zenidlo 07.04.06, 18:43 obczyzna.blogspot.com/2006/02/polonia-wycita-ze-sownika-polszczyzny.html chcialbym taka miec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zenidlo a tu jest jedna perelka 07.04.06, 18:47 obczyzna.blogspot.com/2006/02/chris-m-donosi-z-zaguszarki.html pogubilem sie w tekscie: ktos z Gazety napisal email na Chris'a????? Oswieccie mnie czy tak bylo czy cos mi sie pobeltalo ze stressow z drabiniastym. Odpowiedz Link Zgłoś
der_knoblauch Re: a tu jest jedna perelka 08.04.06, 06:06 zenidlo napisał: > <a href="obczyzna.blogspot.com/2006/02/chris-m-donosi-z-zaguszarki.html" target="_blank">obczyzna.blogspot.com/2006/02/chris-m-donosi-z-zaguszarki.html</a> > pogubilem sie w tekscie: ktos z Gazety napisal email na Chris'a????? Oswieccie > mnie czy tak bylo czy cos mi sie pobeltalo ze stressow z drabiniastym. Ano, Chris, gliniak z WSI napisał donosik do bossa vipera 39 hehehe A tu jeszcze jedna perełka paszporty.blogspot.com/2005/07/paszport-polskiinternetcom.html z portalu finansowanego przez senat RP Odpowiedz Link Zgłoś