplacil, powiedzmy 20,000 dolarow. Daj
                  > znac na skrzynke jak kogos znasz. No i papiery tez zona ma.

► bez papierow nie sprzedasz, hehehe.
                  Ja ciebie tak powiem: namow zone na zrobienie paru $$.
                  Proste, imigrant potrzebujacy zielonej karty zawsze sie znajdzie. Po ile taki
                  interes teraz chodzi...tego nie wiem, mnie swego czasu oferowano 10K za ozenek
                  z nielegalna Polka. Interes kiepski, gdyz za te sume kupujesz problem na pare
                  lat i mnie to nie potrzebne.

Tak jak powiedzialem, namow zone na taki interes, nie ma takiej baby co byla
                  nie chciala 10K extra.
                  Moga sie chajtnac w Las Vegas czy gdzie tam, taka cicha bigamia, hehehe.

No i jeszcze jest jeden problem; w pewnym wieku towar przestaje byc chodliwy i
                  zaczyna sie rozgladac za wozkiem, bo z chodzeniem juz nie tak dobrze. No moze
                  za 10-15 lat, ale zawsze. Pojawiaja sie problemy, menopauza usmiecha sie
                  zlosliwie, tusza rosnie od samego ogladania zarcia, zapomnij o jedzeniu.
                  Zaczyna sie szukanie "pielegniarza", ktory by ten wozek z towarem popychal od
                  szpitala do szpitala. Kto wie, moze sie tez trafic tzw. fake heart attack, jak
                  ostatnio pokazaly badania medyczne...a frajer pomysli, ze to prawdziwy,
                  hehehe...
                  No, to kombinuj, kombinuj i szukaj zapasowych kol ratowniczych, czyli mlodszych
                  panienek.
                  ...jezeli mozesz, hehehe...
              • waldek.usa Re: no wlasnie, dziekuje za odpowiadanie 06.04.06, 15:28
                warcholski napisał:

>
                > Sprzedac zone to latwo... ty sie zapytaj jaki frajer przejmie twoje alimenty.
                > Stare przyslowie mowi "widzialy galy co braly" - teraz sam sobie oraj, cos
                > naprodukowal.

► dlatego zlozylem lemurowi kondolencje, hehehe.
      • waldek.usa Masz problem z preziem 07.04.06, 01:10
        poczytaj
    • waldek.usa Do gory 07.04.06, 00:37
      bo to jest temat super
      • zenidlo Re: Do gory 07.04.06, 01:07
        wiesz na innym watku wyszlo ze do nowegojorku co raz to zalatuja watachy
        nowobogackich z warsiawskich lepszych dzielnic i tram lataja po sklepach i
        pobiertaja towar. Nie moglem zrozumiec dlaczego czy to dlatego ze tanszy czy
        tez dlatego bo moga w kazdym razie wyszlo ze wycieczka do NY musi kosztowac
        przynajmniej 10,000zl co jako zywo nie wydaje mi sie popularnym sportem wsrod
        tych lepiej urodzonych. Sadzac po kaczych lapach jak na zdjeciu powyzej to moze
        jezdza po buty?!
        • waldek.usa Re: Do gory 08.04.06, 20:50
          zenidlo napisał:

> wiesz na innym watku wyszlo ze do nowegojorku co raz to zalatuja watachy
          > nowobogackich z warsiawskich lepszych dzielnic i tram lataja po sklepach i
          > pobiertaja towar. Nie moglem zrozumiec dlaczego czy to dlatego ze tanszy czy
          > tez dlatego bo moga w kazdym razie wyszlo ze wycieczka do NY musi kosztowac
          > przynajmniej 10,000zl co jako zywo nie wydaje mi sie popularnym sportem wsrod
          > tych lepiej urodzonych. Sadzac po kaczych lapach jak na zdjeciu powyzej to
          moze
          >
          > jezdza po buty?!

► od dawna wiadomo, ze tu zakupy sa tansze niz gdzie indziej. Nawet
          Kanadole robia tu zakupy - wiem to jako fakt od panienek z biura w Kanadzie.
          Panienki z biura w UK po prostu nie moga sie doczekac, gdy tu przyjada. Wydaja
          mnostwo $$.
          Dlaczego???

Chyba proste, hehehe.

Acha, Japonczycy z biura w Tokyo tez puszczaja gruba forse...
    • drabiniasty Dziadostwo wschodnioeuropejskie 13.04.06, 04:27
      A wy sie tak strasznie unosicie jak sie mowi, ze Polska to Wschodnia Europa!
      Wystarczy popatrzec na tego niechluja i brudasa, ktory dziwnym zbiegiem
      polskiej glupoty jest szefem politycznym wspolczesnej Polski, zeby zdac sobie
      sprawe, ze Polska potrzebuje jeszcze jakies 200 lat aby dojsc do stanu kultury
      osobistej Europy Zachodniej. Ten tu wodz, jest typowym Polakiem, niedomytym,
      niedoczyszczonymi daje glowe ma smierdzace wlosy, ktore myje raz na miesiac,
      zeby za bardzo je nie meczyc. Pomijajac jednak wodza, popatrzcie na te
      dziennikarke. Tez wcale nie lepsza. Gdzie ona kupila te swoje buty? Siermiezna
      i brudna ta Polska nic sie nie zmienilo od 100 lat, tylko wiecej widac to
      technika poszla do przodu!!!
      • felix_w Re: Dziadostwo wschodnioeuropejskie 13.04.06, 04:38
        drabiniasty z tymmyciem glowy to lepiej poczytaj na naklejce co daja do srodka
        i co te szampony powoduja a potem zabieraj glos. Masz zerowe pojecie o polskiej
        i o zachodniej kulturze, higienie itp. Sam jestes starym oslem wiec skad masz
        wiedziec. jak wyluysiejesz doresztyto napisz nam pojakich szamponach z pianka.

Wydaje ci sie ze jak wyjechales z Polski to od razu wszedles zywcem do raju a
        juz na pewno ze stales sie madrzejszy o prawdy zyciowe. Mniej zasuwania na
        tasmie izaraz ci wroci rozum.
        • drabiniasty Re: Dziadostwo wschodnioeuropejskie 13.04.06, 04:44
          Felusiak ja nie jestem wcale starszy o ciebie ale na pewno czysciejszy....
          uderz w stol i nozyce sie odezwa!!!! Tobie felusiak nic nie pomoze. Jak ktos
          sie w Lomzy urodzil i wychowal, to nawet najczystsze spoleczenstwo cie nie
          zresocjalizuje. a ty co tez glowe myjesz raz na miesiac?
          • drabiniasty Re: Dziadostwo wschodnioeuropejskie 13.04.06, 04:45
            sprostowanie: Felix mialo byc,
            • drabiniasty Re: Dziadostwo wschodnioeuropejskie 13.04.06, 04:48
              Acha felix , troche pojecia to ja mam. Mieszkalem 4 lata we Francji, 4 lata w
              Anglii, 2 lata w Nieczech i 20 lat w USA. A ty gdzie meiszkales, ze tak dobrze
              znasz Europe? W Lomzy?
              • felix_w Re: Dziadostwo wozu drabiniastego 13.04.06, 05:03
                wiesz, drabiniasty ty widze swojego z lomzy zaraz poznasz. Ale widze ze masz
                arystokratyczne zycie za soba, prsze, i latek tez juz masz sporo. Moze
                powinienes zalozyc forum dla gerontofilow i tam nauczac o stosowaniu pastu na
                sztuczne zeby? rozumiem ze twoj nick pochodzi z czasow siermieznej mlodosci jak
                parasol stanowil dla ciebie szczyt szpanu, tak?
                Po drugie chcialby zasugerowac zmine okularkow na klapciaste uszka bo
                niedowidzisz i czepiasz innych forumowiczow zamiast mnie.
                • drabiniasty Re: Dziadostwo wozu drabiniastego 13.04.06, 05:21
                  Felix ja mam wszystkie swoje zeby i to w doskonalym stanie a wiek tez nie
                  najgorszy, w kazdym razie jestem jeszcze przed 50-tka. A jestem w takiej
                  formie, ze niejeden 25 latek moze mi pozazdroscic. A ty co? Mlodziencem jestes
                  i to zdaje sie twoj jedyny atut??? Nie martw sie tez bedziesz stary i to
                  szybko... czas ucieka. Stary, glupi i brudny. Trudno byc nielegalnym w USA i do
                  tego mlodym??? Szans brak i rozumu tez !!!! Kolejny polski straceniec, ktory
                  mysli, ze mu sie zycie fuksem uda. Felix wcale nie jestes felix: mlody, brudny,
                  bez zadnych szans na lepsze zycie i wiecej higieny. Za to wydzierajacy gebe po
                  dlugim dniu byle jakiej roboty.
                  • felix_w Re: Dziadostwo wozu drabiniastego 13.04.06, 05:35
                    ty masz jakiegos kota na punkcie swojego wygladu. Przeczytaj swoj tekst po
                    katem nauk freuda. Jestes przerazajaco plaski, drabiniasty. ALe rozumiem 30 lat
                    na emigracji z kazdego zrobi polglowka.
                  • felix_w Re: Dziadostwo wozu drabiniastego 13.04.06, 05:41
                    ty, powiedz mi jak moize staruch 50-letni wygladac jak 25 latek. Oczy ci
                    nawalaj czy glowa?
                    • drabiniasty Re: Dziadostwo wozu drabiniastego 13.04.06, 05:55
                      Widze, ze w Polsce dobrze teraz indoktrynuja. Nie martw sie felix prze z
                      trzydziesci lat zdarzylem poza Polska (tym krajem czystych i zadbanych
                      intelektualistow)zrobic pare fakultetow uniwersyteckich i poszerzylem sobie
                      horyzonty intelektualne w sposob jaki ty nie mozesz sobie wyobrazic. A wygladam
                      jeszcze calkiem niezle. Dla ciebie to jest niewyobrazlane, bo nie masz o niczym
                      zielonego pojecia ani o kulturze ani o nauce ani o niczym innym. Nie dziwie
                      sie. Przecietna wieku mezczyzny w Polsce to 57 lat czyli statystycznie mialbym
                      jakies 7 lat do smierci, gdybym zyl w Polsce. Ostatnie lata przed smiercia.
                      Kultura pijanstwa ma swoje konsekwencje a profesorzy sa brudnymi niechlujami
                      jak Kaczynski. Daleko, oj daleko wyjechalem z tego kraju.
                      A tak miedzy nami. Po co produkujesz sie na forum Polonia skoro Polonia nie
                      jestes??? Kolejny towarzysz polski w misji?
                      • felix_w Re: Dziadostwo wozu drabiniastego 13.04.06, 07:43
                        pisze tu bo mi placa od linijki, ok? Poniewaz wygladasz tak fajnie wiec
                        chcialbym ciebie poznac w celach biseksualnych, moj profil wysylam emailem.
                        Cieszy mnie ze znasz swoja przyszlosc i wiesz ze jestes w miare niesmiertelny.
                        Ile lat myslisz ze bedziesz zyl? Chce wiedziec ile tych lat stracilem.

Napisz tu pare detali nt twojej jurnosci.
                        • drabimiasty Re: Dziadostwo wozu drabiniastego 13.04.06, 08:21
                          mysle ze do 90-ki to pociagne lekko i pamietaj ze bede wtedy wygladal na ok 50
                          lat (zawsze wygladam o polowe swojego wieku). Pytasz o zeby- nie przwiduje
                          naglej utraty zebow chyba ze mi je wybijesz wink ale mysle ze jak bede stosowal
                          pasy bezpieczenstwa w szpitalu to i zeby sie zachowaja bo pucuje je dwa razy
                          dziennie przed i po jedzeniu. Co do uwlosienia na glowie to tez jestem
                          szczesciarzem czego i tobie zycze bo co mi wypadnie to sobie przeszczepiam i to
                          sam co powoduje duze oszczednosci w budzecie mojej rodziny. Tak mam rodzine i
                          to liczna bo sam rozumiesz ze przy moim sex drive jak u mlodzika to wszystko
                          leci (hehehe) prawidlowo i jak trzeba. W koncu trzecia generacja nierobow w
                          miescie doprowadzila ewolucje do tego stopnia ze ani sie clowiek nie narobi a
                          dieci juz sa nie wiadmo skad, hehehe, cego i tobie zycze. Co do oferty kupna
                          niewolnika to mysle ze maszproblem ze swoim seksualizmem i poszukaj odpowiedzi
                          w naukach brahmyktory dac spokoj i ukojenie roztarganej doopy, pardon, dooszy.
                          • drabiniasty Re: Dziadostwo wozu drabiniastego 13.04.06, 09:50
                            Nawet prawdziwym chamem trudno widac byc. Trzeba sie podszywac pod orgyginal?
                            I co ci z tego przyszlo glupolku krajowy? Przeniesc sie na krajowe forum, tam
                            bedziesz mogl sobie ulzyc dowoli, bo my tutaj to tylo od czasu do czasu
                            wpadamy, i to tylko jak humor nam dopisuje dlatego wiekszosc ma gleboko gdzies
                            twoje chamstwo i nienawisc do ludzi.
                            • drabimiasty Re: Dziadostwo wozu drabiniastego 13.04.06, 14:29
                              masz ubogie slowotworstwo i powtarzasz sie co drugie slowo. Uwazam ze tylko
                              osoba niewidoma nie rozrozni mnie od ciebie ty tania podrobko! Masz brki w
                              uzebieniu? Wybacz ale ja ci nie pomoge w ich naprawie po twoich postach jestes
                              zdany sam na siebie.

drabiniasty napisał:

> Nawet prawdziwym chamem trudno widac byc. Trzeba sie podszywac pod orgyginal?
                              > I co ci z tego przyszlo glupolku krajowy? Przeniesc sie na krajowe forum, tam
                              > bedziesz mogl sobie ulzyc dowoli, bo my tutaj to tylo od czasu do czasu
                              > wpadamy, i to tylko jak humor nam dopisuje dlatego wiekszosc ma gleboko
                              gdzies
                              > twoje chamstwo i nienawisc do ludzi.
    • u25 Teraz czas na Kaczora! 01.05.06, 19:28
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3313552.html
      • waldek.usa Cwoki 01.05.06, 20:15
        ..."Niekoniecznie trzeba chodzić w marynarce sprzed pięciu lat, która jest
        świecąca, wygnieciona."...

► Jesli sie tej marynarki nie oddaje do porzadnej pralni chemicznej, np.,
        to pewnie, ze bedzie tak wygladac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka